Hirdetés
- Eredetileg x86-os dizájnnak készült az NVIDIA Denver projekt
- A vártnál is jobb a 2 nm-es TSMC node kihozatala
- Kína már készül az USA új elnökének beharangozott vámpolitikájára
- XPPen Artist Pro 24 (Gen 2) 4K rajztábla - nagy méret, nagy felbontás
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen hardverek bújnak meg a Télapó puttonyában?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eredetileg x86-os dizájnnak készült az NVIDIA Denver projekt
- Kína már készül az USA új elnökének beharangozott vámpolitikájára
- Asztrofotózás
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a 4D kezd olyan lenni, mint a műszempillákból volt először 3D, aztán a még menőbbek már 4D-vel hirdették, míg megjelentek 5D-sek is. A marketingesek számára tényleg sok üres hely akad még a Taigetoszon.
A 321 réteget sem értem. Szép számsor. De műszakilag mi indokolja pont ezt a számot? Eggyel kevesebb réteggel már nem működött volna? Plusz egy réteg már lekoccolta volna a tokozást?
A tej élet, erő, egészség.
-
-
"A 3D szempilla hosszabbítás egy fantázia név, hiszen meghosszabbítjuk, vastagítjuk, illetve módosítunk a természetes pilla ívén a műszálak segítségével igény és lehetőség szerint. A 2013-ban bereklámozott 4D szempilla hosszabbítás esetében a 4. dimenzió az IDŐ volt. Ezek a pillák, a forgalmazó állítása szerint, porózusabbak, könnyítettek, üregesek, tehát jobb és tartósabb tapadást ígértek. Azonban ez a promóció teljesen megfoghatatlan, ellenőrizhetetlen volt, és a gyakorlat sem mutatott eltérést a 3D és a 4D műszempillák között. A régebbi értelembe vett, elterjedt megnevezések szerinti 3D és 4D műszempillák esetében sem technikában, sem a kellékek anyagában nem létezett semmilyen különbség."
A dúsításra használt 3D...10D valóban az, amiről te írsz.
A tej élet, erő, egészség.
-
realme
junior tag
Bocsi hogy idetévedtem a kozmetikai topikba.
RYZEN7 7800X3D-GIGABYTE X870E AORUS PRO ICE-CORSAIR DOMINATOR 2X16 6000Mhz-Sapphire 7800XT, Ajazz AK820PRO.
-
tibaimp
nagyúr
1 terabites kapacitású, vagyis akkor 128GB-os egy NAND chip! Az komoly!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
69Raizen69
tag
Érdekelne mit is takar a cellaréteg.... mert a szó jelentése világos hogy cellákat "raknak" egymásra rétegezve,de 1 rétegben menyi adatot tudnak tárolni?
Mert pl a Micron , YMTC és a Samsung-nak is van 232 és 276 cellarétegűek amik mind 1 terabitesek
Akkor most mért "számít" újdonságnak a 321 réteg ha ugyan-úgy "csak" 1 terabites?![ Szerkesztve ]
Termel az elbutított rabszolganép!..... Eladod a tested a pénzedért, kifizetik érte az órabért
-
realme
junior tag
válasz 69Raizen69 #7 üzenetére
Gondolom a rétegek számával növekszik a sebesség, de ez nem biztos.
RYZEN7 7800X3D-GIGABYTE X870E AORUS PRO ICE-CORSAIR DOMINATOR 2X16 6000Mhz-Sapphire 7800XT, Ajazz AK820PRO.
-
elfelejtette
veterán
-
realme
junior tag
válasz elfelejtette #9 üzenetére
Olyan az Ebayen is van és még Gorilla minősítést is kapott, csak kb 1 napot marad a telefonon.
-
tibaimp
nagyúr
Tényleg így van? De akkor az hogyan? Akkor az hány rétegű?
szerk: Mondjuk itt azt írja, hogy: "Samsung has installed 236-layer TLC NAND flash on the 990 Pro, the flash chips are made by Samsung."
Csak akkor ez így tényleg fura! Azt nem találom, hogy hány darab NAND chip van rajta a másik oldalon is esetleg, de amúgy igazad van, 128GB-os NAND-ból nem férne el annyi chip az M2-őn, hogy kijöjjön a 4TB vagy akár a 8TB.[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
Igazad van, az lesz! Akkor, ez itt a hírben mégis csak jobb cucc, mert ha jól számolok, akkor ezzel a chip-pel elég lenne 8 die-t összetokozni az 1Tb-hez, vagyis a Samsung 990 PRO-n a chipek 64GB méretűek a 236 layer-rel.
Csak kijött! Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest