Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
válasz
üzenetére
Hát kinek mire kell. Single monitornál a 16:9 filmnézésre, a 16:10 játékra, a 4:3 modellezés, adatbázisok stb. a legjobb (szerintem). Bár láttam már programozót állított widescreen monitorral is

Én szeretem a 16:10-et, 3 monitorral is jó, bár nekem az autószimulátorhoz pont a 3x16:9 is jó lenne, úgyis sok a fekete csík alul/felül mert csak egy résen néz ki az ember a kocsiból
3 ugyanolyan monitor kell az biztos a modern felhasználásban (anno még a Supreme Commander-nél widescreen volt az akció, és 4:3-ason ment a térkép, a régi szép idők..)
A FullHD 18%-kal több pixel, azért az sokat számíthat, amikor a határokat feszegeti az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- 27% - Gigabyte RTX 5060 WINDFORCE OC 8GB GDDR7 Videokártya!
- 27% - Palit RTX 4080 GameRock 16GB GDDRX RGB Videokártya! BeszámítOK
- Gigabyte GeForce 760 4 GB -os VGA kártya ! aKCIóó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

3 ugyanolyan monitor kell az biztos a modern felhasználásban (anno még a Supreme Commander-nél widescreen volt az akció, és 4:3-ason ment a térkép, a régi szép idők..)