Legfrissebb anyagok
- Alamuszi AI: növekszik az utasításoknak ellenszegülő modellek száma
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Savage5
senior tag
Feszültségemeléssel próbálkozhatsz még (1.75V max.), ha nem visz többet, nem érdemes vele kínlódni. Viszont a hűtésre és a hőmérsékletre nagyon figyelj tuning közben!
vgergo: meg is sikerült tévednem, mert megnézve az adataidat, először a mobilra gondoltam.
Ha asztali bartonnal érted a 2400-at el, az nagyon figyelemreméltó! Vétek egy olyan processzort kivonni a forgalomból, ami ennyit bír.
És kösz a tippet, most látom először a programot, amit írtál, ez nekem is jól jön! 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte H610M S2H DDR5 alaplap, LGA1700 foglalat, Intel Core I5-13400f 2.5GHz, Arctic proci hűtő.
- FRISS ÚJ INTEL CORE Processzorok - Core I3 / 5 / 7 / 9 - Számla & Garancia
- Eladó AMD Ryzen 7 5800X3D OEM!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- PC Architech Shop Számítógép és hálózat szerviz
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 5070 Ventus 3X/ 4070Ti SUPER 2x Ventus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha asztali bartonnal érted a 2400-at el, az nagyon figyelemreméltó! Vétek egy olyan processzort kivonni a forgalomból, ami ennyit bír.
És kösz a tippet, most látom először a programot, amit írtál, ez nekem is jól jön!