Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
Vadászmenyét
aktív tag
Nekem csak a nyár melegebb hónapjaiban nem bírta a proci a 3200+-ot mert túlmelegedett (60 fok) és lekapcsolta az asrockom az ide csatlakozókat. Eléggé szar volt, de jó az 2500+-on is.
-
Vadászmenyét
aktív tag
Sziasztok! A kérdésem a következő: Felhúztam a 2500+-os bartonomat 3200+-ig 11x200 -as fsb-vel és szorzóval. Ezek után kb 10 percen bellül ujraindul a wincseszterem és lefagy a windows. Ez most azért van, mert az fsb növelésével a winyo is túl lett hajtva és nem bírja? (20 Gb Maxtor) A válaszotokat előre is köszi
-
Vadászmenyét
aktív tag
Én mikor 200 fölé emelem az fsb-t akkor szoktam mhz-el kiirni az értéket az elején, de kegalább az valós. És mikor fekete képernyő jön, vagyis nem indul el a gép mert kicsit túlhajtottam (csak fsb) Akkor kihúzom az áramot a gépből várok 20 mp-t és visszaállítja 1900+-ra a 2500+-os bartonomat. Hát ez van. Majd az ú lapba talán megy még fejjebb az fsb és tudok szórzót valamint feszt is emeleni. Meddig tudták eddig max felhúzni egy 2500+-os bartont? Erre kiváncsi volnék.
-
Vadászmenyét
aktív tag
MKi van ha 11x200-ra rakod? Amugy 11x196-on megy 3000+-t. próbálgass. Ha nem megy akkor edd lejjeb a szorzót és az fsb-t fel!
-
Vadászmenyét
aktív tag
HIMEN: az asszem. De amugy semmi köze ninc az asushoz.
-
Vadászmenyét
aktív tag
Értem. Ugy döntöttem nem kockáztatom meg. az AsRock tökéletes alaplap a norm felhasználónak aki nem kaar tunningolni. Amig nem lesz uj lapom addig csak fsb emelléel megy aszt kész. Ha az fsb- nővelem akkor még mi n9vexik? Ram megahz-e? Videokari teljesítménye? Vagy mi?
-
Vadászmenyét
aktív tag
valakinek ez nem elég. És én is jelentős gyorsulást észleltem miután felhúztam. Az azért nem mind1. Visszatérve a biosra. Szerintetek ha felrakom a legújabb biost lehet hogy aban már lehet a biosban állítani a feszt és a szorzót is?
-
Vadászmenyét
aktív tag
Hát igen. Lehet hogy nincs köze a VGA-nak a tunninghoz. Ez iagz mivel én egy Geforce FX 5200-as kártyával húztam fel a 2500+-omat 3200+-ra. Csak szorzót és feszt nem tom hogy kell emelni asrock lapnál. Ötlet? Manuáljában nincs.
-
Vadászmenyét
aktív tag
Tovább is kellene hogy mennyen nem csak 2800+-ig. Miylen a ramod, lapod,videokarid? És mit ir ki 2800+ fölött?
-
Vadászmenyét
aktív tag
Utánanézek mit tud. És mért pont azt a hűtő választottad?
-
Vadászmenyét
aktív tag
Azt a hűtőt nem ismerem. Mennyiért veszed? nekem egy 4000 ft-s nemtommármiamárkája hűtő van rajt és a 3200+-ra tunningolt 2500+-os bartont terhelve mint mondtam max 52 fokon tartja.
-
Vadászmenyét
aktív tag
Amuyg csak fsb-t akarom emelni, eddig feszt nem akartam. Fesz emelés nélkül lehetne még húzni csak fsb-vel a procimat?
-
Vadászmenyét
aktív tag
HIMEN: Szerintem a 2500+-os barton tökéletes választás. nekem is megy alapfeszen 200-as fsbvel 3200+-on épp most tesztelem, hogy jó-e. Egy kérdés emberek! Szerintetek még húzhatom fejjebb az fsb-t ha 100%-os an terhelve a proci max 52 fok. FX 5200 128-as videokari, 512 mb 400 Mhz noname DDR, AsRock k7s8x, szerintetek lehetséges még emelni rajt vagy nem ajánlatos?
-
Vadászmenyét
aktív tag
Köszönöm a hozzászólásokat, megtudtam amit akartam. Topikot be lehet zárni, de ha szeretne valaki irn iaz irjon. Topic off!
-
Vadászmenyét
aktív tag
És csa úgy mutatja ki, hogy nem stabil, hogy lefagy? Hát ez elég detto. És olyan tesztprogi nincs ami teszteli egy 5 épercet és kiirja, hogy stabil-e vagy sem. Amugy prociteszt alatt vagyis 100%-os terheltség közben leszedett házoldalla 52 fokos a proci. Az nem oylan sok azért. De oylan mint egy radjáor árad belőle a meleg :)
-
Vadászmenyét
aktív tag
És még aszt szeretném megkérdezni, hogy a Prime95-öt hogy kell használni? Mert most elindítottam valami tesztet benne és ilyan sorokat ir ki pl: Test1, test2 és így tovább. Honnan látom, hogy a proci nem stabil, vagyis hibázik? Erre lennék kiváncsi.
-
Vadászmenyét
aktív tag
Üdv fórumozók! Lenne egy-két kérdésem. 1: Most sikerült felhúznom a 2500+-os bartonomat 3200+-ra 200-as fsb-vel alapfeszen ugy, hogy indulásor kiirja miután betöltötte a Hardwereket: Your frekvency is not working from CPU vagy valami hasonló. Nahh ez most mi? Mert asztán vár 10 mp-t és elindul rendesen 3200+-on.
2: 3200+-on normális az 50 fok alapon (noku terhelés)? Nem ekll jobb hűtő? Ezt a topicot azért nyitottam, mert a többibe senki nem válaszol.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest