2 év hűséggel vennéd?
IPad 2 16GB white, iPhone 4 8GB black
(#24001) manchester85 válasza vladgabor (#24000) üzenetére
2 év hűséggel vennéd?

Ezt az előleget csak azért nem értem mert már számtalan készüléket vettem a t-től előfizetéssel és soha nem kértek. Azt gondolják, hogy az új Iphone tulajdonosok megbízhatatlanabbak mint a más készüléket vásárlók?
(#24003) manchester85 válasza lackoka (#24002) üzenetére
A legtöbb telefon előfizetéssel többe kerül, mint máshol függetlenül. Az iPhone szerencsére kivétel ez alól. Már egy ikon 200 és dominós ár között is 80 ezer a különbség.

Miskolcon tudok kapásból 1 fekete 3G-t, két fekete 3GS-t, egy fehér 3G-t és a saját fehér 3GS-em. Sőt sok embert ismerek aki Symbit vagy Wimo-t használ, szóval Miskolcon is haladnak az emberek:-)
[ Szerkesztve ]
Blackberry Bold 9900 [PIN: 28B9CAAB], iPhone 4, sok oldmobil

sziasztok!
nekem egy kerdesem lenne,
miszerint van egy 2G s iphone om es nemtuom hasznalni itunest,
ez vajon miert lehet?vagy valaki tudna nekem segiteni hogy mit kell nyomni miutan bedugtam?LOL : ))
felismerid de nemtudok odahuzni semmit sem: (((
privatban lecci ha valaki tudna okosat,vendegem egy sörre: ))
üdv ,a csapos: )
(#24006) vladgabor válasza manchester85 (#24001) üzenetére

Már megvan

Engem is beleszámoltál
De egyébként én még egyet se láttam a sajátomon kívül. 
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

Témát telepitettem az ipod touch 3g-n és hírtelen kikapcsolt. Bekapcsoláskor le akartam futtatni a blackra1n-t de semmit sem csinált (csak a gyerek képe volt a kijelzőn egy ideig majd ujra az itunes-t kérte). MIt tudok csinálni? Telepítsem fel a 3.1.2-es firmwaret? Valaki tudna segíteni?
kösz
(#24009) adnoctum18 válasza lackoka (#24002) üzenetére

Eszerint bármelyik előfizetéses készülékrekérhetnek előleget.
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."--- ---- Dropbox account, 2,5 giga tárhely ingyen, bárhonnan: http://db.tt/byNr9zK ----
(#24010) Csapi007 válasza bartrender (#24005) üzenetére
Hy
Próbálj meg egy restore-t DFU módban.
"Csak úgy mondom"

Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni azoktól, akik már vettek utángyártott hálózati töltőt iPhone-hoz.
Melyiket érdemesebb venni, amibe bele dugom a saját USB kábelét, vagy ami egybe van építve a kábellel?
Nokia 5800 és iPod touch 3.gen. 8GB ELADÓ! -----> http://href.hu/x/gco6
(#24012) BloodyEddie válasza ats123 (#23999) üzenetére
Ha nincs warez, akkor sehogy ne kérdezd.

Sziasztok!
Valakinek a Shazam nevű app megy JB-vel? Amikor szinkronizálom, nem jelenik meg ikonja a telefonban..

nekem teljesen perfektül működik

privi ment

Hogy tudom megoldani hogy kb instant kapjak emailektöl értesitést, illetve érkezzen meg az email a mail appba? (mondjuk pushal)
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl

Ő izéé..
Érdemes lenne bemenni az egyetemre, ott elég sokkal találkozni 

Sziasztok!
Segítsetek légyszi, nagy hülyeséget csináltam: beállítottam az általános beállításoknál a hangparancsokat, vagyis most akármit csinálok, azt hangosan kimondja, ráadásul csak duplakattintásra csinál valamit. Most nem tudom visszaállítani, mert a dupalkattintások miatt nem tudok görgetni. Már újraindítottam, hátha elfelejti ezt a hülyeséget, de sajnos nem. Állandóan pofázik 
Hogy tudom visszaállítani normális üzemmódra?
Köszi
Judy
Görgetni úgy tudsz , hogy három ujjadat húzod egyszerre a képernyőn. Máskor tessék elolvasni amit kiír.
dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad
Pontosan, itt Győrben SZE-n egy kis túlzással: majd' minden 2. embernek iPhone-ja van 
A legnagyobb poén, hogy az 50 fölötti számvitel tanárom is egy fekete 3GS-sel tolja 
[ Szerkesztve ]
► Més que un club ◄

Köszi, tényleg oda volt írva. 
Már majdnem megőrültem tőle.

Témát telepitettem az ipod touch 3g-n és hírtelen kikapcsolt. Bekapcsoláskor le akartam futtatni a blackra1n-t de semmit sem csinált (csak a gyerek képe volt a kijelzőn egy ideig majd ujra az itunes-t kérte). MIt tudok csinálni? Telepítsem fel a 3.1.2-es firmwaret? Valaki tudna segíteni?
kösz

Miért? Ők nem jönnek ki onnan?
Egyénként én is onnan vettem egy kiscsávótól. 
Gabesz1019
Én olyat vettem, ami egybe van építve a kábellel, és teljesen jól funkcionál. 
Miért nem működik nemek a jutyub a telcsimen? 
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...
Telepítsd fel a cydiaból a push fix-et és fog! A fekete eső aktiválta a telefonod és azért nem megy.
Üdv: Csabee.

Sziasztok!!!
fontos kérésem lenne!
van egy iphone 3GS-em külföldi, így hacktiválva használom, mert nemtudom mi az eredeti szolgáltatója!
IMEI számból meg lehet ez állapítani?
Macbook Pro 13 user
Sajnos nem, illetve ez engem is érdekelne, de tudtommal nem lehet.
Ha megtudsz valamit privibe megíratod nekem 
[ Szerkesztve ]

és ha felhívom a t-mobilt ők meg tudják mondani?
Macbook Pro 13 user
Nem tudják megmondani.
Ingyen tarhely telefonrol, szamitogeprol! Ajandek 250 MB a 2 gigahoz, ha ezen a linken regisztralsz! http://db.tt/VLwrQAw

itt mobilarénán volt egy írás erről ami azt mondja h magyarországé az 08 vagy 80 az első 2 számjegy!
akinek magyar t-mobilos iphone ja megmondaná az első 2 számot??
plusz jólenne pár külföldni iphone hátha kiderül vmi
cak az első 2 szám kell!
Macbook Pro 13 user
Az én készülékemnek így kezdődik, 86 tiédnek?

01 el!
Macbook Pro 13 user

http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr
próbáld ki ezt, wikipedián volt az IMEI - cikk nél, beirtam az imeimet, és kiirta a telómat meg midnent, és azt is h north america, szal valsz ATT-s
próbáld meg a tiedet jól irja e ki!
Macbook Pro 13 user

A fekete eső aktiválta a telefonod
azmiaz? 
enyém 01-el kezdődik és magyar t-mobile-os 3 GS
dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad

pf ez érdekes! enyém tuti nem t-mobilos és 01 el kezdődik.
akkor más kérdés!
van vkinek ATT-s, O2-s kártyája h kipróbáljam melyikkel megy unlock nélkül ?
nagy segítség lenne
Macbook Pro 13 user
És az a furcsa, hogy elsődleges piacnak az előbb linkelt oldalon észak Amerikát ír. De 3.1.3-as szoftver van rajta, tehát se jb se unlock.

nekemmeg 3.0.1 volt rajta, aztán most van rajta 3.1.3 jb+unlock. de hacktivált
és a hacktivation miatt picit gyorsabban merül mint kéne
Macbook Pro 13 user

ezért kéne nekem eredeti sim :S
Macbook Pro 13 user

bár lehet h csak azért gondolom így mert tudom h hacktivált. fél órányi ipod zenehallgatással 3 %-ot merül egy éjszaka alaat kb 6%-ot
Macbook Pro 13 user

Sajnos push fix után is maradt a "nem sikerült csatlakozni a Youtubehoz". 
Tether aktiválást is tedd fel akkor.

Igen de az Nyugat Magyarország, ez pedig Kelet-Mo 

Ezzel sem sikerült sajnos... 

push fic után nyomj egy network resetet é inditsd ujra
Macbook Pro 13 user

komoly
sztem magáért beszél 
http://www.spiritaker.atw.hu/lelek.php?id=55163&nyelv=hun
Srácok, megerősítést kérek! Ha egy iPhone gyárilag független, akkor az itunes után való frissítés után, bármilyen simmel (pannon,voda,t-mobile) beaktiválható???
Mert volt egy iphone a kezembe ami gyárilag független (elvileg) és mégsem tudja aktiválni semmilyen szolgáltatós kártyával az itunes!
Akinek van gyárilag független telefonja, kérem írja meg hogy jól látom-e a szitut hogy nem gyárilag volt független?

Restart megvolt, de network resetet hogy kell csinálni? 

settings-general-network-cellular data- alján reset gomb
Macbook Pro 13 user