Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#42001) zack válasza Ghosti (#41998) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A válasz egyszerű. Nálunk is kapható, de nem magyar piacra szánták. Ez egyértelmű.
Más ennyiért vesz cipőt nálunk, nem pedig egy nem tölthető érzékelőt. :F
Az megint más kérdés hogy k drágák a +-os cipők. Nekem ilyenem van csak más színben:
[link]
Persze szerény kis országunban olyan baromi jól keres mindenki, hogy mire ideér, a 100 dodóból lesz 170-180. :(

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#42002) Scoobyka válasza Ghosti (#42000) üzenetére

Scoobyka
(őstag)
LOGOUT blog

és kihagytam még a Shadow Guardian illetve a Lara Croft and the Guardian of Light is :D

aki elszeret nyomogatni gémeket ezek most mind nagyon jók...Shadow Guardian hihetetlen graffal van vértezve!

(#42003) Scoobyka válasza Scoobyka (#42002) üzenetére

Scoobyka
(őstag)
LOGOUT blog

most hogy kiprobáltam ezeket a gémeket nyugodtan kijelenthettem a psp-nek hivatalosan is annyi....az iphone konzolként is megálja a helyét. (bár nem ez az elsődleges funkciója)

(#42004) Ghosti válasza Scoobyka (#42003) üzenetére

Ghosti
(fanatikus tag)

Hát ha leveri a psp-t akkor megveszem:D.

Kollegának meg vissza a cipőre: ez így igaz, hogy drága, de meg is éri az árát ez nem megy szét első futás után, illetve edzés után, én 1 éve nyüstölöm 30k-s cipőmet válogatott szinten, és semmi baja.

:/

(#42005) peetmaster

peetmaster
(senior tag)

Sziasztok!

Ha minden jól megy, januárban tervezem egy iPhone 4 16GB vásárlását a T-Mobile-nál. Kérdésem az lenne, hogy melyik csomagban érné meg legjobban megvásárolni ha mondjuk 100-110ezer Ft-ot letennék önerőként? Valakinek esetleg személyes tapasztalat? :) Nyilván nem szeretnék a hűségnyilatkozat végén 250ezerre kijönni, de arra sincs jelenleg pénzem, hogy kp.-ban kifizessek 170-180 ezer Ft-ot.

(#42006) Kashim válasza peetmaster (#42005) üzenetére

Kashim
(senior tag)

Abban a csomagban van értelme megvenni, amit kihasználsz. Ezt neked kell eldöntened a telefonálási szokásaid függvényében. Nézz körül a trés oldalon, nézd meg a csomagokat, gondold át mennyit telefonálsz, kivel általában stb... Ebben vajmi keveset tudunk segíteni, mivel nem ismerünk. Az árat meg ne az előfizuval együtt számold, mert az úgy baromság ahogy van. Ikon és Médiamániás csomagokat szokták használni iPhone-hoz legtöbben, mobilnet mindenképp legyen benn, mert hidd el, nagyon hasznos.

Steam: san7i_hl // XBL: Kashims // GameCenter: kKNd // Battletag: kKNd#2600

(#42007) peetmaster válasza Kashim (#42006) üzenetére

peetmaster
(senior tag)

Értelek, és köszi. :K Letöltöttem most pdf-ben az iPhone árlistát de sehogy nem tudok kiigazodni az egyes díjcsomagokon, úgyhogy holnap bemegyek egy T-Pont-ba és kérek némi információt. Egyébként a mostani (3GS) iPhone-ommal is szinte csak internetezek és játszok. A telefonálás és az sms küldés nagyon minimális és azok is inkább csak hálózaton belül.

(#42008) rolcsibácsi

rolcsibácsi
(őstag)

most nemrég nyomogattam szarrá egy htc desire-t és bevallom, nekem kurvára bejött, gyors mint az állat akár egy iphone4, csecse a témázása, meg a widgetek. 2.2(vagyis a legújabb) szoft van rajta, laggolásokat nem éreztem, az elemlámpa 3 fokozatban állítható erősségű, jó az a gyári sbsettings-féle dolog is, a szövegbevitelnél hiányoltam a swype-ot de amúgy teljesen jól használható a bill-je (és gyárilag rezeg amit hiányolok az ios-ből) meg van még egy két ilyen apróság ami lehetne ebben is meg vannak olyanok amik abban hiáyoznak (pl a youtube nem fordul a telóval...- viszont a maps el tud..) egyszóval jó kis teló az, főleg amenyiért vette (30 plusz két évig havi 10lebeszélhető,netezhető stb.. iphonomat 80ért vettem hasonló konstrukcióval, azért elég húzós a különbség árban), de a lényeg hogy a fő része egy ilyen cuccnak nincs kiéleződve, akármennyire is jön fel darabszámban az appok száma- az pedig a Market- hihetetlen fos játékok vannak (legalábbis itt magyarországon az ingyenesek között.. ) kb kígyó, meg tetris feeling azt kész,így télleg a pár óra alatt amíg nyomogattam, megint rájöttem hogy miért szeretem az iphone-t mert mindig van benne új.. és nem annyi hogy más a háttér vagy az óra widget, hanem használható dolgokban új.. az appstore agyonveri.. és sokkal átláthatóbb az egész ios.. de mondom nekem az is tetszett csak mint az összes telómat a 4 előtt, meg is untam..

(az mekkora kibaszás már hogy a droidoknak ingyé van az angry birds) :W

(#42009) Rav3n02

Rav3n02
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Valaki adjon nekem magyarázatot arra, hogy tavaly év közepén felraktam egy Iphone 2g-t amit megtörtem és egy nap alatt ölték érte egymást az emberek 25 ezer forintért..most egy 3G-t próbálok eladni egy hete...dobozával fóliásan abszolút hiba és karcmentesen ajándék tokkal 55 ezerért és senki nem viszi..mindenki 50et akar érte adni amikor az 50es kategóriában csak olyanok vannak amik itt ott karcosak, meg wifi szórakozik, de azokra még is csapnak...komolyan nem ér meg az embereknek + 5ezer forintot a tökéletes állapot? :W :W

[ Szerkesztve ]

►Üvölt, de nem üt. Lángol, de nem gyújt!◄ /Futárszolgálat a PH!-s kollégáknak. Részletekért keress privátban/

(#42010) rolcsibácsi válasza Rav3n02 (#42009) üzenetére

rolcsibácsi
(őstag)

2 hónapja énis 55ért adtam el, kicsit karcosan szerintem megér annyit az 5000plusz de ha sokan 50ért adják akkor énis inkább azokat nézném meg előbb, persze ha nincs semmi baja azon kívül hogy használt.., vagy várj vagy írd át a szöveget, lehet nem jön be a marketinged:)
arra meg persze gondolj hogy ígyis úgyis alkudni fog mindenki.. már ha tud:)

(#42011) crwn

crwn
(senior tag)

Sziasztok, az miért lehet, hogy néha bejövő hívásnál két gomb látszik a képernyőn: elutasító, és hívásfogadó, némely esetben pedig csupán a csúszka, aminek az elhúzásával rögvest fogadjuk is a hívást? Ez valami beállítás? :F Nem találtam sehol erre vonatkozó setting-et.. :(

(#42012) Kommy válasza crwn (#42011) üzenetére

Kommy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csúszka akkor van ha le van zárva a telefon, ha nincs lezárva akkor van a két gomb

[ Szerkesztve ]

dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad

(#42013) manchester85 válasza crwn (#42011) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha nincs lezárva a billentyűzet, akkor látszik a két gomb. :K

Kommy folyton megelőz. :DDD

[ Szerkesztve ]

IPad 2 16GB white, iPhone 4 8GB black

(#42014) MajaG válasza Peti567 (#41997) üzenetére

MajaG
(fanatikus tag)

Huu, tényleg veszek akkor 1 ilyen kartartós valamit tavasszal. Ez így nagyon király.

(#42015) Rav3n02 válasza rolcsibácsi (#42010) üzenetére

Rav3n02
(senior tag)
LOGOUT blog

Alkudni mindig szoktak meg motoros fűkaszát és egyéb értelmes dolgokat felajánlani cserébe :DDD

A marketingemmel sosem volt baj, most lehet át kell gondolnom a dolgot :)

►Üvölt, de nem üt. Lángol, de nem gyújt!◄ /Futárszolgálat a PH!-s kollégáknak. Részletekért keress privátban/

(#42016) crwn válasza manchester85 (#42013) üzenetére

crwn
(senior tag)

Köszönöm szépen az infót mindkettőtöknek!

(#42017) crwn válasza Kommy (#42012) üzenetére

crwn
(senior tag)

Ez esetben (lezárt állapotban történő hívásfogadás) nem is lehet elutasítani a hívást? Vagy erre a hangerőszabályzó használható?

(#42018) Kommy válasza crwn (#42017) üzenetére

Kommy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kikapcsoló 1x némit, 2x elutasít

dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad

(#42019) manchester85 válasza crwn (#42017) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sleep gomb (a fenti) kétszeri lenyomásával. Elsőre elnémül, másodjára bontja. Na de gondolkozz logikusan: ha megjelenne a zsebedben az elutasítás felirat a kijelzőn, el tudnád utasítani? :DDD Ki van ez találva, pont így jó. :K

(#42020) crwn válasza Kommy (#42018) üzenetére

crwn
(senior tag)

Köszönöm! :R

(#42021) biker

biker
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

no, megjöttek a tokjaim, maradt is még belőle, ha valakinek kell.

Telekom-adó mentesen keress Skype-on vagy Viber-en! --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu | www.szeged-klima.hu

(#42022) crwn válasza manchester85 (#42019) üzenetére

crwn
(senior tag)

Igazad van! Köszi! :K

(#42023) crwn válasza manchester85 (#42019) üzenetére

crwn
(senior tag)

Arra tudsz valami beállítási lehetőséget, hogy ha pl. sms érkezik, ne jelenjem meg a kijelzőn a küldő neve? Azt már megtaláltam, hogy az üzenet előnézete ne jelenjen meg.

(#42024) madarasz92 válasza biker (#42021) üzenetére

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

3GS-hez nem tudsz szerezni hasonlót?

Volkswagen Bora 1.9TDI - HTC Sensation

(#42025) manchester85 válasza crwn (#42023) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sajnos nem. :(

(#42026) Rav3n02

Rav3n02
(senior tag)
LOGOUT blog

Honnan tudom kilesni, hogy mikori a telefon? Menüből esetleg, mert a papírjai most nincsenek nálam.... :U

(#42027) biker válasza madarasz92 (#42024) üzenetére

biker
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ahhoz nem hozattam, de az egyiket majd az asszony 3G-jére rápróbálom

Telekom-adó mentesen keress Skype-on vagy Viber-en! --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu | www.szeged-klima.hu

(#42028) Nems

Nems
(tag)

Sziatok!
Egy rövid kérdésem lenne. Van egy jó pár World doksi a PC-n amit fel szeretnék tenni a telóra. A Dropbox az fent van de ahhoz, hogy azt megnézzem kell net. valahogy nem tudom feltenni állandóra a doksikat, úgy ahogy a képek is fent vannak? ha igen, kell hozzá valami progi?

köszönettel, Nemes a :R

a lelkes amatőr

(#42029) JamesHun

JamesHun
(senior tag)

Sziasztok

Kocsi tankolás és karbantartás (olajcsere, fékbetétcsere stb) ra ti mit használtok ingyenesből
Néztem van egy csomó progi, de kevéshez van felhasználói vélemény írva sajnos :S

Köszi előre is

BC2: JamesHun ,SC2: kovimail@freemail.hu

(#42030) Ghosti válasza Nems (#42028) üzenetére

Ghosti
(fanatikus tag)

De feltudod, van pdf reader, azzal docx-et is tudsz olvasni, felteszed telóra, és az ottmarad a lite-tal asszem 10-et tudsz egyszerre.

:/

(#42031) madarasz92 válasza biker (#42027) üzenetére

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Jó probáld és irj majd .. ;)

Volkswagen Bora 1.9TDI - HTC Sensation

(#42032) FuckeR19

FuckeR19
(senior tag)

Ma sikeresen megreptettem a 3G-m :W LCD természetesen elszállt. Valaki ebay-es lcd-t próbált már?

(#42033) rolcsibácsi válasza FuckeR19 (#42032) üzenetére

rolcsibácsi
(őstag)

jah, fasza

(#42034) JarrekStar válasza FuckeR19 (#42032) üzenetére

JarrekStar
(tag)

Szia! Én (igaz iPod Touch 3G-hez) rendeltem már lcd-t és digitizert is és semmi probléma sincs velük azóta se

(#42035) Rav3n02 válasza FuckeR19 (#42032) üzenetére

Rav3n02
(senior tag)
LOGOUT blog

[link]

Check, tőlem-neked ha jó minőségű :C

(#42036) FuckeR19 válasza JarrekStar (#42034) üzenetére

FuckeR19
(senior tag)

köszönöm a gyors választ srácok :R

(#42037) Gubro válasza Rav3n02 (#42026) üzenetére

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A szeriaszam 3-4-5. szama. Az elso az ev, a masodik es a harmadik a het. Marmint a gyartas hete.

[ Szerkesztve ]

Ingyen tarhely telefonrol, szamitogeprol! Ajandek 250 MB a 2 gigahoz, ha ezen a linken regisztralsz! http://db.tt/VLwrQAw

(#42038) akos_1984

akos_1984
(kvázi-tag)

Miert lehet az, hogy egyszer normalisan merge-oli a contactokat a telefon a gmail-lel, egyszer pedig duplikalja oket mindket helyen?

Ugyanazokat a beallitasokat hasznaltam az Itunes-ban minden alkalommal.

Meg jo, hogy van az IDrive Lite, ahonnan pillanatok alatt vissza tudom hozni a kontaktokat, csak elotte le kell gyalulnom az osszeset, mert a restore opcioval csak hozzaadja az elmentett kontaktokat, nem pedig lecsereli a cimtarat a korabban mentett allapotra. Clean Slate Restore ugyanezt csinalja.
Ez masnal is igy van, aki hasznalja az appot?

(#42039) tikshow válasza akos_1984 (#42038) üzenetére

tikshow
(senior tag)

passz, de nálam is szórakozik, de ahogy észrevettem azoknál ahol a vezetéknév, keresztnév egybe van, szóköz után szétválasztja, meghagyja a régit és csinál egy újat is, ez gmailes marhaság, mert outlookkal nem csinált ilyet...

[ Szerkesztve ]

(#42040) akos_1984 válasza tikshow (#42039) üzenetére

akos_1984
(kvázi-tag)

Oulook-kal is ugyanugy mukodik? Ha legyalulom az outlook cimtarat, akkor sync-nel atmasolja oket a telefonrol, ha meg othagyom a regieket, akkor egyesiti a cimtarakat?

(#42041) tikshow válasza akos_1984 (#42040) üzenetére

tikshow
(senior tag)

gondolom igen, én tök üreset használtam

[ Szerkesztve ]

(#42042) biker válasza madarasz92 (#42031) üzenetére

biker
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Írtam

(#42043) Rav3n02 válasza biker (#42042) üzenetére

Rav3n02
(senior tag)
LOGOUT blog

Lehet már leírtátok itt a topikban de most hirtelen nem találom és nagyon fontos lenne. Le tudom valahogy menteni a telefonszámokat, vagy átmásolni a SiM-re, mert teló csere lesz hnap és nem akarom egyenként papírra írni őket :U Help PLS :R

(#42044) alebog

alebog
(lelkes újonc)

Hello!

Hogyan tudnám a i4-ről átmásolni a saját fényképezőjével készített fotókat a laptopra??

iPhone 4 16 Gb iOS 5

(#42045) Karma válasza alebog (#42044) üzenetére

LOGOUT blog

Bedugod az USB kábelt, és lemásolod a képeket. :U
Megjelenik a Computer/Sajátgép alatt, mint egy fényképezőgép.

Break Driven Development

(#42046) laczkoo

laczkoo
(tag)

Backuppal kapcsolatban lenne kerdesem:
hogyan tudok olyan teljes backupot csinalni a telorol (beallitasok, contactok, app-ok stb...), amit file, vagy file-okkent le tudok menteni es visszatolteni a telefonra akar masik szam.geprol, ha ezeket backup a file-okat atviszem oda.

Nokianal van ilyen lehetoseg, ami kreal egy file-t, amirol barhova cipelve vissza tudom restore-olni a telefont.

csak akik pokereznek: http://poker150.fw.hu/

(#42047) alebog válasza Karma (#42045) üzenetére

alebog
(lelkes újonc)

Az Isten áldjon meg! Köszönöm! :C

iPhone 4 16 Gb iOS 5

(#42048) Gercsa

Gercsa
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Ma vettem életemben először kezembe Iphone-t, és azt szeretném kérdezni, hogy a telefonálás hangerejét lehet-e állítani a hangerő gombokon kivül valahogy egy 2G-n?

Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.

(#42049) tikshow válasza laczkoo (#42046) üzenetére

tikshow
(senior tag)

itt nem fájl van, hanem mappa: a backup mappát xp-n itt találod:
C:\Documents and Settings\user\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup
innen kimásolod a legfrissebb mappát és ugyanide vissza a progik pedig a:
C:\Documents and Settings\user\Dokumentumok\Zene\iTunes\iTunes Media\Mobile Applications - ez az alap, ezt lehet módosítani a backuposat asszem nem

Gercsa: a beszédhangerőt csak azzal, a csengőhang a settings/sounds -ba van

[ Szerkesztve ]

(#42050) Gercsa válasza tikshow (#42049) üzenetére

Gercsa
(fanatikus tag)

Értem, és esetleg olyan headset-tel, amin van hangerő tudnám állítani?
(van ilyen headset?)

Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.