most nemrég nyomogattam szarrá egy htc desire-t és bevallom, nekem kurvára bejött, gyors mint az állat akár egy iphone4, csecse a témázása, meg a widgetek. 2.2(vagyis a legújabb) szoft van rajta, laggolásokat nem éreztem, az elemlámpa 3 fokozatban állítható erősségű, jó az a gyári sbsettings-féle dolog is, a szövegbevitelnél hiányoltam a swype-ot de amúgy teljesen jól használható a bill-je (és gyárilag rezeg amit hiányolok az ios-ből) meg van még egy két ilyen apróság ami lehetne ebben is meg vannak olyanok amik abban hiáyoznak (pl a youtube nem fordul a telóval...- viszont a maps el tud..) egyszóval jó kis teló az, főleg amenyiért vette (30 plusz két évig havi 10lebeszélhető,netezhető stb.. iphonomat 80ért vettem hasonló konstrukcióval, azért elég húzós a különbség árban), de a lényeg hogy a fő része egy ilyen cuccnak nincs kiéleződve, akármennyire is jön fel darabszámban az appok száma- az pedig a Market- hihetetlen fos játékok vannak (legalábbis itt magyarországon az ingyenesek között.. ) kb kígyó, meg tetris feeling azt kész,így télleg a pár óra alatt amíg nyomogattam, megint rájöttem hogy miért szeretem az iphone-t mert mindig van benne új.. és nem annyi hogy más a háttér vagy az óra widget, hanem használható dolgokban új.. az appstore agyonveri.. és sokkal átláthatóbb az egész ios.. de mondom nekem az is tetszett csak mint az összes telómat a 4 előtt, meg is untam..
(az mekkora kibaszás már hogy a droidoknak ingyé van az angry birds)