Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#25001) Prof01

Prof01
(PH! addikt)

Hol tudom beállítani a célmappát, ahova másolnia kéne az iTunes-nak a behúzott apps-okat?
Mert alapból a saját mappájába másolja a C partíciómon, de mivel már nincs ott helyem, és nem szeretném duplán tárolni, a D-n szeretnék egy másik helyet megadni neki. Az Edit/Preferences-ben próbáltam, de hiába állítottam át, továbbra is a C-re rakja.

Hogy tudnám ezt megoldani?
Köszönöm előre is a választ! :R

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#25002) Kommy válasza Prof01 (#25001) üzenetére

Kommy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mivel engemis érdekelt ez a dolog ezért egy kicsit próbálkoztam és meglett a megoldás.Amit eddig csináltál az jó, az nem tudom , hogy bejelölted e ott ahol átállítottad a helyet, hogy "Keep iTunes Media Folder organized", "Copy files to iTunes Media folder when adding to library", én ezeket bejelöltem. Annyit kell még csinálni, hogy a File/Library/organize library -ra rámenni és megvárni míg végigmegy. Ezután az eredeti helyről törölhető az iTunesMedia könyvtár ebben vannak az appok, a többit hagyd meg mert különben új libraryt készít és akkor üres lesz minden iTunes-ban.

dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad

(#25003) Kommy

Kommy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Aki a Contacts-ot google-vel szinkronizálja az megtudná nekem nézni, hogy amit a telefonon felveszek install message-be a google címtárba kiírja e neki a kliens nevét. Pl beállítom a telefonon, hogy MSN és a címtárban pedig none van megadva, és ha változtatom a címtárban akkor a telefonon AIM lesz.

dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad

(#25004) D@niel

D@niel
(őstag)
LOGOUT blog

Használ valaki ilyen, vagy ehhez hasonló tokot iPhone-on úgy hogy már van rajta Invisible Shield?

(#25005) Csapi007 válasza D@niel (#25004) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hy
A legtöbb tok ugyan felmegy az IS-re de nagyon feszülnek, idővel elrepedhetnek. Nem ajánlatos.

"Csak úgy mondom"

(#25006) Enjoy válasza D@niel (#25004) üzenetére

Enjoy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha rá is menne simán IS-re, akkor az a tok egy hibás darab.
Ezeket a telóra tervezték, és aki megveszi nem örülne neki, hogy lötyögne benne a készülék..

► Més que un club ◄

(#25007) Jhonny06 válasza Csapi007 (#24998) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szia!

Köszi az eszközkezelős ötletet, onnan eltávolítottam az illesztőprogramot és amikor legközelebb csatlakoztattam feltelepítette magától és most már látja. :R

Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks

(#25008) tibigym

tibigym
(kvázi-tag)

Sziasztok
Problémám a következő lenne.
Vettem egy 3G 8Gb-os készüléket 3.2-es JB soft-al függetlenítve magyarítva.
Amikor rányomok a youtube-ra azt írja ki nem sikerült kapcsolódni a youtubhoz.
Gondolom én a magyarítás miatt lehet a gond, de sajnos safarin keresztül se játsza le a videókat. van erre valami megoldás esetleg program?
Wifin és mobilneten is próbáltam sehogy sem megy :(

Zte blade

(#25009) icecave válasza tibigym (#25008) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

3.2es JB szoft nincs is...

Minden más megy wifin keresztül, csak a youtube nem?

Ha fontos neked a célod, akkor megoldást találsz, ha nem, akkor kifogást.

(#25010) tibigym válasza icecave (#25009) üzenetére

tibigym
(kvázi-tag)

sorry verzió 3.1.2
minden megy wifin és mobilneten is csak a youtube videók nem
hátha segít:

Zte blade

(#25011) Játékos válasza icecave (#25009) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Ez na hiba ekem is megvan...

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#25012) icecave válasza Játékos (#25011) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem megy wifin és mobil neten is, vodás előfizetéssel ( iPhone 3GS, olasz gyári független, no JB, 3.1.3).

[ Szerkesztve ]

(#25013) tibigym válasza icecave (#25012) üzenetére

tibigym
(kvázi-tag)

Ennek nagyon örülök... a tied magyarított???

Zte blade

(#25014) tibigym válasza icecave (#25012) üzenetére

tibigym
(kvázi-tag)

dupla hopsz

[ Szerkesztve ]

Zte blade

(#25015) icecave válasza tibigym (#25013) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

no JB... szóval nem. Mikor JB-zve volt, akkor is ment a youtube mondjuk. Magyarítva akkor sem volt.

(#25016) C^^ válasza tibigym (#25013) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Cydia-ban a stable.szifon.com source-ból tedd fel a Push/YouTube fix nevű csomagot.

(#25017) tibigym válasza C^^ (#25016) üzenetére

tibigym
(kvázi-tag)

Ezer köszönet ez volt a helyes megoldás

Zte blade

(#25018) AirBundy1

AirBundy1
(kvázi-tag)

Erre minimális az esély, de próba cseresznye: nem próbálta valaki a MaxQData vagy a CMS Lap Timer programokat? Ezek versenypályán a köridőt, sebességet és gyorsulási adatokat mérnek, csakhogy az előbbi (az tűnik profibbnak) nem indítja el a stoppert. Nincs rá valami ötlet?

Köszönöm

(#25019) a000

a000
(őstag)

Van egy kérdésem.
T-nél kifüggetlenítem a telót, gondolom arról adnak valami papírt vagy valamit. Namost aztán ha később gariban cserélik a telót, akkor jár hozzá ingyé a függetlenítés, vagy újra ki kell fizetni?

You see things and say, 'Why?", but I dream things and say, 'Why not? -George Bernard Shaw

(#25020) manokaki

manokaki
(fanatikus tag)

Sziasztok !

Ha jb.-kelve van a telo tudom kikapcsolva tölteni ??????
( lehet hogy hülye kérdés , bocsi )

(#25021) C^^ válasza manokaki (#25020) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Ez nem a JB függvénye. :D
Bedugod a kábelt, aztán kikapcsolod a készüléket, és töltődik.

(#25022) manokaki válasza C^^ (#25021) üzenetére

manokaki
(fanatikus tag)

igen ,de utána ahogy fedugom a töltéstre ,bejön az USB kábeles képernyö !!!

(#25023) Csabee. válasza manokaki (#25022) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor neked 3GS-ed van új iboot-al.

Üdv: Csabee.

(#25024) Csapi007 válasza manokaki (#25022) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hy
Attól még tölti. Egyébként ilyenkor aktiválni kell iTunes-al.

"Csak úgy mondom"

(#25025) Kommy

Kommy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Április 8.-án lesz valami esemény, amin az iphone OS 4.0-ról lesz szó
Amúgy az előző kérdésemre senki nem tud semmit?

(#25026) manokaki válasza Csapi007 (#25024) üzenetére

manokaki
(fanatikus tag)

na ez az , én teljesen kikapcsolt állapotban szretném tölteni és nem bekapcsolni ujra a pc segitségével !

igen, 3GS -m van és új iboot-os

[ Szerkesztve ]

(#25027) Csapi007 válasza manokaki (#25026) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem lehet teljesen kikapcsolva tölteni. Ahogy bedugod bekapcsolja magát.

"Csak úgy mondom"

(#25028) manokaki válasza Csapi007 (#25027) üzenetére

manokaki
(fanatikus tag)

Na ez az , akkor még se vagyok annyira béla !!!

Köszönöm a megerősitést !

(#25029) Davey7

Davey7
(senior tag)

Tesóm talált egy hangerőszabályzós fülest a minap. Szerintem eredeti,nem kopott egyáltalán. szerintetek mennyit érne meg? Neki nincs rá szüksége.

(#25030) Csapi007 válasza Davey7 (#25029) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem vmi csúcsminőség, akinek ilyen kell úgyis vesz jobbbat, akinek meg nem kell a szabályzó rész az vesz sima de jobb fülest. 500-1000 Ft-ért láttam.

"Csak úgy mondom"

(#25031) tl-x

tl-x
(fanatikus tag)

Sziasztok! Van egy kis problémám! Vissza akartam vinni szervizbe a 3G-m mert kicsit be van repedve a hátlap, ezért csináltam rajta egy teljes törlést. Azóta csak alma logó és nem bootol be. Ötletek?

Apple Ipad 2 16GB Wifi, Iphone 4 8 Gb, PS3 slim, PSP slim

(#25032) Kommy válasza tl-x (#25031) üzenetére

Kommy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

MIvel jailbreak-elt volt a telefonos, ezért nem szabad a telefonban lévő törlést használni, mert kiakad mint nálad is, most maradt az hogy restore-olsz 3.1.2-es fw-re, rakd recovery módba (dugd rá a gépre és nyomd addig a home + power gombot míg meg nem jelenik a alma logó + az usb kábel)

(#25033) tl-x válasza Kommy (#25032) üzenetére

tl-x
(fanatikus tag)

Köszi! :R

Apple Ipad 2 16GB Wifi, Iphone 4 8 Gb, PS3 slim, PSP slim

(#25034) _Bishop_

_Bishop_
(kvázi-tag)

Hi! Nekem 1 olyan gondom lenne, h most váltottam pannonra 3 hete. Kb 1 hete azt csinálja a telefon, h kiírja, h no simcard installed. Van, h elég ha csak ki-be dugom, de újabban csak restart és naponta többször is csinálja. Ez a kártya baja lesz v a telefon fog bekrepálni? Jah és irogatja állandóan, h incoming call forwarded meg callforwarding active, v vmi ilyesmiket, a kimenő-bejövő hívásoknál. Eddig ez sem volt!
5letek?

(#25035) inkubator

inkubator
(fanatikus tag)

Nem tudtok olyan telefont ami esetleg elboldogul az iphone-os programokkal? Nincs 100.000 ft-om csak 50.000. :W

Olyan jó volt, hogy a szomszédok is rágyújtottak utána. (ismeretlen)

(#25036) samgar válasza tl-x (#25031) üzenetére

samgar
(őstag)
LOGOUT blog

Majd megírhatnád, mit mondtak a repedésre. Mert sajnos nekem is az.

Iphone 4

(#25037) Csapi007 válasza _Bishop_ (#25034) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hy
Lehet hogy a SIM kártya amit adtak régebbi típusú. Menj be és mutasd meg nekik, kérj egy újabb fajta SIM krtyát.
Ha JB-s a teló akkor a szifon sourceban találsz ezekre megoldást.
Egyébként meg próbáld meg hogy kikapcsolod a beállítások telefon részénél is a szolgáltatónál is ezeket a szolgáltatásokat de nem tudom ezek mennyire működnek.

inkubator: iPod Touch...

"Csak úgy mondom"

(#25038) AirBundy1 válasza inkubator (#25035) üzenetére

AirBundy1
(kvázi-tag)

Tudunk: iPhone 2G, használtan kaphatsz ennyiért jó állapotban.

(#25039) _Bishop_ válasza Csapi007 (#25037) üzenetére

_Bishop_
(kvázi-tag)

Köszi az 5leteket! Jah és még MMS-t se tok küldeni, pedig a szolgáltatás evileg aktív! Ha rányomok 1 képre nem ad ilyen lehetőséget...

[ Szerkesztve ]

(#25040) Doresz

Doresz
(tag)

Hello!
Most váltottunk Invitelre, és valamiért nem tudok iPhone-ról csatlakozni. Kell vpn-t megadni vagy valami ilyesmit?

(#25041) C^^ válasza Doresz (#25040) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Nem kell.
Szerintem a routerben nincs valami jól beállítva.
Asztali gép csatlakozik rendesen?

(#25042) Doresz válasza C^^ (#25041) üzenetére

Doresz
(tag)

laptop gond nélkül csatlakozik, de ott is kellett megadni felhasználónevet és jelszót, azért gondoltam, hogy itt is kell valami hasonló.

(#25043) C^^ válasza Doresz (#25042) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Érdekes... Felhasználónév/jelszó nem kéne, ha a router tárcsáz.
Router WAN portjába van dugva a modem és PPPoE van beállítva, ugye?

(#25044) Doresz válasza C^^ (#25043) üzenetére

Doresz
(tag)

Felhasználónév/jelszó ugye akkor kellett a gépen, mikor kiépítettem az új kapcsolatot. A kábel meg tuti jó helyen van. Megvan még a régi kapcsolat, azt csak kihúztam és rögtön bedugtam a helyére az Invitelét. Amikor suliban netezek laptopon, akkor is bejön a Csatlakozás ablak a nethez, kóddal és jelszóval, ilyen van most is ezzel a nettel, azért gondoltam vpn-re. Ha nem ez, akkor nemtom mi a gáz. Airplane módban benyomtam a wifit, hogy a mobilnet ne szóljon bele, de nem akar menni.

(#25045) C^^ válasza Doresz (#25044) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Ha a routerben PPPoE kapcsolatot állítasz be, és megadod a felhasználóneved/jelszavad, akkor a router fogja felépíteni a kapcsolatot, nem neked kell.
Állítsd be így, ekkor a notebookon sem kell külön kapcsolódni, és a telefonon is menni fog.

(#25046) Doresz válasza C^^ (#25045) üzenetére

Doresz
(tag)

Köszi a segítséget! Megnézem a router beállítasait akkor.

(#25047) Csapi007 válasza _Bishop_ (#25039) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Settings/General/Netwrok/Cellular Data Network, itt kell kitölteni a megfelelő adatokkal. Weboldal, ügyfélszolgálat biztos segít.
De ismét ha JB-s telód van akkor van rá javítás a szifon sourceban.

"Csak úgy mondom"

(#25048) Játékos

Játékos
(PH! addikt)

Sziasztok!
A kérdésem a következő: a PC-n letöröltem azt a könyvtárat, ahol azok a képeim voltak, amiket az itunes szinkonizált a telcsire. Ennek eredménye képpen a következő szinkronizálás során a telefonról is törlődtek. Itunes szerint viszont 400 mb fotó van a telcsin. Most ezeket vissza tudnám varázsolni, vagy valami mást lát képeknek?
Köszi.

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#25049) tikshow válasza Játékos (#25048) üzenetére

tikshow
(senior tag)

a 400 mega kép az csak amit vele lőttél valszeg

(#25050) Játékos válasza tikshow (#25049) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Ööööö...7 db? :U

Érdekes, most meg "Other"-nek látja, és a fotók pedig ~40 MB... :F

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.