Erről az ingyen bumperről lehet tudni valamit? Mármint, itt is lehet majd rendelni szeptember 30ig vagy ebből megint kimaradunk? Utóbbira tippelek..
Bocsi a dupláért. 
[ Szerkesztve ]
iPhone 4
(#36001) BoneDragon válasza icecave (#35999) üzenetére

Erről az ingyen bumperről lehet tudni valamit? Mármint, itt is lehet majd rendelni szeptember 30ig vagy ebből megint kimaradunk? Utóbbira tippelek..
Bocsi a dupláért. 
[ Szerkesztve ]
iPhone 4
A bal alsó részét kell fogni, de nem 1 mp-ig, hanem akár fél percig is. Fog lejjebb menni a térerő. Bár az új FW-ben már ezt is remekül palástolták (megy le, csak nem látod
).
Csengőhang: csinálj mp3-ból .m4r formátumú zenét (max 30 mp). Ezt be tudod húzni az iTunes-ba, és rásync-elni a telefonra. Ezután már kiválaszthatod csengőhangnak.
Bumper: vaszleg kimaradunk, nekem is Angliai címre sikerült megrendelnem, Magyarország még nincs benne a programban mindig. Érdemes figyelni a magyar AppSore-t, ha megjelenik benne az iPhone Case Program, akkor az azt jelenti, hogy lehet ide is rendelni ingyen tokot. HA nem lesz így, sürgősen kell keresni egy külföldi rokont, US Store-ból lerántani az Appot, és hozzájuk küldetni.
[ Szerkesztve ]
Ha fontos neked a célod, akkor megoldást találsz, ha nem, akkor kifogást.
(#36003) BoneDragon válasza icecave (#36002) üzenetére

Igen ezt csináltam. Egyszer sikerült belőle levinni 1 csíkot, de utána rögtön visszaugrott maxra 
Köszi, majd holnap kipróbálom!
iPhone 4
(#36004) icecave válasza BoneDragon (#36003) üzenetére
Igen, kb 1-2 csíkot lehet "leküzdeni". Csak mindenki arra gondol (negatív hype dolgozott rendesen ugye) ilyenkor, hogy megfogja a telefont, és el is száll az összes csík.

Hátha valaki tudja: Van arra megoldás, hogy kikapcsolt állapotban is ébresszen a teló?
iPhone 4
(#36006) icecave válasza BoneDragon (#36005) üzenetére
Én azt hittem ébreszt. 
Viszont, lefekvés előtt tedd airplane módba, kb. 1-2 %-ot merül az akksi az éjjel, és ébreszt is reggel.
(#36007) BoneDragon válasza icecave (#36006) üzenetére

Ma van először iphone-m szóval teljesen új nekem! Köszi a válaszokat! 
iPhone 4
4.0.1.ről vissza tettem a 3.1.3at és jóval gyorsabb... nem bántam meg a döntésem! Jobb 3G-re a 3as rendszer!
Morden24 üdv az iphone klubban!
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
akkor rajtam már csak a jailbreak segíthet? mikorra várható 4.1 re?
Bin Ladent Barca mezben lőtték le... EZért most nem lehet tudni hogy meghalt vagy színészkedik!:D:D

az exploit már megvan a jb meg majd jön.
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

kiváncsiságbol
iphone 3gs fekete 16gb os szinte vadi uj álapotban lévö t-mobilos garancia nélküli telefont mennyiért érdemes felrakni ha elakarja adni az ember?
Ha nem tudod restore-olni, akkor a JB-t sem tudod megcsinálni.
Milyen soft volt rajta, milyet akarsz most feltenni? iTunes töltötte le, vagy Te magad valahonnan? Informálj,vagy segíteni sem tudunk.
4.0.1 volt rajta jb lt
aztán itunessal letöltöttem a 4.1 et és fel is telepítettem és akkor kérte hogy tegyem fel az itunesra az iphonét! ezután leszedtem Iphone1,2_4.1_8b117_Restore.ipsw (308mb) t és EZ alapján végigcsináltam
????? valamit elrontottam?
BÁRMINEK ÖRÜLÖK! 3.1.3-4.0.2 bármi!
elb..tam az iphonom? mikor tudom újra használni?
[ Szerkesztve ]
Bin Ladent Barca mezben lőtték le... EZért most nem lehet tudni hogy meghalt vagy színészkedik!:D:D
Ja. Mert ha ő mondta akkor úgy is van. (És mit csinál a t-nél? Ő a takarítónő?
)Annyit linkeltek már t-sek. Miért pont ezt hiszed el?
Egyébként meg a másik 10-nál nem jelentkezett? Biztos az esti műszak csinálta azokat, és elfelejtették beletenni a térerőbűvölőt.
a feher modelleknel nem lesz ilyen problema. ezt az apple garantalja a t-mobilnak.
Te hány éves vagy?
Az első része találgatás. A második része meg...Tudod te mekkora ívben tesz a t-mobilra az Apple. (Hány hónap után jelent meg az "exkluzív partner" T-nél?!) Miért adna (és milyen) garanciát nekik?
[ Szerkesztve ]
"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."
(#36015) BoneDragon válasza icecave (#36002) üzenetére

Tudnál mondani 1 konvertáló programot? Sajnos amiket találtam trial verziók és csak 5-10mp-et konvertálnak át.
iPhone 4
(#36016) tomcsi23 válasza BoneDragon (#36015) üzenetére

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
(#36017) BoneDragon válasza tomcsi23 (#36016) üzenetére

Köszi!
iPhone 4
en elhiszem neki.
Ő mondta azt hogy a 3gs üvegje igen is karcolodik és valoban lehet látni microkarcokat, ha napsütésben megnézed az üvegfelületet,sőt elég körömmel (még csak nem is hosszúval) rosszul vegigsiklani és megkarcolodik.
akár csak i4nél a hátára teszed es ha az asztalon van akár csak egy kisebb kitüremkedés meg fogja kacorlni rendesen a telót....az rendben van hogy nem láttod mindig,de napsütésben vagy rendesen megvilágitva látszik,hogy ez az üveg karcolodik nagyon.
Aki meg állíja hogy 2 hónap alatt nem lett rajta karc tok és folia nélkül az igen is enyhén kamus. Vagy csak szemüveges.

"restoréltam be is töltött az alma erre megint az ITUNES és egy felé mutató níl jeelzve hogy kössem a gépre :S
most mivan?"
Semmi gond.
Töltsd le innen a Tiny Umbrella-t: [link]
Dugd rá a gépre a készüléket és indítsd el a programot, mikor felismerte bökj rá a Kick Device Out of Recovery gombra. Bebootol és használhatod rendesen.
iPhone 4-nél szinte minden második restore valamiért bennragad Recovery módban, de ezzel ki lehet onnan hozni.

Haver 3GS-ét tapétavágóval teszteltük és semmi nyoma nem volt nappal vagy spotlámpával nézve sem.
Az üveg egyáltalán nem olyan kényes, azt meg meglesem, hogy körömmel valaki megkarcolja a Gorilla Glass-t 
"Aki meg állíja hogy 2 hónap alatt nem lett rajta karc tok és folia nélkül az igen is enyhén kamus."
A 2G-m 2 év alatt nem lett karcos, a 3GS-em meg 1 év alatt (bár az szilikon tokban volt, de a kijelzőt soha nem fóliázom).
[ Szerkesztve ]
nekem windowsom van de ez a vagy a 32 biites vagy a 64 de nekem pont a másik van 
vagy csak siman leszarja mint en
egyebkent en is lassan egy eva hasznalom tok-folia nelkul es egy olyan karc sincs rajta ami zavarna. persze napsutesben, kikapcsolt kijelzovel, dontogetve a napon lehet latni rajta ...biztos. hat ilyenekre egy mp idot sem szanok.
ez a biztositas miota van egyebkent?
There's an app for that

Ha nem indul el, akkor nem biztos, hogy a Windowsoddal van gondja, hanem szüksége van a java runtime csomagra, azt telepítened kell előtte, ha még nincs fent.
megvan ! a jó ha azt írja hogy RUNNING és tölt ?:S

Akkor jó, ha betöltött és felismeri az iPhone-odat és kivilágosodik a gomb amivel ki tudod lökni Recovery-ből.
de nem világosodik:S

Ezt látod a készüléken?

Az iTunes látja?
Resetelni próbáltad már? (home+power hosszan)
A Restore végén csak simán így maradt, vagy kaptál egy hibaüzenetet is?
[ Szerkesztve ]
nem ez a baja!
Aktiválni kéne a simet de nem tudok eljutni addig hogy egyáltalán a menübe mehessek!
csak segélyhívás!
Mac-re valami hasonlo?
Ingyen tarhely telefonrol, szamitogeprol! Ajandek 250 MB a 2 gigahoz, ha ezen a linken regisztralsz! http://db.tt/VLwrQAw

Az aktiválást nem a telefonon csinálod, hanem amikor rádugod az gépre az iTunes automatikusan elvégzi.
Sajna valószínű egy szoftveresen függetlenített készüléked van, ha másodkézből vetted, akkor az előző tulajt keresd meg, hogy milyen az eredeti szolgáltatója a készüléknek és olyan SIM-el tudod aktiválni, aztán, ha lesz később függetlenítés, akkor újra tudod használni.

Garageband. 

Szerintetek ez azt jelenti, hogy gyári függetlent adtak nekem?

[ Szerkesztve ]
Oh bakker, persze!

Ingyen tarhely telefonrol, szamitogeprol! Ajandek 250 MB a 2 gigahoz, ha ezen a linken regisztralsz! http://db.tt/VLwrQAw
(#36034) Everman válasza JarrekStar (#36032) üzenetére

Beraktam a reggel vett iP4-be egy Vodás kártyát és elfogadta!!!!
Független 
(#36035) JarrekStar válasza Everman (#36034) üzenetére

LOL
ez érdekes
Mondjuk asszem a szlovák O2 is függetlenül adja. Szóval lehet, hogy az Apple akarta így. Mondjuk hajnalba aki a másik ügyintézőnél vette dominóba az kérte a függeltenítést és pénzt is kértek tőle érte

Bár a számlán és a garijegyen az van, hogy iPhone 4 16GB/SL vagyis SimLock 
[ Szerkesztve ]
Mármint a T-nél vett fogadta el? Lehet elfelejtették T-re lockolni 
Jahogy kamuzol, jaaaa 
(#36037) JarrekStar válasza icecave (#36036) üzenetére

Szerinted akkor téved a f0recast?

Nem kamuzok, itt volt a polcon egy angol Vodás kártya beraktam és bár feljelentkezni itthon nem tud, de elfogadta. Ha függő készülékbe raksz másik kártyát, akkor kiírja, hogy érvénytelen SIM.
Ja, csak úgy írtad, azt hittem húzod a népet.
Érdekes, ezt én nem tudom tesztelni, alapból gyári függetlent vettem.
(#36040) JarrekStar válasza icecave (#36039) üzenetére

Majd megkérem a haverom, aki előttem állt a sorban, hogy nézze meg ő is f0recast-tal
Privát?! 
"Maga fiam elveszett a végtelen lehetőségekben a tic és tac között!"
(#36042) Shalala válasza JarrekStar (#36040) üzenetére

Én ma reggel vettem meg szegeden az utolsót (illetve délben jutottam sorba reggel 8tól...) és az enyém lockolt a f0recast szerint, úgyhogy mákotok van 
Mondjuk én amúgy is t-s kártyával használnom
(#36043) JarrekStar válasza Shalala (#36042) üzenetére

Ejj...ez durva
mondjuk én is T-s vagyok a tavalyi ikonommal használom. De esetleges eladásnál biztos + pont 
(#36044) bLaCkDoGoNe válasza Gubro (#36033) üzenetére

Miért nem használjátok az audiko.net-et? Teljesen felesleges konverterekkel szenvedni szerintem.
flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
(#36045) icecave válasza JarrekStar (#36043) üzenetére
Kipróbáltad másik szolgáltató kártyájával? Egyből kiderülne, hogy mi a helyzet.
(#36046) JarrekStar válasza icecave (#36045) üzenetére

Az a baj, hogy nincs más microsim itthon.
(#36047) icecave válasza JarrekStar (#36046) üzenetére
Akkor majd kipróbáljuk a vodás Micro simemmel, ha jössz az IS-ért 
(#36048) JarrekStar válasza icecave (#36047) üzenetére

Okés benne vagyok
Amúgy tudsz segíteni felrakni majd? Csak mert neked biztos több tapasztalatod van benne 
(#36049) icecave válasza JarrekStar (#36048) üzenetére
Nem szoktam vállalni, mert aztán esetleg jön a fika, hogy nem tetszik... Mindenkinek meghagyom az elcseszés lehetőségét. Enyémen megnézheted, és videós, illetve írásos tippeket és tanácsokat is fogok adni.