Nem erről van szó, bocsánat, ha megbántottam az önérzeted, de ha kipróbáltad volna (kb. 1 másodperc), akkor egyből kiderült volna.
Ha fontos neked a célod, akkor megoldást találsz, ha nem, akkor kifogást.
Nem erről van szó, bocsánat, ha megbántottam az önérzeted, de ha kipróbáltad volna (kb. 1 másodperc), akkor egyből kiderült volna.
(#49002) cool13 válasza manchester85 (#48994) üzenetére

Neked köszönöm, már megy a dolog. Igaz kellett hozzá a nagyokos hozzászólása a kollégának. Mindenkitől elnézést, hogy most van elsőként a kezemben ilyen készülék. 

Frissíteni kellene az első hsz-t a sokszor megkérdezett dolgokkal, és ezt most nem gonoszkodásból mondom. 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”
Már volt róla szó, de tudod, hányan olvassák amúgyis...
[ Szerkesztve ]

Megdöglött az iphone 4-m
A kijelzön bekapcsoláskor megjelenik egy itunes ikon alatta meg egy usb ikon nyillal.
rádugtam a gépre megnyilt az itunes és semi mást nem enged csak restore-t lehet nyomni.
megnyomtam végigfutatta és a végén error.
Látott valaki ilyet, esetleg valami ötlet?
köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Melyik szoft? Gyári független, vagy szolgáltatófüggő? Te melyik szolgáltatóval használtad? Mi az errorkód? Ha esetleg 1013, próbáld meg ezt: [link]

a szoft verzio 4.3
vodás a hiba kod 1013

köszönöm a linket de leirnád magyarul a lépéseket az én widiws hetesem magyar.
1. start - minden program- kellékek - futtatás
2. írd be ezt: C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts, aztán ok.
3. válaszd a jegyzettömböt, aztán ok.
4. töröld ki az gs.apple.com-os sorokat alul
5. file - mentés
Aztán resotre 

hy,
akartam kérdezni:
- az antenna-zűrre lett valami hardveres megoldás? (bal kezes vagyok és elég lapát mód fogom én is a telókat lent)
- fm rádió sehogy se oldható meg? netes rádiók? (magyar vagy német esetleg)
köszi
Milyen lehet egy vakon repülni? Olyan mint egy hülyén halni meg?!

bumpert kell venni, vagy valamilyen szilikonos tokot. Lényeg, hogy takarja azt a biznyos pontot.
fm rádió nincs, netes rádió van, Tunein a neve.

Kiprobáltam sajna ugyanaz a hibakod a vége 1013
DE azért köszönöm
Makx vissza viszem a vodának elvégre garis

Indítsd újra a gépedet, meg ellenőrizd, hogy nem tette-e vissza a hosts fájlba a címet az iTunes. Próbálgasd párszor, nekem sem tette fel a friss ios-t elsőre, sőt ötödjére sem.
[ Szerkesztve ]

ujainditottam a gépet és mindig vissza rakja a cimet.
lehet hogy a mentéssel van valami baj.

ha szemből állítva nézem a telót hol van a kritikus terület? bal alsó negyed? alsó fél, felső? 

most vetted?

Mentésnél ezt irja hogy a
C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts.txt erre a helyre nem mentheti a fájlt a szükséges engedélyt a rendszergazdátol szerezheti be, es a dokomentumok közé akarja menteni.

Karácsony elött.
Bal alsó, de miért nem keresel rá, ahogy többen tanácsolták? Minden választ megkapsz, csak használni kell a jobb felső keresőt...

A hosts fájlnak nincs kiterjesztése, csak simán total commanderrel megnyitod(F4), aztán ezt a részt a legutolsó sorba beteszed(ez ua. mintha kitörölnéd):
# 74.208.10.249 gs.apple.com
Aztán mentés. És utána próbáld a restore-t.
[ Szerkesztve ]
(#49021) manchester85 válasza goodwill (#49016) üzenetére
Nem akarok udvariatlan lenni, de lassan állítsd le magad. Ez egy szakmai topik. Ami annyit tesz, hogy nem szemeteljük tele a topikot olyan hozzászólásokkal, aminek az égvilágon semmi értelmük.
A mai nap feltettél egy rakás kérdést, olyanokat, amire nem is igazán lehet válaszolni, illetve olyanokat, amiknek magad is utána nézhettél volna. Válaszoltunk, készségesen segítettünk, de most már ott tartasz, hogy írtál 10-15 hozzászólást, amiknek az égvilágon semmi értelmük nem volt. Ahogy icecave is írta, használd a keresőt. Itt, a google-ön, vagy akárhol. A topik lényege az, hogy az eddig meg nem válaszolt kérdésekben segítsünk másoknak, vagy egyáltalán konstruktív kérdésekre reflektáljunk. Persze, ha ne adjisten, valaki új, és összeszedetten feltesz pár, már korábban megválaszolt kérdést, arra azért nem fogunk ugrani. Viszont kezd kicsit sok lenni az értelmetlen kérdésekből és hozzászólásokból...
IPad 2 16GB white, iPhone 4 8GB black
(#49022) goodwill válasza manchester85 (#49021) üzenetére

figyelj akkor:
a kérdés az volt hogy lett e hardveres megoldás az antennára.
bal kezes vagyok, a topicockban arról szólt a 130 hozzászólás hogy van ilyen és el is megy, stb. meg olyan hsz, hogy első szériásoknál ez a jelenség.
kérdés: még mindig első szériás i4 van a piacon? mert erre nem találtam választ.
[ Szerkesztve ]

total commanderrel megnyitottam betettem azutolso sorba ,
de nem engedi elmenteni
hozzáférés megtagadva.
vagy valamit rosszul csinálok, nemtudom.
Mindnél jelen van. Persze, hogy minden vélemény más, de most mit vársz, addig kérdezgetsz, míg közülünk az "Atya" megmondja a frankót, és neki elhinnéd? Nincs köztünk ilyen, csak szólok.

ne ess át a túloldalra.
csak hátha valaki már tud erről csak itt nem volt téma. sok világjárt és telefonforgató ember van itt. ezért kérdezem. nem kell mindenért leszúrni a másikat és túldramatizálni se.
bocs.
Nem dramatizálta senki túl, egyszerűen mindenre van válasz itt a topikban, amit kérdeztél, csak neked nem elég ezek szerint 130 vélemény egy adott kérdésre, 131 kell... az ilyenen nehéz segíteni....
bröton: csináld azt ,hogy lemásolod valahova, majd a megfelelő sorok törlése után felülírod ahonnan lemásoltad, rendszergazdai joggal.
[ Szerkesztve ]

sikerült felül irni elmentettem ujrainditottam,és vissza is rakta a cimet.
köszönöm az edigi segitséget mindenkinek.
majd holnap ujra megprobálom.

Ha már sikerül elmenteni, ne indítsd újra a gépet, hanem próbáld a restore-t.
Gondolom már lementetted az ipsw fájlt (4.3.1) és azt akarod betallózni.
[ Szerkesztve ]

Igen lementettem,csak nem sikerül betallozni.
[ Szerkesztve ]
Nyomd a shiftet, miközben ráklikkelsz a restore gombra.

Greenpoison JB vel tudod recoverybol kiszedni. Mas modszerrel meg tumberlandal se fogod tudni kiszedni
Milyen antenna gond?
Itt a topikban van bőven i4, de szinte észrevehetetlen a dolog, és nagyon keveseknél jön elő. Megint egy olyan "infó", ami "fél infó", és lényegében egy baromság. Csütörtökön vidéken voltam, és ha bementem a házba, kiírta "nincs szolgáltatás". Ha kimentem, 1 vonalka látszott, direkt ki is próbáltam, gondoltam előjön a probléma, de semmi. 1 vonalkával is tökéletes minőségben telefonáltam, jobb és balkezes fogással is.
Ráadásul olyan helyen voltam ahol a többi telefonnak még rosszabbak a vételi jellemzői, tehát nagyon jól vizsgázott az i4, mert a beszélgetés minősége kristálytiszta volt, és nem szakadozott. Ennyit az "antenna zűrről". 
De beírod a keresőbe hogy "térerő", "térerő probléma" vagy bármi hasonló kulcsszót, és ki fogja dobni hogy itt sem sokan találkoztak eddig ezzel a problémával.
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

nincs Jailbreakelve teljessen gyári.
4.3 volt rajta gondoltam frisitem 4.3.1--re és itt megállt.
[ Szerkesztve ]
Azért ha olyan helyen lennél, ahol amúgy sem túl sok a térerő, ott bizony le tudnád fogni bal lent úgy, hogy elmenjen a térerő. Emlékezz, mikor írtam, hogy a szülőfalumban való látogatáskor eléggé gondot jelent, hogy bal kézben tartva ha alul is fogom, akkor nehezen telefonálok. Más is panaszkodott már erre.

Jó reggelt!
Az antenna problémához kapcsolódóan. Az iroda ahol dolgozok olyan helyen van ahol pl: Nokia E52, Motorola XT720, Iphone 3GS, Nokia N8 nak a térereje haldoklott teljesen.
Az Iphone 4-nek egy pálcikára megy le legkevesebbre de ott is lehet vele beszélni! Másol meg foghatom én akár hogy beszáégetés közben sosem dobta még el a hívást.
Egyedül a Samsung Galaxy S volt még ilyen jó mostanában nekem térerő ügyileg. Csak hát az a teló ment a levesbe
ugyan is az IOS az IOS
))

megtettem, ("térerő", "térerő probléma" vagy bármi hasonló kulcsszót) és ezért kérdeztem hogy akkor ezek szerint ez még van...(mert a problémáról írtok, de a megoldásra a tokon kívül, nem jött hsz, se az hogy esetleg Steve bácsi javított rajta valamit, vagy esetleg a "2." szériás i4-nél már ezt javították, ilyeneket kerestem de nem igazán volt konkrét válasz) nem gond, csak szeretnék tudni minden "lehetséges" dologról.
még 2 munkanap és megjön a box
azt jól számoltam hogy kb 3-4 havonta jön ki komolyabb frissítés? (azt eleget olvastam hogy egy-egy frissítés milyen gubancokat okoz)
a te telefonod gyári állapotú?
köszi

Sziasztok!
Én is i4-nél kötöttem ki igazából ebből az antenna mizériából nem vettem semmit észre akárhogy lefogtam, vagy bármit csinálhattam vele nekem nem ment le a térerő. Tok nélkül használom semmi baja max azt vettem észre ahol minden nap járok be kocsival dolgozni a nokián elmegy csumira a térerő, de az i4-el vigan tudok telefonálni.
Megérősítem. Elvből nem használok semmilyen védőt, fix fokot. Az első este azzal töltöttem, hogy megpróbáljam reprodukálni az 'antenna gondot', mivel sok, egymásnak ellentmondó infó forog közszájon erről a jelenségről. Szal fogdostam, taperoltam össze-vissza, takartam minden érintkezési ponton az antennák között, de sehogysem tudtam kimutható térerő-csökkenést elérnem.
''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
Én is teszteltem, amikor volt nálam i4, és semmilyen problémát nem mutatott.
zsambek`

remek, akkor majd a teszt eldönti hogy mi lesz, köszi addig is 
ez a keret "csak" körbefut, és hátul nyitottan marad készülék ha jól látom... ez lehet az "elixír"? [link]
Igen, ez egy keret, nekem is van, még mikor ingyen osztogatta az Apple a tokokat, én is rendeltem, vannak is képek akkoriból: [link] Csak ritkán használom, mert nem tetszik, de legalább véd. Azóta vettem matricát az oldalára (bár most nem látszik, mert ugyanolyan szürke, meg hátulra, és így használom. Képek: [link]
A falusi csekély, de jelen lévő térerő problémát ez is megoldja, ha ott le van ragasztva egy matricával. Balkezes vagyok én is, és mint írtam, ahol amúgy is kevés a térerő, ott azért számít, hol fogod a telefont... Érdekes, akik nem tudták produkálni a térerő problémát, azok nagyrészt olyan helyen laknak, ahol amúgy is szétveti a telefont a térerő
Itt Budán én sem tudom előcsalni.
[ Szerkesztve ]

Nekem egyszer sikerült életemben előcsalni a térerőproblémát (bal kézzel) Bp-en 
Egyébként ritka mint a fehér holló 
:/
(#49043) BloodyEddie válasza icecave (#46709) üzenetére
Ez tényleg csak egy matrica? Van fém-érzete?
Nem karcolódik?
(#49044) icecave válasza BloodyEddie (#49043) üzenetére
Szerintem nagyon is jó. Egy matrica, oldalra, hátulra, ahova akarod. Brushed Metal, amit rendeltem. Jobb, mint a sima Carbon, mert az csúszik, ez meg nem. Ja, innen rendeltem: LuckyLabs. 5-6 munkanap alatt itt a cucc. Egy hónapja van fent, nem karcolódik. Oldalmatricát 3-at adnak 10 dolcsiért, szóval lehet variálni a színekkel is.
[ Szerkesztve ]

Volt nekem is szerencsém hozzá, tényleg jóféle a cucc, csak ajánlani tudom!
:/

Tudnatok mondani egy olyan progit amivel foci eredmenyeket tudok kovetni es kuld push uzenet ha gol van a kivalasztott meccseken?
Vmi ingyenes kellene 

első matrica nem zavarja a szenzorokat? ja, a 3gs-t néztem, szóval 4-en csak a kamera van kivágva...vazz
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
4.1-es iphone 4-et szeretnék 4.2.1-re frissíteni (iTunes-t már frissítettem), de azt írja ki verification-nél hogy unknown error occured (3194).
Gyakori probléma, vagy egyedi eset? 
(#49049) kacsaesokos válasza adamlukacs (#49048) üzenetére

Hello!
"Error 3194: a restore elején kapod, azt jelzi, hogy nincs SHSH-d az adott firmware-verzióhoz. Ezt a hibát csak akkor tudod kiküszöbölni, ha van SHSH-d mentve akár a Cydiában, akár Umbrella-val. Ha ezt a hibát kaptad, és Cydián keresztül próbálkozol, akkor ez azt jelenti, hogy nincs mentve a kívánt verzióhoz az SHSH, tehát nem fog menni a restore arra a verzióra." gyakori hibaüzentek
(#49050) adamlukacs válasza kacsaesokos (#49049) üzenetére

És akkor ez esetben mi a teendő??