Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#4001) Karma válasza OliApa (#4000) üzenetére

LOGOUT blog

Az Excel nem kell hozzá pont. Nem tudom miért így fogalmazott, a lényeg az, hogy az Office Outlook-ja kell hozzá. Meg az, hogy utána az iTunes-ban kapcsold be a szinkronizálást. (A kütyü csatlakoztatása után az Info fülön az iTunes-ban.)

Break Driven Development

(#4002) Kerio

Kerio
(senior tag)

Hol tudom megnézni ebben az izében a kimenő hívásidőtartamot??? Vagy a T-mobilenál le lehet kérdezni?

(#4003) OliApa válasza Karma (#4001) üzenetére

OliApa
(fanatikus tag)

igen, az Office Outlook van fent. sync után az az üzenet, hogy nincs megadva alapértelmezett levelező. :(

http://velemmivan.blogspot.com/

(#4004) Karma válasza OliApa (#4003) üzenetére

LOGOUT blog

Akkor két ötletem van:
- Nézd meg, hogy a Programok alapértelmezései... alatt az Outlook-e az alapértelmezett levelezőprogram (Vistán a start menüben, XP-n meg asszem a Programok telepítése és törlésében van)
- Az Outlookot használod? Azaz hoztál már létre profilt benne? (Első indításkor a varázsló megteszi.)

Break Driven Development

(#4005) OliApa válasza Karma (#4004) üzenetére

OliApa
(fanatikus tag)

A programok telepítése és törlésében nem találtam meg az outlook-ot. hogyan lehet benne profilt létrehozni? fiókot az importáltam az OE-ből, azon kívül nem látok más opciót. Az Office 2000 prof. van telepítve.

(#4006) Kerio

Kerio
(senior tag)

Hol tudom megnézni ebben az izében a kimenő hívásidőtartamot??? Vagy a T-mobilenál le lehet kérdezni?

(#4007) C^^ válasza Kerio (#4006) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Utólag nem mutatja a hívásidőtartamot. Azt hiszem van rá valami nem hivatalos alkalmazás, talán iLog.

Malachi
: Restore sem segít?

[ Szerkesztve ]

(#4008) Karma válasza OliApa (#4005) üzenetére

LOGOUT blog

Közben elindítottam a virtuális gépem, megnéztem, XP-n is a Start menüben ott van a Programok hozzáférése és alapértelmezései, abban ha lenyitod az Egyéni fület, ott kéne lennie, hogy Alapértelmezett email... és ott kéne lennie az Outlooknak.

Ezen a virtuális gépen nincsen office, se iTunes (a hoszt-gépet használom ilyen célokra :U), sőt Office 2000-at már (szerencsére) évek óta nem láttam, így ha ez nem oldja meg, sajnos kifújtam :(
Ha az Outlook sikeresen beimportálta a cuccot, és látod is a dolgaidat, ha elindítod, akkor a második ötlet is tárgytalan.

Kerio: Egy kérdés bőven elég. Várj türelemmel! :K Vagy addig is keress.
SZERK: megelőztek :P

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#4009) Kerio válasza C^^ (#4007) üzenetére

Kerio
(senior tag)

F.sza.... XXI. század :-) A telefon nem mutatja a kimenő hívásidőtartamot... Há-Há
:DD
Köszi

(#4010) OliApa válasza Karma (#4008) üzenetére

OliApa
(fanatikus tag)

sajnos ott nincs az Outlook, csak az OE... pedig fent van, működik. :(((

(#4011) Karma válasza OliApa (#4010) üzenetére

LOGOUT blog

Fincsi... Lehet hogy frissíteni kéne rajta, mert a 2000 még nem kompatibilis ilyesmivel :F

Break Driven Development

(#4012) OliApa válasza Karma (#4011) üzenetére

OliApa
(fanatikus tag)

én is gondoltam rá. az Outlook-ot megnyitottam, alapértelmezettnek állítottam be ott, ahol mondtad úgy, hogy a jelenleg használtat jelöltem be, azaz az Outlook-ot, de az OE-t nem engedélyeztettem, be sem tölti, csak a beállítását, azaz, valószínű, hogy tényleg az Outlook lett az alapértelmezett. Így már csak arra lehet gondolni, amit írtál: öreg a progi. Köszönöm a segítséget, Kellemes Karácsonyt kívánok! :C Én meg pár nap alatt beviszem az akkontokat... :)

(#4013) tothm

tothm
(őstag)

Miért van az, hogy valamikor a telefont szinkronizálni kell a géppel, hogy alkalmazásokat tudjunk telepíteni. Ezt nem értem, miért nem a cydiából kell? Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!

(#4014) Cyber_Bird

Cyber_Bird
(tag)

Miért vesznek olyan emberek iPhone-t akik alapvető dolgokhoz nem értenek? ha nem tudok kezelni egy számítógépet, akkor nem veszek azt.

Cisco CCNA, CCDA, CCNA Security

(#4015) bepe79 válasza Cyber_Bird (#4014) üzenetére

bepe79
(őstag)

Nem a tothm kollegat akarom vedeni (ha neki szolt egyaltalan), de abszolute nem ertek egyet. Aki iPhone-t vesz, annak ahhoz kell ertenie (mivel ez egy telefon), hogy hivast tudjon kezdemenyezni es fogadni, meg be tudjon gepelni egy SMS-t. Egyaltalan nem kell ahhoz ertenie, hogy hogyan kell Outlook-al szinkronizalni, iTunes-al szinkronizalni, felregisztralni, programokat telepiteni ra, stb. Ha szamitogepet veszek, akkor nem kell tudnom, hogy a Radeon HD 4870 X2-ben hany tranzisztor van, es azt sem, hogy milyen orajelen ketyeg a GPU/VPU-ja. Van olyan ember, aki azert veszi, hogy megtanulja, megismerkedjen vele. Es ez igy is van rendjen. :)

En is kivanok Boldog Karacsonyt mindenkinek!

Motorola Defy+ MB526 45.0.1250.MB526.NonEFIGSRetail.en.EU 4.5.1-134_DFP-125 Android 2.3.5 Kernel 2.6.32.9-gbdd614e

(#4016) Cyber_Bird válasza bepe79 (#4015) üzenetére

Cyber_Bird
(tag)

Azt hogy hány tranzisztor van benne azt nem, de hogy ha azt akarja hogy működjön teszemazt windows alatt a kártya, akkor le kell töltenie hozzá egy drivert, ezt pl nem árt ha tudja.
Hogy ezt a drivert hol találja?
a, gyártó honlap, mert egyértelmű (2 pont)
b, nem egyértelmű,úgyhogy google. (1.999 pont)
c, forumon keresek, hátha ott lesz (1.999 pont)
d, forumon kérdezek, nem keresek (-2 pont)

nah a D ponttal van gondom. Szerintem elvárható lenne egy alapfokú önállóság ilyen szituációkban.
Ugyanez itt is, sokan még mindig megkérdezik azt ami le lett írva már huszonötször, pedig a feladata annyi lenne hogy használja a keresőt. Lehet én vagyok idegesebb a kelleténél, a karácsonyi egyes vizsgám miatt, nem tudom, de zavar.

Iphone esetében is le van írva vagy a használati utasításban, vagy az internet rengeteg forumán. Nem kell újra feltalálni a spanyol viaszt, csak keresni kell, és ott lesz minden válasz.
Nyílván persze kérdezni egyszerűbb, aztán meg hallom látom a fikázást, hogy ezt sem tudja ez a szar... nem megy ez a szar. pedig 99%ban a felhasználó a hibás, és csak 1% "az a szar".
És akkor már részemről is mindenkinek kellemes ünnepeket.

[ Szerkesztve ]

(#4017) tothm válasza bepe79 (#4015) üzenetére

tothm
(őstag)

:R

(#4018) Polllen

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Üdv!

Nem tud vki olyan programot/webes felületet, ahol 3g-ről beszélgethetnék ismerőseimmel?
Nimbuz webes felületet próbálta már vki?

Egyelőre jailbreak nélkül érdekelne. :U

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#4019) Karma válasza Polllen (#4018) üzenetére

LOGOUT blog

Én a Nimbuzz-t szoktam az App Storeból használni, ingyenes és elég fain, amíg nem tudtam regisztrálni, addig az ebuddy.com -it használtam, mint webfelület. Nagyon jól működik az is, külön felkészítették az iPhone-ra :D

Break Driven Development

(#4020) Bade

Bade
(tag)

Sziasztok!

Nekem egy olyan problémám lenne,hogy vettem egy turbosim-es Iphone-t(T-mobile),az előző tulaj rajtahagyta az adatait stb.
Nyomtam egy iPhone nullázását,hogy eltünjenek az adatok,de sajnos csak a emergency hívás jön be.Unlockot engedi(felismeri a hálozatot a bal sarokban)de marad azemergency hívás.
ITunes képernyő jelenik meg(usb kábel+itunes felirat van a képen)
Lehet újra kellene aktiválni a telefont?Azt gondolom csak az előző tulaj tudja.
Mit lehet csinálni?
Lehet egyszerűbb lenne az egészet függetleníteni?

(#4021) Endruboy007

Endruboy007
(tag)

Sziasztok!

Lenne egy nagy problémám! 2.0-ról szerettem volna frissíteni 2.1 a 2G-s IPhone-omat!
Az appleiphone.hu-ról leszedtem egy frissítést, mert nem nagyon vágom, hogyan is kell sajátot csinálni! iTunes-ban kiválasztottam...le is ment minden, aminek le kell mennie, majd aztán mikor elkészült, kérte a PIN-kódot, beírtam és kiírta, hogy valami incorrenct SIM kártya és most csak vészhívást tudok kezdeményezni :S Mit csináljak? :O

Endruboy

(#4022) Tomaaasz válasza C^^ (#4007) üzenetére

Tomaaasz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez komoooly? :(

(#4023) Bade válasza Endruboy007 (#4021) üzenetére

Bade
(tag)

Sztem nálad is hasonló a helyzet,mint nálam(aktiválni kellene)
De várjuk meg,,mit mondanak a többiek!

(#4024) Cyber_Bird

Cyber_Bird
(tag)

#4022: Tomaaasz
Az. Külső programmal megoldható, de ez valahogy az eredeti célközönséget nem zavarja, mert nem igazán érdekli őket hogy hány percet beszéltek, mert úgyis ki tudják fizetni. korábban ki lett tárgyalva ez, de tény hogy sokakat zavarhat itthon.

#4021: Endruboy007
A megoldása az hogy leszeded a quickpwn nevű programot és feltöröd vele a telefont, aktiválod,függetleníted stb. mivel a korábi 2.0ás szofton ezeket már elvégezték ezért nem zavarta hogy nem támogatott sim kártya volt benne, hiszen szoftveresen függetlenítették. leírást találhatsz a szifon.com on ha keresel ;)

#4020: Bade
Nem tudom hogy iphone 3g vagy 2g-d van, 2g esetében amit az előbbieknek írtam bár szerintem 3g-d van a T-mobilera utalás miatt. Ebben az esetben a proléma annyi hogy aktiválnod kell ugyebár, ezt nem csak az előző tulaj, hanem te is el tudod végezni, vagy a winpwn nevű programmal, vagy pedig egy t-mobileos (akár dominós) sim kártyát a készülékbe helyezve. Másrészt, ha esetleg nem 2.2es soft került rá valami csoda folytán a restore után a telefonra, akkor még függetleníteni is fogod tudni szilveszter után ha addig nem teszed fel a 2.2es softot(vagy baseband nélkülit teszel fel, de ez más tészta) és akkor nem fog kelleni a vacak turbosim. Lényeg a lényeg, aktiválnod kell most a telefont, szerintem a legegyszerűbb ha egy t-mobileos sim kártyával oldod meg. Bővebben erről is a szifon.com keresőjével tájékozódhatsz, vagy a google segítségével (nem nem a reklám helye...)

[ Szerkesztve ]

(#4025) Gabdeszka

Gabdeszka
(lelkes újonc)

Hello remélem tud valaki segíteni.
Most jailbreakeltem a telót, de nem tudok rá semmilyen programot sem tenni. Valami mobileinstallation crackről olvastam, hogy töltsem le a cydiából, de nekem nincs itthon wifim, és a net is le van tiltva a telefonon. Mit csináljak?
Választ előre is köszönöm.

(#4026) Polllen válasza Karma (#4019) üzenetére

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A beszélgetés alatt a voip-t értettem :DDD

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#4027) Bade válasza Cyber_Bird (#4024) üzenetére

Bade
(tag)

Köszönöm a segítséget!
Sikerült is rögtön:D
2.1-es szoft van rajta,addig nem frissítek semmit.Majd januárban függetlenítem+jailbreak.
Olyan segítség kellene még,hogy saját képeket ill. zenéket szeretnék átrakni a telóra.
De nemigazán boldogulok ezzel az itunes-al.
Esetleg priviben segítene valaki?(ott megadom az msn címem,hogy még gyorsabban végezzünk)

(#4028) Karma válasza Polllen (#4026) üzenetére

LOGOUT blog

Továbbra is Nimbuzz :P
Esetleg a Fring. Mindkettő ingyenes, és az App Store-ban figyel.

A webes klienssel nem fogsz VOIPolni :P

Break Driven Development

(#4029) C^^ válasza Gabdeszka (#4025) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv!
Mobileinstallation crack csak akkor kell, ha tört alkalmazásokat akarsz telepíteni.
Egyébként hivatalos programokat le tudsz tölteni az AppStore-ból. (Ha nincs WiFi-d, akkor iTunes-ban letöltöd, majd szinkronizálsz.) Cydiához viszont kell WiFi.

Bade: Képeket úgy tudsz a telefonra rakni, hogy csatlakoztatod, iTunes-ban pedig a Photos fülön kiválasztod, hogy melyik könyvtárat szeretnéd feltölteni, majd szinkronizálsz.
Zenéknél is hasonló a helyzet, behúzod őket az iTunes-ba, tetszés szerint csinálsz playlisteket, hozzárendelsz albumképeket, rendezed őket stb., aztán pedig a music fülön (a telefon menüjén belül) kiválaszod, hogy melyeket szeretnéd rátenni a telefonra, majd szinkronizálsz. Célszerű a Summary fülön bepipálni a Sync only checked songs and videos és a Manually manage music and videos opciókat.

[ Szerkesztve ]

(#4030) Adok--Veszek

Adok--Veszek
(újonc)

Sziasztok! Holnap meglepem magam egy iphoneval, de mielött megveszem gondoltam megkérdezem tőletek, hogy mit nézzek, egy használt, 2G-s iphone vásárlásánál?! Remélem tudtok segíteni. ;)

Ha van olcsón eladó telefonod, írj privit!

(#4031) Cyber_Bird válasza Adok--Veszek (#4030) üzenetére

Cyber_Bird
(tag)

Igazából nem sokmindenre kell figyelned, csak hogy ne legyen karcos, ne legyen pixelhibás a kijelző, szóval főként esztétikai dolgokat :)

(#4032) Adok--Veszek válasza Cyber_Bird (#4031) üzenetére

Adok--Veszek
(újonc)

Ok, wifi szerinted fontos? Mikrofonra gondoltam még... :R

(#4033) Cyber_Bird válasza Adok--Veszek (#4032) üzenetére

Cyber_Bird
(tag)

wifi nem nagyon szokott elromlani szerintem, ahogy a mikrofon sem :) de igazából szerintem a puding próbája az evés, mondjuk egy McDonaldsban veszitek át a telót és akkor letesztelheted a wifit, aztán kipróbálhasz egy hívást, ha hallanak rendesen akkor semmi gond a mikrofonnal :) egyébként arra esetleg érdemes figyelni hogy a 2g iphonehoz jár dokkoló is, és azt ne sumákolja el a tulaj.

[ Szerkesztve ]

(#4034) Adok--Veszek válasza Cyber_Bird (#4033) üzenetére

Adok--Veszek
(újonc)

Azt sajnos nem ad hozzám, állítólag ő sem kapott! :F

(#4036) Adok--Veszek válasza Adok--Veszek (#4034) üzenetére

Adok--Veszek
(újonc)

Erről lenne szó: http://hardverapro.hu/apro/iphone-t_vennnek_barati_aron/hsz_1-50.html 60 ezerbe vihetném el. Annyit sz.v.sz. megér... :R :R

(#4037) C^^

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Tud valaki mono mikrofonos headset-ről, ami működik iPhone3G-vel?

(#4038) Bade válasza C^^ (#4029) üzenetére

Bade
(tag)

Sikerült köszönöm!
Milyen ingyenes alkalmazásokat érdemes letölteni az App Store-ból?
Feltört játékokat csak jailbreakelt telókra lehet telepíteni?

(#4039) Ulkesh

Ulkesh
(őstag)

Unatkoztam :)

MS Word és QuarkXpress iPhone-on:

[ Szerkesztve ]

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

(#4040) Karma válasza Ulkesh (#4039) üzenetére

LOGOUT blog

Wow! Ez Basilisk?

Break Driven Development

(#4041) bepe79 válasza Ulkesh (#4039) üzenetére

bepe79
(őstag)

:Y Le a kalappal! :R

Motorola Defy+ MB526 45.0.1250.MB526.NonEFIGSRetail.en.EU 4.5.1-134_DFP-125 Android 2.3.5 Kernel 2.6.32.9-gbdd614e

(#4042) bepe79

bepe79
(őstag)

Nekem is lenne kerdesem. Mindenfele program telepitese nelkul elerheto valahogy, hogy az iPhone 3G-met tudjam hasznalni USB-s hattertarkent Vista x32 alatt? Vagy csak olvasni fogok tudni rola? Ha csak programmal lehet megoldani, hogy irni is lehessen a telora (nem az iTunes-el, hanem azt megkerulve), akkor melyik az a program?

(#4043) C^^ válasza Bade (#4038) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

"Milyen ingyenes alkalmazásokat érdemes letölteni az App Store-ból?"
Nekem most ezek vannak fenn: fring, GraphCalc, iTalk, Units, WorldWiki, MazeFinger, illetve AirSharing, de ez mostmár nem ingyenes.

(#4044) Ulkesh válasza Karma (#4040) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

"Wow! Ez Basilisk?"

Nem, vMac.

[link]

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

(#4045) Endruboy007

Endruboy007
(tag)

Letöltöttem a szifon.com-ról a QuckPwn-t és a bootloaders-t, hogy fel tudjam törni a telót!
Azt nem tudom, hogy a bootloaders-el mi a teendő? Azzal mit kell csinálni?

Köszi!

Endruboy

(#4046) RenegadeC2 válasza Endruboy007 (#4045) üzenetére

RenegadeC2
(senior tag)

Itt egy teljes leírás, amit te kérdeztél az a ott "Step Nine", tehát a kilencedik lépés.

[ Szerkesztve ]

(#4047) Endruboy007 válasza RenegadeC2 (#4046) üzenetére

Endruboy007
(tag)

Köszi tiszta sor! :)

Endruboy

(#4049) Bade

Bade
(tag)

Köszönöm a javasolt progikat,játékokat!
A témákat esetleg a home hátteret lehet valahogy változtatni?Mert eddig csak a wallpaper-t sikerült.

(#4050) Cyber_Bird válasza Bade (#4049) üzenetére

Cyber_Bird
(tag)

Winterboard nevű progi, de néhányunknak(sokunknak) leszívja az akksit úgyhogy sokan nem használjuk, igaz van akinek semmi baja nincs vele tehát egy próbát megérhet.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.