Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#6001) icecave válasza Dexar007 (#6000) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nyomj egy restore-t. Ha ezután nem fogadja el a simedet, akkor nem volt gyári független :D :D
Egyébként én ezt csinálnám.... személyes átvétel, és mondani neki, hogy akarsz csinálni egy restore-t. Ha ezután is belemegy a kártyád, és elfogadja, akkor gyári független a cucc (ne T-set próbálj).
Vagy csak kérdezz rá, hogy restorolta-e simán, (nem custom FW-vel, hanem eredetivel), vagy hogy Te megcsinálhatod-e ott előtte és csak akkor veszed meg.

Ha fontos neked a célod, akkor megoldást találsz, ha nem, akkor kifogást.

(#6002) RenegadeC2 válasza Dexar007 (#6000) üzenetére

RenegadeC2
(senior tag)

Yellowsn0w csak a 02.28.00 baseband-del működik, amit a 2.2-vel lehet frissíteni. Sem a korábbiakhoz, sem a 2.2.1-gyel frissített 02.30.03-hoz nem jó. A verziót a Settings > General > About menüben találod, Version, illetve Modem Firmware résznél.
Amit megadtál linket az semmire sem jó, nálunk legalábbis. Szerintem ez amúgy is csak garanciális információkhoz jó.

(#6003) Dexar007 válasza RenegadeC2 (#6002) üzenetére

Dexar007
(senior tag)

Ezt majd mindenképp megnézem! thx,
restore-ra visszatérve akkor ültessem le a csávót egy padra aztán mondjam neki hogy ki szeretnék próbálni valamit... ,,oké nyugodtan"... fél órát üldögéljünk aztán szépen visszazár a telója és ,, ok köszi így nem kell" :DDD
Mert a restore nem 2perc.

Aki nem tud úszni, ne másszon fára, mert elüti a villamos.

(#6004) OliApa válasza RenegadeC2 (#5989) üzenetére

OliApa
(fanatikus tag)

Kedves Baratom! Egy szoval nem mondtam, hogy idiota vagy. De a hajszalkarcokat ne a kepernyon keresd, hanem a hatlap almalogojan. Valamit felreertettel... :)

http://velemmivan.blogspot.com/

(#6005) OliApa válasza Dexar007 (#6003) üzenetére

OliApa
(fanatikus tag)

Annyit meg kell, hogy erjen. Nem egy kilo krumplit veszel.

http://velemmivan.blogspot.com/

(#6006) Ceko válasza Barett 50cal (#5991) üzenetére

Ceko
(fanatikus tag)

Nekem a T-Online-nál mail.t-online.hu a kimenő levelek kiszolgálója.Ez működik a iPhone-on nálam.

Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.

(#6007) icecave válasza Dexar007 (#6003) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyébként meg, ha nem gyárilag független, arról nagy valószínűséggel tud a csávó...
Így ha megkéred, nem fogja megengedni, hogy restore-t csinálj.

(#6008) RenegadeC2

RenegadeC2
(senior tag)

#6003: Ezt nem kell megtenned, felesleges! Mint írtam, csak akkor működik, ha 02.28.00 van rajta. Ha ez a helyzet, akkor beraksz egy sim-kártyát ami pin-kódot kér, és egyből kiderül. Ha pedig nem ez a baseband verziója, és működik online a simcsere, biztosan gyárilag független.

#6004: Nem szó szerint értettem :) Az almalogó mint alany valóban elkerülte a figyelmem, elnézést. Azon tényleg van egy-két hajszálkarc, erről viszont volt már szó, hogy elég sérülékeny. Invisible Shield, vagy valami hátlapvédő tok megoldja a problémát.

(#6009) kiszu

kiszu
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem viszont abban kellene segítség,hogyha van egy 2.2,1 es fw amin 02.28.00 as modem van és yellosnow,de viszont le szeretném gyalulni teljesen akkor mit tegyek fel és hogyan,hogy még véletlen se frissüljön a baseband?
Most szoftveresen független, a készülék,dominós. Annó 2.0.2 ről lett felakva 2.2 majd 2.2.1 baseband megtartással és yelloval.
Tehát a már egyszer elért sikert és állapotot nem szeretném elcseszni.

[ Szerkesztve ]

(#6010) kiszu válasza icecave (#6007) üzenetére

kiszu
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Amúgy szerintem restore nélkül is simán meg tudja nézni,hogy gyári független e.
Először is berakja a saját,nem t-s kártyáját,ha oké, az már az első jó jel.
Ha van fent cydia,belemegy és a manage menüpont alatt a packagesben megkeresi,hogy fel van e telepítve a yellosnow.
Ha nincs akkor esélyes,hogy gyári független. Ha fent van akkor nem az. Mert akkor minek tette volna fel?

Ez nem fél óra legalább, mint egy restore.

[ Szerkesztve ]

(#6011) rolcsibácsi válasza kiszu (#6009) üzenetére

rolcsibácsi
(őstag)

szerintem töltsd le valahonnan a sima 2.2-t és itunesban shift+ restore kattintással böngészd be a letöltött 2.2-t, majd quickpnw2.2-vel tedd fel a telóra, hogy működjön is.. így tuti hogy nem frissül a baseband és lesz újra egy normális jailbrakelt telód.
2.2.1 nem jobb semmivel..

[ Szerkesztve ]

(#6012) Dexar007 válasza RenegadeC2 (#6008) üzenetére

Dexar007
(senior tag)

Igen arról hallottam sőt tapasztaltam is hogy pin kódos simkarit nem fogad el a yellosnow-os iphone..most beszéltem a csávóval telefonon, azt mondta hogy nyugodtan vihetek 3 simkártyát pinkódosat bármilyet mert elfogadja a telefon, a doboz hátulján van egy olasz matrica..és amúgy volt már dolga egy olyan telóval is ami csak simpin off-al ment mondta is hogy az senkinek se kellett... stb

Szóval a köv kérdés: elég annyi hogy viszek 2simkarit mind a kettő pinkóddal ellátva ha elfogadja akkor okés?
Vagy a biztonság kedvéért nyomjak egy restoret is? vagy fölösleges? :R

(#6013) kiszu válasza rolcsibácsi (#6011) üzenetére

kiszu
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Tudom,hogy nem jobb,nekem nem is lenne fontosabb,de most 2.2.1 van rajta.
Vissza tudom rakni rá a 2.2-t?
Úgy tudom,hogy nem

(#6014) kiszu válasza Dexar007 (#6012) üzenetére

kiszu
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Tök felesleges.
A 2 sim 2 pinkód yellow leelenőrzése már elég. Sztem.

(#6015) rolcsibácsi válasza kiszu (#6013) üzenetére

rolcsibácsi
(őstag)

:) nekem ment akkor neked is fog..
én sajna elbaltáztam a 2.2.1el mert frissült a baseband is, meg egy ideig nem volt jailbrakem sem de láttam pár videót, és bár buktam a függetlenítést, a jailbrake viszont újra élt így hogy downgradeltem 2.2re (baseband nélkül), azóta kipróbáltam a 2.2.1et de lehet csak bebeszélem magamnak de nekem még rosszabbnak(lassabbnak,bugosabbnak) tűnt..
(mintha halkabb lett vna a hangszóró is)

[ Szerkesztve ]

(#6016) Dexar007 válasza kiszu (#6014) üzenetére

Dexar007
(senior tag)

Csak az a baj hogy hallottam olyat is hogy a yellowsnow-ot nem feltétlenül kell cydiaból/installerből telepíteni van másik megoldás is ..viszont az igaz hogy még tudtommal nincs olyan yellosnow ami megy pinellenőrzéssel is..

(#6017) kiszu válasza rolcsibácsi (#6015) üzenetére

kiszu
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Oké. Akkor indítok majd 2.2 vel. Most jut eszembe,hogy tényleg.....
Hisz az fwket lehet visszafelé pakolgatni de a baseband nem fog változni. Ezért is van,hogyha 2.2.1 el elcseszted a basebandet akkor már mindegy.

(#6018) kiszu válasza Dexar007 (#6016) üzenetére

kiszu
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Igen,ez lehet.
Viszont bíztató az eladód hozzáállása,hogy bármennyi és bármilyen simet vihetsz kipróbálásra.

(#6019) RenegadeC2 válasza kiszu (#6017) üzenetére

RenegadeC2
(senior tag)

Ha nagyon szükséged van a 2.2.1-re, akkor felrakod innen a baseband frissítés nélküli custom fw-t.

Ha T-mobilos vagy és megvan az eredeti sim-kártya amivel vetted, akkor ez kell neked: "T-mobile iPhone 3G / előre nem aktivált / 500MB root / eredeti logó:"
Ha kéz alól van, akkor értelemszerűen az előre aktivált.
1GB root-ra nincs szükséged, hacsak nem akarsz fejlesztői eszközöket is felpakolni a gépre, vagy nem használod ki a tárhelyed.

(#6020) hehe23

hehe23
(kvázi-tag)

hali.
mért van az, hogy a hangerőnövelés gomb megnyomásakor egyrészt növeli a hangot - ahogy kell - másrészt behozza az sms/vagy mail író felületet. csökkentőgomb működik rendesen.
mivel akadhat?
mit kéne csinálni?
help. :)

(#6021) hehe23 válasza hehe23 (#6020) üzenetére

hehe23
(kvázi-tag)

bocs, megtaláltam, tárgytalan.

(#6022) Ulkesh válasza hehe23 (#6020) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

Nem telepítettél valamit, mert több SMS alkalmazás használja a hangerő gombot a gyors SMS írásra.

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

(#6023) hehe23 válasza Ulkesh (#6022) üzenetére

hehe23
(kvázi-tag)

de-de, irealsms vagy miarák van fenn, annak a beállításai közt - rohadt eldugott helyen amúgy nekem legalábbis - kiszedtem a pipát....

(#6024) samgar

samgar
(őstag)
LOGOUT blog

Udv. Teli-nyari idoszamitast tudja a telo? Atall automatan? :F

Iphone 4

(#6025) icecave válasza samgar (#6024) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Holnapra kiderül :D :D De sztem átáll simán :)

(#6026) samgar válasza icecave (#6025) üzenetére

samgar
(őstag)
LOGOUT blog

Biztonsag kedveert ratoltam egy orat. Max 1 oraval korabban ebredem.

Iphone 4

(#6027) icecave válasza samgar (#6026) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vasárnap??? Én remélem délután ébredek, ha szomszédok nem keltenek valami hangos k*féléssel, vagy kalapálással. Ha már hétközben dolgozni kell :D :D

(#6028) Ceko válasza icecave (#6027) üzenetére

Ceko
(fanatikus tag)

Magyarországon sajnos egyre kevesebb az,az ember aki vasárnap is aludhat :( :((( .De már csak 45 perc és kiderül hogy nekünk kell állítani vagy sem.

(#6029) Dexar007

Dexar007
(senior tag)

Nah !
Akkor jön a következő okos kérdésem.
Ha a T-nél szeretnék venni egy iphone 3g 16-os fehérét akkor hogy tudnám a legolcsóbban megúszni?Lehetőleg hűségnyilatkozat nélkül , vagy hűségnyilatkozattal de egy összegben vagy nem tudom, lényeg hogy minél olcsóbb legyen úgy hogy a havidíjat is belevesszük, mert a teló külföldre menne el , ezért lényegtelen, csak azt sem szeretném ha letiltanák.
:R

(#6030) Ceko válasza Dexar007 (#6029) üzenetére

Ceko
(fanatikus tag)

Egy biztos nem fogsz tudni túljárni a "T" eszén. Ezért vagy megveszed élőfizuval és elpasszolod úgy,hogy Te fizeted havonta a számlakát,vagy marad a Domino.Én úgy tudom,ha mindent kiszámolsz a Dominoval jössz ki a legjobban.

(#6031) Ceko válasza samgar (#6024) üzenetére

Ceko
(fanatikus tag)

Tudja magától. :DD

(#6032) tomcsi23 válasza Ceko (#6031) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

Na, akkor nem kérdezem meg. :DDD

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#6033) Bator92

Bator92
(tag)

Hello! A letiltott iPhone 3G-k működnek turbosimmel például vodafone kártyával?

(#6034) Karma válasza Bator92 (#6033) üzenetére

LOGOUT blog

Nem, ha a T-Mobile letiltatja a telefonod IMEI számát a Pannonnál és a Vodánál is. Márpedig ezt periodikusan megteszik.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#6035) hehe23

hehe23
(kvázi-tag)

nna. 2 napja vok iphone-tulaj, eddig is tikkelt a bal szemem, amikor megláttam a kis gyönyörűséget, de most hogy nékem is van egy ilyen cuccom, még jobban beleszerettem.
abszolút hibátlan, jailbreak után kábé azt csinálok vele, amit akarok, kábé két és fél perc alatt megszoktam a kezelését, sms-írást, mindent.
fagyásmentes, gyors, pörfikt.
aki mostanában nézeget be ide, és nem tudja eldönteni, hogy pl milyen érintőképernyős telót vegyen, annak nyugodtan ajánlhatom, hogy ilyet vegyetek bááázzeg! :DD :R :C

ui.: és bőszen várjuk a 3.0-ás firmware-t :C

(#6036) icecave válasza Karma (#6034) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez így is van, ami csak azért érdekes, mert egy bizonyos aukciós oldalon már láttam, hogy úgy hirdették a letiltott iphone-t, hogy turbo simmel megy a másik két hálózaton.
Mit meg nem tesznek az emberek, szánalmas...

(#6037) kiszu válasza icecave (#6025) üzenetére

kiszu
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Átállt. MIvel wifin frissít,ugyebár. Amint beütöd az elején,hogy Budapest legyen az időzóna akkor is automatice beáll.

(#6038) Karma válasza kiszu (#6037) üzenetére

LOGOUT blog

Nem hiszem, hogy wifi kéne hozzá - az óraállításokat hálózat nélkül is kezelni szokták a rendszerek mostanság :) A lényeg hogy átállt, ja.

Break Driven Development

(#6039) DroneZ^

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

Valaki nemtudja hogy a 3.0-s firmware és függetlenítés iPhone3G-n működik-e együtt vagy fog-e vagy bármit erről? :B

Aki tud munkát, írjon! Minden jöhet.

(#6040) rolcsibácsi válasza Karma (#6034) üzenetére

rolcsibácsi
(őstag)

én ugyan nem ástam bele de láttam valahol neten hogy lehet IMEIt cserélni..

az óra meg nemcsak wifiről megy hanem netről.. (azaz lejön gprs-en is..):)

[ Szerkesztve ]

(#6041) Karma válasza rolcsibácsi (#6040) üzenetére

LOGOUT blog

... ami nem PH! téma, mivel elég súlyosan illegális dologról van szó.

Break Driven Development

(#6042) rolcsibácsi válasza Karma (#6041) üzenetére

rolcsibácsi
(őstag)

nem írtam semmi olyat... csak tudok róla..
amúgy sztem jailbrake sem épp legal..

(#6043) icecave válasza rolcsibácsi (#6040) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az kamu, nem lehet, legalábbis még. Ha így lenne,nem adnák el a letiltott iphone-okat.

(#6044) Karma válasza rolcsibácsi (#6042) üzenetére

LOGOUT blog

Jailbreak. Amiben mellesleg nincsen semmi illegális, egyedül az Apple kampányolja ezt a birkák megvezetésére. Az se illegális, ha falhoz vágod, se az, ha leturmixolod.

A függetlenítés egy más kérdés, mint ahogy az IMEI változtatás is.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#6045) C^^ válasza DroneZ^ (#6039) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Fog, baseband frissítés nélkül, custom firmware-el.

(#6046) Ceko válasza DroneZ^ (#6039) üzenetére

Ceko
(fanatikus tag)

Ha a Yellosnow-ra gondolsz akkor valószínűleg nem fog működni 3.0 úgy ahogy a 2.2.1-el jött baseband el sem működik.De gondolom idővel arra is lesz megoldás.

Szerk: Kivéve C^^ által leírt módon persze,ha 3.0-t is fellehet rakni baseband frissítés nélkül!?

[ Szerkesztve ]

(#6047) icecave

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem nem lesz ilyen gondom, legális független iphonommal. Nekem más gondom lesz:
egyszercsak kiirja iTunes, hogy van új FW, aztán olyan terheltek lesznek a szerverek, hogy kíváncsi vagyok, hány nap lesz, mire meg lehet csinálni restoret új FW-vel :D

(#6048) Karma válasza icecave (#6047) üzenetére

LOGOUT blog

Jaj Te szegény :DDD

Tegnap jártam az iPhone Dev Team oldalán, küzdenek az új basebanddel, de amíg nincs kinn a végleges 3.0, nem fognak semmit se kiadni - nehogy kijavítsák a réseket.

Break Driven Development

(#6050) icecave válasza Karma (#6048) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én viszont nem használhatom ki a jailbreak nyújtotta előnyöket. Vagyis kihasználhatom,csak nem akarom.

Balupapa: rossz a link

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.