Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#30001) Pastika

Pastika
(fanatikus tag)

Lenne két kérdésem.
1. A iOS4-ben a kontaktoknál meg lehet valahogy oldani, hogy csak egy kontaktlistát használjon? Én a gmailt használnám, de e mellett van még olyan hogy összes, összes a PC gépemről, meg a gmailes contactok. Így viszont ha hívnak, akkor kétszer írja ki a nevet.

2. Ha szeretnék egy másik gépet is használni, akkor annyi, hogy arra a gépre is áthúzom az iTunes mappát, hogy meglegyen minden app, zene, video aztán nyomok neki egy authorizedet?
Köszi!

Blackberry Bold 9900 [PIN: 28B9CAAB], iPhone 4, sok oldmobil

(#30002) FefeeX

FefeeX
(PH! kedvence)

Milyen MSN szoftver tud a háttérben is online maradni? lehetőleg ingyenes... :)

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#30003) a000 válasza FefeeX (#30002) üzenetére

a000
(őstag)

Maybe az új, microsoftos live messenger? Ingyenes, de eddig csak az us store-ban érhető el.

You see things and say, 'Why?", but I dream things and say, 'Why not? -George Bernard Shaw

(#30004) FefeeX válasza a000 (#30003) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Hogy kell US store-ba regelni? :)

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#30005) a000 válasza FefeeX (#30004) üzenetére

a000
(őstag)

Úgy, ahogy eddig. Rányomsz egy free progira, hogy le akarod tölteni, aztán új reg, és a bankkártyánál meg a none-ra nyomsz. adatoknak meg kinézel valamit.

You see things and say, 'Why?", but I dream things and say, 'Why not? -George Bernard Shaw

(#30006) Roland861010

Roland861010
(újonc)

Hello mindenki!Az érdekeln hogy milyen gyors az apple ipod touch 3g! én ugy tudom 800Mhzes proci van benne szoval akkor a 3gés iphont biztos veri de a 3gst is ?vagy azzal egy szinten van!?nem tudja valaki mennyi a bootolás után a roomja?

[ Szerkesztve ]

(#30007) tikshow válasza Roland861010 (#30006) üzenetére

tikshow
(senior tag)

ugyanaz, mint a 3gs, csak telefon(+mobilnet) nélkül

(#30008) Quaresma

Quaresma
(fanatikus tag)

Hali

Két részletben letöltött .ipa fájlokat hogyan lehet egybefűzni,hogy iTuneshoz hozzátudjam adni?
Amenyiben nem fórumképes a válasz akkor privátba légyszíves :)

Life is a game...but Football...Football is serious!

(#30009) FefeeX válasza a000 (#30005) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Kösz, már meg is csináltam, azt hittem komolyabb ellenőrzés van regelés előtt :P

(#30010) Roland861010 válasza tikshow (#30007) üzenetére

Roland861010
(újonc)

Kössz!mobilnet nem kell van wifi!:)

(#30011) balazs0102 válasza a000 (#29994) üzenetére

balazs0102
(tag)

Remelem nagyon sok panaszlevelet kaptak. A- gs em úgy merül alapállapotban h nemigaz. 22 %-ról figyelmeztetés nélkül lemerült csutkára 1 óra alatt úgy h hozza sem nyúltam. Mar csak azt láttam h kikapcsol. Ma alaphelyzeten 2 óráig nem nyúltam hozza és 70 ről 40 re merült. Ez így szar. Inkább eladom ha nem javítják. Pedig GM verziót mindenki dicsérte h jobban bírja az akku.

(#30012) Quaresma válasza balazs0102 (#30011) üzenetére

Quaresma
(fanatikus tag)

Nekem 3G van , de egyelőre az elmúlt 2 nap tapasztalata alapján lényegesen javult az üzemidő pedig eddig is minden gond nélkül kibírta 1 napig minimum..

(#30013) trobi28

trobi28
(senior tag)

Én nem raktam fel a 4-el a háttérbe futtatást mert ez a megoldás vacak és gondoltam majd felrakom a Backroundert de nem engedi mert össze ütközés van :W
Van más progi esetleg amivel helyettesíthető de hasonló képp müxik? :R

[ Szerkesztve ]

Új HDMI MHL Adapter eladó

(#30014) a000 válasza balazs0102 (#30011) üzenetére

a000
(őstag)

Én arra gyanakszom, hogy a mail, safari stb.. hiába nyomod ki a multitasknál ugyan úgy bent marad mint régen, és zabálja a dolgokat.

(#30013) trobi28:Az meséld már el nekem, hogy a 4.0-val hogy nem raktad fel a multitaskot? Ilyen opció nincs, hogy felrakod vagy nem a multitaskot.

[ Szerkesztve ]

(#30015) FefeeX válasza a000 (#30014) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Gondolom 3G és nem 3GS, mint a siránkozók többsége, akiknek azért sz@r, mert alapból nem is nekik szánták a multitaskingot... Én se teszek P1-re Win7-et... :)

(#30016) Quaresma válasza a000 (#30014) üzenetére

Quaresma
(fanatikus tag)

3G-re van JB mellett olyan lehetőség,hogy választhatsz..

(#30017) Kashim

Kashim
(senior tag)

Gameloft is akciót tart Appstore-on ha valakit érdekel.
Assassin's Creed Altair's Chronicles, Brothers in Arms 2, NOVA meg még sok más game 0,79€-ért. ~200 ft szerintem nem pénz ilyen profi teljes értékű app-okért.

Remélem nem idegesítek senkit ezekkel a leárazós infókkal, néhány helyen ki szokták hírezni, de talán vannak akik pont nem néznek fel Appstore-ra, vagy nem olvassák a külföldi site-okat viszont azért szoktak játszogatni.

[ Szerkesztve ]

Steam: san7i_hl // XBL: Kashims // GameCenter: kKNd // Battletag: kKNd#2600

(#30018) trobi28 válasza a000 (#30014) üzenetére

trobi28
(senior tag)

2G ipodom van és JB-kor választhattam :K
Viszont most jó lenne valami másik progi ami megoldaná hogy ha nagyon mszály akkor a háttérbe fusson valami :R

Új HDMI MHL Adapter eladó

(#30019) megema

megema
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Tegnap voltam T-nél és azt mondták 16 GB-os fekete 3GS-ből készlethiány van, így nem tudtam venni. :( Volt 32-es mindkét színben és fehér 16-os is... Tegnap este néztem és már 16-os fehér sem rendelhető a webshopban. Baromi jó, hogy mindig akkor nem lehet venni azt, amit akarok, amikor végre rászánom magam... :W

[ Szerkesztve ]

[ iPhone 4S 64GB iOS 5.1.1 ][ Eddig 112 piros! ][ http://megema.atw.hu ]

(#30020) tikshow válasza megema (#30019) üzenetére

tikshow
(senior tag)

ilyenkor szoktuk azt mondani, hogy van más t-s bolt is a városban, nézz szét ott is, vagy hívj fel egy párat, és rakass el egyet :)

(#30021) <NewL>

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

t-pot csak jb-s iPhonenal megy, illetve csak jb-el látok mindent?
lementettem manuálisan az sms, jegyzeteket valahogy rászeretném varázsolni,lehetséges?

There's an app for that

(#30022) tikshow válasza <NewL> (#30021) üzenetére

tikshow
(senior tag)

csak jb-vel, backupot nem csináltál?

(#30023) <NewL> válasza tikshow (#30022) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

direkt nemcsináltam:D nem akartam minden lomot áthozni
de visszatudnám hozni ha akarnám. ezt meg jb-zném, felraknám rá a cuccokat, egy backup,restore sima os ráhúz, backup vissza ....szrok bele inkább:D

There's an app for that

(#30024) FefeeX válasza Kashim (#30017) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Oh, én nagyon örülök neki, bár a Gameloftot már magamtól is észrevettem, de az EA-t nem vettem volna észre :R

MÁS: sikerült már valakinek H.264 videót felmásolni iphone-ra? Csak mert a leírása szerint:
"Támogatott videó formátumok: H.264 videó, 1,5 Mb/s-ig, 640 × 480 pixel, 30 kép/másodperc, H.264 Baseline Profile kis bonyolultságú változata AAC-LC audioval max. 160 kb/s-ig, 48 kHz, sztereó audio .m4v, .mp4, és .mov fájl formátumokban; H.264 videó, max 2,5 Mb/s, 640 × 480 pixel, 30 kép/másodperc, Baseline Profile max. 3.0 szintig AAC-LC audioval max. 160 kb/s-ig, 48 kHz, sztereó audio .m4v, .mp4, és .mov fájl formátumokban; MPEG-4 videó, max. 2,5 Mb/s-ig, 640 × 480 pixel, 30 kép/másodperc, Simple Profile AAC-LC audioval max. 160 kb/s-ig, 48 kHz, sztereó audio .m4v, .mp4, és .mov fájl formátumokban."

Joboshare iPhone Video Converter-rel próbálkoztam. Már nem elsőre. Adtam neki kevesebbet, többet, felbontás stb (eddig 640x480at nem akartam, mert annyit a teló úgysem tud, de mivel más nem ment, gondoltam legyen az - az sem megy :( )
Legördülőben: iPhone h264 480P (pl) és az alapbeállításán sem megy --> transfernél:
"... was not copied to the iPhone "x" because it cannot be played on this iPhone."
Szóval valami ötlet? Mivel azért mégis messze jobb minőség lenne, mint a sima mpeg4...

(#30025) hatesz

hatesz
(kvázi-tag)

Szeretnék megkérni mindenkit, hogy ha a 4.0-ról valami vélaményt, tapasztalatot ír, írja már mellé, hogy 3G vagy 3GS, és hogy gyári, vagy JB, mert így elég összevissza az egész.
Köszi

Amúgy az én 3GSemmel (semmi módosítás) a 4.0 nem hozott akkuidö-csökkenést viszont pl safari szerintem gyorsabb lett, lágyabbak a menüanimációk, szóval nekem eddig pozitív. Majd kipróbálok 1-2 napot úgy, hogy nem lövöm ki a multitaskba rakott programokat, hagyom hogy az OS kezelje öket. Elvileg nem fogyaszthatnak több energiát. Majd beszámolok erröl a "teszt"röl.

FefeeX:Gameloft-ot meg én nem tudtam:) Már keresgélek is, köszi

[ Szerkesztve ]

Hogy mire való a nyomtató? Lassítja a papír haladását a szemetes felé...

(#30026) Kashim válasza FefeeX (#30024) üzenetére

Kashim
(senior tag)

Ha nVidia kártyád van tudom ajánlani Badaboom-ot. [link] (nem találtam hivatalos oldalt)
.mp4-be konvertál, villámgyorsan a GPU-t használva. Persze sebesség függ attól hogy milyen kártyád van, de már egy alap gyorsítóval is sokkal hamarabb végez mint egy sima processzorral kódoló. Vannak előre mentett profilok, iPhone is pixelre pontos felbontásba, természetesen HD-ba is tud. Nagyon egyszerű az egész, csak kiválasztod mit akarsz és már csinálja is, semmi bonyolítás, csak ajánlani tudom én is ezt használom.
Néha 1-2 sorozatot szoktam feltolni, tökéletesen vitte a telefon. Jah és igen, H.264-ben kódol.
Ha kész csak berántod iTunes movies-ba és már szinkronizálja is.

Jah és hátha még nem hallottátok, jön ma éjfélkor Farmville iPhone-ra, ingyenesen. :D
Új-zélandi appstore-ból már elérhető, de csak olyan accal lehet tölteni.

[ Szerkesztve ]

(#30027) FefeeX válasza Kashim (#30026) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Sajna minden VGA-m Ati... Azért majd megpróbálom, hátha azzal is menni fog...

(#30028) icecave válasza FefeeX (#30027) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

PSPVC iPhone-ra is konvertál, feliratot is kezel, ingyenes.

Ha fontos neked a célod, akkor megoldást találsz, ha nem, akkor kifogást.

(#30029) csdm

csdm
(senior tag)
LOGOUT blog

Lehet tudni, valóban lesz 8GB -os 3Gs? Lehet-e már tudni róla valamit? Pl ár? :D

(#30030) Atombalu válasza csdm (#30029) üzenetére

Atombalu
(senior tag)

ezt véletlenül pont most láttam:

549$ [link]

iPhone 4

(#30031) [Ace] válasza FefeeX (#30024) üzenetére

[Ace]
(fanatikus tag)

AVC H.264 - VGA felbontásban 2000kbit-es minőségben tökéletesen átmegy és lejátsza.

www.napiapp.com | www.ace-blog.hu

(#30032) icecave válasza Atombalu (#30030) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Itt van fontban is, angliából.

(#30033) Enjoy válasza Kashim (#30017) üzenetére

Enjoy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tartsd meg ezt a jó szokásod :)
Sokszor elkerüli az ember figyelmét az egyes akciók, pedig ezek nagyon frankó játékok, s 1$-t simán megérnek.
_

Jut eszembe, nektek települt a GameCenter, vagy az csak iPhone4-en lesz?
Mert nálam nincs. Bár nem is érdekel ez a dolog, csak eszembe jutott, hogy azt is új fejlesztésként adta elő Steve papa. :)

► Més que un club ◄

(#30034) icecave válasza Enjoy (#30033) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem semmi ilyesmi nem települt (3GS).

(#30035) Kashim válasza Enjoy (#30033) üzenetére

Kashim
(senior tag)

[kép1][kép2]

GM változatban még benn volt. Nekem is az van fenn, igazából üres az egész, nicknevet foglalni jó max, szerintem később kerül bevezetésre egy update formájában, ezért került ki a végleges iOS4-ből. Gondolom fejlesztők kicsit barátkoznak még a rendszerrel, aztán ha már sok mindenbe beépítették elindítják. Addig úgynincs értelme.

[ Szerkesztve ]

(#30036) v2izzy

v2izzy
(tag)

Az első iPhone 4 unboxing: [katt] :C

http://flic.kr/ps/MuuJU SC2: Izzy 957 Twitter: @gerhard_berger

(#30037) hatesz

hatesz
(kvázi-tag)

van amire már nem elég a 3GS...
iMovie...

[katt]

[ Szerkesztve ]

(#30038) xxman

xxman
(senior tag)

nah szóval... haverom 3Gjén akadás mentesen megy a 4.0... az én 2GMen a 4.0 mod is megy akadásmentesen...

biztos irtátok már ede redsnowal m1 multitasking...

Trying to be genuine is harder than its seemed.

(#30039) Kashim válasza hatesz (#30037) üzenetére

Kashim
(senior tag)

Maradjon valami exkluzivitás az iPhone4-re is. :D
Sajnálom amúgy, szerintem ekkora felbontás mellett simán elbírná, de igazából nincs túl sok értelme 640x480-as vagy mekkora videókra. Fényképezőt sűrűbben használom jóval.
720p-s videók azért már jóval használhatóbbak.

[ Szerkesztve ]

(#30040) Mr.Grincs

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Mi a teendő akkor ha fel van frissítve az Iphone 3G-m az új iOS4 el és lassú mint egy csiga. És sokszor kifagy vagy úgy belassul hogy csak a pánikgomb hat rá (home gomb) :DDD

Szaggat: A telefonkönyv, az ipod, a menü lapozás a google maps is tiszta csiga full tré 3G hálózaton. Had ne soroljam tovább.

[ Szerkesztve ]

Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle.

(#30041) tikshow válasza Kashim (#30039) üzenetére

tikshow
(senior tag)

egy dv kazis kamera se rögzít általában nagyobb felbontásban, szóval ez nem kifogás, viszont szerintem meg telefonon nincsen értelme szerkeszteni, mert nem elég nagy a munkafelület hozzá, én még a 3gsben lévő filmvágást se használtam még sose, és sztem nem is fogom :D
Mr.Grincs: eladod, vagy megszokod, vagy visszarakod rá a 3.1.3-at, amit nem tudom, hogy hogyan kell, de google a barátod ebben a témában

[ Szerkesztve ]

(#30042) bmwk1200s

bmwk1200s
(senior tag)
LOGOUT blog

Rengeted videó van, ahol a 3G iPhone 4.0 Os-el küzd meg a 3Gs iPhone-nal szintén 4.0 Os rendszerrel (sebesség teszt). Olyat viszont egyszerűen nem találok, ahol mindkét telefon 3Gs lenne és egyiken 3.1.3 a másikon 4.0 van....csak engem érdekel, hogy milyen különbség lehet a kettő közt? :DDD :B
Persze olyan tesztre gondolok, ahol az adott alkalmazás a 4.0ás rendszeren még nincs háttérbe téve és egyszerre indítják a két készüléken...
Ha linkelne valaki megköszönném! :R

"Maga fiam elveszett a végtelen lehetőségekben a tic és tac között!"

(#30043) Kashim válasza tikshow (#30041) üzenetére

Kashim
(senior tag)

Azért egy kamera lényegesen jobb minőséget készít mint a 3G vagy a GS. Verőfényes szabadban még elmegy, de kicsit sötétebbnél már átkapcsol éjszakai módban aztán full darabos az egész, zajtengert meg ne is említsem. De összességében szerintem is fölös telefonba. Amit mutogattak példaként, hogy a nyaralást szerkesztgetik, az ember az ilyet akkor szokta megcsinálni mikor hazaér. Na de mindegy plusz ficsőrnek elmegy, vannak ennél feleslegesebb dolgok is appstore-ban. :D

(#30044) Atombalu

Atombalu
(senior tag)

iPhone tölthető USB-vel számítógépről ?

iPhone 4

(#30045) slayerenkala válasza Atombalu (#30044) üzenetére

slayerenkala
(tag)

igen

(#30046) hatesz válasza Mr.Grincs (#30040) üzenetére

hatesz
(kvázi-tag)

Szerintem iTunes-ben restore aztán update (automatikusan indul restore után) . Gondolom csak update volt...
Ja, előtte természetesen backup

[ Szerkesztve ]

(#30047) Greg-77

Greg-77
(fanatikus tag)

Így pár nap használat után leírom mit is tapasztaltam: iPhone 3GS 16 GB T-mobilos semmi piszka, jb stb...nincsen! Hétfő éjszaka 11 után álltam neki hamar ment az egész! Angol maradt nem váltott magyar nyelvre. Ami rögtön föltűnt a görgetés gyorsabb vagy inkább még dinamikusabb és a programok megnyitása még gördülékenyebb mint eddig, bár számomra eddig is gyors volt! Problémám nem volt sem a mobilnettel sem a wifi-vel. A fényképező rész sokkal gyorsabb lett kb: negyed annyi idő alatt tudok képet lőni mint eddig, magyarul sokkal gyorsabban exponál! A képek minőségén változást nem vettem észre, bár ez akkor lenne mérhető ha ugyan úgy ugyan azt lefotóznám. Örömteli még, hogy végre lehet a menünek háttere elég unalmas a fekete vagy fehér. Az iPod részben nekem annyi az újdonság, hogy a számok tekerése közben a képernyőn ha húzom az ujjam változik a tekerés sebessége (finom tekerés, negyedsebességű tekerés, félsebességű tekerés, nagysebességű tekerés) Lehet ez eddig is volt csak nem vettem észere :F ? A mappába rendezés jó 5let de kár, hogy csak korlátozott darabszámú alkalmazás tehető egy mappába! Ma reggel frissült a labyrinth című golyós játék és valóban ha bekerül a háttérbe és előkapom pontosan onnan folytatódik ahol abbahagytam! Ha minden alkalmazást átírnak nem lesz rossz dolog ez, de jobban örülnék ha ki-be kapcsolható lenne a multitask rész! Push-al eddig is jól elvoltam és nem telt nagyon sok időbe, hogy egy program megnyíljon! Viszont azt állítom, hogy hamarabb merül a telefonom de az is lehet, hogy az újdonság miatt többet nyomkodom mint eddig! Lehet még kimaradt ez-az most hirtelen ennyi!

Volt: Nokia E-71, iPhone 3GS 16GB, ZTE Blade, S.E X10 mini pro. Most: S.E Spiro.

(#30048) füles1982

füles1982
(újonc)

Sziasztok! Lenne egy olyan problémám hogy elméletileg telepítettem progikat a telómra az Itunes úgy is látja hogy fenn vannak de mégse látom őket a telón. Mi lehet ilyenkor a baj?

(#30049) sztara

sztara
(fanatikus tag)

nem tudok zenét feltenni iPhone-ra. nem engedi. hibaüzenetet ír ki miután ráhúzom iphone-ra itunes-ban. mitől lehet? nem tudjátok?

http://www.spiritaker.atw.hu/lelek.php?id=55163&nyelv=hun

(#30050) Kommy válasza füles1982 (#30048) üzenetére

Kommy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha rákattintasza telefonodra az iTunes-ban és ott rámész az apps fülre akkor ott be vannak pipálva és mégsincsenek rajta az egy kicsit furcsa lenne (vagy szürke az apps fülben lévő oldal, ekkor te nem syncronizáltál semmit, jelöld be a jelölőnégyzetet ekko elérhetőek lesznek az appok). Jelöld be amiket fel szeretnél rakni majd alul sync.

(#30049) sztara: Egy hibaüzenetet beírhatnál, mert nem látjuk a gépedet, hogy mit ír ki, a semmiből meg csak nagyon találgatni lehet.

[ Szerkesztve ]

dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.