Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#33001) kispéé válasza kispéé (#32990) üzenetére

kispéé
(fanatikus tag)

Tényleg kamu a mai JB megjelenés hír. Eddig semmi, pedig nemsokára vége van a napnak... :(

(#33002) Csapi007 válasza kispéé (#33001) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért Amerikában közel sem...

"Csak úgy mondom"

(#33003) PókerFész^^

PókerFész^^
(tag)

Heló
Egy kis gyors segítség kéne
Ez a telefon szerintetek megér 53 ezret?

áj láv szifon

(#33004) manchester85 válasza PókerFész^^ (#33003) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Látszatra simán! Nagyon lelakottnak kéne lennie, hogy egy hibátlanul működő 3G ne érjen meg 53-at. Kérdés, hibátlan-e...

IPad 2 16GB white, iPhone 4 8GB black

(#33005) PókerFész^^ válasza manchester85 (#33004) üzenetére

PókerFész^^
(tag)

angliából repülne ide. O2 függű
de ha jól tudom az elég egyszerűen függetleníthető
meg nincs hozzá töltő, adat kábel.
vmire rákéne kérdeznem ami fontos?

áj láv szifon

(#33006) trobi28 válasza PókerFész^^ (#33005) üzenetére

trobi28
(senior tag)

Az azért kár hogy nincs hozzá töltő mert gyárit nehéz szerezni,utángyártott meg rohadt lassan tőlti fel :K

Új HDMI MHL Adapter eladó

(#33007) Scoobyka

Scoobyka
(őstag)
LOGOUT blog

megjelent az uj jailbreak ;) es mukodik is .

(#33013) a000 válasza PókerFész^^ (#33003) üzenetére

a000
(őstag)

Szerintem a hátulja azért kapta az ívet. MEg a kijelzőn van fólia vagy az üveg ilyen karcos?

You see things and say, 'Why?", but I dream things and say, 'Why not? -George Bernard Shaw

(#33014) PókerFész^^ válasza trobi28 (#33006) üzenetére

PókerFész^^
(tag)

Menyi idő gyárival feltölteni, meg vmi szar 1500 forintossal?
gyári menyibe kerül?

áj láv szifon

(#33017) DamonBounce válasza kispéé (#32990) üzenetére

DamonBounce
(tag)

Ahogy nézem a call counter nem működik 4-en :(

(#33025) Kommy

Kommy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Aki a gmail-t exchange-ben használja és a contact-okat is onnan veszi és van olyan akinél be van állítva a születésnapok az kipróbálná nekem, hogy átállítja a dátumot, elmenti és vár egy fél percet, nekem automatikusan csökkenti 1-el a beállított napot. Ez már így van néhány verzió óta nálam. Mindig tiszta lappal indítok tehát restore. Most éppne iOS 4.0.1 van rajta.

dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad

(#33026) DamonBounce

DamonBounce
(tag)

2G telón vettem Cydián programot, de új telón kifizettetné újra, tudtok valami megoldást?

(#33027) a000

a000
(őstag)

Emberek, írtam pár nappal ezelőtt, hogy nem megy a T-net. Namost megtaláltam a megoldást. A trükk az, hogy settingsben resetleni kell a networks settingset és megoldódik a probléma. :DD

You see things and say, 'Why?", but I dream things and say, 'Why not? -George Bernard Shaw

(#33028) PókerFész^^ válasza PókerFész^^ (#33014) üzenetére

PókerFész^^
(tag)

valaki válaszolna az előző hszemre? :R

áj láv szifon

(#33029) s_ válasza PókerFész^^ (#33028) üzenetére

s_
(lelkes újonc)

jjajj, figyelmetlen voltam, azt hittem adatkábeled az van
amugy itt is van http://xms.hu/apple.php?t=dockusbi ezzel is feltudod tölteni számítógépre csatlakoztatva, vagy googleba beírod biztosan találsz, vagy itt hardverapron apróhirdetések.
vagy itt http://www.starking.hu/products.php?product=Apple-USB-Power-Adapter

[ Szerkesztve ]

(#33030) Pastika válasza Kommy (#33025) üzenetére

Pastika
(fanatikus tag)

Nekem rendesen megy. Simán átálltam naptárrral, contactokkal, mailekkel. Engem az idegesít, hogy nem tudok emailcímet váltani az iphoneon a gmail exchangen belül, így mindent gmailes címmel kell visszaírnom. Erre van már megoldás, vagy még mindig csak webes felületen lehet?

Blackberry Bold 9900 [PIN: 28B9CAAB], iPhone 4, sok oldmobil

(#33031) Scoobyka

Scoobyka
(őstag)
LOGOUT blog

tud vki egy olyan appot ami bluetoothon vagy wifin keresztul,de internet kapcsolat nelkul kepes kommunikalni netbookkal? (konkretan egerkent hasznalnam az iphonet vezetek nelkuli kapcsolaton keresztul,de nincs net) koszi aki segit :) ja es oprendszer winxp

[ Szerkesztve ]

(#33032) SyntaxeError

SyntaxeError
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Most ha hirtelen legális lett JB akkor bevihetem így a készülékem T-mobilba szervizbe???

▄▀▄ Az Apple egy életérzés

(#33033) FecoGee válasza SyntaxeError (#33032) üzenetére

FecoGee
(fanatikus tag)

Csak az USA-ban legális.

És ott is csak bizonyos körülmények megléte esetén. Fair use és vidéke.

[ Módosította: daa-raa ]

CCENT, CCNA, CCNP (Routing & Switching) - hunciscoblog.wordpress.com

(#33034) Everman válasza SyntaxeError (#33032) üzenetére

Everman
(PH! addikt)

Nem viheted be, mert garanciát vesztesz a jailbreakkel.

Attól, hogy nem illegális, vagyis jogi eszközökkel nem lehet fellépni ellene, attól még szerződésszegés közted és az Apple között, ami a garancia elvesztésével jár (az USA-ban is).

(#33035) Enjoy

Enjoy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Reggel én is JB-eltem unalmamban a telómat.

Érdekelne, hogy működik-e a következő néhány progi/kiegészítő iOS4 alatt:
iFile, SBSettings, OpenSSH, MobileTerminal, YourTube, yxFlash, 3GUnrestrictor

[ Szerkesztve ]

► Més que un club ◄

(#33036) Everman válasza Enjoy (#33035) üzenetére

Everman
(PH! addikt)

"iFile, SBSettings, OpenSSH, MobileTerminal, YourTube, yxFlash, 3GUnrestrictor"

Ezek közül csak a YourTube-nak nincs még 4.0-n futó változata.

(#33037) SyntaxeError válasza Everman (#33034) üzenetére

SyntaxeError
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Köszi. akkor gyorsan lekapom róla...

(#33038) kispéé válasza DamonBounce (#33017) üzenetére

kispéé
(fanatikus tag)

Igen, ezt olvastam a fejlesztő oldalán, hogy nem megy, egyenlőre. Azt ígérte, hogy augusztusban kiadja a frissítést. Reméljük így is lesz.

(#33039) tankagogy

tankagogy
(őstag)
LOGOUT blog

Tud valaki ajánlani ingyenes jó játékokat , alkalmaásokat? :R

Bin Ladent Barca mezben lőtték le... EZért most nem lehet tudni hogy meghalt vagy színészkedik!:D:D

(#33040) great66 válasza Scoobyka (#33031) üzenetére

great66
(lelkes újonc)

Logitech TouchMouse ingyenes progi és wifis. Igaz nekem akadozik.

(#33041) Dany007

Dany007
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Remélem jó helyre írok. Ha nem majd elküldtök.

Szóval van egy kis problémám iPhone 2G-vel.

A kijelző jobb oldala kezdi elveszteni az érzékenységét.
Billentyűkön nézve az "O", "P", "L", és törlés gombokat már nem tudom használni. Néha a főmenüben lévő jobb oldali ikonokat se tudom használni. Nem érzékeli a rányomást. Viszont 1-2 restart után azért az ikonok mennek.
Igen, sokat esett a telefon, leginkább a hátára. Így furcsa mód, de a kijelző sértetlen. Inkább a sarkok sérültek.

A kérdésem az, hogy ez a bizonyos érzékelés kiesés a jobboldalon vajon fizikai, vagy szoftveres hiba lehet? Csak azért kétkedek, mivel pár újraindítás után néha vissza szokott jönni 1-2 billentyű (a fent említett hibásakból).
Viszont észrevettem, hogy ha a telefonnak a jobb oldalát kicsit megszorítom (bizonyos szögben és bizonyos erővel) akkor minden visszaáll a régire, és minden területen működik az érintőkijelző. Szóval v.színű hardveres hiba lesz.
A kérdés, hogy lehet-e ezzel valamit csinálni? Lehet, hogy valami eltörött ill. meglazult az esések miatt, és ezért hagy ki a jobb oldal? Vagy hagyjam a picsbe és dobjam a kukába? :)

Érdemes lenne szétszedni? Hátha valami tényleg meglazult, eltörött stb...? Mert furcsa mód a fent leírt "szorításra" helyrejön az érintőfelület és az egész felület működik.
Néztem neten hogyan szedik szét a 2g-t. Mocskosul nehéz és mocskosul oda kell figyelni, tudom. De nekem megérne egy próbát. Csak nem tudom, hogy a fent leírt problémát lehet-e javítani, vagy kuka már az érintőkijelző. ?

Előre is köszi.

(#33042) Doresz válasza tankagogy (#33039) üzenetére

Doresz
(tag)

Továbbra is ajánlom a keresőt a jobb felső sarokban, valamint a következő oldalakat: 148 Apps, iPhone Apps Finder, Free App Alert. És persze ott van a telefonon az iTunes, abban a Top25, és felül a Free fül. Ez mind kb 2 perc keresés volt... nem, még annyi se.

(#33043) tankagogy válasza Doresz (#33042) üzenetére

tankagogy
(őstag)
LOGOUT blog

nem alkalmazást keresek hanem a ti személyes tapasztalatotokra vagyok kííváncsi hogy nektek melyik jött be!

guglikeresőbe én is betudom írni ezeket de kösz a fáradozásodért :R

Bin Ladent Barca mezben lőtték le... EZért most nem lehet tudni hogy meghalt vagy színészkedik!:D:D

(#33044) SyntaxeError válasza great66 (#33040) üzenetére

SyntaxeError
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem pontos, én is kipróbáltam most, felejtős szerintem. :(

(#33045) Karma válasza Dany007 (#33041) üzenetére

LOGOUT blog

Szerintem ne dobd ki. Egyértelműen hardveres probléma, "ideális" esetben meglazult az érintőpanel szalagkábelének ZIF csatlakozója. Pofozással is próbálkozhatsz, meg szét is bonthatod.

Break Driven Development

(#33046) Dany007 válasza Karma (#33045) üzenetére

Dany007
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Oks. Köszönöm! Ezesetben megpróbálom! :) :R

(#33047) Scoobyka válasza great66 (#33040) üzenetére

Scoobyka
(őstag)
LOGOUT blog

mert et alapu....de nekem olyan alkalmazas kene ami barhol akar net nelkul us mukodik.

(#33048) Csapi007 válasza Scoobyka (#33047) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hy
Van még az Air Mouse Pro nevű dolog. Ugyanolyan mint a Logiteches és egyikhez sem kell net, elég egy wifi hálózat.

"Csak úgy mondom"

(#33049) kispéé válasza kispéé (#33038) üzenetére

kispéé
(fanatikus tag)

Friss hír a Call Counter és Sms Counter használóknak: [link]
Pár nap és kijön az IOS4 kompatibilis verzió! :C

(#33050) Doresz válasza tankagogy (#33043) üzenetére

Doresz
(tag)

Továbbra sem értem, hogy ehhez miért nem használod a fórum belső keresőjét. Itt csak személyes tapasztalatok vannak, akkor miért nem tudsz rákeresni, ha annyira érdekel? Több tucat olyan post van, ami a "must have" alkalmazásokat, játékokat tartalmazza. Vagy rákeresel egy játék nevére, ami bejön, és valaki talán említette már a saját listájában, vagy írtak már hozzá hasonlókat egy hozzászólásban. Legalább azt szűkítsd le, hogy milyen típust keresel, mert nem fog mindenki nekiállni listát írni.

A NewsRack másnak is kilépeget? Most már viszonylag gyorsan betölti a hírcsatornákat, de állandóan lefagy, kilép, össze-vissza csinál minden furcsaságot. És baromira eszi a memóriát, pedig 3GS-em van, és látványosan akad 1-2 játék, ha ezután indítom el.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.