Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#37001) a000 válasza tankagogy (#36998) üzenetére

a000
(őstag)

Nem hinném, hogy gyáriak. Gyáriban nincs rózsaszín :D
Bírom az ilyen hirdetőket, akik azt írják, hogy banki utalás után 2-3hét amire megjön. Azaz ő akkor rendeli csak meg gondolom kínából, így nem az ő pénze áll benne, és egyből a te címedet adja meg....

You see things and say, 'Why?", but I dream things and say, 'Why not? -George Bernard Shaw

(#37002) INMOTEP válasza tankagogy (#36998) üzenetére

INMOTEP
(senior tag)
LOGOUT blog

Senkinek nem ajánlom az utángyártott házat ! tapasztalat ! akármilyen minőség !
A krómkeret ha " fém " akkor nincs egyszerűen rajta a rezgő motor tartó konzol ! ha műanyag akkor kuka ! a hozzá adott Középső Lcd tartó kereten akkora hézag van mint egy ház ......
A hátlap : hiába szép gyönyörű gyárihoz méltó lakkozás ( igaz még a feliratok és az apple logó is lakkozva van tehát elvileg kopni nem tud ) de ! a kamera króm karika nem jó hozzá nem úgy illeszkedik mint a gyárin , és még a gyárit se lehet beletenni sőt még a headset nél lévő króm karika se jó hozzá ... .A bekapcsoló gomb szorul ! és mivel a hozzá adott króm keret használhatatlan hiába veszel hozzá gyári eredeti króm keretet egyszerűen nem fogja meg ! valahol eláll ! tehát nem annyira merev a ház hogy tökéletesen illeszkedjen benne a króm keret . A gombok műanyagok valószínű egy idő múlva elkopnak ...... ennyi . Jha és a feliratok a hátlapon fehérrel színnel van ráírva nem úgy mint a gyárin ......... Megjártam vele pár hónapja felakartunk ujitani egy 3g 16 ost és jöttek elő a gondok ......... nem érdemes rá a pénzt áldozni ....

(#37003) Szecsy válasza tankagogy (#36996) üzenetére

Szecsy
(fanatikus tag)

hogy történt az eset?

(#37004) Grafiqs válasza tankagogy (#36996) üzenetére

Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Esetleg keresd meg i-doki-t, hátha tud segíteni.

G

MOD: + link

[ Szerkesztve ]

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu

(#37005) tankagogy válasza Grafiqs (#37004) üzenetére

tankagogy
(őstag)
LOGOUT blog

nagypn drága :S

úgy történt hogy leesett egy padra a hátuljával (hátlapjára)més mégis az eleje tölt be :S

Bin Ladent Barca mezben lőtték le... EZért most nem lehet tudni hogy meghalt vagy színészkedik!:D:D

(#37006) kleinguru

kleinguru
(senior tag)

Sziasztok!

Nem fogadott hívásoknál állandóan kapok egy sms-t, marhára zavar, meglehetne azt oldani, hogy csak akkor jöjjön sms, ha kikapcsolva voltam...?!

A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!

(#37007) TBMC

TBMC
(tag)

sziasztok!
3gsen 4.0.1re honnan tudok tmobile karrier logot szedni? vodafone meg telenor logo megvan szifonrol, de tmobilet nem talalok.
koszi! :R

Ha valaki segít a szakmai topikban feltett kérdéseddel/kéréseddel kapcsolatosan, illik továbbra is ott kérdezgetni, s nem privát üzenetben... -- http://tbmc-design.hu -- http://iphoneclub.hu --

(#37008) Karma válasza kleinguru (#37006) üzenetére

LOGOUT blog

A szolgaltatoddal beszeld meg a kerdest.

Break Driven Development

(#37009) Volkov

Volkov
(fanatikus tag)

üdv!

Erre valakinek ötlete?

Egy olyan gondom lenne, hogy a mail kliensben néha hülye karakterek jelennek meg az ékezetek helyett, sok krixkrax, mint amikor nem stimmel a kódolás.
A vicc csak az, hogy előnézetben jó, de mikor megnyitom a teljes mail-t, már nem..
Mit lehet ezzel tenni? :F

köszi!

:)

(#37010) Kommy válasza kleinguru (#37006) üzenetére

Kommy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De jó én meg azt szeretném, hogy működjön ez a dolog, engedélyeztem a hivásértesítőt, a t-mobile-nál, de mégsem működik. Régebbi telefonon ment, most meg nem, nem értem.

dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad

(#37011) runner 125 válasza rolcsibácsi (#36988) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Szóval akkor annak kicsi az esélye, h esetleg 4-est kapok.. :DDD
:R

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#37012) kleinguru válasza Kommy (#37010) üzenetére

kleinguru
(senior tag)

Hát ilyen nincs:)

(#37013) cigam válasza Volkov (#37009) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szolgáltatót váltani.
Engem is irritált mikor ékezetes szöveg volt, a levél kódolásától függően néha 2-3byte-os halandzsa volt az ékezetes karakterek helyén.
Gmail-t leváltottam Hotmail-re. Eddig (kb 2-3 hete) minden ékezetes levél jól jelenik meg.(kop,kop,kop )

"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."

(#37014) a000 válasza cigam (#37013) üzenetére

a000
(őstag)

Nekem a gmail tökéletesen megy, mármint ékezetileg (is).

You see things and say, 'Why?", but I dream things and say, 'Why not? -George Bernard Shaw

(#37015) Mtt válasza rolcsibácsi (#36971) üzenetére

Mtt
(tag)
LOGOUT blog

Használtan vettem magánszemélytől. Az mit jelent, hogy meg lett változtatva, esetleg le volt tiltva a telefon?
Gond igazából annyi van, hogy baromi lassú és nem lehet rajta netezni, csak wifin. A 4.1-et még nem próbáltam rárakni, mert nem tudom hogyan kell... Pl. ha unlockolt a teló, nem teszi tönkre, ha csak simán iTunesban ráeresztem az updatet?

"Minden vitát megnyersz, amit el sem kezdesz."

(#37016) rOwLeY

rOwLeY
(őstag)

iPhone szakikat keresnék! unlockolt iPhone 3GS 4.0-val egy enyhe balesetet szenvedett a délután. Kivettem a telót a tokból megtisztogatni és naná hogy akkor vert le a huzat egy csomó dolgot a polcról és zúzta valami végig az iphone hátlapját egy csíkon. Na most rá egy fél órára észrevettem h “No Service”-t ír. SIM ki/be, nem javul, teló ki/be kapcs, nem javul, más SIM-ekkel próba, nem jó. Újra JB+unlock, nem jó. Na most az a baj h nem tudom, hogy a sérüléstől lett a baja, vagy már előtte is volt gond. Restore segítene esetleg? Vagy hardware-es gond lehet? Garanciális szervízbe hova lenne érdemes vinni?

Illetve az van még h restore-olni nem merem mert update-elnél 4.1-re, viszont a shift restore nem megy, mert amint kommunikál az apple-el, kiírja, hogy nem restore-olhatok. Nem lehet vhogy letiltani, hogy ne jelentsen az apple-nek?

(#37017) Kommy válasza rOwLeY (#37016) üzenetére

Kommy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nyisf meg a cídia-dat és ha felül zöldel ki van írva a 4.0-as rendszer akkor vissza tudod rakni, csak annyit kell csinálni, hogy aC:\Windows\System32\drivers\etc\hosts (Windows) vagy /etc/hosts (mac)-ben a host fájlba be kell írni a következőt: 74.208.10.249 gs.apple.com , utána indítsd újra a gépet. ezután intues-ban shift + restore és a letöltött 4.0-as fw-t visszarakja , de kiírhat egy hibaüzenetet 1015-ös kóddel ekkor a recboot, vagy a tinyumbrella programmal lehet kivenni a telefont recovery módbol. ha bármi kérdésed van szívesen válaszolok, ha tudok.

dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad

(#37018) rOwLeY válasza Kommy (#37017) üzenetére

rOwLeY
(őstag)

zölden írja. Macem van. Ez az elérési útvonal nem nagyon tiszta. Hogy is van ez?

(#37019) cigam válasza a000 (#37014) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az is lehet, hogy attól is függ, hogy exchange,pop3, vagy imap fiókként van beállítva.
Nomeg a lev.listás levelekkel szokott volt előfordulni, amiben szeretnek keveredni a kódolások.

"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."

(#37020) rOwLeY válasza rOwLeY (#37018) üzenetére

rOwLeY
(őstag)

közben megtaláltam, de nem tudom menteni a fájlt pedig beállítottam a permissiont

(#37021) GeneraL_XTX

GeneraL_XTX
(őstag)

Az Oplayer a legújabb frissítés után nem hajlandó elforgatni a képet állóról fekvőre I4-en.
Eddig minden rendben volt.Tapasztalt más is hasonlót?

''Nagyon el vagy tájolva emberke!Ha értenél hozzá, tudnád hogy a 7900GT már támogatja a DirectX10-et!Ugyanis ezt úgy gyártották!!Csak majd a Vista driverben aktiválódik!''--By:Gefororce_9

(#37022) rOwLeY válasza rOwLeY (#37020) üzenetére

rOwLeY
(őstag)

nah sikerült restore-olnom, de sajnos, ahogy gondoltam, a hiba megmaradt. Ami annyit jelent, hogy nagyon sokáig keres, mire térerőt talál és akkor is rövid idő után ledob. Hova lenne érdemes szervízbe vinni?

[ Szerkesztve ]

(#37023) JarrekStar válasza Mtt (#37015) üzenetére

JarrekStar
(tag)

Azért írja azt, amit ír, mert garanciában le lett cserélve a telefon. Ezért más a telefon és a dobozon lévő sorozatszám.

(#37024) kleinguru

kleinguru
(senior tag)

Olyan programot tudtok mondni, ami a hívásokat loggolja?!
Olyan kellene amit törés nélkül tudok használni, ergo megveszem:)

Fontos lenne tudnom, hogy hogy állok percekben, melyik típusú hálózatot hívtam mennyit és esetleg ha beállítom tud egy előzetes költségszámolást is végezni. Netán számlazáráskor újraindítja automatikusan a számlálókat az előző havikat pedig menti:)!

Lehet nagy kérés, de örülnék neki, ha menne:)!

(#37025) _ak_ válasza tankagogy (#37005) üzenetére

_ak_
(PH! addikt)

Appsolute?

Let's begin, de gozaimasu!

(#37026) Szecsy

Szecsy
(fanatikus tag)

segitsetek vmeiötök mondta h van egy jo kis konvertalo program ami feliraot is kezeli.
pspkonverter vagy mi aneve köszi

(#37027) cigam válasza Szecsy (#37026) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

n+1 ilyen létezik, mi a célformátum?
Így látatlanban Handbrake.

(#37028) runner 125

runner 125
(PH! nagyúr)

Hali!

Gyors kérdés;

Ma visszavinném gariban a repedés miatt a 3GS-t, kérdésem; itunes-ban restore-oljak, vagy update-eljem? Jelenleg 3.1.3 JB van rajta.

..jah és a restore / update alatt kell bele T-s sim kártya?

Köszi.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#37029) manchester85 válasza runner 125 (#37028) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem mind1, de inkább restore. Az aktiváláshoz szükséged lesz T-s kártyára. Viszont, ha kapsz egy új telót, akkor azt már nem fogod tudni downgradelni 3.1.3-ra szerintem.

IPad 2 16GB white, iPhone 4 8GB black

(#37030) manchester85 válasza runner 125 (#37028) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

dupla

[ Szerkesztve ]

(#37031) runner 125

runner 125
(PH! nagyúr)

Köszi, megcsináltam a restore-t, a végén 1015-ös hibát dobott. Most talán recovery-ben van a készülék ( usb + itunes logó ) Innen merre? :B

(#37032) manchester85 válasza runner 125 (#37031) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Recboot-tal vagy tinyumbrellával tudod kivenni recovery-ből. De miért maradt recoveryben :F Nem engedi upgrade-elni?

(#37033) icecave válasza runner 125 (#37031) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az oké, hogy restore-oltál, de mit raktál rá, melyik szoftot? Az apple csak a legújabbat írja alá, így a taurik szervert kell brakni a windows host file-jába.

Ha fontos neked a célod, akkor megoldást találsz, ha nem, akkor kifogást.

(#37034) runner 125 válasza manchester85 (#37032) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Végigfutott, majd 1015-ös hibát dobott a végén.

Nekem tök mind1, most mi megy rá. Csak a JB-t akartam leszedni róla, illetve visszaállítani gyári állapotába, nehogy a garis javítás alatt még ezt kifogásolják.

3.1.3 volt rajta JB-vel, mit érdemes tenni most?

Köszi.

icecave

Maradt elvileg a 3.1.3...

[ Szerkesztve ]

(#37035) manchester85 válasza runner 125 (#37034) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor upgradelj, vagy a recboottal vedd ki recovery-ből.

(#37036) runner 125 válasza manchester85 (#37035) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Kivettem, köszi.

Sim behelyezve, egyelőre még csak vészhívást engedélyez...

Ok, aktiválva lett. 3.1.3 maradt, viszem is szervizbe, köszi. :R

[ Szerkesztve ]

(#37037) icecave válasza runner 125 (#37034) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elvileg, ha le voltak mentve az shsh filejaid (vagy manuálisan, vagy a Cydia-ban), akkor vissza tudod tenni a 3.1.3-at. Csak a saurik szervert be kell írni a hosts file-ba, hogy ne az Apple-el akarja aláíratni a szoftot, hanem a saurik serverrel.

Ha fontos neked a célod, akkor megoldást találsz, ha nem, akkor kifogást.

(#37038) runner 125 válasza icecave (#37037) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Értem, köszi.

3.1.2-től végig mentve van cydia-ban, bár ha cserélik a készüléket akkor cseszhetem őket. :)

(#37039) ent

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Vki találkozott már olyan app-al (cydia/itunes mind1), ami a híváskezelőben történteket (be/kimenő) beteszi a naptárba? Pl.: jön egy bejövő hívás Steve-től és a beszélgetés végén a naptárban is megjelenik egy bejegyzés : 14:00 Steve phone incoming call 14s.

:R :R

R.I.P. Steve

(#37040) Feka87

Feka87
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Régebb nokia 5800 - volt.Volt 2 kedvenc játékom.

1. Maya_bubbles_Touch_v1.0.1_Signed.rar
2. multiplayer Championship Poker.zip

nem kapom ezeket sehol Iphonera :(

ti tudtok arról, hogy léteznek ezek az appok Iphonra?
köszi

__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.

(#37041) Fejo

Fejo
(őstag)

1 iTuneshoz lehet 2 account? Úgyértem, hogy van a rendes acc-om a magyar appstore-ba, de szeretnék az USA storeból ezt-azt és gondoltam csinálok egy fake accountot hozzá. A kérdésem az lenne, hogy ez okoz-e valami gondot a másik (eredeti) accountommal leszedett appok telepítésekor vagy bármikor másokor?

Előre is sorry ha láma a kérdés... :B

www.facebook.com/JozsefFerenczPhotography; http://www.flickr.com/photos/fejo

(#37042) lovi7404

lovi7404
(újonc)

Hi! A 4-esen hol lehet beállítani a képernyő elsötétülési idejét?

(#37043) manchester85 válasza Fejo (#37041) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Semmi gondot nem okoz. Csinálhatsz nyugodtan.

(#37044) Szecsy válasza lovi7404 (#37042) üzenetére

Szecsy
(fanatikus tag)

Settings general auto lock ehez van viszonyitva az elsotetulesi ido.

(#37045) Fejo válasza manchester85 (#37043) üzenetére

Fejo
(őstag)

Köszi a választ!

www.facebook.com/JozsefFerenczPhotography; http://www.flickr.com/photos/fejo

(#37046) rOwLeY

rOwLeY
(őstag)

Van vkinek tapasztalata garis szervízzel úgy h nem hivatalos szolgáltatóval használta unlockolva? Restore-on kívül mire kell még odafigyelni, hogy ne fakkoljanak?!

(#37047) deni92

deni92
(újonc)

lenne egy hülye kérdésem..miért nem tudom elküldeni az iPhone-on lévő fotóimat emailben?a "fájl választása" nevű mező ott van,de innaktív,mintha nem lenne fotó a telcsiben

[ Szerkesztve ]

(#37048) manchester85 válasza deni92 (#37047) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Be van állítva e-mail kliens? Mert ha nincs, és egyszerűen be akarod tallózni, az nem fog menni. :U

(#37049) cigam válasza deni92 (#37047) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem nincs fájl választása.
Viszont csináld fordítva. Kiválasztod a fotót, és ráböx a küldés gombra.

(#37050) Feka87

Feka87
(kvázi-tag)

Igazából engem olyan progi érdekelne, amivel a bluetooth-ot ki tudom használni.

Értem ez alatt, képek küldése, fogadása.
Létezik ilyen csoda erre a csodálatos készülékre?

Köszi

Üdv,
FeKa

__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.