Érdekes volna, ha egy menüben elérhető funkció hatására kukába kerülne...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
(#23002) BloodyEddie válasza Játékos (#22985) üzenetére
- Privát
- 2010-02-23 16:49:49
Nem tudod levenni a hátlapot 
A klónok általában: nincs almalogó a hátán, látványosan kisfelbontású kijelző (fizikailag is kisebb), a sim helyenem a telefon tetején van és nem úgy néz ki, gagyik a felhasznált anyagok (érzésre is), és még hosszú a lista...

Nems
(tag)
Sziatok!
egy rövid de béna kérdés: ha veszek egy dokkolót és abban tartom egész nap, akkor nem fog nagyon hamar lemerülni a kivétel után?
Köszi:én a 
a lelkes amatőr

Nems
(tag)
egy másik kérdés: amikor szeretnék sms-t írni és rányomok a megfelelő ikonra majd egy perc mire betölt? Mi lehet az oka? ha kikapcsolom teljesen akkor sem változik a dolog. Újra kellene telepíteni? Köszönöm szépen a válaszokat: én a 
a lelkes amatőr
Nem lesz gond vele..
Lehet kevés a memóriád azért tölt be lassan!
Üdv: Csabee.

Otisz
(senior tag)
Ilyen nincs náluk 
(I____\==OOOO==/ ____I)
túl sok sms-ed van.
direkt kipróbltam,lementettem az összest gépre és nem másoltam vissza. és gyors lett
vagy törlöd az sms-eket vagy lemented gépre. var/Mobile/Library/SMS könyvtárból az SMS.db file tartalmazza az smseidet
There's an app for that
- Privát
- 2010-02-23 18:14:00

tomdelonge
(újonc)
helo.
bocs a lámaságért de az lenne a kérdésem h hogyan lehet az iphone-al készített képeket és videókat felrakni Pc-re?köszi
(#23009) <NewL> válasza tomdelonge (#23008) üzenetére
- Privát
- 2010-02-23 18:21:21
iTunes-sel
töltsd le az apple honlapjáról ha még nem tetted volna.
de amikor csatlakoztatod a géphez kábellel,a windows nem veszi "észre" mintha egy fényképezőt csatlakoztatnál. képeket én így szoktam gépre rakni.
There's an app for that
(#23010) madgie válasza tomdelonge (#23008) üzenetére
- Privát
- 2010-02-23 18:21:26

madgie
(VIP)
Ez az egy dolog, amihez még iTunes sem kell. Rádugod a PC-re, felugrik a "mit szeretnél csinálni" ablak, oszt megnyitod a mappát, onnan meg bármit kimásolhatsz. Egyébként a Sajátgépben is ott lesz az iPhone, akár ott is megkeresheted.
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

Ap3x89
(fanatikus tag)
sok mert be se lehet kapcsolni és gyak semmit nem lehet kezdeni vele
Xbox 360 slim --Crysis 2 -- Forza 3--- Gamertag: ApAt1zS

Mr.Grincs
(PH! addikt)
Miért gányol be az Itunes dat 00A fileokat a böngészőm kedvenceibe? (mármint a gépemen)
Másnak is csinál ilyet? Nem győzöm törölgetni. Ha nem törlöm ki a gépről és úgy szinkronizálom az iphonet akkor összehebrákolja a linkeket a telefonon, vagyis nem sorba rakja őket hanem csak össze vissza. 
Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle.

[Ace]
(fanatikus tag)
Hááát...ilyenről se hallottam még. Valami ufo dolog van ott.
www.napiapp.com | www.ace-blog.hu

Mr.Grincs
(PH! addikt)
Mutatom...
És egy csomó könyvtárba rak ilyet. Mármint a kedvencek mappába értem.
Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle.
Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy az iPhoneon tárolt kontaktlistámat átvarázsoljam a google címtárba?
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

beni121
(tag)
Letíltott iphonokkal mit lehet kezdeni?
Ha Fontos: 06205219172 (sms esetén visszahívlak)
sziasztok!
nah megvan végre az iphone 3gm 
nem volt egyszerű a megszerzése...
elmentem a westend alagsorában lévö tmobileba gondoltam hogy itt gyorsan kapok egy iphonet..
persze ez nem volt ilyen egyszerü 4 szöke pica ül és trécsel...
10perc után sorta kerültem mondtam h mikéne mondja h sajnos 16gb os iphone 3gjük nincs csak 8
monodm h a tmobile nem forgalmaz 16gb os iphone3gt szoval jolesz nekem az amivan
a csajszikám 30perc alatt kötltöe a dolgokat közölte h nem 60k hanem 70k ( ez miért nincs seholsem feltüntetve... aztán mondta hogy most viszi aktiválni ( 45 perc után ) elvitte viszahozta látta mhogy alma logo van a képernyön 20percig alma logo volt amikro odaadta a telot monodm elnézést deez igy nem jo... mondta h ja kikapcsolom meg be nyomta a sleep gombot monodm azt nem ugykell... hardresetet csináltam de akor se akart tovább meni odaadta a szervihzes kolegának nekise aztán eltüntek hátul...
jött visza 10percmulva a csaj mosolyogva h mukodik... nézem mien sw hát persze h 3.1.3 hogy nekem se legyen könnyű az élet
de végülis ezenkivül nem votl problem...
de abba a tmoboleba SOSE MENJETEK MERT nemértenek hozzá lassúak lexarják az egészet komolyan vérlázito...
haza értem elsö dolgo mvolt hogy okositottam
és most minden faxa.. 
-::-iPhone 3GS -::- //Acer ASPIRE 5742//Eyeephone (iphone blog) www.eyeephone.wordpress.com
1.-ként gratulálok?
Gratulálok!
használd egészséggel. Lehet nekünk fórumosoknak kellene a T-nél dolgozni 
Amúgy neked eddig nem volt iPhone-od?
[ Szerkesztve ]
Olvass vissza, használd a keresőt. Pont tegnap tárgyaltuk ki a témát.
Ha fontos neked a célod, akkor megoldást találsz, ha nem, akkor kifogást.

beni121
(tag)
köszi.
Ha Fontos: 06205219172 (sms esetén visszahívlak)
szia!
köszönöm!

dede volt iphoneom tegnap adtam el
és ma vettem 1et! 
más:
az miért van hogy benyomtam neki hogy sync és az asphlat5 öt már fél orája instalálja..
a crack et felraktam leszedtem egy free app ot is szal nemhiszem h ez a problem. 
-::-iPhone 3GS -::- //Acer ASPIRE 5742//Eyeephone (iphone blog) www.eyeephone.wordpress.com

Szecsy
(fanatikus tag)
valaki nem segitene a holnapi nap folyamán nekem miszerint barátom 3g je ittvan 3.1 es szoftverrel kéne függetleniteni meg feltörni...
elmegyek bárhova aki megtenne ennyit a forumos társának
köszi
Üdv.
Irigykedve olvasom spedyboy beszámolóját, nekünk valamiért az istennek nem akarnak eladni iPhone-t. Nem értem nektek mi a titkotok.
Áthoztam a számomat Pannontól, bementem, 19 900 kezdőrészletben szeretném, ikon 200. Kaució most akkor van, hallottam mindenféle pletykát? Van. Mennyi? 75 000 forint. Miért? Azért, mert sokan megkötötték a legolcsóbb szerződést és leléptek. Aha. Jó, akkor adok 80-at , de akkor nem kérek részletet, hanem egyben. Akkor lesz kaució? Igen, lesz, még 75. Elnézést? Hát, még 75 a kezdő összegre. Miért? Ha aláírom a szerződést, annak megszegése esetén engem bíróság elé vihetnek. Különben is, van önálló keresetem, tudom fizetni a részleteket és a díjat. Akkor miért kellene kaució a telefonra? Oh, hát nem is a telefonra kell, hanem a díjcsomagra. Első körben itt adtam fel. Hozzáteszem 6! T-Mobile üzletben jártam / jártunk már, mindenhol teljesen mást mondtak. : ))))
Következő felállásban azt fundáltuk ki, hogy édesanyám nevére iratom a számomat, ő már aranykártyás, 3 előfizetés van a nevén, folyószámláról levonás, havonta kemény összegek befizetés. Ezt elmondás, akkor milyen feltételekkel kaphatunk ilyen készüléket? Hát, kezdőrészlet, havi részlet, virágok és méhecskék csupa jóság, minden ok, nem para. Szuper, kaució lesz? Hát, sajnos igen, 75 000 forint. Aviszontlátásra. A sztori persze ennél szerteágazóbb és izgalmasabb, le fogom írni részletesen a történteket, ha még sokat vacakolnak velünk, és amellett, hogy cikk formájában közzéteszem, egyéb lépéseket is megteszünk, mert nagyon ravasz népek ezek a rózsaszínben, a kaució nem egészen így működik. : ))
http://www.flickr.com/photos/schbence/
Azzal védekeznek, hogy addig nem kapsz számlát, amíg a kaució összegéből futja rá...
Viszont ez akkor is érdekes. Elhiszem, hogy sokan leléptek, drága a per, de nem ez a megfelelő hozzáállás.
Nálam kaukcióról szó sem volt..
60k az iphone és 10k elöleg vagy nem is tudom hogy mi..
aztán sanyi 2 évig 5000 havonta semmi más...
bár a 10k-t nem igazán értem hogy milyen elöleg a csajszi se tudta elmondani bár nem is akart kontatktust teremteni velem
ha valaki esetleg tudja akkor ossza meg kérem! 
Eladtad a 16 gigás Iphone-od és vettél 8 gigásat 70-ért, valamint aláírtál 2 évre ikon 200-ra?
..

Nordik
(senior tag)
Nekem 85-öt mondtak, szóval Veled még egész jófejek voltak. 
Ez lett volna akkor ha új előfizető vagyok, de mivel már van egy előfizetésem náluk, ezért nem kértek semmit.
De akkor is felháborító, én egyébként beszélgettem erről a T-s csajjal akinél vettem és szerinte is baromság ez az egész kaukció. Vegyük csak azt, hogy valaki 1 éves hűséggel veszi mondjuk ECO díjcsomaggal és a havi számlája nem lesz több mondjuk 3ezer Ft-nál. Akkor hova tűnik majd a fennmaradó kaukció? Mert ugyebár így egy évbe nem jön ki többre az összes számlája 35ezer Ft-nál. A maradékot visszakapja? 
Üdv.
"Elhiszem, hogy sokan leléptek, drága a per, de nem ez a megfelelő hozzáállás."
De ez engem nem érdekel. Miért engem különböztetnek meg hátrányosan, a saját hülyeségük miatt. Tessenek komolyan megnézni, kinek adnak el egy ilyen telefont. Majdnem tíz évet töltöttem el a Pannonnál, soha nem késtem semmivel - tudom ezt nem tudják lekérni - majd biztosan most fogok. Nevetséges. Mindenképpen átjöttem volna a T-hez, hiszen minden ismerősöm és családtagom rózsaszín, ez nem izgat, és max tényleg veszek másik készüléket, de ez a sztori most megfogott, és azt hiszem én is megszorongatom az ő tökeiket, de legalábbis mindent megteszem, hogy jól bekéküljön.
Nordik
"A maradékot visszakapja?"
Áh, uram, ön már kapisgál valamit. : )) A kaució, mint olyan, nem erről szól. Nem értek hozzá, mármint egzakte nem tudom definiálni, viszont ért hozzá revizor édesanyám és az APEH akinek dolgozik. : )
[ Szerkesztve ]
igen pontosan igytörtént!
helyesbitésképpp
eladtam a betört kijelzös iphone 2g 16gb omat és aláirtam ikon 20 al a 3g-t igen.. 
de megéri nekem mert 200 perc böven elég 1 giga net
nemtom menyi free sms
és ugyis elköltenék ennyit hüség nélkül is...
Valed: akkor ezek a köcsögök nekem is azért számoltak fel mert dominorol váltottam? 
mert ha igen én eröl tájékoztatást nem kaptam és holnap elsö utam a tmobile fönökségre fog vezetni...
minimum egy panasz tétel... azért menjenek már a francba...
[ Szerkesztve ]

Valed
(lelkes újonc)
Elég szemétség amit a t-mobile csinál. Engem különös képen az idegesített fel hogy felszámoltak 10 000ft azért mert dominoról váltottam ikon 200-ra mintha nekem érné meg annyira hogy ikon-os legyek, persze egy vadi új t-mobile élőfizetőtől nem számolnak fel ilyet hiszen ő nem használja a szolgáltatásukat már 7 éve.
2 hét kellett mire a platinakártyámra megkaptam a 3GS-em. Bejártam egész Bács-Kiskun megyét, és fél pestet mire sikerült
spedyboy: Így mindjárt más
Hogyhogy nem dobtál rá még egy 10-est és akkor 3GS-ed van ugyan ezzel a díjcsomaggal?!
[ Szerkesztve ]
..
Jogos...
Én is idén év végén akarok átmenni a T-hez, számhordozással, ikon200-ba. Kíváncsi vagyok, mi lesz.
Kb. 10 éve vodás előfizető vagyok, sosem késtem én sem. Valószínűleg, mivel új előfizető leszek, jól megszívatnak, mint Téged.

Ap3x89
(fanatikus tag)
le tudnád írni hogy ez a platina meg arany meg ilyon olyan szintű kártyák hogy keletkeznek mert apámnak már 5 év t-s előfizetése van és semmi ilyent nem kapott. ez mi alapján működik és hogy lehet kapni?
mert ugy indultam el itthonrol hogy 60ezer lesz
ott derült ki hogy 70...
meghát nekem szükségem van a hogyis fogalmazzak "kukac"
adta lehetőségekre
és 3gs en ez komplikáltabb.. 

Nems
(tag)
senki nem méltatott válaszra. nagyon ostoba volt a kérdés? nem lesz baja a telónak ha egész nap a dokkolón van? nem vágja haza az aksit?
köcce:én a 
a lelkes amatőr

Nems
(tag)
hol tudom a telóról a gépre menteni az összes sms-t? nagyon kellene a válasz. köszönettel: én a 
a lelkes amatőr
Hy
Nem lesz baja.
SMS mentés. Lehet az iTunes-os backup is lementi a mentéseket, nem vagyok benne biztos.
[ Szerkesztve ]
"Csak úgy mondom"
Üdv.
Valed
Hát igen. Régi előfizető vagy? Akkor bizony a kurva anyád. Most estél be az utcáról és semmit nem tudunk rólad, de új számot kérsz és új ügyfél? Oh, szeretnéd, hogy lenyeljem a végén?
RicHarD
Abba gondolj bele, ha valaki célirányosan emiatt a telefon miatt jön át és kell neki ugyan úgy a száma, mint nekem. Neki spec. azért, mert az üzleti kapcsolatai nem engedik meg, hogy váltson. Kap arra nézve korrekt tájékoztatást, hogy hogyan megy ez az ügymenet? Hát, nem egészen.
icecave
Akármi is, sok sikert. Én most elkezdnek nézelődni más készülékek felé. LG BL-40, G2, E72. Mert telefon viszont kell. : \
[ Szerkesztve ]

Ap3x89
(fanatikus tag)
pár hszel feljebb volt a válasz
Valaki kérdezte mire jó a kaukció. Nekem 10ezer volt, a havi számla értesítőben mindig írta mennyi maradt még az előlegből (=kaukció), speciel ezt teljes egészében az utolsó Ft-ig el tudod telefonálni, sms-ezni, netezni.
Még annyit, hogy az egyik T-ben nekem mondta a fickó, hogy mondjam a másik üzletben: 10ezer Ft kaukciót kell fizetnem.
Nov. 16.-án amikor vásároltam, a T-s pasas egy táblázatból olvasta le mennyi kaukciót kell befizessek.
Ikon 200-ban havi 100 sms van, kizárólag T-s számokra.
"le tudnád írni hogy ez a platina meg arany meg ilyon olyan szintű kártyák hogy keletkeznek mert apámnak már 5 év t-s előfizetése van és semmi ilyent nem kapott. ez mi alapján működik és hogy lehet kapni?"
Ezt nem lehet kapni. Ez egy virtuális kártya. Valószínüleg Édesapád már valamelyikben benne van, de hogy ezzel olcsóbban lehet-e iPhone-t vásárolni, azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
Üdv.
Ühüm, csak február 15-én, illetve onnantól kezdve variáltak már a dolgokon. "10ezer Ft kaukciót kell fizetnem." Áh, akkor neked mákod volt. Nekünk jó droid módjára ismételgették magukat meg a kauciójukat.
Nem igazán tudom kinek mennyit kellett pluszban fizetnie. Ami nekem a tapasztalatom, hogy kb. 6 helyből az utolsó volt, ami bejött nekem.
Annyi, hogy vagy elfogadod hogy a kaukciót a jövőben viszont látod a számládon (tehát felhasználod), vagy meg lehet próbálni bevonni a fogyasztó védelmet. Jó, ha minél többen vagytok egyszerre.
Az előleg szvsz csak arra megy, hogy a T biztosítja magát ne érje őt anyagi kár ha valaki nem fizetni a számlát.
Tényleg, ha letiltják a mobilt, onnantól mit lehet vele kezdeni? Üzem képessé lehet újra tenni?
Speed, javítsd a linked 
[ Szerkesztve ]
Amellett, hogy elrontottad a linket, ezt nem szabadna itt mutogatni.
Lásd az első hozzászólást.
Break Driven Development

madgie
(VIP)
Irgum-burgum, JB nem lehet téma itten 
(nekem már egy hete "olyan" a hópihés segédprogramtól)
[ Szerkesztve ]
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia
ha így és ilyen formában sem
akkor kéretik törölni a hsz emet!
sajnos már nem tudom szerkeszteni 

Ki milyen színű iPhone-al szokott találkozni általában?
Én eddig 3x láttam fehéret, egyszer H. Andrásnál a videójában, meg kétszer itt Debrecenben, egyik egy lány volt, másik egy üzlet ember.
Vidéken Miskolcon még sosem találkoztam az utcán iPhone-al, de ott okos telefont is ritkán látok.
Speedboy PÜ ment.
[ Szerkesztve ]

Nordik
(senior tag)
Én feketével. 
Az viszont feltűnt, hogy itt Szombathelyen feltűnően sok az iPhone.
[ Szerkesztve ]

Szecsy
(fanatikus tag)
vki akar nem tenn meg h segit nekem az előző kérésemben???

Mr.Grincs
(PH! addikt)
Gratula az új iphonehoz. Amúgy voltam én is anno abban a T-mobil kereskedésben kb egy évvel ezelőtt. Anno 3G-t akartam venni de számhordozással. Egy rakás kérdést feltettem nekik de nem tudtak semmire sem válaszolni, így akkor nem vettem semmit sem aztán nem vettem akkor iphone-t. Vártam mert olvastam hogy jön az új 3GS és múlt év decemberében 2-t vettem. Sőtt fater is akar egyet magának. 
[ Szerkesztve ]