Ha valakinek van jó sms hang pack-je az megdobhatna vele, mert én úgy néz ki még nem tudok konvertálni :S 
Filmeket hogy érdemes konvertálni? Mivel?
Üdv: Csabee.
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
[Re:] UPC Mediacard villámteszt: digitális HD adások médiabox nélkül
2.0 / 2.1 hangfalat, de melyiket? [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Ha valakinek van jó sms hang pack-je az megdobhatna vele, mert én úgy néz ki még nem tudok konvertálni :S 
Filmeket hogy érdemes konvertálni? Mivel?
Akkor a csengőhangon Get Info, és a Type-ot írd át Music-ra, elvileg átsorolja a zenék közé, és ott majd megjelenik az opció. Egyébként ez az a beállítás, hogy ha beraksz egy audio CD-t, akkor milyen formátumba konvertálja át (én Apple Lossless-t szoktam egyébként). Amíg ilyet nem csinálsz, akár maradhat is AIFF-on.
Videóra én Handbrake-et használok.
Break Driven Development
(#14003) sentgyorgy válasza AirBundy1 (#13991) üzenetére

Ha lehet hinni a hírnek akkor FM radio, és transmitter is lesz benne. Most írják a meghajtókat. A Nike+ is FM ado-vevö már most. Szerintem ha az iTrip nem kérné, hogy csatlakoztasd a külsö transmittert, és tovább engedne, már most is lehangólható lehetne egy rádión. Szerintem karácsonykor az Apple kiadja a 3.5OS-t ami tartalmazni fogja minezt, és megdől az a tézis, hogy kétszer kell megvenni az iPhonet.
(#14004) Karma válasza sentgyorgy (#14003) üzenetére
Csak tudnám honnan veszik, hogy a Nike+iPod FM frekvencián működik... Én azt olvastam, hogy ANT-t használnak, a 2,4 GHz-es sávban.
Break Driven Development
type-ot sem lehet.. mind1 most nem is idegesítem magam ezzel
Megnézem a handbrake-t! Úgy látom free 
[ Szerkesztve ]
Utolsó mai kérdésem ... Megtudnál osztani velem egy jó beállítás erre a programra? Optimálisat szeretnék, hogy minél jobb képe legyen de aránylag kevés helyet foglaljon!
Akár privibe is jöhet! és melyik kimeneti formátumot szereti?
[ Szerkesztve ]
Én az iPhone/iPod Touch beállításokat szoktam használni (Presets), esetleg annyi változtatással, hogy a Constant Quality-t átváltom Target Filesize-ra, meg bekapcsolom a 2-pass encodingot.
Break Driven Development
(#14008) sentgyorgy válasza Karma (#14004) üzenetére

Az inkább már wifi tarományába esik. Az is lehet hogy akettőnek semmi köze egymáshoz. Ez is valami rejtett képesség lásd HD videók lejátszása. MieIőtt megvettem az iPhont, a radió hiánya volt az egyik ok amiért hezitáltam. Samsung, HTC, Nokia. Mindbe volt, és megszoktam a percre pontos tájékoztatást a kül és belpolitia eseményeiről.
[ Szerkesztve ]
csinált egy mp4fájlt de azt sehogy sem tudom behúzni az itunes-ba.
Mellesleg ez a program amikor kéri a célállomás helyét ott alul is kikéne választanom a formátumot most m4v-re raktam.
[ Szerkesztve ]
(#14010) Karma válasza sentgyorgy (#14008) üzenetére
Egyértelműen oda esik, mint ahogy a mikrohullámú sütők, a Bluetooth és az egyéb rádiós billentyűzetek, és más varázslatok - ez a nyílt, bárki által használható frekvenciatartomány
Mindenesetre kíváncsi leszek, ha tényleg van FM rádió is, az ellentábornak újfenn eggyel kevesebb érve lesz 
Csabee: Drag n drop? Nekem azonnal menni szokott, amit generál.
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development
Az nem megy
de milyen kiterjesztést választasz? Movies-be kell húzni igaz? Mekkora szokott lenni neked egy 700mb-os film?
Most csak a humor kedvéért átkódoltam egy 180 megás HIMYM részt az alapértelmezett beállításokkal (az általam említett profil: többek között MP4 fájl, H.264, constant quality 60%-on), bedobtam iTunes-ba és simán megy. A mérete 150 MB lett, de nem is változtattam rajta semmit ugye.
Break Driven Development
Úgy néz ki mp4et nem de az m4v-vel jó (és ezt is mp4nek érzékeli) No mind1 érdekes

A Star Trek filmet konvertálom alapbeálítással 1:1 (H264) 26 perc alatt 26%-on tart, és a proci sebességét mutató óra ki van akadva foyamatosan. Beállítás iPhone&iPod. A gép 1,6MHz CorDuo.
[ Szerkesztve ]
(#14015) Csabee. válasza sentgyorgy (#14014) üzenetére
Az nem lesz jó! ha 1gb-os alapból a filmed akkor lesz belőle 2-3gb
ÉS nem vágom mér.. keresek majd jobb progit
(#14016) sentgyorgy válasza Csabee. (#14015) üzenetére

Ennél jobbat nem hiszem, hogy találsz. Annyi féle converzio van, hogy eltéved az ember benne, még akkor is ha a fele automata. Aki ért hozzá az 6perc alatt bekonvertál egy filmet, mint ahogy az ismerősőm aki ajánlotta. Most meg várom mi lesz a végén, és hogy a Szifon mit kezd vele.
Engem ez idegesít, miért keveri bele a rendszer fájloka?
"C/Windows/System32/cmd.exe" ez az ablak megnevezése.
(#14017) Csabee. válasza sentgyorgy (#14016) üzenetére
Nekem nem jön be, 700mbból 2gb-ot csinál?..Ez nagyon nem jó, én egy filmre 3-400mb-ot szánnék, de ez nagyon sokat konvertál. Nem is értem kisebb felbontásra konvertál és nagyobb mérete lesz?..
Egy 32 kilobites MP3-at is át tudsz konvertálni WAV-ba, és mindjárt nagyobb lesz 
A fix méret se vált be?
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development
Egyébként az Azonnali mobilos kérdések órája topikban épp felvonulás van, egy pár alternatíva a videókonvertáláshoz 
Break Driven Development
Köszi a tippet, azt nem győztem kivárni mire azt lekonvertálja, így nem lett vége! Majd ha több időm lesz ,meg kedvem akkor rakok rá filmet... Csak még valahogy össze kell hoznom!
Ez a Goooool 2009 tök jó ahogy küldi a push üzeneteket 
(#14021) jacis válasza sentgyorgy (#14003) üzenetére

Szia. Ez jó lenne a 3g-ben is de ha jól értem akkor csak a 3gs ben lesz?
Nokia 3310->Ericsson T29->Ericsson T65->Nokia 3410->Siemens C55->Nokia 8310->Nokia 6210i->Nokia 6300->Nokia 5800->Apple iPhone 3G 8GB Black->Nokia N8-> HTC Desire HD-> Nokia N9 64GB
(#14022) [Ace] válasza sentgyorgy (#14016) üzenetére

Juj...hát szerinted miért kell a cmd.exe? :-)
Egyébként konvertáláshoz én ezt használom:
- VGA felbontás - képerány tartással - 25fps (mielőtt valaki belekötne...tudom, hogy kissebb a kijelző felbontása, de ha egy 16:9-es filmet teszek rá, majd azt kiteszem nagyra akkor így a jobb)
- 1200kbit-es videó, 128kbit-es audio, stereo
www.napiapp.com | www.ace-blog.hu

Sziasztok, segítsetek pls. gépet cserélnék, mit kell csinálnom, elmentenem, hogy a másik gépen rendben működjön minden iphonos dolog?
Kösz,
L

Üdv!
Bocs ha olyasmit kérdezek ami már elhangzott, de most túlságosan is fáradt vagyok elolvasni 14K hozzászólást 
Szóval az lenne a kérdésem, hogy ez az AppStore full ingyenes vagy csak a letöltésekért kell fizetni?
Pl.: Egy Office letöltése esetén mennyit kéne kiperkálnom és mennyire jól használható ez egy iPhone 3G-n?
Üdv!
Maga az App Store használata ingyenes. A benne lévő programok között vannak ingyenesek (ezesetben nem kell semmit se fizetned), illetve fizetősek (ekkor meg a fejlesztő dönti el, mennyit kér érte).
A QuickOffice jelenleg 8 euróba, azaz circa 2200 Ft-ba kerül.
Nem használom, így nem tudom milyen, de vannak sejtéseim 
Egy korábbi verziójáról itt van teszt.
Break Driven Development
Akkor már inkább ezt ajánlom: [link]
Iphone 4
(#14027) sentgyorgy válasza jacis (#14021) üzenetére

Ha a Handbrake-ra gondolsz az egy asztali alkalmazás, és annak a végtermékét lehet rátolni az iPhonra, iTunson kereszül. Ez kifejezetten iPhone formátumokat is készít, csak valakinek egyből megy, valainek meg cseresznye.
Innen. http://handbrake.fr/

Köszi a gyors választ 
Elégedett vagyok a cikkel is, asszem nem árt nekem is beszereznem nekem is egy iPhone-t 
Üdv!
Jött valami rendelet az USA-ban, hogy az internetes programok funkcióit nem korlátozhatják, gondolok itt pl. a Skype voip hívásokra szolgáltatón keresztül. Lehet arról tudni valamit, hogy ez a probléma nálunk mikor oldódhat meg?
IPad 2 16GB white, iPhone 4 8GB black
(#14030) sentgyorgy válasza jacis (#14021) üzenetére

Most néztem a vlasz sorszámát, nem is ezt kérdezted.
Tehát, ha jól tudom 3G-től felfelé. Én abban bízom, hogy a szifon csak nem ír kacsákat. Ha igaz karácsonyig ki kell hogy derüljön. Ha frissítésbe teszik, akkor a JB-sek szívnak, ha fizetős lesz, akkor mindenki. Az lenne a leg jobb, ha betennék az AppStorba, free-nek. Radio. app-ról beszélek.
(#14031) Csapi007 válasza manchester85 (#14029) üzenetére
Nálunk ez meg van oldva, mert a magyar szolgáltatók sz*rnak ebbe...
Tehát mind a 3 hálózaton tudsz VOIP-ot használni.
"Csak úgy mondom"
(#14032) Csabee. válasza sentgyorgy (#14030) üzenetére
Szerintem nem kacsa, a chip tudja elvileg a rádiót, úgy hogy hamarosan lesz rá program! Én nem is értettem hogy alapból miért hiányzik ebből a készülékből a rádió! Ahogy megjelenik rá a program megveszem, és eladom az mp3 lejátszómat
Mert azt csak a rádió miatt tartogatom!
(#14033) sentgyorgy válasza manchester85 (#14029) üzenetére

Ha ott igen, akkor itt is, ugyan is, nálunk soha sem tiltották. Én is erre várok, és ugy tudom elképzelni, hogy a letőltött Skypra, vagy Fringre jön egy frissítésed amit telepítesz és kész.
(#14034) sentgyorgy válasza Csabee. (#14032) üzenetére

Szerinted idáig hány millio dollár folyt be az külső fmradióból, FMtranszmitterekből?
(#14035) Karma válasza sentgyorgy (#14033) üzenetére
Jól képzeled, a híradásokban is úgy volt, hogy a fejlesztők frissítik majd a szoftvereiket úgy, hogy ne legyen benne a korlátozás. Addig is ott a VOIPover3G meg társai.
Break Driven Development
Akkor új kérdésekkel jövök megin'
Pakolgatom telefele minden kacattal,kis apró vackokkal. Láttam ,hogy 1.5Gb a navigáció,na ezt biztos nem rakom fel mert akkor már nem lesz helyem,csak jó jobb lett volna 16 gigásat venni. De nem is kellene nekem navigáció,valami olyan kellene ami gyárilag benne van a Maps,csak egy Magyarország térkép és kész,ilyen van? Nagyon jó lenne ez a Maps,sőt tökéletes nekem,csak ne használná a netet. (Gondolom ha ezt le lehetne tölteni lenne vagy 10giga)
Új lapot nem lehet csinálni valahogy? Úgy gondoltam ,hogy külön lapra akarnám a játékokat,programokat,hülyeségeket rendezni. Vagy csak akkor van új lap ha betelik?
Ha magyarítom valamivel lassabb lesz?
A gyári Weather progiba ,hogy tudom törölni Hurgahadat mert nem nagyon érdekel milyen az idő ott,és ,hogy tudok kiválasztani egy másik várost,végignyomkodtam az egész kijelzőt de semmi.
Kamera progiba van olyan ,hogy fénykép készítéskor ne kelljen a home gombot nyomni,hanem a kijelzőn valahol máshol akármit,elég kényelmetlen így csinálni képeket,félek ,hogy kiesik a kezemből.
Olvastam lentebb ez a videókonvertálást,majd meglátom azt is mi lesz belőle,nem szeretnék felrakni 1 filmet,és vége a helyemnek.
Hát ezt a 8gigát jó hamar kinőttem,a microsd-n meg elfértem lazán az nokián
Valami ki ment a fejemből amit tegnap kigondoltam...na m1
[ Szerkesztve ]
There's an app for that

Ha hosszan nyomod valamelyik ikont, akkor elkezdenek mozogni, és oda húzod őket ahova akarod, ha kihúzod a jobb szélére a képnek akkor új lapra ugrik. Egyébkén a 3.1-es szoftver illetve az iTunes 9 ha fenn van, a gépen is tudod rendezni az ikonokat.
Időjárásnál nem hiszem, hogy mindent végig nyomkodták, mert ha a kis "i-re" böktél volna, nem kérdezel semmit. 
A kamera esetében ha te a home gombot nyomod, akkor nehezen készítesz képet. 
Na tényleg,akkor fölötte a kis kamera ikont,de ez így is kényelmetlen nekem,nem szeretek fekvő képeket készíteni.
Azt tudtam ,hogy rezeg és úgy rendezem,csak nem húztam eléggé túl,most már jó.
Nyomtam arra a kis i betűre,csak akkor semmit nem csinált,de most már jó.
(na most is alig tudtam belépni
)
Köszi
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
Navikat te is tudod vhogy szeksztgetni. Asszem at kell nevezni .zipre es kitorolni az orszagokat amik nem kellenek.
Magyaritastol nem lesz lassabb.
Csomo kameraprogi tudja azt h barhol tapcskolsz exponal.
"Csak úgy mondom"

Ne körömmel próbáld. 
Ok,majd nézek valami jó kis térképet. Nekem pont elég egy ilyen Magyarországon,úgy se tudnám hova rakni a kocsiban,félek ezektől a tapadókorongos vackoktól. Mondjuk egy autós tartót lehet bevállalnék,valakinek van esetleg,ami nem karcolja szét a szifont.
Ok,akkor este magyarítom.
Majd töltök pár cam progit.
Kérdeztem lentebb ,hogy olyan mint az iSnorth szóval ilyen kis humorzsák progikat merre találok? Vagy mondhatna valaki pár ilyet.
[Ace] : az volt a baj
olyan kicsi ,hogy reflexből azzal nyúltam hozzá,mint régen a Diamondon.
Még a család is ámulbámul,pedig hót hülyének néztek ,hogy már megint cserélek 1 hónap után. Erre faterom tegnap zongorázott rajta
[ Szerkesztve ]
There's an app for that

sziasztok! biztos volt már, de amire végigolvasom a topikot addigra biztos lecserélem a vasat, pedig nem szoktam sűrűn. az lenne a kérdésem, hogy lehet lementeni az sms-eket, kontaktokat valamiféle szerkeszthető formába pc-re, nem jb-s telóról?
sőt ha már jb, tudom tilos, nem is erőltetem, de ha valaki keni-vágja a témát, szereti a kihívásokat, van türelme megválaszolni a hülye kérdéseket, legyen szives dobjon egy pm-et.

Üdv! Arra lennék kíváncsi Iphone-ban is van-e olyan funkció hogy kb 1 hónapig naplózza a hívásokat, sms-ket adatokkal együtt mint pl hívásidő stb? Merre találom ezt a funkciót, illetve ha nem tudja létezik-e hozzá ilyen program?

Sziasztok. Bocs hogy nem teljesen ide tartozik a érdés de Ti vagytok csak azok akikhez ordulni tudok. Tesom venni akar a jövöhéten egy ipod touch 2gen-t és nem tudjuk hogy van-.e benne kamera ill. ha van akkor mekkora és ha nincs akkor pedig melyikben lesz? A másik kérdésem pedig az hogy i a különbség az első generációs és második generációs ipod között?
Válaszokat előre is köszönöm.
Nokia 3310->Ericsson T29->Ericsson T65->Nokia 3410->Siemens C55->Nokia 8310->Nokia 6210i->Nokia 6300->Nokia 5800->Apple iPhone 3G 8GB Black->Nokia N8-> HTC Desire HD-> Nokia N9 64GB
Nincs kamera benne, és a harmadikban sincs. Senki se tudja, mikor lesz, ha lesz egyáltalán. A generációk közötti különbségekhez ajánlom a keresőt az iPod Touch topikban.
Bár inkább leírom még egyszer, hogy később utalhassak rá:
1G -> 2G:
+ Hangerőszabályozó gombok
+ Hangszóró
+ Mikrofonbemenet (külső mikrofon kell hozzá)
+ Bluetooth
+ Kerekebb forma
= Új belső hardver (teljesítményre megegyezik az iPod Touch 1G-vel, csak más)
= Más kijelző (kicsit másabb a színvilága, sárgásabb)
2G -> 3G (32 és 64 GB-os verzió):
+ Új generációs hardver (ugyanaz, mint az iPhone 3GS-ben)
+ Voice Control, accessibility... (amik a 3GS szoftverében is bejöttek)
+ Mikrofonos füles a dobozban
+ Inaktív eddig, de a chipset tud ilyeneket: 802.11n, FM vétel, FM adás.
Break Driven Development

MobileLog, Cydia.

Köszönöm a korrekt leírást.
Kérdés: Van-e vmi mód vagy progi amivel ki lehet tenni a gyorstárcsázandó contactokat képeiket az asztalra!? Mint Androidnál! 
★http://soundcloud.com/nastech★http://www.beatport.com/#artist/nastech/209369
(#14049) Csapi007 válasza dirty.yakuza (#14048) üzenetére
Callme
"Csak úgy mondom"

Hölgyeim és Uraim
2 aprócska kérdésem lenne. Hogyan lehet az iPhone-ból kivenni a hangposta számát és helyére betenni a nekem leginkább használatos számot?
Valamint nem lehet ezen a kütyün gyorshívást eszközölni, csak a kedvencek közül kikeresve?
Köszönöm szépen a válaszokat: üdv én a lelkes amatőr 
a lelkes amatőr