Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#26001) PierNight

PierNight
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

köszönöm a válaszokat! A sennheiser-t csak azért nem szeretem mert a csatijánál ugye 90fokban meghajlik (nem egyenes hanem fektetett) Terveim szerint AKG-t veszek majd :)
De lehet kikéne várnom az új iphone-t...3 hónap kb. Csak türelmetlen ember vagyok...:D

samgar: így van, léptetni,hangerőt váltani akarok vele :)

[ Szerkesztve ]

Vitatkozni az Interneten olyan, mint indulni a Paralimpián: hiába nyersz, mégis mindenki tudja, hogy retardált vagy!

(#26002) AirBundy1 válasza Syl (#25998) üzenetére

AirBundy1
(kvázi-tag)

Nekem ugyan vállati előfizetésem van, így e miatt különbözhet a gyakorlata, de a telefonomra még soha nem kaptam értesítőt (persze a 3 gigából kb. 0,5-öt használok felhavonta), míg a netkártyámra az utóbbi időben csak akkor kaptam sms-t, amikor elértem a szintén 3 gigás limitet (régen féltávnál is küldtek). A lekérdezésre jó a "G" sms-ben a 1730-ra, az tudtommal 56 FT+ÁFA, a megküldött adatmennyiséget meg kbyte-ban kapod.

(#26003) spedyboy válasza tikshow (#25972) üzenetére

spedyboy
(senior tag)
LOGOUT blog

köszi szépen igy már megvan!:)

MÁS FONTOS:
az adatforgalmam elérte a 100%ok nemtom hogy a picsbe...
hogy tudom elérni azt hogy az iphone NE másszon magátol netre?
( cydia nélkül )

-::-iPhone 3GS -::- //Acer ASPIRE 5742//Eyeephone (iphone blog) www.eyeephone.wordpress.com

(#26004) AirBundy1 válasza spedyboy (#26003) üzenetére

AirBundy1
(kvázi-tag)

Szerintem ez kellhet Neked: [link]

(#26005) kersakdaved válasza Syl (#25998) üzenetére

kersakdaved
(kvázi-tag)

Syl: "bekapcsoltatom a hívószámkiadást, az összes átirányítást lekapcsoltatom, letiltatom az emelt díjas SMS-fogadást" - ezeket miért is? vagy arra mondod, h amikor veszem, akkor ezeket kérni kell majd? vagy nem értem :))
és remélem akkor kifogok mégegy olyan arcot, aki csak 10ezret kér kauciónak :((( ilyen baromságot amúgy... kár, h nincs t-s ismerősö Debrecenben.. bár máshol sincs aza baj..
és ja, tudom h csak egy év gari. ami amúgy nem értek, h mé nem kettő. nade mindegy, ők tudják.
a 200 perc pedig így helyes, énis így gondoltam. bármelyik szolgáltató felé lebeszélhető. az smst pedig vágtam. köszi :R

[ Szerkesztve ]

(#26006) Sylar666 válasza AirBundy1 (#26002) üzenetére

Sylar666
(lelkes újonc)

Szia! Ez az SMS által közölt információ "bruttó" adatmennyiség? A Wifi hálózatról letöltött adatmennyiség is benne van? Vagy csak a 3G? Előre is köszönöm.

Aquila non captat muscas.

(#26007) Nems

Nems
(tag)

Sziasztok
kérdésem lenne: milyen progit lehet letölteni ami távirányitóként működik és a PC videóját irányítja? A VLC Remote számomra beállíthatatlan. Valaki tudna segíteni? Köszi:én

a lelkes amatőr

(#26008) Misi1979

Misi1979
(senior tag)
LOGOUT blog

Ikon vagy mmania netcsomagoknal van tulszamlazas ha atleped a havi keretet net-nel? Normal (nem iphone-nal vett) elofizu melle aktivalt relaxnet L (3gb) eseten nincs tulforgalmazas, csak leveszik a sebesseget 128kbit/s-ra.

A kismókusok kenyérre is kenhetik..

(#26009) PierNight válasza Misi1979 (#26008) üzenetére

PierNight
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

igen minden megkezett 10kb 0,1ft

Vitatkozni az Interneten olyan, mint indulni a Paralimpián: hiába nyersz, mégis mindenki tudja, hogy retardált vagy!

(#26010) AirBundy1 válasza Sylar666 (#26006) üzenetére

AirBundy1
(kvázi-tag)

Ez csak a telefonons hálózaton le és feltöltött adatmennyiség. Ugyanígy a wifi-t nem számolva mér elvben a telefon (settings--> general--> usage--> cellular network data), de régebben már jelezték páran, hogy a kettő között eltérések lehetnek. Mivel úgyis a T-Mobile számláz, én az sms lekérdezésnek hiszek.

(#26011) ent

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Bezárt a beyouriphone repo oldal!

R.I.P. Steve

(#26012) C^^ válasza PierNight (#26001) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Az MM50iP-nek (és azt hiszem, hogy a többi olyan fülesnek is, ami "iPhone Compatible") egyenes a csatlakozója.

(#26013) z67 válasza ent (#26011) üzenetére

z67
(senior tag)

(#26014) ent válasza z67 (#26013) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

iSpazio szintén? Mi a fészkes nyanya lehet? Rájuk koppintott a BigBoss ;] ?

edit: ja nem, csak cache szórakozik. De mondjuk így kezdődött a beyouriphone is...

[ Szerkesztve ]

R.I.P. Steve

(#26015) jacis

jacis
(őstag)

Sziasztok. Tegnap meghalt a második iPhone 3G 8GB-om is. Egyszercsak se kép se hang nem reagált semmire. Megpróbáltam tőlteni de arra sem.
Ma bevittem a T szervizbe. Úgy néz ki kapok egy másikat (már a harmadikat) és lesz újabb egy év garim is.

Nokia 3310->Ericsson T29->Ericsson T65->Nokia 3410->Siemens C55->Nokia 8310->Nokia 6210i->Nokia 6300->Nokia 5800->Apple iPhone 3G 8GB Black->Nokia N8-> HTC Desire HD-> Nokia N9 64GB

(#26016) and1mixtape válasza jacis (#26015) üzenetére

and1mixtape
(kvázi-tag)

Mazlista :C

(#26017) kersakdaved

kersakdaved
(kvázi-tag)

http://skinzone.hu/bevezeto
ezt ismeri valaki? egész jóónak tűnik.. az árat még most fogom megnézni... :D

(#26018) Syl válasza kersakdaved (#26005) üzenetére

Syl
(őstag)
LOGOUT blog

Úgy emléxem ezeket az ügyfélszolgálaton (1430) kellett telefonon kérnem.
- A hívószámkiadás hogy másnál ne bunkó rejtett számként jelenjek meg.
- Átirányítást, hogy ha pl. valakivel beszélek és más hív, ne dobja automatikusan a hangpostára. Sőt a teljes hangpostát kikapcsoltattam.
- Az emelt díjas sms-fogadást asszem nem kell magyarázni :)

There’s no time like the past.

(#26019) kersakdaved válasza kersakdaved (#26017) üzenetére

kersakdaved
(kvázi-tag)

jónak tűnik tényleg. és nem is drága. ha van valakinek ako jelentkezzen h milyen :R

(#26020) Syl válasza C^^ (#26012) üzenetére

Syl
(őstag)
LOGOUT blog

Egyenes és baromira védtelen. Jobban kell rá vigyázni, mint magára a telefonra :(((

(#26021) kersakdaved válasza Syl (#26018) üzenetére

kersakdaved
(kvázi-tag)

ezeket külön kell kérni?! de gáz :)

(#26022) Puma K válasza jacis (#26015) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Ma voltam egy t-mobile-ban és mondta a nőci, hogy már nem forgalmaznak 3G-t csak 3Gs-t.

Nagy mázlid van! 2x olyan gyors, és 2x akkora tárhellyel rendelkező iPhone-od lesz ami drágább is mint a régi :))

Kezd iPon szint lenni...

(#26023) Syl válasza kersakdaved (#26021) üzenetére

Syl
(őstag)
LOGOUT blog

Miért gáz? A szolgáltató honnan tudja, hogy pl. te szeretnél-e szerepelni a tudakozóban vagy sem?

(#26024) Sylar666 válasza AirBundy1 (#26010) üzenetére

Sylar666
(lelkes újonc)

Köszönöm szépen válaszod. Amióta wifisítettem a lakást, azóta ezt (Wifi) használom. Gyorsabb is mint a 3G. Pedig sose tudtam még eddig a 400 Ikonban levő adatmennyiséget sem kihasználni - még akkor sem, amíg nem wifiztem intenzíven.

Aquila non captat muscas.

(#26025) leroyclub

leroyclub
(fanatikus tag)

Le szeretném törölni winterboardot mert néha egy pár játék beszaggat. Ami hiányozna belöle az a dock bát átlátszosága. Hogy tudom ezt winterboard nélkül megoldani?

(#26026) Kommy válasza leroyclub (#26025) üzenetére

Kommy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Itt találod a dock-ot: /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/SBDockBG.png
Csinálj belőle olyan képet amit szeretnél látni. Mindenképpen csinálj biztonsági másolatot a fájlról.

dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad

(#26027) leroyclub válasza Kommy (#26026) üzenetére

leroyclub
(fanatikus tag)

És ha azt akarom hogy átlátszo legyen? Töröljem ki a fájlt?

(#26028) Octi válasza Nems (#26007) üzenetére

Octi
(fanatikus tag)

Logitech TouchMouse ;)

Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! - Ha gyorsban szeretnél választ, akkor inkább hívj. Nem ücsörgök állandóan a gép előtt.

(#26029) Kommy válasza leroyclub (#26027) üzenetére

Kommy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem működni fog, ki nem próbáltam , de ha változtattam akkor változott. De ha minden igaz akkor ha belemész a winterbord themes könyvtárábanés azon bellül a dock eltüntetősbe akkor ott vana kép amitől átlátszó lesz.

dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad

(#26030) Kommy válasza Nems (#26007) üzenetére

Kommy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pedig szerintem gyerekjáték beállítani a VLC Remote-ot, mivel semmit nem kell állítani. Letöltöd innen a neked megfelelő programot a VLC-hez (windows/MAC), miután letöltötted feltelepíted oda ahova a VLC is telepítve van és ezután elindítod a VLC-t a gépen és ezután az iPhone-on a VLC Remote-ot és kiválasztod a gépedet. És ennyi ezután működik minden.

(#26031) samgar válasza Kommy (#26029) üzenetére

samgar
(őstag)
LOGOUT blog

De pont winterboardot nem akar :DDD

Iphone 4

(#26032) AirBundy1 válasza leroyclub (#26027) üzenetére

AirBundy1
(kvázi-tag)

Csinálj róla biztonsági mentést, utána kitörölheted, egy újraindítás után el fog tünni.

(#26033) Kommy válasza samgar (#26031) üzenetére

Kommy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kicsit rosszul értelmezed amit írok, én azt írtam, hogy ott a kép, amit ha átmásolja a másik helyere akkor ugyan olyan lesz mintha Winterboard-ba kapcsolná be

(#26034) samgar válasza Kommy (#26033) üzenetére

samgar
(őstag)
LOGOUT blog

"ha belemész a winterbord themes könyvtárábanés azon bellül a dock eltüntetősbe akkor ott vana kép amitől átlátszó lesz."

nem tudom másképpen értelmezni :) Amúgy ha nincs winterboard, nincs themes mappa sem :U

Iphone 4

(#26035) Beatbox

Beatbox
(újonc)

Sziasztok,

márciusban vettem egy 3GS-t és függetlenítettem a T-nél. Jelenleg pannonos vagyok, de nem tudom beállítani az MMS-t, mert elő se ugrik a beállítások menüpontnál. A manual-ban az van írva, ha nem jelenik meg az mms beállítás, akkor a szolgáltató nem támogatja..... :F

A pannon azt mondta, hogy Ők nem tudnak semmiféle segítséget adni.

Kicsit furcsa. Tudna valaki segíteni, hogy miként tudom ezt aktiválni?

Köszi

(#26036) leroyclub válasza Kommy (#26029) üzenetére

leroyclub
(fanatikus tag)

Letöröltem a winterboardot, utána kitöröltem a fájlt amit mondtál és átlátszo lett. Köszi!

(#26037) Misi1979 válasza Beatbox (#26035) üzenetére

Misi1979
(senior tag)
LOGOUT blog

ez megér egy próbát: link

(#26038) and1mixtape

and1mixtape
(kvázi-tag)

Az IGO miert keresi annyit a gps jelet? tegnap bekonfiguraltam s v 20 percet kereste a gpst, aztan megelegeltem s kileptem belole! vmit kell meg hozza inditani?

(#26039) leroyclub válasza and1mixtape (#26038) üzenetére

leroyclub
(fanatikus tag)

Nekem is elöször sokáig kereste. Érdemes szabad ég alatt, nyilt terepen csinálni. Ha egyszer megtalálta utána elmenti és következö inditásnál már csak 1 perc.

(#26040) kersakdaved

kersakdaved
(kvázi-tag)

A mai napon valószínűleg pár órán belül megveszem a telót yupiiiiiiiiiii :C
kérdésem az lenne, h ki milyen programokat, alkalmazásokat használ, amivel használhatóbbá teszi a készülékét :) elsősorban olyanok érdekelnek, ami nem fizetős és nem kapcsolódik a jb-hez. szóval free letölthető programokat. esetleg leírást is mondhattok hozzá, h miért is jó az nekem :)
ezer köszi :R
másik: ha meggveszem, milyen beállításokat kell eszközölnöm, h tudjak használni mindent a telefonon? mobilnet, wifi stb. gondolom telefonálni fogok tudni vele egyből gond nélkül :)
ezé is ezer köszi :R
innentől sűrűbben fogok ide jönni és több bajotok lesz velem, mint eddig :DDD :C
:R
az iTunes-t pedig minyá felteszem és megnézem mit is tud :)))

[ Szerkesztve ]

(#26041) AirBundy1

AirBundy1
(kvázi-tag)

Nincs véletlenül ötetetek, hogy iPad-re mivel konvertáljak filmet? Az iphone-hoz az allokot használom, de abban nincs az iPad kijelzőjére optimalizálható konvertálási lehetőség.

(#26042) Misi1979 válasza AirBundy1 (#26041) üzenetére

Misi1979
(senior tag)
LOGOUT blog

Pl handbrake, de szerintem legtöbb konvertáló program elboldogul ezzel a feladattal, annyi a lényeg, hogy mp4-be konvertálj (és ha jóminőségű a forrás, pl 720p, tudj méretet állítani 1024x768-ba.).

(#26043) <NewL>

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Apple's WWDC kicks off on June 7th this year
/szval itt egy hivatalos datum/ nagy yee:)

There's an app for that

(#26044) tikshow válasza AirBundy1 (#26041) üzenetére

tikshow
(senior tag)

ne nyúlj a felbontáshoz és kész

(#26045) and1mixtape válasza leroyclub (#26039) üzenetére

and1mixtape
(kvázi-tag)

Kimentem a kertbe s mar vagy 1 oraja keresi a jelet de nem talalja :( meg kell kerese?

(#26046) Csapi007 válasza and1mixtape (#26045) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hy
Próbáld meg GoogleMaps-el, vagy esetleg másik GPS progival, ha azok sem találtanak akkor valószínű roszz a GPS vevő benne.

"Csak úgy mondom"

(#26047) Misi1979 válasza and1mixtape (#26045) üzenetére

Misi1979
(senior tag)
LOGOUT blog

..ha csapi tanácsa sem jön be, nyomj egy backup/restore-párost, ha ez sem, akkor irány a T, ha garis.

(#26048) and1mixtape válasza Csapi007 (#26046) üzenetére

and1mixtape
(kvázi-tag)

A gmaps majdnem jol mutatja meg...pont azt a pontot mutatja mint ahonan az IGO kiindulna! ezt nem ertem...

(#26049) and1mixtape válasza Misi1979 (#26047) üzenetére

and1mixtape
(kvázi-tag)

Jaj nem igazan akarok restoret adni neki 3gs 3.1.2 s nincs SHSHem(nem is tudom h kell azt csinalni)! :(

(#26050) Misi1979 válasza and1mixtape (#26049) üzenetére

Misi1979
(senior tag)
LOGOUT blog

Cydia-ban..

Más: csak ma ingyenes az iTunes-ban a Pool Pro progi:)

http://itunes.apple.com/us/app/pool-pro-online-3/id339318700?mt=8

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.