Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#28001) <NewL> válasza Ricardo (#27955) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

uram orizz irgalmazz attol a sz..tol

engadget csekkoljatok,mikroszkoppal meglestek az uj iphone ("klonok") kijelzojet.
960x640 es felbontast,ips panelt lattak a habborurteleszkopban:D
szval lesz nekunk atlagos kijelzo,4x tobb pixellel es faja szinekkel. (ugy erzem a sok htc most kapni fog egy emberes taslast)
:)

There's an app for that

(#28002) D@niel válasza <NewL> (#28001) üzenetére

D@niel
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem ezek a prototype cuccok már a végleges formák. Ismét ütni fog az Apple, úgy érzem!

Jut eszembe, lehet már kérdeztem, de ha T-nél cserélni kell a mobilt, lehet választani más modellt, mondjuk azonos márkán belül?
Mintha lett volna itt valaki anno, aki iPhone helyett valami acer marhaságot kért...

Csapi007: Biztos hagynak néhány darabot a garanciának is. Nem rég volt itt egy másik valaki, akinek fehér 3G-t cseréltek le.

[ Szerkesztve ]

(#28003) Csapi007 válasza D@niel (#28002) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem lehet. Bár most nem tudom mi lesz a még garis 3G-kel.

"Csak úgy mondom"

(#28004) manchester85 válasza Csapi007 (#28003) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt mondtad pár napja, hogy keríteni fognak egyet valahonnan.

IPad 2 16GB white, iPhone 4 8GB black

(#28005) Csapi007 válasza manchester85 (#28004) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor még gyártottak 3G-t. 1-2 napja volt hír hogy leállították a gyártást.

"Csak úgy mondom"

(#28006) D@niel válasza Csapi007 (#28005) üzenetére

D@niel
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem 1 év múlva is lennie kell 3G-nek amit adnak / adhatnak ha cserélni kell. Ellenben GS...

Ismerek itt valakit aki erre megy ki... :)

[ Szerkesztve ]

(#28007) Csabee. válasza D@niel (#28006) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nevezd meg! :DD

Üdv: Csabee.

(#28008) D@niel válasza Csabee. (#28007) üzenetére

D@niel
(őstag)
LOGOUT blog

s betű van a nevében, többet nem mondok :P

(#28009) G^zC^mp€r

G^zC^mp€r
(őstag)

Sziasztok, iPhone-ról szeretnék kérdezni. Van ugyebár a legújabb, ami kapható, a 3GS... namost... vmi halvány fogalmam van a dolgoról, h van ami unlockolt, meg van ami nem... A kérdés, hogyha találok mondjuk ebay-en egy olcsót, és hazahozatom, akkor ki lehet itthon unlockolni? meg van ez a letiltás dolog. ezekről vki tudna nekem mondani pár szót?

:R

Xbox Live Gamertag: FEARush R0kHaRD (azottegynullanempedigObetű)

(#28010) Csabee. válasza G^zC^mp€r (#28009) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha le van tiltva, akkor oldják fel ha kifizeted a tartozás, illetve ha külföldről veszed unlockolt, de mégsem az akkor elég necces hogy nem tudod majd unlockolni...

De irreálisan olcsón ha találsz az kamu lesz.

(#28011) Inarus válasza D@niel (#28006) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hm, ezen még sosem gondolkoztam el, hogy mi van ha már nincs olyan készülék amire cserélniük kellene egy garanciást. Más gyártóknál ok (természetesen csak idézőjelesen "ok"), hogy kicserélik a belét a cuccnak és úgy adják vissza, de vajon az Apple-nél ez hogy megy? Esetleg van egy készlet direkt cserére? Az úgy lehet kissé rizikós dolog, mert a nyakukon maradna egy nagy adag, ha nem lene rá szükség, ha pedig később értékesítik az említett készletet, akkor annak lesz necces az esetleges cseregaranciája...

(#28009) G^zC^mp€r: Én azért tartanék az ilyesmitől. Az iPhone-ok értékesítése annyira kötöttnek tűnik számomra, hogy necces nem ismert forrásból függő készüléket beszerezni. Ha már külföldről veszel akkor szerintem nagyon alaposan mérd fel az eladó "előmenetelét"! Mondjuk ez bármilyen vásárlásnál aranyszabály.

[ Szerkesztve ]

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#28012) D@niel válasza Inarus (#28011) üzenetére

D@niel
(őstag)
LOGOUT blog

Apple-nél nincs javítás! probléma esetén új mobil, that's all. Biztos, hogy hagynak néhányat raktáron, mivel nem régen volt itt egy illető, akinek fehér 3G-t cseréltek. Tehát kapacitást is, ill. színt is szem előtt tartotta a T (arra gondolok, minden verzióból hagytak cserére néhányat).

Teszem azt októberben vett volna valaki egy 16gigás3G-t, ez év októberében még lennie kell csere mobilnak.

Ha jó a gondolat menetem, 8gb3G-t szintén egy év múlva is cserélniük kell probléma gyanánt, ellenben 3GS-t kap az illető (nem hiszem, hogy problémáznak miatta :) ).

[ Szerkesztve ]

(#28013) devil0007

devil0007
(újonc)

Sziasztok.Nézegettem a hirdetéseket mert iphont akarok venni.Felnéztem az expresszre és látom hogy az itteni árak töredékéért árulják külföldi telókat zsír újat és függetlenül.Persze előreutalást kérnek meg stb..Valakinek ezzel kapcsolatban van tapasztalata?
És nem klónként tüntetik fel,mert garanciát is vállalnak.

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat, a Káma Szutra megtanítja hogy hogyan.

(#28014) Inarus válasza D@niel (#28012) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

"Ha jó a gondolat menetem, 8gb3G-t szintén egy év múlva is cserélniük kell probléma gyanánt, ellenben 3GS-t kap az illető (nem hiszem, hogy problémáznak miatta :) )."

Bazz, igaz. Ez nem jutott eszembe, pedig ilyenről már én is hallottam. :W

Azért ebben a hozzáállásban lenne mit tanulniuk a többieknek almáéktól... :U

(#28013) devil0007: Olvass kicsit vissza! Most volt ilyenről szó.

[ Szerkesztve ]

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#28015) manchester85 válasza devil0007 (#28013) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tapasztalatunk nincs, és neked se ajánljuk, mert fájni fog. Soha sehova ne utalj előre!

(#28016) Syl válasza devil0007 (#28013) üzenetére

Syl
(őstag)
LOGOUT blog

Varázsszó: előreutalás :W

There’s no time like the past.

(#28017) Inarus

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A külföldről vásárlás témájához még csak annyit, hogy biztos én vagyok a paranoiás, de nagyértékű cuccokat max hozzáértő ismerőssel hozatnék, vagy valami elég megbízható helyről rendelnék. Itthon még mindig valamivel könnyebb előkeríteni / feljelenteni valakit átverés esetén.

[ Szerkesztve ]

(#28018) Misi1979

Misi1979
(senior tag)
LOGOUT blog

Utálok rossz hírekkel szolgálni, de:

Van tartalék készlet 3g-ből. Továbbá rendelhet a szolgáltató az apple-től, ha készlethiány lépne fel. De persze ez nem 2 nap átfutással történik..

Fenti esetben kaphatsz GS-t.

Ha azt mondják, nem árulják / nincs már készleten a sima 3G, az nem azt jelenti, hogy cserekészlet nincs.

[ Szerkesztve ]

A kismókusok kenyérre is kenhetik..

(#28019) devil0007

devil0007
(újonc)

Igen persze én sem ugranék bele,de gondoltam ha valakinek valami tapasztalata van.Nem szeretnék éhező maffiózókat datálni szerény fizetésem jelentős százalékával.
Sok a rosszcsont :DD :DD :DD

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat, a Káma Szutra megtanítja hogy hogyan.

(#28020) toshiba300

toshiba300
(lelkes újonc)

sziasztok. Nagy bajban vagyok:( bekapcsoltam a felolvasást a beállításoknál, próbálgattam, működött is rendesen, de egyszer csak a képernyő csak fekete képet kezdett mutatni, viszont rendesen reagált az érintésre. újraindítottam a telót, de azóta is ilyen:( az a sz@r meg be van kapcsolva, mert még mindig mondja ha valahol megérintem, hogy az micsoda:D valami tipp a megoldáshoz?:(

(#28021) runner 125 válasza manchester85 (#27982) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Jah értem, azzal sincs gond köszi az infót.

A függetlenítés technikai részére voltam kíváncsi, mert egyelőre még illegális úton sem megoldható, gondoltam akkor a T-nek sem fog menni.

Köszi.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#28022) runner 125 válasza devil0007 (#28013) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Bele ne menj, ne viccelj.

Te legalább egy fokkal jobb kategória vagy, mert kérdezel. De a sok farönk előreutalgat, aztán sír a pénzéért majd rendőrséggel fenyegetőzik egy tőle 1000km-re lévő embernek.

Hanyagold az ilyet.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#28023) runner 125 válasza Csabee. (#28007) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Szóval azért van 3db 3G-d?! Lebuktál. ;]

(#28024) Doresz

Doresz
(tag)

Nemrég volt szó a fülhallgatókról, hangerőváltás és számléptetés funkciókról. Van olyan, ami play/pause képes, és fejpántos fejhallgató? Sennheiser MM 400 csöppet drága, valami olcsóbbat keresnék, ha van.

(#28025) spyduck

spyduck
(PH! kedvence)

Sziasztok!

A 3G és 3GS navigációja között van vmi különbség? Gondolok itt a műholdak megtalálására, illetve azok eldobásáról valamint a pontosságról.

www.laptopkalauz.hu

(#28026) Csabee. válasza spyduck (#28025) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nincs, mind a kettő nagyon jól használható! Annyi hogy a 3GS gyorsabban betölti a programot! A jelet mind2 szinte rögtön megtalálja!

(#28027) Agostino

Agostino
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv.

Egy kis [érdekesség], szerintem még akár jól is jöhet valakinek. : )

http://www.flickr.com/photos/schbence/

(#28028) Csabee. válasza Agostino (#28027) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ismerjük :) volt már róla szó, jól néz ki az egész, szépen fénylik. Bár nekem az eredeti jobban tetszik.

(#28029) rezar

rezar
(újonc)

Ha megjelenik ez az új OS 4.0 az iPhonera, akkor hogyan lehet majd a 3G és a 3GS telefonokon frissíteni a szoftvert? Ingyenes lesz vagy kell majd érte fizetni?

Lehet hülye kérdés, de nem volt még tapasztalatom ilyennel. :U

- Rezar

(#28030) manchester85 válasza rezar (#28029) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

iTunes megnyitásakor, ha a telefon usb-n a PC-vel csatlakoztatva van, kapsz róla egy figyelmeztetést. Párat kattintasz az utasítás szerint, ennyi. :) Természetesen ingyenes, csak iPod touch használóknak kell érte fizetni.

[ Szerkesztve ]

(#28031) spyduck válasza Csabee. (#28026) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Na akkor ezzel eldőlt, h 3G-t veszek. Hála istennek találtam egy olyan vkit akinek tudok a kártyájára venni. Most már csak napok kérdése :C
Köszönöm az eddigi segítséget mindenkinek! :R

www.laptopkalauz.hu

(#28032) Csabee. válasza spyduck (#28031) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nah helyes :) Én is 3G tulaj vagyok és elégedett is vagyok vele!

(#28033) Markusz King

Markusz King
(kvázi-tag)

Üdv,

valaki meg tudná modani, hogy kell pannonos kártáyhoz beállítani az adatkommunikációt( Pannon net gprs), illetve az mms- küldést?

Köszönettel:
M.

(#28034) D@niel

D@niel
(őstag)
LOGOUT blog

(#28035) G^zC^mp€r válasza Csabee. (#28010) üzenetére

G^zC^mp€r
(őstag)

tehát ha külföldről veszek lockolt telefont, akkor azt nem lehet itthon unlockolni?

(#28036) Syl válasza G^zC^mp€r (#28035) üzenetére

Syl
(őstag)
LOGOUT blog

Hivatalosan nem.

(#28037) G^zC^mp€r válasza Syl (#28036) üzenetére

G^zC^mp€r
(őstag)

itthon mennyibe fáj átlagban egy unlockolt, 16 gigás 3gs? csak t mobile-nál láttam hogy forgalmazna, és ott vmi 150 körül mozog a dominos, de azt má nem lehet át varázsolni pannonossá, ugye? :D

(#28038) Kommy válasza G^zC^mp€r (#28037) üzenetére

Kommy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha dominosan megveszed akkor a T-mobile akár ki is függeleníti kb 20000Ft-ért.

dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad

(#28039) xxman válasza kriszpowa (#28000) üzenetére

xxman
(senior tag)

megkewresed a mappába és átírod az alapértelmezettet mappa szerkezetbe nem tudok segíteni , Kommy biztos tudja... (bocs hogy másra "terelem")

MÁS

Téll leálltak a 3g gyártásával is?

[ Szerkesztve ]

Trying to be genuine is harder than its seemed.

(#28040) D@niel válasza xxman (#28039) üzenetére

D@niel
(őstag)
LOGOUT blog

Le bizony.

(#28041) xxman

xxman
(senior tag)

tyűűh akk télleg nyakunkon a 4g....
jah és ez sajna azt is jelenti szerintem h kb 1 év és megszűnik a 3G nek is a kompatibilitása (persze csak hivatalosan) a 2g hez hasonlóan... persze minden menni fog szerintem (a 2gre lesz pl 4.0 hackelten)

Trying to be genuine is harder than its seemed.

(#28042) G^zC^mp€r

G^zC^mp€r
(őstag)

remélem nem gond, h kérdezek pár (nektek alap ) dolgot, a következő krédésem annyi lenne, h amerikából vásárolt unlockolt iphone-ra magyar nyelvet lehet varázsolni? :)

avagy lehet-e "nem hivatalosan" unlockolni telefont? :))

(#28043) Csapi007 válasza Markusz King (#28033) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hy
Szifon source-ból felrakod a logo fix-et és az kitölti.

G^zC^mp€r: Lehet rá magyar nyelvet rakni rá JB után. Ugyanez van az unlockal is. (de az itt tiltott téma)

"Csak úgy mondom"

(#28044) chubii

chubii
(senior tag)

Új mobil-jelölt: [link] :)
Valami baja lehet ,h 100k az ára? 3.1.2. van rajta. Az ugye függetleníthető?? Lehet hogy hülye kérdés, de ha függetlenítem, akkor az olyan mintha jb-ztem volna?

It's gonna be legen - wait for it - dary! - / PSN ID : chubiii

(#28045) WuuWuu válasza chubii (#28044) üzenetére

WuuWuu
(kvázi-tag)

enis 100ér vettem de mar leirtam. autos toltovel + tokkal. tokeletes semmi baja.
fuggetlenites nem egyelö a jb-el

(#28046) chubii válasza WuuWuu (#28045) üzenetére

chubii
(senior tag)

Csak azért kérdzőjeleztem meg az árat, mert máshol 16 gigás 3GS-t se kapsz enniyért( persze vannak kivételek, de nagyon kevés :D )
Megvárom a képeket, és megnézem,hogy mit takar az az "elhanyagolható szépséghiba". Reméljük smi komolyat. :)

It's gonna be legen - wait for it - dary! - / PSN ID : chubiii

(#28047) G^zC^mp€r

G^zC^mp€r
(őstag)

Mik ezek a letiltás elleni garanciák? Csak szimplán letilthatják a telefont bármikor, h ha nincs rá ilyen letiltás elleni garanciád?

amúgy ha adtok egy magyar oldalt, ami az iphone-nal kapcsolatos minden apró-cseprő kérdést, és arra választ tartalmaz, akkor nem kérdezgetek hülyeségeket :DDD

szerk.: mi a különbség az unlocked, és a jail break- között?

[ Szerkesztve ]

(#28048) Syl válasza G^zC^mp€r (#28037) üzenetére

Syl
(őstag)
LOGOUT blog

Ehhez nem értek.
Ténél vettem a telefont és Té kártyával használom.

(#28049) bmwk1200s válasza Csabee. (#27949) üzenetére

bmwk1200s
(senior tag)
LOGOUT blog

Rendben! :C Már nagyon várom! :R

"Maga fiam elveszett a végtelen lehetőségekben a tic és tac között!"

(#28050) csimpi1

csimpi1
(tag)

Iphonehoz inkább mm50 vagy cx500 Sennheiser fülest vegyek szerintetek?

" Az élet full színpompa, de semmit sem ér kb., az EKG-m szinkópa, amikor beverek 4 kávét 2 rummal szinkronba' "

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.