Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#45001) Peti567

Peti567
(fanatikus tag)

Letöltöttem egy ébresztő progit, beállítottam egy saját zenét ébresztő hangnak! Amikor meg van nyitva a program akkor működik is rendesen, de amikor a háttérbe küldöm akkor nem azal cseng hanem a program alap ébresztő hangjával! Ez miért van? Alarm Clock amugy ez a program, de már próbáltam másikat is akkor is ez volt! Tudtok ajánlani jó ébresztő progit?

(#45002) zack válasza Peti567 (#45001) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A gyári is jó mindenre, és nincsenek vele hasonló gondok. Pro Alarmot használok, de ez fizetős. Itt van külön külön gomb, hogy legyen e ébresztés a háttérben, avagy sem. De azt hiszem ha háttérbe rakod, akkor amíg fel nem oldod a képernyőzárat addig másképp zenél, aztán ha feloldottad, akkor kezdi el a beállított zenét lejátszani.
Még ki kell tapasztalnom nekem is, mert nincs meg régóta.

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#45003) Dusee válasza gYaLo (#44998) üzenetére

Dusee
(senior tag)

egyáltalán minek akarod OC-zni az iPhone-od? :F
tök felesleges, meg veszélyes...nem véletlenül lett le véve az órajele...bár a te dolgod :R

szvsz: inkább cseréld le 3gs-re, a dupla ram többet számít mint az a ~200mhz :U

[ Szerkesztve ]

LG Optimus 2X | 5,5 GB SugarSync tárhely > http://tinyurl.com/7zygpa5

(#45004) gYaLo válasza Dusee (#45003) üzenetére

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

+30k lenne :F

Call of Duty: Black Ops poszter! | Razer , Roccat , Steelseries egérpad katt ide: http://href.hu/x/ffsd | Roccat poló beszerzése!! | Steam: amazing_gyalo_superstar | Logitech G500 zjeeeeee!!!!

(#45005) zack válasza gYaLo (#45004) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor nincs más...Égesd szénné a működő 3G-t egy kis tuningolással, és akkor mindjárt nem +30k lesz a csere. :U

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#45006) Dusee válasza gYaLo (#45004) üzenetére

Dusee
(senior tag)

hát, ha meg elb*szod a 3g-d ezzel az OC-val, akkor nem 30k lesz egy másik...:D :(
inkább tedd vissza a 3.1.3-at, azzal gyorsabb, vagy amit linkeltél videóban láthatóakat vdináld meg. szerintem. :)

zack: :R :D

[ Szerkesztve ]

(#45007) Peti567 válasza zack (#45002) üzenetére

Peti567
(fanatikus tag)

Gyáriba hogy tudom beállítani hogy saját zenével ébresszen???

(#45008) máyköl válasza Peti567 (#45007) üzenetére

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sehogy.

(#45009) zack válasza máyköl (#45008) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hmm? Na ne már. :U
Ott van az beállításokon belül hogy "hang". Kezdetektől a Godfather 3 [link] zenéjére kelek.

(#45010) gYaLo válasza Dusee (#45006) üzenetére

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

iPad basebandel h tudok 3.1.3 ra downgradelni ? :U :F

Call of Duty: Black Ops poszter! | Razer , Roccat , Steelseries egérpad katt ide: http://href.hu/x/ffsd | Roccat poló beszerzése!! | Steam: amazing_gyalo_superstar | Logitech G500 zjeeeeee!!!!

(#45011) máyköl válasza zack (#45009) üzenetére

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pff. hirtelen a csengőhangra gondoltam.
azt gyárilag nem lehet. :N

(#45012) zack válasza máyköl (#45011) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De. Azt is lehet. :P
Arra meg a Sopranos - Woke Up This Morning van beállítva. ;]

Milyen telót használsz? Alcatel? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#45013) máyköl válasza zack (#45012) üzenetére

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na akkor tényleg le vagyok maradva.
Én sose találtam meg a csengőhang változtatás módját? 3.1.3 -at használok. Mindig csak a sírást hallottam, hogy nem tudnak mást beállítani, csak a gyárit.

(#45014) Dusee válasza gYaLo (#45010) üzenetére

Dusee
(senior tag)

jó embertől kérdezted aranyapám :U:F
de miért akarod downgrade-elni? videóban a csávónak is maradt az ipad baseband.

szerk.: azt tisztázzuk, h nekem nincs iPhone-om :U:( csak wannabe tulaj vagyok :D :(

[ Szerkesztve ]

(#45015) Peti567 válasza zack (#45009) üzenetére

Peti567
(fanatikus tag)

Beállításokon belül??? Hol van olyan h beállítás?

Nekem ez van:
Rányomok az órára - riasztások - jobb felső sarokban + jel - ott van olyan hogy hang!
Rányomok - Szabványos és ott van vagy 30 gyári jelzőhang, trilla, tücsök meg ilyenek!
Az én zenéim nincsenek itt!

(#45016) Dusee válasza Peti567 (#45015) üzenetére

Dusee
(senior tag)

át kell konvertálni, mint a csengőhangot szvsz :U

(#45017) Mappa válasza máyköl (#45013) üzenetére

Mappa
(PH! addikt)

Csengőhangok iPhone-ra, egyszerűen :) ....mostanság semmi jól hangzó csengőhangot nem találok. így amióta megvan a i4 - Kacsa - gyári csengőhangot használom és azóta le sem cseréltem, tök egyedi :DDD

EVO & STi power

(#45018) zack válasza Peti567 (#45015) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Semmilyen egyedi zene nincs fent a telón amit te tettél rá? Mert ott látnod kellene ha megfelelő formátum, és 30 sec-nél rövidebb.

(#45019) vadászcsiga

vadászcsiga
(PH! addikt)

Kis móka: Livin' on a Prayer - iBand

Mekyik app változtatja így át az énekhangot.

iPhone 4S

(#45020) zack válasza vadászcsiga (#45019) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó, jó...De azért zenei tudás és jó hang nem árt hozzá.
Gondolom a "megfogtam egy szúnyogot" nem aratna nagy sikert az előadásomban. :DDD

(#45021) vadászcsiga válasza zack (#45020) üzenetére

vadászcsiga
(PH! addikt)

Honnan tudod? Csináld meg aztán linkeld be :)

iPhone 4S

(#45022) Peti567 válasza Mappa (#45017) üzenetére

Peti567
(fanatikus tag)

ÚÚÚ köszi szépen, végre tudok egyéni csengőhangot beállítani! :DD

És valóban az ébresztőhangoknál is ott vannak, szuper, nem kell végre tücsökre kellnem! :C

(#45023) Dusee válasza Peti567 (#45022) üzenetére

Dusee
(senior tag)

btw van egy netes oldal is, ott egyszerűbben lehet csengőhangot csinálni.
audiko.net

(#45024) gYaLo válasza Peti567 (#45022) üzenetére

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Riasztás a legjobb.. :DD

(#45025) Peti567 válasza Dusee (#45023) üzenetére

Peti567
(fanatikus tag)

Hát ez baromi jóóó, köszi! :C

Ha még az sms-hangot is be tudnám állítani lehet el is élveznék! :D :DDD :D

(#45026) Dusee válasza Peti567 (#45025) üzenetére

Dusee
(senior tag)

az már kicsit bonyolultabb, de meg lehet oldani :D

(#45027) Peti567 válasza Dusee (#45026) üzenetére

Peti567
(fanatikus tag)

Nem JB-s a telefonom, úgyhogy az 1. sor után nem is olvastam tovább... :)
Nem baj már ezeknek is örülök! :D Köszi

(#45028) Dusee válasza Peti567 (#45027) üzenetére

Dusee
(senior tag)

:R

(#45029) Frz

Frz
(senior tag)

Valaki használ közületek vmi tuti minőségű tartót autóba, amit jó szívvel tudna ajánlani?
/iPhone4/
Ehhez kapcsolódó kérdés : Érdemes felfrissíteni a free navigont 20 euró-ért?
Ebben az esetben már nem ellenőrzi magát bizonyos időközönként?
Külföldön használnám, azért kérdezem, itthon nem izgat.
Van valakinek esetleg ezzel tapasztalata?
Ja és a legfontosabb, a 3g nálam rettentő gyengén muzsikál gps ügyileg.
A 4-es mennyivel jobb?
Ez felettébb fontos, mert tartó nélkül kézben tartva, igen körülményesen tudnám letesztelni.
Feleslegesen nem költenék el 20-25 ezret.
Ha nem nagy a fejlődés, akkor nem szívesen, de veszek vmi navit.

-{PoH}- Patriots of Hungary / Crysis2 PHFerko75HUN

(#45030) gYaLo válasza Frz (#45029) üzenetére

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Holnap meg tudom kérdezni, hogy Apum milyen tartót használ.
Neki Navigon 1.7van (JB-s teló) és tökéletesen működik..
Volt régebben egy asszem Mio c720-a , és ugyan úgy működik, mintha azt használná ;)

(#45031) Peti567 válasza Frz (#45029) üzenetére

Peti567
(fanatikus tag)

Én a Brodit autós tartókat nagyon ajánlom!
Nézd meg őket, nem olcsó de nagyon jók, biztonságosan, stabilan tartják a telefont, tuti hogy egyszer sem fog kiesni belőle a telefon vagy a tappancs lejönni az ablakról!
Minden autóhoz speciális tartó tartozik!
Van olyan tartójuk is amibe tokkal együtt bele lehet rakni a telefont!
Én már évek óra ilyet használok a telefonhoz (i4 előtte i8910HD) és még anno PDA-hoz is!

[ Szerkesztve ]

(#45032) Frz válasza gYaLo (#45030) üzenetére

Frz
(senior tag)

Köszi srácok, a Brodit tartókról már hallottam,utána nézek .

Peti567 neked van tapasztalatod a gps használhatóságáról?

-{PoH}- Patriots of Hungary / Crysis2 PHFerko75HUN

(#45033) Gubro válasza Frz (#45032) üzenetére

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az iPhone4 GPS fenyevekkel jobb a 3G-nel, gyakorlatilag masodperceken belultalal jelet es nagyon jol tartja.

Ingyen tarhely telefonrol, szamitogeprol! Ajandek 250 MB a 2 gigahoz, ha ezen a linken regisztralsz! http://db.tt/VLwrQAw

(#45034) Feka87

Feka87
(kvázi-tag)

sziasztok,

i4 re szeretnék bőrtokot venni, szerintetek milyent vegyek?

köszi

__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.

(#45035) <NewL> válasza Feka87 (#45034) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

beyza

There's an app for that

(#45036) (ÉN)közPONT

(ÉN)közPONT
(őstag)

Csak kíváncsiságból kérdezem..szerintetek mi a reális ára egy használt 4 es nek? 120-140E ?

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

(#45037) Feka87 válasza (ÉN)közPONT (#45036) üzenetére

Feka87
(kvázi-tag)

Én 140 ért vettem, 0perces 16gb, vodafone.

__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.

(#45038) (ÉN)közPONT válasza Feka87 (#45037) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)

THX az infóért :R :R
125 ért láttam 1x..,de a forrása ismeretlen volt :)
140E ért megérte egy problémamentes darabot venni szerintem .

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

(#45039) Feka87 válasza (ÉN)közPONT (#45038) üzenetére

Feka87
(kvázi-tag)

[link]

érdemes itt nézelődni, itt találsz jó árba ...

(#45040) (ÉN)közPONT válasza Feka87 (#45039) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)

THX :R

:DDD szoktam nézegetni elég rendszeresen ;)

[ Szerkesztve ]

(#45041) JamesHun

JamesHun
(senior tag)

sziasztok

nincs valami normális megoldás a kontaktoknál megadott születésnapok korrekt jelzésére?
vagy valami olcsó, vagy fizetős progi, mint a névnapoknál?

BC2: JamesHun ,SC2: kovimail@freemail.hu

(#45042) Peti567 válasza Frz (#45032) üzenetére

Peti567
(fanatikus tag)

i4 navigációjával kapcsolatban nincs tapasztalatom (várom a vodás ingyenes igo-t).
Google Maps-ot szoktam használni, tökéletesen működik, iránytű is! (mondjuk ott a net is bejátszik)!
Egyébként nem hallottam még hogy bárkinek is gondja lett volna az i4 gps-ével kapcsolatban!

(#45043) máyköl válasza (ÉN)közPONT (#45038) üzenetére

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

125-nél nem adnék többet egy használt I4-ért.
Hardveraprón szoktak is ennyiért lenni.
De ha nem sürgős, várd meg szerintem az I5-öt, az elég rendesen le fogja nyomni a 4-es árát, ugyanez volt a 3G-nél is, rengeteget zuhant az ár, mikor az I4 bejött.

szerk: Most van a hardveraprón kettő I4 is 120-ért.

[ Szerkesztve ]

(#45044) manchester85 válasza máyköl (#45043) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezzel csak az a gond, hogy az i4 után nem a 3G jön, hanem a 3GS, tehát ezzel kellene összehasonlítani. Amikor bejött az i4, akkor fogalmazzunk úgy, hogy kicsivel 100k alá ment a 3GS, jelenleg pedig 90 alatt van valamivel. Szóval az i5 megjelenésekor még mindig 100 körül lesz az i4, ez elég valószínű, de az teljesen kizárható, hogy 55-60k körül lenne, mint most a 3G, ugyanis az i4 jövőre ugyanúgy hivatalos forgalomban lesz, mint ahogy idén a 3GS.

IPad 2 16GB white, iPhone 4 8GB black

(#45045) Csapi007 válasza JamesHun (#45041) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Beírod az app store-ba hogy birthday és tadá...

"Csak úgy mondom"

(#45046) máyköl válasza manchester85 (#45044) üzenetére

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Persze, nem is azt mondtam, hogy az I4 50 körül lesz ha bejön az I5, de csökkenni fog az ára rendesen. Tudom, hogy a 3GS volt az I4 előtt, de ettől függetlenül lement a 3G ára is. Mivel ugye ha a 3GS-nek lemegy az ára, akkor sokkal kisebb lesz a különbség a GS és a sima G között, tehát jó eséllyel a sima G-nek is lemegy az ára. Le is ment.

[ Szerkesztve ]

(#45047) zack válasza máyköl (#45043) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"125-nél nem adnék többet egy használt I4-ért"

Én 60-at adok érte. Akkor már ennyit is ér? :U
A hibátlan 16Gb i4 simán tud 130-140k-t de inkább 140k. A 32gb pedig 170k környékét.
Az hogy az apróban 120k-ért van, nem jelenti azt, hogy nincs gondja, fogják e fizetni, stb és ennyi a használtpiaci ára.
Most jelenleg a kereskedelem mélyponton van, szinte mindenki szaréé'-hugyéé' tud csak eladni bármit, nem csak telefont. A kínálat óriási, a kereslet meg...
Ezért sem hiszem hogy azért mert most ezt az ideiglenes időszakot tapossuk, 120k-ra kellene belőni egy 16Gb i4-et.
Aztán ha márciusban megint csak 140k környékén lesz, akkor meg mindenki pislogni fog, hogy most miért ennyi. :U

(#45048) joey20 válasza máyköl (#45043) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én 150ért mjadnem eladtam, csak olyanok voltak a vevő feltételei, amik nekem nem feleltek meg. Aztán le is vettem, meggondoltam magam, többek között azért, mert volt lehetőségem az összes csúcs droidot és wp7et kipróbálni. 140k nem sok egy valóban makulátlan darabért.

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#45049) Feka87 válasza joey20 (#45048) üzenetére

Feka87
(kvázi-tag)

én 140ért vettem az i4, szerintem egy jó 3gs olyan 90körül mozog egy jó 3g pedig olyan 50-60K.
Simán meg ér egy 0 perces i4 140ezret ...

(#45050) Gubro

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

FIGYELEM, FONTOS INFORMÁCIÓ!!!

A Mobilarena szerkesztősége úgy döntött, hogy a mai naptól a topikokban nem tiltott a JB (Jailbreak) és az erről szóló társalgás. Ugyanakkor a Jailbreak az Apple álláspontja szerint garanciavesztő tényező, így aki végrehajtja, az számoljon azzal, hogy készüléke elveszíti a garanciát. A továbbiakban a Jailbreakelésért és az ennek következtében a felhasználót ért kárért felelősséget nem vállalunk.

Ugyanakkor felhívom a figyelmet, hogy a függetlenítés témája változatlanul tilos, illetve a wareztevékenység sem engedélyezett.

Felhívom a figyelmet, hogy az illegális, tört szoftverek témája, a fizetős tartalom fizetés nélküli felrakásának módszertana is tiltott kategória. Mindezek törléssel/kitiltással fenyegetett cselekmények.

Kérem a lazítást okosan felelősségteljesen használjátok, bízunk abban, hogy ezzel a döntéssel nem engedjük ki a szellemet a palackból. Amennyiben a topik mégis ebbe az irányba fordul, fenti könnyítést visszavonjuk.

Természetesen ennek megfelelően módosítom az első hozzászólást.

Jó beszélgetést!

[ Szerkesztve ]

Ingyen tarhely telefonrol, szamitogeprol! Ajandek 250 MB a 2 gigahoz, ha ezen a linken regisztralsz! http://db.tt/VLwrQAw

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.