Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#44001) Aftereffect

Aftereffect
(tag)

Jaj, de szeretne a Samsung Apple lenni..

(#44002) kali válasza Aftereffect (#44001) üzenetére

kali
(PH! félisten)

fordítva miért ne, ha már az ipad és iphone készülékekre is sorban pakolják fel az android oprendszert... :U

[ Szerkesztve ]

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#44003) biker válasza zack (#43988) üzenetére

biker
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

lehet manuálisan is, illetve kézzel itunes/beállítások/mindig backupoljon elől pipa ki

Telekom-adó mentesen keress Skype-on vagy Viber-en! --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu | www.szeged-klima.hu

(#44004) Everman válasza kali (#44002) üzenetére

Everman
(PH! addikt)

Azért az más, ha pár ügyes hacker ezt megoldja stikában és más egy CES szintű kiállításon ilyesmivel demózni.
Ami érdekes, hogy a kijelző szemmel láthatóan 1024x600-as felbontású, így "kilóg" a kép jobb oldalt, de a fejléc kijelzőszélességű, vagyis nem egy iPad screnshoot.

(#44005) Solar_Wind

Solar_Wind
(senior tag)

Hogy tudok e-mail-ben csatolmányt küldeni? Kell hozzá valamilyen külön app?

Sony VAIO EB2Z1E, iPhone 4 32GB iOS 5.1, MacBook Air 13" (mid-2011) OSX Lion 10.7.4

(#44006) StoneBridge válasza vadászcsiga (#43977) üzenetére

StoneBridge
(senior tag)

ozaki icarry
Igaz én autós tartót+töltőt kaptam nemrég ajándékba, de nagyon meg vagyok vele elégedve.
Fixen fogja a telót (iphone4 és régebbi 3g(s) kompatibilis is!), álló vagy döntött pozícióba is helyezhető, ami navigációnál nagy előny. Nagyon jó dolog, hogy a kamerát nem fedi a tartó, így alkalomadtán kép/videó is készíthető a tartóból.
A kihangosítást jól megoldották, a teló kihangósítójánál sokkal erősebb a hang, és túloldalt is jól értenek.

Szerk: még, ami lemaradt, hogy normális a szivargyújtós csatlakozója is, eddig 2 autóban próbáltam és nem esik ki, illetve egy kis piros fény jelzi, hogy töltés alatt van. Nekem ez is hasznos. ;)

[ Szerkesztve ]

Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...

(#44007) zack válasza biker (#44003) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt a beállítást nem lelem. :B

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#44008) vadászcsiga válasza StoneBridge (#44006) üzenetére

vadászcsiga
(PH! addikt)

Mi az a brutális kiömlőnyílás az alján? Gondolom az erősíti fel a hangot kihangosított állapotban.
Egyébként köszönöm az ötleteket de az eredeti kérdésem nem arra irányult hogy ki milyen telefontartót használ hanem hogy az
utángyártott szivargyujtós töltőkábelek amiket vaterán vagy gsm boltban lehet kapni használhatók vagy okoznak valami károsodást a telefonban?

iPhone 4S

(#44009) Ghosti válasza StoneBridge (#44006) üzenetére

Ghosti
(fanatikus tag)

Hát érdekesen néz ki:D. Elég egy brutál nyílások vannak az alján:D.

Kicsit drágának tűnik nekem ennyiért.

:/

(#44010) manchester85 válasza vadászcsiga (#44008) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerinted a fórum minőségellenőrzési metódusán mennek keresztül a vatera - és a gsm boltok termékkínálatai? Ki a fene vállalhatna ezért felelősséget?

IPad 2 16GB white, iPhone 4 8GB black

(#44011) icecave

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valakinek van Case-Mate Hula bumperszerű kerete? Mennyire elégedett vele?

Ha fontos neked a célod, akkor megoldást találsz, ha nem, akkor kifogást.

(#44012) vadászcsiga válasza manchester85 (#44010) üzenetére

vadászcsiga
(PH! addikt)

Igen meg voltam győződve róla.

iPhone 4S

(#44013) Ghosti válasza icecave (#44011) üzenetére

Ghosti
(fanatikus tag)

Jónak tűnik, nekem egy sima bumper keretem van, de nem vagyok elégedett vele, alig tudom megnyomni a hangerőszabályzó gombokat. Ezen legalább kiemelkedik egy gumi, amivel könnyebb lehet lenyomni.

(#44014) icecave válasza Ghosti (#44013) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor valami utángyártottat vettél...
Nekem eredeti Bumperem van, amit az Apple küldött még a Free Case akcióban, de kicsit unom. Ettől függetlenül még mindig ez a legjobb tok, ami véd is szerintem. Ha meg leveszem, akkor be a Crumpler tokba és kész. Egy hibája azért van a Bumpernek, ha rajta van a telefonon, nem fér bele a Sennheiser cx500-am jack dugója (szélesebb a nyakánál, mint egy ipod füles).

[ Szerkesztve ]

(#44015) Ghosti válasza icecave (#44014) üzenetére

Ghosti
(fanatikus tag)

Nem utángyártott, minőségi cucc. Csak éppen akkora lyuk van kivágva, mint az kör, alig lehet megnyomni a gombot...

(#44016) manchester85 válasza Ghosti (#44015) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hogyhogy nem utángyártott? Ez van neked, vagy nem? Ha nem, akkor utángyártott, ilyen egyszerű a történet.

(#44017) icecave válasza Ghosti (#44015) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Minden, ami nem eredeti, utángyártottnak számít...

(#44018) Ghosti válasza manchester85 (#44016) üzenetére

Ghosti
(fanatikus tag)

Ez van igen... Tudom mi a kül utángyártott és gyári között:D.

De azt ne mondja nekem vki, hogy ebben simán le lehet nyomni a gombot, pedig nincsenek nagy ujjaim...

(#44019) manchester85 válasza Ghosti (#44018) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Nem utángyártott, minőségi cucc"

Pedig ez alapján nem úgy tűnik, hogy tudnád. A minőségi és az utángyártott nem feltétlenül egymás ellentettjei,... illetve attól, hogy valami minőségi, még lehet utángyártott. Amíg értelmetlenül írsz és fogalmazol, elég nehéz kitalálni, mire gondolsz. :U

(#44020) icecave válasza Ghosti (#44018) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Rájöttem! A némító gomb-ról beszélsz :C

(#44021) Ghosti válasza manchester85 (#44019) üzenetére

Ghosti
(fanatikus tag)

Igaz:D. Teljes mértékben egyet értek. De nekem az original van.

Amúgy van egy utángyártottam is, de az szégyen... Vmi borzasztó, hogy milyen műanyagból van.

(#44022) Peti567

Peti567
(fanatikus tag)

Az msn-t be lehet úgy állítani hogy amikor háttérbe van akkor is jelezze ha valaki írt nekem?
Ugyanis most úgy van hogy ha háttérbe küldöm akkor nincs a gépnél állapotra vállt, és csak akkor kapom meg az üzeneteket ha újra megnyitom a porgit!

Skype-nál működik háttérben is, még hívni is tudnak!

Más:
A magyar appokat nem lehet kilistáztatni az appstore-val valahogy?

köszi

[ Szerkesztve ]

(#44023) Karma válasza Peti567 (#44022) üzenetére

LOGOUT blog

Használj Nimbuzzt, az tud a háttérben is teljes értékűen működni.

Break Driven Development

(#44024) rakloo válasza Peti567 (#44022) üzenetére

rakloo
(fanatikus tag)

Esetleg ott az ebuddy pro. Nagyon kézre áll,s háttérben is fut .

555-SHOE

(#44025) Peti567 válasza rakloo (#44024) üzenetére

Peti567
(fanatikus tag)

Köszi, tudom hogy vannak ilyenek (fringet ismerem), az msn-t akartam így beállítani, de akkor gondolom nem lehet!
Köszi

(#44026) icecave

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én az imo.im-et használom, az is teljesen jó :) Skype-msn kliens is van benne.

(#44027) kali válasza Everman (#44004) üzenetére

kali
(PH! félisten)

ahogy az openiboot halad, a végén még nem marad meg pár ügyes hacker szintjén a dolog...
mondjuk a valós indíttatásra mind a két oldalon kíváncsi lennék!
persze vannak, akik a "hacker" szintjén mindent mindennel keresztezni akarnak - mert képesek rá -, de feljebb mi lehet a tényleges helyzet?

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#44028) zack válasza rakloo (#44024) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

EBuddy Pro fizetős...a sima is tudja vagy csak a pro? Illetve melyik az amelyik fut a háttérben és ingyenes? Csak azért mert annyira nem használom ki hogy áldozzak rá, de azért jó lenne ha normálisan működne a háttérben ha szükség van rá. ;)

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#44029) cserry193

cserry193
(tag)

Tudjátok biztos Ti is hogy T-nél ingyen van a Facebook. Nekem a "mobil adatforgalom" kezdetektől ki van kapcsolva,mert szinte mindig wifi közelben vagyok.A lényeg az hogy bekapcsoltam ezt az adatforgalmat,mondom felmegyek Facebook-ra.El sem indítottam a Safarit,de már rögtön 1.2MB volt az adatforgalmam.Rögtön jött az értesítés a Facebook alkalmazásból is hogy xy hozzászólt ehhez,meg ehhez. Mostmár be sem merem kapcsolni :(( Van pár alkalmazás ami egyből szívja a netet :)

(#44030) Peti567 válasza icecave (#44026) üzenetére

Peti567
(fanatikus tag)

Ez tényleg jó progi, tetszik! Látom egy programon belül az msn, Skype, Facebook-chat ismerőseimet! És háttérben is működik! Köszi
Egyedül arra nem jöttem rá hogy lehet beállítani ( az imo-ba) hogy az msn ismerőseimet ne csoportokba mutassa hanem kapcsolat szerint!

(#44031) zack válasza cserry193 (#44029) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha a T-nél ingyen van, attól még számolni fogja az adatforgalmat, mert a teló nem tudja hogy ingyéé van. Ellenben a T jóvá fogja írni a Facebookra vonatkozó adatmennyiséget.
Biztos ami biztos hívd fel a T-t és kérdezd meg részletesen.

(#44032) JamesHun

JamesHun
(senior tag)

Sziasztok

Hogy tudom legegyszerűbben editálni az apple accountomat
Eddig free volt az accountom, de most megvan a webkártyám és apple oldalán elkezdtem bevinni amit kért, de ez a hülye mindenbe beleköt és nem fogadja el az adatokat
Nem lehet egyszerűen csak bevinni valahol a banszámlás adatokat és ennyi?
Day telefontól kezdve minden baromságot kér amit persze sehogy sem akar elfogadni :S

Köszi előre is

BC2: JamesHun ,SC2: kovimail@freemail.hu

(#44033) atirag

atirag
(fanatikus tag)

Egy gyors kérdésem lenn.Tudom,hogy nem aktuális itt de gondoltam egy válasz belefér.Frissitettem a cydiaban lévő programokat és csak pörög a jel.De nem lép ki.3.0.1 van rajta és független.Nem szivesen csinálnék most restore-t.Valaki segitsen.Köszönöm.Privátban is jo lenne.

(#44034) JamesHun válasza cserry193 (#44029) üzenetére

JamesHun
(senior tag)

szerintem meg a facebook alkalmazás baromira nincs ingyen
csak a webes nézés és az sem a facebook.com, hanem valami m.facebook.com vagy mi és ha képeket is nézel az már megint fizetős

legalábbis én úgy tudom, de lehet tévedek, de szerintem kérdezz rá, mielőtt

(#44035) kali válasza JamesHun (#44034) üzenetére

kali
(PH! félisten)

a szolgáltató szerint meg; link
amúgy folyamatosan írja, hogy meddig ingyenes, és figyelmeztet/rákérdez, ha fizetős tartalomra akarsz lépni!

[ Szerkesztve ]

(#44036) JamesHun válasza kali (#44035) üzenetére

JamesHun
(senior tag)

mondom én hogy van előtte valami
0.facebook.com

A fényképek és egyéb külső linkek külön kattintás és figyelmeztetés után érhetők el, amelyek után az aktuális díjcsomagodnak megfelelően adatforgalmi díj fizetendő.

de te melyik progit használod?
mert szerintem a standard appstore ból letölthető a sima facebook.com ra megy és nem a 0. os címre

(#44037) manchester85 válasza JamesHun (#44036) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A webböngészőbe kell az említett linket beírni, ez elég logikus szerintem. Az appstore-os alkalmazás teljesen más kérdés, azért fizetni kell. Azért van így írva a T honlapján, (0.facebook.com) mert így ingyenes.

(#44038) JamesHun válasza manchester85 (#44037) üzenetére

JamesHun
(senior tag)

"Látom egy programon belül az msn, Skype, Facebook-chat ismerőseimet! És háttérben is működik!"

mivel írta, hogy progit használ ezért írtam, hogy valszeg neki nincs ingyen és kérdezzen rá

(#44039) manchester85 válasza JamesHun (#44038) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az idézett szöveget egy másik ember írta, ami teljesen független ettől. Hogy jön ez most ide, vagy csak én nem látom az összefüggést?

[ Szerkesztve ]

(#44040) JamesHun válasza manchester85 (#44039) üzenetére

JamesHun
(senior tag)

mivel tőle indult ki ez a csevej
én tudom, hogy mit kell beírni a böngészőbe az ingyenességhez, de ha nem úgy lépsz fel (lásd ő progit használ) ahogy írta innen jött, hogy ingyenes-e neki vagy nem
mivel vodás vagyok engem annyira nem érint mert 1 giga nem megy el facebookra 3G-n

jól van na elnéztem az idézetet, de ő is valami progit használ
"Rögtön jött az értesítés a Facebook alkalmazásból is hogy xy hozzászólt ehhez,meg ehhez"

csak gyorsan másoltam ki az idézetet, hogy progit használ és elnéztem egy két hozzászólással, hogy melyik volt az :P
bocsi

[ Szerkesztve ]

(#44041) zack

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

EKG-t mér az iPhone

Hihetetlen. :Y Baromi hasznos, szerintem a rendellenes szívműködést ki fogja szűrni, még ha nem is lesz orvosi pontosságú. Arra tökéletes hogy valaki elrohanjon az orvoshoz mert sorozatosan rossz eredményeket kap. :K

(#44042) JamesHun válasza zack (#44041) üzenetére

JamesHun
(senior tag)

ha lenne még vizitdíj mondanám, hogy tuti dokik találták ki, hogy többet rohanjanak hozzájuk a betegek
bár azért jól elkészítve értelme is lenne, pl ha lenne riasztás, erős hangjelzés bizonyos eseteknél, így ne írjuk le előre a ketyerét

(#44043) predakon

predakon
(tag)
LOGOUT blog

Sziasztok,

Nekem újdonság ez a progi, lehet másnak is az lesz. A lényeg, bármelyik gépről másolhattok zenéket az iphoneotokra (én eddig mindig az itunes miatt szoptam).
Free progi, le kell szedni a control centert és kiválasztani a FREE feliratos manager progit.

[link]

(#44044) yoxa válasza predakon (#44043) üzenetére

yoxa
(kvázi-tag)

De jó hogy belinkelted én se vagyok nagy barátja az itunesnak :DDD
jó kis progi, köszi :R

MSNen gyorsabb: tomy13@windowslive.com ||| www.hadikrallye.hu

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.