sziasztok!
no tegnap észrevettem, hogy az adatkábelem/töltőm két végénél elkezd leválni az usb illetve az ipod csati, mondom akkor zsupsz visszuk a T-be majd ott gyorsab kicserélik! ahha, bilibe lógott asszem a kezem, mer aszonjda a csóka, hogy itt van a telefon hozzá? mondom persze hogy nincs! (miközben ott csücsült a dzsélbrékelt 3G-m a zsebemben), mert aszondja úgy kéne leadni, hogy telefonnal együtt! nem akartam tőle megkérdezni mi a fészkes f@sznak kell nekik a telefon, ha a töltő a szar!!! no mindegy felvette a dolgokat, aszonta így még nem küldtek be szervizbe dolgot, de most fognak, erre aszondja nekem 8-10 nap! há mondom és addig mivel töltök? hát lehet ezt gépről is tölteni! erre rámosolyogtam és mondom neki, hogy jah, ugyanezzel a kábellel! ennyit a szervizes kollégákról! töltőt persze nem tud adni, csak cserekészüléket! hát mondom akkor majd megoldom a töltést a barátomnál! úgyhogy ennyit a nagy T-ről! remélem kurvagyorsan kicserélik a töltőt, mer nehogymár egy kidobom adok egy újat ilyen kurva nehezen menne! már bánom, hogy ebbe a T-be mentem és nem oda ahol vettem! 
[ Szerkesztve ]
www.napiapp.com

Azon kívül az iphone-ra (ikon 400, 2 évre) plusz 30.000 készülékkaució 

) csomagban veszed, bármikor függetlenítheted. Benne van a díjszabásukban az ára, nincs időbeli korlátozás.