Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#20001) D@niel válasza D@niel (#20000) üzenetére

D@niel
(őstag)
LOGOUT blog

valami olyasmit keresnék, ami a SE X10promo videojában van a csajszin.

(#20002) tikshow válasza D@niel (#20001) üzenetére

tikshow
(senior tag)

az egy sonyericson bluetooth "headset" azért írom idézőjelbe, mert a fülest lehet cseréleni benne olyanra amilyenre akarod, egyébként jó márkák: akg, spark(legjobb, csak kicsit húzós), sennheiser, creative
én személy szerint egy creative ep-630-ast használok gép-hez és egy nokia bh-103-at telefonhoz(nem szeretem a kábelköteget)

[ Szerkesztve ]

(#20003) Karma válasza D@niel (#20000) üzenetére

LOGOUT blog

A hangminőség és a Bluetooth eléggé kizárják egymást.

Egyébként mono headset az egyfüles, stereo headset a kétfüles, akár fejhallgató formájú headset. Ez utóbbiaknak is van mikrofonja, innen az elnevezés.

Nekem most egy Sennheiser CX-400-II Titanium fülesem van, nagyon bevált.

Break Driven Development

(#20004) tikshow válasza Karma (#20003) üzenetére

tikshow
(senior tag)

A hangminőség és a Bluetooth eléggé kizárják egymást.

hohó, iphone-on csak minimális a romlás, igazából csak kicsivel halkabb és annyi

(#20005) D@niel válasza Karma (#20003) üzenetére

D@niel
(őstag)
LOGOUT blog

De ez normál 3.5-ös, nem ? konyhanyelven olyat keresek, aminek a végén nincs olyan hosszú zsinór, mint egy normális fülhallgatónak, csak mondjuk egy csipesz amit ráraksz az ingedre. meg mondjuk ne legyen agyba-dugós. nem kell rá mikrofon sem.

[ Szerkesztve ]

(#20006) Karma válasza tikshow (#20004) üzenetére

LOGOUT blog

Nem mindegy, hogy mi van a másik végén...

A Nokia BH-604, ami azért nem teljesen low-end, borzalmasan szólt az iPod Touchommal, míg a G1-gyel (és igazából minden más eszközzel) szépen. De a vezetéket nem érte el.

Oké, hogy ebből nem szabadna általánosítani, de meghatározó élmény volt.

Break Driven Development

(#20007) Enjoy válasza D@niel (#20001) üzenetére

Enjoy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Eszméletlen szép lett az X10, legalábbis nekem nagyon bejön. :B
Kár a nem szabványos kijelző felbontásért, ill. nekem nem tetszik ez a PSP beütésű optimalizálás.

Egyébként én most egy AKG K370 füles megvételén gondolkodom.

► Més que un club ◄

(#20008) Enjoy válasza D@niel (#20005) üzenetére

Enjoy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én még nem is láttam olyan Stereo Bluetooth Headset-et, ami nem "agybadugós".
De ha veszel egy SonyEricsson MH-100-at, abba rakhatsz klasszikus (nem "agybadugós") fülest is. :B

[ Szerkesztve ]

► Més que un club ◄

(#20009) samgar válasza dezs520 (#19996) üzenetére

samgar
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem korabban mar irta valaki, hogy cydia es openssh. Nincs mas megoldas.

Iphone 4

(#20010) Kis Joe válasza tothm (#19800) üzenetére

Kis Joe
(fanatikus tag)

.

[ Szerkesztve ]

phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Kis%20Joe - Nálam üdülési és étkezési csekkel is fizethetsz! Csere is akár, de csak kellő feltételekkel! 

(#20011) Kis Joe válasza Enjoy (#20007) üzenetére

Kis Joe
(fanatikus tag)

Volt már k370-em.....
Csak bátorítani tudlak...
Nagyon kényelmes és sokkal szebben szól mint a k330 és a k340
Ja és mellesleg szép is szerintem...:D

phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Kis%20Joe - Nálam üdülési és étkezési csekkel is fizethetsz! Csere is akár, de csak kellő feltételekkel! 

(#20012) legiaap

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Még most is igaz, hogy kauciót kell hagyni ha akarok venni 3Gs-t?

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

(#20013) Csapi007 válasza legiaap (#20012) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hy
Ha uj elofizeto vagy elofordulhat. De boltonkent valtozik.

"Csak úgy mondom"

(#20014) a000 válasza Syl (#19994) üzenetére

a000
(őstag)

szerintem nincs semmi gáz a fényképezővel iphone-ban.
jó képet lő, pl zh közben tök jól jön :)) :DD

You see things and say, 'Why?", but I dream things and say, 'Why not? -George Bernard Shaw

(#20015) Enjoy válasza Kis Joe (#20011) üzenetére

Enjoy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hogy-hogy volt? Hamar lefőtt a kávé?
Csak mert nem a garanciás változatot venném :DDD

► Més que un club ◄

(#20016) Szecsy válasza a000 (#20014) üzenetére

Szecsy
(fanatikus tag)

En a gimit csinalfam meg nagyreszt az iphone al sokag segitett.

KERLEK TITEKET miszerint akinek van feles apple matricaja kerem kuldjon nekem.nagyon megkoszonnem a nagylelkuseget.

Koszonom

(#20017) Enjoy válasza a000 (#20014) üzenetére

Enjoy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdekes egy zh lehetett, ha arra is volt időd, alkalmad, hogy iPhone-nal fényképezgess. :D
Nem hogy inkább játszottál volna egy jót :DDD

Szecsy: Mindenki annyira odavan ezekért a matricákért. Mi a jó benne, de most komolyan? :)

[ Szerkesztve ]

► Més que un club ◄

(#20018) dezs520 válasza samgar (#20009) üzenetére

dezs520
(kvázi-tag)

Ha egy kicsit is "figyeltèl" volna ràm,akkor tudnàd,hogy pont az a gondom hogy nincs Cydiàm,vagyis van csak nem tölt be repokat r-go nem tudok onnan letölteni semmit.
A Cydiàt nem tudom törölni restore nèlkül?
You Tube-on làttam pàr modszert,de nekem egyikre sem reagàl,töltöttem le Cydia Cash cleanert(nem bisztos hogy jól írtam)de arra sem reagàlt... :(

(#20019) trobi28

trobi28
(senior tag)

Tud nekem valaki segíteni abban hogy le akartam 2 játékot törölni,meg is tettem az itunes-ba (Applicancions-Játék-bal egér törléd,asszem így kell (?)) és szinkronizáltam az iphonnal.Az itunes-ből ki is törölte nert nincs ott de az iphone-on ott van és fut is. :W
Mit csináltam rosszul.?
Kezdő vagyok az itunes használatába de gyorsan tanulok :K

Új HDMI MHL Adapter eladó

(#20020) samgar válasza dezs520 (#20018) üzenetére

samgar
(őstag)
LOGOUT blog

Ha nincs cydia, nincs openssh, függetlenül attól, hogy figyeltem-e avagy nem. Vannak cydia javítások, de szerintem egyik rosszabb mint a másik. Tehát restore. nem tudok okosabbat bocs.

Én pl. kimondottan élvezem a restorét. Van h egy héten csináltam 4et. :D És hogy miért? Mert telerakom mindenfélre programmal, próbálom igy, próbálom úgy, tökéletesítem, hogy lehet a legjobban kihasználni a telefont. Aztán restore. És utána már csak azt teszem vissza ami használható a mindennapokban és nem akad össze mással.
pl. autosilent, action menu plus pack, quicklock,

Iphone 4

(#20021) Enjoy válasza trobi28 (#20019) üzenetére

Enjoy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Telón hosszan tartod az ikonon az ujjadat, és X-szel törlöd.
Akkor tuti leszedi telóról

► Més que un club ◄

(#20022) trobi28 válasza Enjoy (#20021) üzenetére

trobi28
(senior tag)

És nem csak az ikonját törli?Eltávolitja a teljes programot,játékot???

(#20023) majom2 válasza trobi28 (#20022) üzenetére

majom2
(őstag)

teljesen letöröl mindent. üdv az osx világában :)

[ Szerkesztve ]

(#20024) trobi28 válasza majom2 (#20023) üzenetére

trobi28
(senior tag)

Köszi,csak azért kérdeztem vissza hogy nehogy ott maradjon a háttérbe :R

(#20025) a000 válasza Enjoy (#20017) üzenetére

a000
(őstag)

valahogy meg kelett oldani a zh-t, ezért lefotóztam másét és igy átírtam :DD

You see things and say, 'Why?", but I dream things and say, 'Why not? -George Bernard Shaw

(#20026) Enjoy

Enjoy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az előbb próbáltam ezt a Tom Clancy's Hawx nevű játékot, s szerintem nem lett valami jó.
Irányítás sem kifogástalan, de a mértek - ill. sebesség érzet 0.
Repcsi 10x akkor mint a házak, kb. egy település akkora mint az egész repülő.
(Persze nem több száz méter magasból, hanem totál lementem surolásig a talajig)
Nekem nem tetszik. :(

► Més que un club ◄

(#20027) Enjoy válasza trobi28 (#20022) üzenetére

Enjoy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ahogy a kollega is írta, törli rendesen.

a000: Legalább jól sikerült a kooperáció? :D

► Més que un club ◄

(#20028) trobi28

trobi28
(senior tag)

Gondolkozom egy dokkolo beszerzésében de az nem tiszta hogy ha például szinkronizál az iphone és jön egy bejövő hívás akkor kivehettem a dokkból? (addig szünetelteti ?).
A másik meg hogy ha nem megy a PC akkor van ezeken a dokkolokon olyan hogy akkor töltse 220-ról ha beleteszem?
:R :R :R

(#20029) Szecsy válasza a000 (#20025) üzenetére

Szecsy
(fanatikus tag)

Ja az ugy azert mas :)
en azt hittem hogy ugy csinalod mint en megirod otthon word ben a puskat aztan zh nal megnyitod es copy ezerrel :)
erdekes suli ahol lefotozod majd zoom olgatva meg nezed mit irt es sztem nem is a melleted ulot fotoztad mer tobb csoport szokot lenni :)

(#20030) tikshow válasza trobi28 (#20028) üzenetére

tikshow
(senior tag)

megszakítja, nem onnan folytatod ahol abbahagyta hanem előről kezdi, olyan, mintha sync közbe cancel-t nyomnál

(#20031) trobi28 válasza tikshow (#20030) üzenetére

trobi28
(senior tag)

Köszi,és a töltés az megoldható ha nincs pc bekapcsolva? :R

(#20032) a000 válasza Szecsy (#20029) üzenetére

a000
(őstag)

az mindig megvan, hogy otthon megcsinálom, feltolom pdf-ben aztán irom onnan.
amugy csak egy csoport volt így meg tudtam csinálni. de nem az egészet fotóztam le, hanem részenként, hogy jól olvasható legyen.
de a vicc az egészben, hogy nem sikerült, rossz volt a számolás :DDD :C

(#20033) icecave válasza trobi28 (#20031) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem, mivel USB port akkor van áram alatt, ha a pc be van kapcsolva.

Ha fontos neked a célod, akkor megoldást találsz, ha nem, akkor kifogást.

(#20034) tikshow válasza trobi28 (#20031) üzenetére

tikshow
(senior tag)

max, ha rossz az alaplapod és kikapcsolva is küld áramot, anno nekem az egerem világított kikapcsolva :) am meg azért kaptál hozzá egy 220as átalakítót, hogy ilyen helyzetekben használd :)

[ Szerkesztve ]

(#20035) trobi28 válasza tikshow (#20034) üzenetére

trobi28
(senior tag)

Az átalakitó jogos csak arra gondoltam hogy ne kelljen dugdosni.
A kényelem mindenek felett :D

(#20036) trobi28

trobi28
(senior tag)

A kényelemről jut eszembe hogy van egy Samsung kékfogas fülesem (mono) és sokan panaszkodnak hogy nem hallanak rendesen amikor Iphonra van csatlakoztatva és azon keresztül beszélek.Biztos hogy a füles jó mert elötte Omniával használtam és azon tökéletes volt a hang oda-vissza.
Van valami progi esetleg amivel lehet-kell az iphone-t herbekülni hogy jó legyen vagy másik fülest kell vennem???
:R :R :R

(#20037) Szecsy

Szecsy
(fanatikus tag)

Igen jo ez a zh-s dolog de en matekra meg az olyan dolgokra ahol integralas megy ezerrel ott nem naon tudom pdf be leirni szavakban.

Akkor lenne vki olyan kedves hogy tud nekem adni matricat? Legyszilegyszi

(#20038) Enjoy válasza a000 (#20032) üzenetére

Enjoy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Melyik progit használod PDF nézegetőnek ilyen célra?

Korábban is kérdeztem, de akkor nem sikerült választ kapnom rá:
Ki lehet rakni valahogy az iPod-ból a Videó részt SpringBoard-ra?
(mint iPod Touch-ban)

► Més que un club ◄

(#20039) tomcsi23

tomcsi23
(PH! addikt)

Próbáltátok már ezt a gyorsulás-mérőt?
AppStoreból tolható, ingyenes. (persze, eddig is volt más csatornákon valami, az asszem komolyabb is). No, majd du. teszt. :D

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#20040) a000 válasza Enjoy (#20038) üzenetére

a000
(őstag)

quickoffice-al tolom, szépen megnyitja. minden megnyit tök jó. és könnyű átküldeni a fájlokat wifin

(#20041) Csabee. válasza a000 (#20040) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én még az iFile-t használom előszeretettel. Arra könnyebb számomra felpakolni a dolgokat.

Üdv: Csabee.

(#20042) cilo9

cilo9
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdv!

Ha külföldre megyek és a Data roaming-ot off-ra állítom, akkor a push üzenetek is inaktívak lesznek, vagy a pusht is külön ki kell kapcsolni?

Köszönet!

Üdv, Cilo

(#20043) LordAndrew

LordAndrew
(kvázi-tag)

Sziasztok,

előre is elnézést a láma kérdésekért. Mostanában (tavasszal, nyáron) tervezem lecserélni öregecskedő és kicsit lassú HTC okostelefonomat (WinMo) egy másik okostelefonra. Nézegetem a Touch HD2-t (jónak tűnik), de sok jót hallottam az iPhone-ról is. Mivel csak a WinMo platform lehetőségeivel vagyok képben, ezért szeretnék pár kérdést feltenni az iPhone-ról is.

-Lehet-e vele valamilyen módon Blackberry hálózathoz kapcsolódni (a céges levelezésem BB alapú, a WinMo platformon van rá egy BlackBerry connect nevű alkalmazás, ami szabványos BB eszköznek láttatja a telefont és megkapom rá az emileket pusholva)
-Lehet-e háttérben taskokat futtatni (SIP telefonkliens, MSN messenger)? Úgy hallottam, hogy hivatalosan nem, de van valami hack, ami lehetővé teszi.
-Office dokumentumokat (elsősorban XLS és DOC) lehet-e szerkeszteni vele?
-Jó-e (stabil-e) a GPS? (iGo minden probléma nélkül fut kocsiablakra szerelt telefonnal?)
-Van-e valamilyen magyar turistatérkép rá? (GisRussa, Navitel alapú. Turistautak.hu-ról nagyon aprólékos turistatérképek elérhetők WinMo-ra)
-Lehet-e a képeket mappákba szervezni? Azaz csak abból a mappából túrja a képeket a nézegető program, amit megadok neki a többi mappát hagyja békén (abból ne mutasson semmit), amíg nem váltok át. (Úgy hallottam, hogy nincs hagyományos értelemben vett filekezelő)
-Filmeket jól játszik le? (Van-e egyszerű konverter, amivel felirattal együtt át lehet konvertálni a filmeket laikus - a videotömörítési szabványokban járatlan - embereknek is?)
-Lejátszik tömörítésmentes (FLAC) zene formátumot?
-Bluetooth kihangosítót/füleseket jól kezeli? (Hangtárcsázással)
-Hívásrögzítésre van-e lehetőség?
-Mobilnet megosztás van-e valamilyen vezetékmentes módon? (Touch HD2 pl. wifi access pointként tud netet megosztani)

Ezek lennének a kérdéseim és előre is köszönöm, ha válaszoltok rájuk.

Üdv,
Andrew

(#20044) Karma válasza LordAndrew (#20043) üzenetére

LOGOUT blog

"-Lehet-e vele valamilyen módon Blackberry hálózathoz kapcsolódni (a céges levelezésem BB alapú, a WinMo platformon van rá egy BlackBerry connect nevű alkalmazás, ami szabványos BB eszköznek láttatja a telefont és megkapom rá az emileket pusholva)"

Nincs.

"-Lehet-e háttérben taskokat futtatni (SIP telefonkliens, MSN messenger)? Úgy hallottam, hogy hivatalosan nem, de van valami hack, ami lehetővé teszi."

Jailbreak után lehet, vagy a push notifikációk működnek még, pl. IM klienseknél, de nem annyira kényelmes.

"-Office dokumentumokat (elsősorban XLS és DOC) lehet-e szerkeszteni vele?"

Igen, ha veszel hozzá szoftvert.

"-Jó-e (stabil-e) a GPS? (iGo minden probléma nélkül fut kocsiablakra szerelt telefonnal?)"

Kell vele mókázni valamennyit (a topik alapján), de utána működik jól, ha jól emlékszem.
Majd valaki javítson ki, ha tévedek.

"-Van-e valamilyen magyar turistatérkép rá? (GisRussa, Navitel alapú. Turistautak.hu-ról nagyon aprólékos turistatérképek elérhetők WinMo-ra)"

Nem tudok róla.

"-Lehet-e a képeket mappákba szervezni? Azaz csak abból a mappából túrja a képeket a nézegető program, amit megadok neki a többi mappát hagyja békén (abból ne mutasson semmit), amíg nem váltok át. (Úgy hallottam, hogy nincs hagyományos értelemben vett filekezelő)"

Nincs fájlkezelő alaphelyzetben (jailbreak előtt és után is milliárd megoldás van), de nem utolsó sorban a szinkronizálás is elég képlékeny.

"-Filmeket jól játszik le? (Van-e egyszerű konverter, amivel felirattal együtt át lehet konvertálni a filmeket laikus - a videotömörítési szabványokban járatlan - embereknek is?)"

Igen és igen.

"-Lejátszik tömörítésmentes (FLAC) zene formátumot?"

FLAC-et nem, de ALAC-ot (Apple Lossless) minden szó nélkül.

"-Bluetooth kihangosítót/füleseket jól kezeli? (Hangtárcsázással)"

A hangtárcsázás csak 3GS-en működik, de nem tudom, hogy BT-n keresztül is megy-e.

"-Hívásrögzítésre van-e lehetőség?"

Nincs.

"-Mobilnet megosztás van-e valamilyen vezetékmentes módon? (Touch HD2 pl. wifi access pointként tud netet megosztani)"

Bluetooth PAN-on keresztül van, vagy USB-kábelen keresztül.

cilo9: Nem kell külön kikapcsolni.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#20045) cilo9 válasza Karma (#20044) üzenetére

cilo9
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszönöm!

A LordAndrew-nal írt válaszban mit értettél a navigációs résznél a GPS-szel való mókázáson? Lehet valahogy finomítani a dolgon (JB-nélkül)?

Üdv, Cilo

(#20046) Karma válasza cilo9 (#20045) üzenetére

LOGOUT blog

JB nélkül nem, de JB után van egy plist fájl, amit átírva lehet növelni a GPS-frissítések frekvenciáját. Mivel nekem nincs iPhone-om, csak átfutottam rajta, és megmaradt az emlék.

Break Driven Development

(#20047) Luser2000 válasza LordAndrew (#20043) üzenetére

Luser2000
(senior tag)

"... Jó-e (stabil-e) a GPS? (iGo minden probléma nélkül fut kocsiablakra szerelt telefonnal?) ..."

Nos, nekem a jelfrissítés átállítása után is szarul működik sajnos. Az elvárhatóhoz képest sokkal pontatlanabb a pozíció. Valamelyik programom (már nem emlékszem sajnos melyik, mert a leírtak miatt hanyagolom a GPS használatát, Sygic vagy Ndrive) még arra is képes, hogy néhány másodpercre bontsa a kapcsolatot a belső GPS vevővel.

Lehet a JB nem tetszik neki, nem tudom, hogy a "steril" készülékek mennyire teljesítenek jól GPS terén. Kíváncsi is vagyok rá.

Sony Xperia S (6.0.A.3.73), Galaxy Tab 10.1 P7500 Android 4.0.3, MacBook Air 11 OS X Lion 10.7.4

(#20048) Quaresma válasza zsolidodd (#19997) üzenetére

Quaresma
(fanatikus tag)

iBluenova azt hiszem erre a célra van..de az cask két iphone között működik..

Life is a game...but Football...Football is serious!

(#20049) Quaresma válasza Luser2000 (#20047) üzenetére

Quaresma
(fanatikus tag)

nekem jailbreakelt telefonomon az Igo hibátlanul működik..jelet sem veszítette még el pedig autós tartó híján az ölemben a telefon:)

Life is a game...but Football...Football is serious!

(#20050) Luser2000 válasza Quaresma (#20049) üzenetére

Luser2000
(senior tag)

szia,
az elején is jól működött az igo?
neked most v1.1 van, vagy az első verza?

már néha abban hiszek, hogy "be kell járatni" és majd "bekopik" (értsd: a tartós használat során pontosabbá válik).

Sony Xperia S (6.0.A.3.73), Galaxy Tab 10.1 P7500 Android 4.0.3, MacBook Air 11 OS X Lion 10.7.4

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.