Mikmor vetted és hol? 
Én 14 óra körül tudok benézni az Arénába, bár biztos nem lesz több.
Főleg nem 16 Gb Fekete, ismerem a szerencsémet... 
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

Mikmor vetted és hol? 
Én 14 óra körül tudok benézni az Arénába, bár biztos nem lesz több.
Főleg nem 16 Gb Fekete, ismerem a szerencsémet... 

Telefonon rendeltem meglévő előfizuhoz készülékváltással... 
(#10003) rolcsibácsi válasza Atlantis (#9984) üzenetére

jah ezt el is felejtettem, nekem is kihagyott párat de azthittem egyedi..
szerintem vmi olyan info lehetett bennük, vagy kedvencek voltak amik máshol tárolódnak vagy ilyesmi és azokat nem rakta fel, nemtudom sajna, de ha egyszer fentvannak a googleben, utána már nem lesz ilyen baj vele.
nekem kettőt kellet beírni de végig kellett nézni mindet. de egyszer kibírtam..
duplázás meg azért van mert két telefonkönyv van fent, egyiket töröld. vagy az összeset akár, ha már fentvannak googlen aztán szinkron..

Értem!Így könnyű!
Mindenki csak online rendelget,csak nekem nincsenek meg a körűlményeim ehhez?
Vagy esetleg írhatom kiszállítási módnak az ejtőernyőset, valahol a dunán Nürnberg és Bp-között... Ugyanis folyami hajón melózom 
(#10005) rolcsibácsi válasza [Ace] (#9988) üzenetére

és neked sikerült?
a többit énis megcsináltam de nemtudom melyik részt kell átírni, meg azt sem hogy mit kell beírni? azt h Budapest azt kész? vagy kell vmi kód is hozzá- városkód..
nekem los angelest mutatott átírtam akkor meg loadingot csak..
mellesleg vki leseggezett h wines volt a téma és annak örültem
hát sztem, nem csúnya, de hátteret attól még lehet változtatni, meg persze mást is. de nem szeretem mindig ugyanazt bámulni, néha kell egy kis felfrissülés. JB nélkül azért nem egy iphone powa, sokkal több lehetőség van benne mint alapból..
szifonon olvass utána hogy hogy szedd ki a felesleges démonokat és nem lesz lassú a telód!
nekem ha fut az ipod, mail, teló akkor van 40mega free memória, úgyh nem lassul be sehol
és segíts h hogy kell a hőmérsékletet belőni a háttérre!
3.0.1 miért nem jó? miért kell a 3.0? nincs baseband frissítés meg semmi különösebb változás, lehet redsnowolni, ultrasnowoln is..
[ Szerkesztve ]

Találtam egy nagyon jó programot, ami megkeresi, letölti és beégeti az ID3 tageket az MP3 fájlokba!
http://tagrunner.com/en/id3_tags_covers_lyrics/index.html
MOD: dalszövegeket és borítókat is
[ Szerkesztve ]

Téptél volna sorszámot a MOM-ban, hátha kivitték volna neked helikopterrel! 
(#10008) rolcsibácsi válasza Andreas (#10006) üzenetére

hangminta alapján? és hogy működik, mert eddig még nem láttam olyat ami nem cseszte volna el a számaimat.. rossz betűtípusok, vagy tök mást talált rá, szettekkel mit kezd?
áá inkább átírom magamnak, ha átírná rendesen akkor is összekerverne mindent.
iphone album artist alapján csoportosít, ezek a progik meg általában az artistot, albumot, számcímet nézik, tehát külön az album artistot nem. 

A 3.1 az már végleges vagy még béta ?
Asus Maximus II Gene .C2Q Q9650 -2x2GB Corsair XMS2 Dominator -3xHDD WD 250GB- Gigabyte HD 6970 OC 2 GB (op) win7-pro 64-bit Vista ultimated 64-bit.

Szia!
Szerintem ha magyar kikötőben tartózkodtok egy adott időpontban, a DHL oda is kiviszi, sőt ha beszélsz a DHL-el kiviszik akármilyen címre, akár úgy is, hogy a futárral megbeszéled, hogy az utca sarkán találkoztok. 06-40-45-45-45 a DHL száma, beszélj velük, mert mint nálam kiderült a T-mobile baromságokat csinál és mond (pl. a DHL csak délután 4-ig szállít ki, de a T-mobile felveszi 6-ig is, csak ugye soha nem kapod meg 4 után). Elég ha a T-Mobile-nak a címet mondod meg (gondolom az adott kikötőnek van egy száma, a hajónak meg egy neve, és elég tudnod azt, hogy melyik hétköznapi nap lesztek itt.
Én biztos megpróbálnám a helyedben! (a DHL nagyon rugalmas!)
hanee
"Most women complain that there are no single, straight men left. I'd just like to meet one that's human"

Tegnap a 3.01 jött ki, nem a 3.1...
www.napiapp.com | www.ace-blog.hu
(#10012) [Ace] válasza rolcsibácsi (#10005) üzenetére

CongifureMe.js fájlban kell megkeresni a város kódját és azt kell átírni. A weather.yahoo.com oldalon fennvan minden kód.
www.napiapp.com | www.ace-blog.hu

sziasztok,
Valaki egy-két mondatban leírná nekem, hogy pontosan mit kell állítani a telefonon, ha csakis és kizárólag wifin szeretnék netezni? Tehát nem szeretném, hogy felmásszon "titokban" valamilyen más csatornán keresztül a netre semmikor.
Tudom, hogy volt már róla szó, de bevallom nekem nem volt teljesen egyértelmű 
Nagyon köszönöm!!

"Az on net start forgalma... ajanljuk a ... csomagunkat. Udvozlettel T-mobil."
Ezt kuldte smsben T. Hat de miert ajanlgat nekem csomagot, mikor ikon200-as vagyok? Vagy valamit aktivalni kell a nethez es most kiszamlaz nekem valami horribilis osszeget? Vagy ezt nem ertem....
(#10016) Magimano válasza Balatonsound (#10014) üzenetére

szerintem az egy iPod Classic 
@ Nokia N95 @ iPhone 3GS @ MacBook White @ Mi ez? Hagymásbab? NEM KRUPLISHAL! @

Milyen csomagod van és mennyi forgalmat ír? Nem lehet, hogy elérted a havi forgalom felét? Vagy a limitet?
hanee
"Most women complain that there are no single, straight men left. I'd just like to meet one that's human"

Ma delutan vettem meg ikon200 csomagban, tehat 1G a forgalmam. Vagy valamit aktivalnom kellene? 

Csak 13Ft/10kb. Tiszta haszon.
2530Ft! Én a helyedben rákérdeznék a T-nél. 
[ Szerkesztve ]
Hívd fel őket, nem sokkal egyszerűbb??? 
"Csak úgy mondom"
Automatikusan kapod, ne törődj vele, ikoncsomagost nem érint.
(én is rákérdeztem anno, onnan tudom)
[ Szerkesztve ]
Iphone 4

Szerintem hívd fel holnap reggel a T-t, mert elvileg kellett volna hogy aktiválják az IKON200-as csomagodat! Ha ez nem történt meg, reklamálj!
Én még a telefont sem kaptam meg, de már él a hűségnyilatkozatom 5 napja...
Vagy ha van hozzáférésed a T-mobile oldalán, akkor ott is meg tudod nézni milyen díjcsomagban vagy most a rendszer szerint.
hanee

Őrület ami Velem történik!Bürokrácia!
Bementem az Arena-ba és volt egy utolsó darab 16Gb-os fekete,pont amit akartam.
El sem hittem!
A csajszi fel is ajánlotta elteszi, amíg a Vodafone-tól kikérem a számhordozási emgedélyt.
Lementem a szemét vodához és azt mondták 2 nap mire kiállítják?!
2nap mire kell nekik ez 1 rohadt papír amit csak ki kell nyomtatni?Annak idelyén mikor a T-től vittem oda a számom a T azonnal kiállította és ők azonnal át is vettek.
Ez a két nap pont arra elég,hogy addígra már újra Bécsben leszek és legelőbb 2 hét múlva jutok telefonhoz.És persze azt amelyiket félretették azonnal elvitték,amint mondtam,hogy nem tartok rá igényt.
Szemét Voda!SOHA többet nem megyek vissza!!! 

Köszi a segítséget,de csak 2 hetente szombat vasárnap állunk itt.
És 2 hét múlva szerencsére jövök szabira,így lesz időm lefocizni a bürokrata vodával a számhordozást! 
[ Szerkesztve ]
ne félj ettől, nekem is küldözgették az első hónapban, sőt, ha felhívtam lekérdezni az egyenleget, több százezres összeget mondott a gép, mert a beszélgetést, netforgalmat,mindent számláz, és csak a végén, "kedvezmény" címszóval vonja le a lebeszélhető perceket, netforgalmat. 
[ Szerkesztve ]
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

Kitartást! 
Én is voltam vodás előfizető, el is jöttem tőlük elég hamar..
Mondjuk az ügyintézés a T-nél sem sokkal jobb, jelenlegi tapasztalataim szerint...
no valaki vett már 3GS-t a fórum társak közül?
mi a vélemény, tapasztalat a gyorsaságát tekintve? hogy tetszik?
Üdv: Csabee.

Jó reggelt!
Appstore-os kérdésem lenne. Vettem egy gamét (Face Fighter) 0.79 euro volt az ára, ami esetemben 526 huf-ot jelentett. Azért ez kicsit meleg. Korábban vettem egy angol-magyar szótárt és ott nem volt ilyen gondom. Ha ez így megy azt hiszem 3x is meggondolom a legál szoftver vásárlást.
[ Szerkesztve ]
(#10029) hanee válasza Foxhound1980 (#10028) üzenetére

És mi a kérdésed? 
(#10030) Csabee. válasza Foxhound1980 (#10028) üzenetére
és csak ezt szeretnéd megosztani velünk? vagy átverve érzed magad? Appstore-ban ki volt/van írva az ára.. szóval ne lepődj meg hogy ha 0,79euro akkor ténylegesen anynit lefog vonni! Játékra sztem meg felesleges ennyi pénzt költeni!
Nekem nem csak az első hónapban küldték, hanem azóta is. (9 hónapja)
Iphone 4
(#10032) Foxhound1980 válasza Csabee. (#10030) üzenetére

0.79 euro mióta 526 huf? 
Lol. A 0,79 euro mióta 526 ft? Ő erre értette...
Megelőztek
[ Szerkesztve ]
Iphone 4
nem tudom, godnolom számlavezetési díj? én nem vettem még meg programot vagy 2x vette meg?.. mer úgy jön ki az az összeg
[ Szerkesztve ]

Olyat lehet, hogy véletlenül kétszer számlázzák ki?
Szerintetek lehetséges, hogy egy pénzbe kerülő programot valahogy ingyen meglehessen szerezni?
Találtam Cambridge Advanced dictionaries-t de elég húzós az ára 
olyan létezik hogy egy fizetőset ingyenm eg tudj szerezni, akár a cydia ból vagy akár máshonnan..
(#10037) Foxhound1980 válasza Csabee. (#10034) üzenetére

Kijött a mailemre a száma. 0.79 euro szerepel rajta. A vásárlásról kapott sms értesítő 526,- forintot jelez, ami olyan, mintha 1.99 euro lenne középárfolyamon. Szinte hetente rendelek ebayről meg külföldi boltokból, de ilyennel még nem találkoztam, szóval eléggé érdekesnek hat a dolog.
[ Szerkesztve ]
(#10038) Csabee. válasza Foxhound1980 (#10037) üzenetére
kérdezz rá a bankodtól hogy mi is ez, mert ha a számla erről szól akkor annyit kell levonnia csak
(#10039) Foxhound1980 válasza Csabee. (#10038) üzenetére

Az lesz, de előbb írok egy mailt az appstore-nak. Hétfőn meg bemegyek a bankba.

Ohh értem.. tehát JB kellene hozzá... szívás
Asszem maradok akkor az online Cambridge Dictionaries-nél
Az ingyen van..
hanee
hm.
mért félsz a jb-től?

Nem félek tőle, csak csak.. nem tudom.. Jó az nekem? Igazából nem mentem még bele ebbe részletesen, csak én jobban szeretem a 100%-ig jogtiszta megoldásokat (ha már jogász vagyok), és azt gondoltam eddig, hogy kipróbálom így, és meglátjuk..
Esetleg (mivel ide nem lehet) privátban megírhatnád miért jó nekem a JB 
hanee
(#10043) cilo9 válasza Foxhound1980 (#10028) üzenetére
Előfordul az ilyen. Több appstore-os progi hsz-nél olvasható, hasonló eset. Én még nem futottam bele ilyenbe, pedig sokat vásárolok a store-ban. Okára én is kiváncsi lennék, szóval meg tudsz valami, akkor oszd meg velünk. De lehet azért csinál ilyet, mert netán az adott app akciós lett, és van valami átállási idő. Tehát a storeba az új ár van, de a régit számlázta még. Ez csak egy tipp, ne vedd készpénznek.
Üdv, Cilo
rendben én szívesen leírom! 

Köszi 
(#10046) Foxhound1980 válasza cilo9 (#10043) üzenetére

Köszi! Mképp megírom mi volt. Ma egy barátom épp említette ezt a új ár-régi ár dolgot, lehet az volt a gond. Csak ez akkor sem magyarázat arra, hogy a számla nem a levont összegről szól. OTP direktbe belépek estefele mikor frissül, és megnézem ott mit mutat a rendszer.
(#10047) samgar válasza Foxhound1980 (#10046) üzenetére
Nálam is előfordult már. 0,79 euros proginal tobb mint 2 eurot vont le. Azóta sem tudom miert.
Iphone 4
(#10048) cilo9 válasza Foxhound1980 (#10046) üzenetére
Az e-mailes számlát mivel az iTunes Store-tól kapja az ember, ezért gondolom itt az adminisztrációs automatizmus pusztán kimásolja az árat, a progi nevet stb. a Store-ból az accountod szerint. Hogy aztán maga a banki fizetési mechanizmus is eszerint megy az egy újabb kérdés. Lehet ilyenkor valami más adatbázist használ az Apple és itt lehet elcsúszás, a friss árak átvezetésének terén. De persze ez is egy puszta spekuláció
. Kiváncsi vagyok, hogy az Apple fog-e válaszolni a leveledre. Az nagyon érdekel!
Üdv, Cilo

Még nem jutottam hozzá,de gyorsban leteszteltem a kiállított darabot!
És tényleg K*RVA gyors!!!

Mindenre azonnal reagál, semmire nem vesz időt igénybe. 
És az iránytű is tuti!
Jól jön majd geoláda keresésnél! 
A kiállított darabon volt legalább 30 játék, nagyon komolyak, PSP gyalázó grafikával, gondolom ezek nem lesznek rajta az értékesített darabokon.