Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#29001) Gicz válasza [Ace] (#29000) üzenetére

Gicz
(tag)

milyen itunes mappára gondolsz? ahova települ az itunes?

lássuk jól értem e.

lementem az itunes mappát, ujrarakopm a wint, feltelepítem itunest, majd a telepített itunes mappát felüliratom a lementettel?

Macbook Pro 13 user

(#29002) [Ace] válasza Gicz (#29001) üzenetére

[Ace]
(fanatikus tag)

Zene/iTunes, nem ami a program files-ban van.

Ezt kell menteni és minden marad a régi (oszlopok beállítása stb...)

www.napiapp.com | www.ace-blog.hu

(#29003) W. válasza Gicz (#28996) üzenetére

W.
(fanatikus tag)

Wifi syncel még gyorsabban is mennek át a tartalmak, nem?
Akkor ez ki van pipálva, gyakori itt az 1-2 zeneküldözgetés. Amúgy az iPhone tulajok mit tapasztaltak? Elegendő a 16gigás változat legtöbb esetben?

(#29004) Csapi007 válasza W. (#29003) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem, wifi sokkal lasabb mint a kábeles megoldás.
Nekem nem lenne elég 16GB.

"Csak úgy mondom"

(#29005) dirty.yakuza válasza W. (#29003) üzenetére

dirty.yakuza
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én a "16GB elegendő" táborhoz tartozok. Mondjuk én nem hallgatok rajta zenét nem nézek filmet. Csak játékok, progik vannak rajta. Ha zenét is hallgatsz és nem szeretnéd hetente cserélgetni a rajta lévőket akkor érdemesebb a nagyobb kapacitásút választanod! :R
(Eddig 1 kivételével minden szifonom 16-os volt... és mindig majd 10GB szabad....)

★http://soundcloud.com/nastech★http://www.beatport.com/#artist/nastech/209369

(#29006) Gabesz1019

Gabesz1019
(fanatikus tag)

Szerintetek az iPhone 4 hazai megjelenését követően kb. mennyivel fog lejjebb menni a használt 3GS-ek ára?

Nokia 5800 és iPod touch 3.gen. 8GB ELADÓ! -----> http://href.hu/x/gco6

(#29007) manchester85 válasza Gabesz1019 (#29006) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem ez főleg attól függ, hogy a hazai megjelenéskor itthon mennyibe fog kerülni hivatalosan a 3GS és a 4. 80-90-nél nem hiszem, hogy kevesebb lenne.

IPad 2 16GB white, iPhone 4 8GB black

(#29008) Kartács

Kartács
(fanatikus tag)

Hala!

Egy olyan kérdésem lenne hogy ha veszek egy Fehér iPhone 3Gs-t és én fekete hátlapot szeretnék rá akkor az hogy s mint működik és mennyibe kerül kicserélni?

Láttam itt olyat hogy 10.000körül van egy hátlap v több de láttam már 2.000ért is.
Meg hallottam hogy valami tartozékokat is tart a hátlap (akutartó vagy mi meg ilyenek). :F

Fehér helyett egy sima feketére lenne szükségem ez kb mennyibe kerülhet?

Köszi előre is.

Gigabyte MA790XT-UD4P ::::: Phenom II X4 965 @ 3,8GHz ::::: G.Skill 4GB 1600Mhz ::::: Asus 6950 DCII/2DI4S/2GD5 ::::: Corsair TX750W ::::: HAF932 - SimonYana @ Black Style ::::: Scythe Grand Kama Cross

(#29009) Gicz válasza Kartács (#29008) üzenetére

Gicz
(tag)

egyszerűbb ha eladod a fehéret és keresel egy feketét sztem.

2.000 forintos az valsz ilyen rápattintós volt, én 20 körüliért hallottam munkadíjjal együtt a ház cserét.

[ Szerkesztve ]

Macbook Pro 13 user

(#29010) Otisz válasza Kartács (#29008) üzenetére

Otisz
(senior tag)

Én mindig ilyen rápattintósat használtam.
Nekem tökéletesen megfelel, és olcsó.

(I____\==OOOO==/ ____I)

(#29011) Kartács válasza Otisz (#29010) üzenetére

Kartács
(fanatikus tag)

Köszi a válaszokat,
de ez a rápattintós nem áll el tőle? Nem lesz így vastagabb a telefon? :F

Gigabyte MA790XT-UD4P ::::: Phenom II X4 965 @ 3,8GHz ::::: G.Skill 4GB 1600Mhz ::::: Asus 6950 DCII/2DI4S/2GD5 ::::: Corsair TX750W ::::: HAF932 - SimonYana @ Black Style ::::: Scythe Grand Kama Cross

(#29012) Enjoy

Enjoy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ma ingyenes az iBlast Moki játék az US Store-ban. ;)

► Més que un club ◄

(#29013) dirty.yakuza válasza Enjoy (#29012) üzenetére

dirty.yakuza
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Faja kis játék! :)

★http://soundcloud.com/nastech★http://www.beatport.com/#artist/nastech/209369

(#29014) Kashim válasza Kartács (#29011) üzenetére

Kashim
(senior tag)

De, ezért nem használom én sem az enyémet.
Mondjuk az enyém kicsit durungabb az átlagnál, mert ilyen bőrhatású, de akkor is picit elcsúfítja szerintem az egészet. Most vacilálok egy full body invisible shielden. Amúgy lehet kapni ilyen matrica szerű mintás fóliákat, ha nem akarsz duci telefont még az lehet egy alternatíva, jól is néznek ki meg védik is a hátlapot szóval kárt nem okozhatsz. Csak arra figyelj, ne ilyen ócskaságot vegyél, mert azok levételnél okozhatnak meglepetéseket. (értsd: vakarhatod utána a maradékot)

skinzone

[ Szerkesztve ]

Steam: san7i_hl // XBL: Kashims // GameCenter: kKNd // Battletag: kKNd#2600

(#29015) Kartács válasza Kashim (#29014) üzenetére

Kartács
(fanatikus tag)

Oksa,

Kösz az infókat és ezt a linket!

(#29016) Gabesz1019 válasza manchester85 (#29007) üzenetére

Gabesz1019
(fanatikus tag)

Értem, de akkor ezek szerint ugye a 4 megjelenése után érdemesebb használt 3GS-t venni?

(#29017) manchester85 válasza Gabesz1019 (#29016) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Figy, mit értesz érdemes alatt? Minden műszaki cucc ára kronológikusan esik, ehhez kétség nem fér. Vagyis minél később veszed, elvileg annál olcsóbb lesz. Csak hát ha így gondolkoznánk, sose vennénk semmit. :U Az a baj, hogy mivel használtan akarod venni, így nehéz megmondani, hogy mennyire éri meg, mert eladótól, állapottól, szerencsétől függ. 10-15 ezerrel biztos, hogy olcsóbban kapod meg ugyanazt szeptemberben, mint most, de ugyanennyivel lelakottabb is lesz. Viszont biztos lesz olyan is, aki annyira beleszeret az újba, hogy emiatt adja el a régit, és így akár jól is járhatsz. Szerintem idén nem nagyon megy 80 alá a 3GS használt ára, neked kell tudnod, hogy megéri-e várni...

[ Szerkesztve ]

(#29018) Gabesz1019 válasza manchester85 (#29017) üzenetére

Gabesz1019
(fanatikus tag)

Igen, ezzel tisztában vagyok, hogy minél később veszem annál olcsóbb lesz, viszont annál kevesebbet is tudom használni. :)

Most egy 3.gen. 8GB touch-om van amit februárban vettem, viszont annyira megtetszett az iOS, hogy szeretnék egy iPhone-t. Előfizetéssel nem szeretnék venni, mert annyit nem telefonálok, hogy megérni egy akár a legolcsóbb díjcsomag is, dominóba pedig nekem egy kicsit drága, ezért gondoltam arra, hogy ha találok egy jó állapotban lévő használtat akkor megveszem. Én is kb. olyan 85-90e körüli árra gondoltam. Előtte még el kellene adnom a touch-ot és az 5800-mat is.

Nekem az elsődleges szempont, hogy hardveresen és szoftveresen is minden rendben legyen vele + ne legyen agyonstrapált kinézete kisebb karcok a hátulján nem nagyon zavarnak. Ahogy most nézegettem 100-110e között mozognak de akkor lehet, hogy szeptemberbe már 80-90e körül is lesznek ilyen állapotúak és akkor inkább várok addig.

Csak kíváncsi voltam, hogy nektek mi a véleményetek, hogy kb. mennyit fog esni az ára.

(#29019) SyntaxeError

SyntaxeError
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

4G Isteni szép lett. Végre méltó utód, nekem a 3Gs kicsit csalódás volt...

▄▀▄ Az Apple egy életérzés

(#29020) Csapi007 válasza Gabesz1019 (#29018) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hy
Én is így voltam vele. Touch után egyértelműen szifon következett.
De kétlem hogy sokat fognak esni az árak hiszen ott lesznekk még a használt 3G-k is amik "fent" tartják az árszintet.

"Csak úgy mondom"

(#29021) manchester85

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem tudom, hogy volt-e róla szó a bemutatón, és elkerülte a figyelmemet, de ez a FaceTime fizetős, vagy ingyenes dolog lesz? Mert ugye csak wifin és csak iPhone 4 között fog működni a funkció. Más kérdés, hogy részemről ennek nem mostanában lesz aktualitása. :DDD

(#29022) Gicz válasza Gabesz1019 (#29018) üzenetére

Gicz
(tag)

figy nekem van egy 3GS em fekete 16os, fullos állapot, doboz, és szeptemberben még lesz rá 6 hó gari, én amint megjelnik veszek 4g-t ugyhogy ha akkor kell írjál rám és nem kell hírdetgetnem.

Macbook Pro 13 user

(#29023) Gabesz1019 válasza Gicz (#29022) üzenetére

Gabesz1019
(fanatikus tag)

Rendben köszi, addig kérdezősködök az ismerősöknél hátha valakit érdekel az 5800-m és a touch-om, ha nem akkor meghirdetem.

Majd jelentkezem. :)

(#29024) Otisz válasza Kartács (#29011) üzenetére

Otisz
(senior tag)

Elállni nem áll el, és nem sokkal lesz tőle vastagabb.

(I____\==OOOO==/ ____I)

(#29025) Immy

Immy
(senior tag)

Üdv

Sima iphone3g-re létezik iránytű?

Off: hol a legolcsóbb a képernyő fólia?

Immy

Mail!

(#29026) csacsu

csacsu
(kvázi-tag)

valaki legyen szíves és segítsen jailbrakelni a telom.3gs 3.1.3(7e18)

Köszönöm :F

huh-mit írjak ide? a lányykori nevemet?

(#29027) Csapi007 válasza Immy (#29025) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hy
GPS programokban van, de csak akkor "működik" hogyha mozogsz.
Vaterán lehet már 500 Ft körül is kapni.

csacsu: Első hsz.

"Csak úgy mondom"

(#29028) csacsu

csacsu
(kvázi-tag)

sajnálom nemtudtam..

(#29029) SyntaxeError válasza csacsu (#29028) üzenetére

SyntaxeError
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szerintetek mennyire fogja lenyomni 4G a 3Gs és a 3G árát? Mert ha nagyon akkor most eladnám 3G-m és majd veszek olcsóbban 3Gs-t :K

(#29030) WuuWuu válasza Immy (#29025) üzenetére

WuuWuu
(kvázi-tag)

az attol függ hogy milyen :)

(#29031) SyntaxeError válasza WuuWuu (#29030) üzenetére

SyntaxeError
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Az enyém még garis szinte karc mentes tokos full dobozos 3G 16GB.
Már ha ezt kérdezted... :R

(#29032) manchester85 válasza SyntaxeError (#29029) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mintha nem erről beszéltünk volna az elmúlt egy órában... :W 3G-t már most se lehet kapni a T-nél, és mivel nem is gyártják már, így a 4G megjelenésekor se lesz. Szerintem hivatalosan a 3Gs ára nem fog esni a T-nél a 4 megjelenésekor. Használt áron 25 ezerre saccolom a 3G és a 3GS közötti különbséget, ha megjelenik a 4.

(#29033) balazs0102 válasza SyntaxeError (#29029) üzenetére

balazs0102
(tag)

sztem nem nagyon fogja befolyásoni. Majd szeptember körül lesz itt az iphone4 és szte méregdrága lesz. amugy is egész értékálló cuccok ezek és a tulajok se fogják nagyon lejebb adni sztem.. én legalább is biztos nem adnám olcsóbban (ha eladnám)

én ugyanígy gondolkoztam h de jó lesz jön a 3gs és veszek egy 3g-t :D és semmit nem válozott :) kb ez várható ha jön a 4 is :)

(#29034) SyntaxeError válasza balazs0102 (#29033) üzenetére

SyntaxeError
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Igazság szerint boldog vagyok hogy így látjátok mert akkor értékálló a telefonom.

(#29035) manchester85 válasza SyntaxeError (#29034) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért két külön dolog, hogy a szolgáltatónál nem ment lejjebb vagy a használtpiacon nem ment lejjebb. Ma már 65-70 egy 3G és 100 körül van egy 3GS használtan. Ha a 130k és 160k-s dominós árból indulunk ki, akkor ez gyakorlatilag minden, csak nem értékálló. Az meg, hogy a T-s előfizetéses árak nem mennek lejjebb, egyáltalán nem meglepő. Ikon 200-ban féláron, ikon 400-ban negyed áron kapod a telót. Ez még 1 év után is jó vétel, hisz a hazai szolgáltatók a legtöbb készülékét max pár ezerrel adják olcsóbban egy drágább csomagban...

[ Szerkesztve ]

(#29036) balazs0102 válasza manchester85 (#29035) üzenetére

balazs0102
(tag)

mert aki 160ért vette (dominóban) muszáj eladni 110k-s áron a gs-t mert sokan megveszik előfizuval olcsón aztán elpasszolják és nekik 110ért is emgéri bőven. muszáj hozzá igazítani az árat különben nem tudja eladni. Amúgy a többi telefonhoz képest nagyon is értékálló

(#29037) hatesz

hatesz
(kvázi-tag)

Köszi srácok, feléledt az iPhone-om, kicsit rámijesztett, ez a reset (power+home gomb egyszerre nyomva) megoldotta a problémát. Ezek szerint nem bírta a cucc hogy 3-4 órát kinn voltam a melegben vele a városban (a zsebemben lapult) és utána bementem a hűvösebb lakásba. Szerintem attól dobhatott egy hátast és ezért nem hagyta magát bekapcsolni.
Amúgy azért írtam be ide a kérdést, hogy más is láthassa, igen lehet hogy rá tudtam volna keresni a keresőben, de így másokkal is meg tudtam osztani a problémámat, és szerintem most hogy jön a forró nyár, talán más is fog így járni... Szerintem erre való a fórum, hogy megosszuk egymással a tapasztalatainkat, ezért még nem kell leugatni az embert, ha meg meri kérdezni hogy hogy tudja bekapcsolni az iPhone-ját ha a sima power gombra nem reagál. Misi1979 és xxman értitek ugye mire gondolok...
Mások beszólás nélkül tudtak segíteni, gondolok itt leroyclub-ra a000-ra, csapi007-re...
Köszönöm a segítséget

Hogy mire való a nyomtató? Lassítja a papír haladását a szemetes felé...

(#29038) spyduck

spyduck
(PH! kedvence)

Az összes navigációtól melegszik a 3GS vagy csak az igo hozza ki belőle? A sima 3G is melegedett sok NET és GPS után?

A telefon üzemidején változtat vmit, h a 3G enabel vagy disable módban van? Tudom, h net gyorsabb de érek el vele vmit ha netezés után kikapcsolom a 3G-t?

www.laptopkalauz.hu

(#29039) tikshow válasza spyduck (#29038) üzenetére

tikshow
(senior tag)

1. dolgozik a proci, e van
2. ha be van kapcsolva gyorsabban merül, szal amikor nem kell akkor kapcsold ki nyugodtan, email a push edgen is megy tökéletesen

[ Szerkesztve ]

(#29040) Misi1979 válasza hatesz (#29037) üzenetére

Misi1979
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha tulmelegedik az iphone, kiirja ezt es kikapcsol, tovabba addig nem engedi magat bekapcsolni, amig le nem hult. De ezt is ki kell irnia.

A segitokeszseg adott, mindenki volt kezdo, viszont van, akinek konnyebb masok segitseget kernie teljesen alap dolgokban es van, aki inkabb guglizik 5 percet es ertelmezi annak eredmenyet. Utobbi a nema tobbseg, de sebaj, a kisebbseg teszi sokszinuve ezt a forumot is.

A kismókusok kenyérre is kenhetik..

(#29041) WuuWuu válasza Misi1979 (#29040) üzenetére

WuuWuu
(kvázi-tag)

vidszont 1-2 dologgal kapcsolatban neha jo/megynyugtato szemelyes tapasztalatot hallani .

(#29042) csacsu

csacsu
(kvázi-tag)

valaki mondja meg hogyan tehetek videokat a 3gs emre.zenét tudtam rá tenni de videot még nem sikerült

(#29043) csacsu válasza WuuWuu (#29041) üzenetére

csacsu
(kvázi-tag)

irtam neked hali

segítesz?

[ Szerkesztve ]

(#29044) Immy válasza WuuWuu (#29030) üzenetére

Immy
(senior tag)

Olyasmi ami a 3gs-en van? :)

Mail!

(#29045) Immy válasza csacsu (#29042) üzenetére

Immy
(senior tag)

A legegyszerűbb szerintem ha wifin keresztül másolsz rá filmet.
Ehhez kell a discovery apps.

Mail!

(#29046) hatesz válasza Misi1979 (#29040) üzenetére

hatesz
(kvázi-tag)

Bocs, de nem éreztem láma kérdésnek amit kérdeztem. És képzeld, a teló megvétele elött rengeteget olvastam a neten, 3 napig folyamatosan ezt a fórumot böngésztem, hogy mások tapasztalataival, tanácsaival és ötleteivel gazdagodjak. És azóta is olvasom.
Az elsö bekezésed köszi, na ezt pl nem tudtam, bár nekem nem írt ki semmit.
De a második bekezdésedben már megint lekezelö vagy, osztod az észt. Mindegy, elfogadom hogy ilyen kioktató a stílusod. Amúgy nem érzem hogy a problémám "teljesen alap" lenne.
Csak mondom, másnak nem degradál az "alap" problémámra válaszolni kioktatás nélkül. És bocs hogy nem vagyok profi iPhone témában, de azt hittem a fórumba kérdéseket is fel lehet teni, nemcsak másokét olvasni...
De amúgy tényleg köszi a segítséget, nem tudtam erröl a hömérséklet hibáról

WuuWuu: Ahogy mondod. szerintem itt van egy közösség és én pl nagyon bírom a prohardver fórumot, mert egyrészt sokat lehet tanulni belöle, pl nekem is rengeteg fel nem tett kérdésmere megkaptam itt a választ, de ha az 1 hónapos teló egyszer csak nem hagyja bekapcsolni magát, akkor igenis megkérdezem, hogy tudna-e segíteni valaki. És ha pl holnap valakinek ugyanez a gond elöjön, feljön ide, és látja hogy más is járt így, akkor már ö nem fogja megkérdezni.
Nem azt kérdeztem szerintem, hogy hogy lehet ékezetes betüket írni vagy hogy bluetooth-szal tudok-e fájlokat küldeni...

[ Szerkesztve ]

Hogy mire való a nyomtató? Lassítja a papír haladását a szemetes felé...

(#29047) Quaresma válasza csacsu (#29042) üzenetére

Quaresma
(fanatikus tag)

hozzáadod a filmet iTuneshoz és a movies fülön állítsd be a szinkronizálást a filmekre is

Life is a game...but Football...Football is serious!

(#29048) WuuWuu válasza hatesz (#29046) üzenetére

WuuWuu
(kvázi-tag)

rajta tartod a betün az ujjad. es elöjönnek az ekezetesek is ott kitudod valasztani huzd rajta az ujjad.

(#29049) Misi1979 válasza hatesz (#29046) üzenetére

Misi1979
(senior tag)
LOGOUT blog

"Le tud´nád írni a reset menetét? Ha nem ragál a bekapcsra, akkor hogy lehet bármit is csinálni vele? Bocs hogy nem keresek utána..."

Vegulis jogos, igazad van, en reagaltam tul. Tenyleg kulonbozunk.

[ Szerkesztve ]

A kismókusok kenyérre is kenhetik..

(#29050) tikshow válasza csacsu (#29042) üzenetére

tikshow
(senior tag)

ugyanúgy, de csak mp4 vagy mov(ez nem biztos), konvertálgass

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.