bármikor
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
(#47001) rolcsibácsi válasza Szecsy (#47000) üzenetére
- Privát
- 2011-03-06 20:25:38

rolcsibácsi
(őstag)
(#47002) manchester85 válasza rolcsibácsi (#46996) üzenetére
- Privát
- 2011-03-06 20:26:04
Közös fürdés? 
IPad 2 16GB white, iPhone 4 8GB black
Sziasztok!
Letezik olyan iPhone 2G aminek a beszelgeteshaz hasznalt hangszoroja NEM HALK? Vagy remenytelen es inkabb 3G-ben gondolkodjak?
Elore is koszi!
Légy önmagad!... De ha lehetsz BATMAN, akkor legyél inkább BATMAN!
(#47004) rolcsibácsi válasza manchester85 (#47002) üzenetére
- Privát
- 2011-03-06 20:43:31

rolcsibácsi
(őstag)
beszállsz?
Viktor: valószínű hardvergondja van, vagy neked halláskárosodásod sajnos. 2g-3g ugyanaz..
[ Szerkesztve ]

Sdmv8
(kvázi-tag)
Csatlakozom, szerintem is nagyon jó tok.
iPhone4 16GB - iSkin solo Black

persil
(senior tag)
Szóval sem említettem, hogy át lettem verve, mert ipad baseband-es a teló, amit vettem.
Azt mondtam, hogy a rohadt szemét csaló, aki átvert, az nem mellesleg azt IS elfelejtette közölni, hogy ipad baseband-el nem lesz gps-em.
Tehát nem az ipad baseband volt az átverés. Utánaolvastam és kiderült, hogy így nem megy a gps, ez nagyon sajnálatos, de ez van.
Az eladó azt felejtette el közölni, hogy a digitizer randomra megadja magát és nem érzékel szart sem, nem hogy az érintést. Na ezt tartom átverésnek, mivel kizárt, hogy a tulaj ne tudjon egy ilyen hibáról. A kipróbálás negyed órája alatt meg nem jött elő a bibi.
De ez is mindegy most már, mert digi lett cserélve és azóta hibátlan, tehát összeségében többe került a teló, mint kellett volna, de ennyi.
Csak azért írtam le, hogy félreértés ne essék, nem említettem olyat, hogy az ipad baseband miatt bárki is átvert volna. Baseband-el ez előtt meg azért nem foglalkoztam egyáltalán - így nem is tudhattam, hogy 06.15-el nem lesz gps - mert konkrétan nem érdekel a baseband, én annak csak örülök, ha Tmobile függő egy telefon, tehát sosem függetlenítenék.
Egy üzletre 48 órát szánok, ez mindenkinek elég kell legyen. Ha kell egy termék, akkor van rá fél órád.
(#47007) rolcsibácsi válasza persil (#47006) üzenetére
- Privát
- 2011-03-06 21:22:18

rolcsibácsi
(őstag)
miért nem vetted egy boltban a telódat? miért nem kértél számlát stb..
nyilván mert olcsóbb egy használtat venni, de ha már használtat veszel, érdemes lett volna pár dolgot olvasni úgy általában az iphonokról amiket használtan adnak el nem? amikor vetted akkor nem kellett volna kipróbálni minden funkcióját? ez is a te hibád sztem, amellett hogy melletted állok mert az eladó egy tahó fasz lehetett aki neharagudj de talált magának egy balekot.. te szopsz a telóval, őt meg majd megveri az élet (reméld)
(#47008) vadászcsiga válasza rolcsibácsi (#47007) üzenetére
- Privát
- 2011-03-06 21:25:04

vadászcsiga
(PH! addikt)
Utána mindig okosabb az ember.
iPhone 4S
#46995 manchester85: Nyilván mikor még nem volt iPhonom sok dolgot nem tudtam, amit már igen. Viszont elég tájékozott voltam a témában. Egy 2G volt az első iPhonom. Előtte elég rendesen utána néztem a dolgoknak, kérdezgettem az ismerőseimet, akiknek iphonejuk volt, hogy ne csak egy vak hülye legyek, mikor megveszem azt a bizonyos iPhone-t. Nagyjából tudtam kezelni az iTunes-t, szoftverben nagy részben otthon voltam, AppStore-t és hasonlókat már tudtam kezelni, mikor megvettem az elsőt. Függetleníteni nem tudtam (még mindig nem tudok, vagyis tudok, de nem szeretnék kockáztatni, inkább rá bízom valaki másra, aki már ezerszer csinálta). Jailbreaket tudtam mi, de nem tudtam jailbrekelni, ma az már természetesen megy. Mindegy, nem részletezem, a lényeg, hogy azért rendesen utánajártam a dolgoknak, próbálgattam sok iphone-t, mielőtt megvettem a 2G-m.
De, tényleg beszélgettünk turbo sim-el kapcsolatban privátban, tévhitben voltam, azt hittem tudom turbo sim -el bármelyik basebandet függetleníteni, de közben kiderült, hogy turbo sim -el csak azokat a baseband-eket tudom függetleníteni, amik már szoftveresen is függetleníthetők.
iTunes -ot tudom kezelni teljesen. Volt egy problémám vele pár hónapja, de megoldódott. Azt említettem, hogy utálom az iTunes-t, és ez még mindig így van, de tudom kezelni.
Downgrade-t nem én csináltam, igen, ezt fent bővebben ki is fejtettem. Tudtam róla, hogy 4.2.1 -es szoftverű iphone-t veszek, mert úgy volt, hogy váltok T-mobilra, de végül nem így alakult.
Azt mondjuk nem tudom, hogy te honnan tudod, hogy hány iphone-t vettem már, vagy adtam el. Meg-hogy ennek mi köze az egészhez.
Szoktam cserélgetni, hogy keressek rajta egy kicsit. Pl. lassú volt nagyon nekem a sima 3G, ezért 3GS-t szerettem volna, de nem volt rá pénz, elkezdtem cserélgetni az iphonokat, és 55 ezerből csináltam egy 3GS-t, ezzel 25-30 ezret megspóroltam.
#46997 trobi28: Hát én sem értek veled egyet, nem egy húron pendülünk, ez van. 
#47006 persil: De miért kellett volna mondania, hogy iPad baseband -el nincs GPS? Mert a szavaidból azt veszem ki, hogy említette, hogy iPad baseband van a telefonon. Szerintem nem tett semmi rosszat, ő elmondta, hogy iPad baseband van rajta, valaki még ezt sem említi meg. Ráadásul eléggé elterjedt már, hogy ennek a baseband-nek nem megy a GPS funkciója, és wifi/térerő problémái is vannak. Ha szerintem valaki tudja, mi az az iPad baseband, akkor tudja azt is, hogy azzal bezony vannak problémák is. Ha pedig nem tudtad, és említette, akkor meg kellett volna kérdezned tőle, hogy az milyen pontosan, és akkor tényleg illett volna elmondani, hogy mi is az, és nem megy vele a GPS.
Az más, hogy a digitizert nem mondta, ez tényleg aljas dolog volt.

Szecsy
(fanatikus tag)
Sajnos ma Roller kollegaval szerettem volna kiprobalni a facetimeot 3gn de meg a sima facetimeomat setudtam bekapcsolni...
Megnyomtam h on el is kuldte az smst visszajelzest is kaptam h megkapta a kulfoldi szam de egyszeruen ezek utan folyamatosan azt irta h folyamatban a lekeres...
Mi lehet a gond illete volt mar vkivel ilyen? Vagy ez betudhato h vasarnap este probaltuk??
Mindenesetre holnap felhivom t-t
- Privát
- 2011-03-06 22:21:55

vadászcsiga
(PH! addikt)
Van valakinek ilyen tokja: [link]?
Belefér tökéletesen egy 3GS?
iPhone 4S
(#47012) persil válasza rolcsibácsi (#47007) üzenetére
- Privát
- 2011-03-06 22:48:46

persil
(senior tag)
Ertelek es reszben igazad is van, viszint megint elmentunk egymas mellett.
A baseband-tol most elvonatkoztatva vettem egy tokeletesnek latszo telot, amirol 15-20 perc intenziv nyomkodas alatt sem derult ki, hogy bibis lenne. Otthon vettem eszre, hogy a digi random modon erzeketlenne valik es, ha fejreallok akkor sem tehetek errol, nem erzem, hogy az en benasagom lenne, ez szimpla tisztessegtelenseg volt a reszerol.
De meg egyszer a basebandnek ehhez semmi koze, nem abban erzem magam atvagva
Vettem mar jopar hasznalt cuccot es utana is szoktam olvasni, nem ezzel volt gond
Egy üzletre 48 órát szánok, ez mindenkinek elég kell legyen. Ha kell egy termék, akkor van rá fél órád.
(#47013) rolcsibácsi válasza persil (#47012) üzenetére
- Privát
- 2011-03-06 23:08:23

rolcsibácsi
(őstag)
de a gps-t nem probaltad ki hogy mukodik e mikor megvetted?
- Privát
- 2011-03-07 09:57:26

gyomordzsák
(fanatikus tag)
Sziasztok!
Van valami megoldás az se. bluetooth óra és a iphone4 összekapocsolására?
Eladó Origen AE S10V fekete high-end HTPC ház

JamesHun
(senior tag)
Safari mobilos kiadásáról van valahol egy user guide?
BC2: JamesHun ,SC2: kovimail@freemail.hu

joni20
(lelkes újonc)
Sziasztok!
Most kaptam egy Iphone 3g. Szeretném használni a régi sony fülesemet, ami nem agyba dugos, hanem a fülre megy, de sajna nem szól!. Az Iphon-hoz csak a saját fülesét lehet csak használni?, vagy esetleg van módja, más füles használatához?
Kérlek segitsetek.

(#47017) rolcsibácsi válasza joni20 (#47016) üzenetére
- Privát
- 2011-03-07 10:18:59

rolcsibácsi
(őstag)
3.5mmes jack bemenete van az iphonenak, ha ilyen a fulesed akkor szolnia kell. vagy a telo szar vagya a fzlhallgato..
ez a masik kedves forumozonak:google
[ Szerkesztve ]
(#47018) vadászcsiga válasza JamesHun (#47015) üzenetére
- Privát
- 2011-03-07 10:21:27

vadászcsiga
(PH! addikt)
- Privát
- 2011-03-07 10:36:09
Nagyszerű, ma hozta meg a futár a tokot (SGP) csak épp az a bibi, hogy nem azt hozta, amit rendeltem. Szilikon tok helyett (A series) egy bumpert kaptam (Ex series). A csaj azt mondja, adjam fel postán, és kiküldik a másikat, mi ilyenkor szerintetek a teendő? Nem szoktam hozzá, hogy ilyen balfékektől (szifonstore) bármit is rendeljek, mindenesetre baromira nincs kedvem se időm ezzel szórakozni és postára szaladgálni.
Jaja, át.
Na, közben már megvan a megoldás, csomagcserés csomaggal.
A futár mondta, hogy így kell csinálni, meg is mondtam a csajnak, hogy ne szórakozzon, adja fel így. (Ez a csaj olyan sík hülye, aki a szifonstore-nál felveszi a telt, ő intézte a rendelést is, és baszta el, hogy bumpert küldök tok helyett, hogy arra szavak nincsenek, ezektől a hülyéktől többet tutira nem rendelek semmi, ez még egy pár száraz kolbásszal is összekeverte volna a tokot...)
[ Szerkesztve ]
(#47020) rolcsibácsi válasza manchester85 (#47019) üzenetére
- Privát
- 2011-03-07 10:41:04

rolcsibácsi
(őstag)
atvetted?
akkor nem nagyon van valasztasi lehetoseged..
(#47021) icecave válasza manchester85 (#47019) üzenetére
- Privát
- 2011-03-07 10:41:49
Sajnos, sokmindent nem tehetsz. Vagy visszaküldöd, vagy használod. A postát mindenképp szopod, bár illő lenne téríteniük a költségedet, ha már elb*szták... egyébként meg nekem volt egy cserém egy más termékkel kapcsolatban. Mondtam, hogy vagy csere, vagy élek a 8 munkanapos elállási jogommal. Erre futárral küldtek másikat, a futárnak meg oda kellett adnom, ami nálam volt. Ennyi. Gyors-korrekt megoldás volt.
Minden internetes vásárlásra érvényes a 8 munkanapos elállási jog. Még ha addig végig használod, de nem tetszik, akkor is kötelesek visszavenni, és visszatéríteni a pénzt. Viszont a saját költségeden kell azt visszajuttatni nekik, szóval nekem mákom volt így a futáros cserével.
[ Szerkesztve ]
Ha fontos neked a célod, akkor megoldást találsz, ha nem, akkor kifogást.
(#47022) manchester85 válasza icecave (#47021) üzenetére
- Privát
- 2011-03-07 10:53:30
"Erre futárral küldtek másikat, a futárnak meg oda kellett adnom, ami nálam volt. Ennyi. Gyors-korrekt megoldás volt."
Igen, ezt mondta a futár is asszem. (csomagcserés csomag) Persze mikor mondom a csajnak, hogy azt nem lehet, hogy leadom a régit, mikor megkapom az újat, azt mondja, hogy azt sajnos nem. Erre mikor visszahívom a futárt, és javasolja, hogy a csomagcserés küldeményt mondjam nekik, majd közlöm a csajjal, akkor egyből: jaah, ha csomagcserés, akkor rendben. Mivel nem értek ehhez az egészhez, így nem tudom, hogy vagy át akart baszni (hogy én szívjak a postával) vagy tényleg nem tudta, hogy van csomagcsere. Na mindegy, büdös ribanc. 
[ Szerkesztve ]
(#47023) icecave válasza manchester85 (#47022) üzenetére
- Privát
- 2011-03-07 11:36:38
Ez van, nem kell hagyni magad. Sajnos, ez így megy itt... amíg fizetsz, és kussolsz, minden okés, de ha valami para van, egyből megy a huzavona. Nekem az volt, hogy gyári hibás a cuccom. Írtam neki e-mailt, és ahogy az oldalon van, beszkenneltem a számlát, elküldtem a fényképeket is hibás részről. Kértem, hogy ajánljanak valami megoldást. Másnap délelőtt kaptam visszaigazoló e-mailt, hogy meg lett az üzenet jelenítve a számítógépükön, ergo elolvasták. Semmi reakció nem volt. Másnap írtam egy levelet, hogy amennyiben nem kínálnak elfogadható megoldást (mivel kellett a termék, tehát nem g*cizni akartam, pusztán a pénzemért egy normális, nem gyári hibás terméket kapni), élni szeretnék a 8 munkanapos elállási jogommal (itt megjegyezném, ez minden árucikkre érvényes, amit a neten veszel, mivel távol lévő felek közötti megállapodásról van szó). Láss csodát, az e-mail elküldése után 5 percel telefonáltak, hogy küldenek másikat, ami nálam van, csomagoljam vissza és adjam át a futárnak.

Szecsy
(fanatikus tag)
a facetimeot csak akkor lehetne bekapcsolni amikor wifire vagyok csatlakozva?
ezt mondta a t-nél a "szakértő" 
(#47025) manchester85 válasza Szecsy (#47024) üzenetére
- Privát
- 2011-03-07 11:59:30
Így van! Viszont, ha elolvastad volna a válaszom, akkor most nem kellene fölösleges köröket futni...
Icecave!
Jaja, ez van sajna, de már hívott a csaj, hogy holnap jön a "jó tok", és át kell tennem arról a matricát ennek a borítékjára, és leadnom a futárnak, szóval elvileg minden rendben, köszi.
[ Szerkesztve ]
(#47026) joni20 válasza rolcsibácsi (#47017) üzenetére
- Privát
- 2011-03-07 12:08:19

joni20
(lelkes újonc)
Ugyan 3,5 jack, de mégse műkődik vele. A Teló és a füles is tökéletes más telóval csont nélkül szól. A Saját fülesével meg szól az Iphone. Más ötlet?, nem lehet, hogy valami átalakító kéne, mert más a bekötése?
(#47027) Szecsy válasza manchester85 (#47025) üzenetére
- Privát
- 2011-03-07 12:09:44

Szecsy
(fanatikus tag)
elolvastam és nagyon köszönöm hogy válaszoltál viszont sztem amit irtál nekem nem kéne tudnom hogyha nincs wifire csatlakoztatva a telefon akkor nem is lehet bekapcsolni,,,
(#47028) persil válasza rolcsibácsi (#47013) üzenetére
- Privát
- 2011-03-07 12:13:23

persil
(senior tag)
Nem mert mondom, hogy annyira nem szamit, most is csak a kerdest tettem fel, majd meg is valaszoltam magamnak, miutan forumokon lattam, hogy a baseband miatt van.
De igazabol nem is ertem miert lett a ket dolog(gps es digi) amikor semmi kozuk egymashoz es en sem emlitettem
No mindegy szerintem siman zarhatjuk az egesz temat
- Privát
- 2011-03-07 12:20:48

vadászcsiga
(PH! addikt)
Rolcsibácsinak ajánlom fürdéshez
: Drycase
iPhone 4S
(#47030) rolcsibácsi válasza vadászcsiga (#47029) üzenetére
- Privát
- 2011-03-07 13:14:42

rolcsibácsi
(őstag)
ááh, voltunk a sparban és folyt a cukor és adtak hozzá egy neylonzacskót, jó lesz az
jó hogy véd ez de nyomogatni nem olyan jó... inkább mindig kihajszárítózom
(vigyázok rá)
joni: nemtudom, ilyenről még nem hallottam.. ugytudtam hogy a jackdugó az egy szabvány így mindenhez jó.. elvileg az iphone sem tesz különbséget füles és füles között, nemtudom mi a gond..
manchester: csak nehogy az ajtóban kérjen pénzt a futár hogy újra ki kellett szállnia.. velem már volt ilyen kis meglepetés..
[ Szerkesztve ]
Összegyűjtöttem 2011-re milyen táblagépek várhatóak ha érdekel valakit : ))
Üdv: Csabee.

koveradam
(fanatikus tag)
Sziasztok ma vettem egy függetlenített Iphone 4! 4.02 van rajta !
Egy gondom lenne sehol sem tudom beállítani a mobilnetet mert nem találok APN beállításokat!
Telenoros vagyok segítsetek légyszíves
Köszi

Dugos
(lelkes újonc)
Sziasztok!
Telefon vásárlása elott állok és azt szeretem kérdezni hogy iPhone 3GS-t vagy 4-et vegyek??
A 4-nek mik a hibái?

atees
(tag)
Sziasztok, olyan kerdesem lenne, hogy 3 gsre foliat szeretnek rakni a hatuljara is, van erre valamilyen megoldas, vagy ha egy sima atlatszo foliat rakok fel az nem serti meg a hatlapot esetleges leszedesnel? Gondolok itt az apple jelre ill. Feliratok meg a hatlap fenyere!? Koszonom
Iphone 3gs & Ipad 2

persil
(senior tag)
Szerintem olyan konkrét hibája, ami miatt egy korábbi modellt kéne megvenni, nincsen.
Ha meg van rá a keret és úgy érzed, hogy megér annyi felárat, akkor szerintem hülyeség lenne a 3gs-t megvenni. De ugyanez fordítva is igaz, hogy amennyiben nem használnád ki azokat a dolgokat, amiben a 4es jobb, akkor felesleges plusz pénzt kiadni rá.
#Atees: [link]
[ Szerkesztve ]
(#47036) Solar_Wind válasza Dugos (#47033) üzenetére
- Privát
- 2011-03-07 15:52:39

Solar_Wind
(senior tag)
Egyértelmű 4-es.
Sony VAIO EB2Z1E, iPhone 4 32GB iOS 5.1, MacBook Air 13" (mid-2011) OSX Lion 10.7.4
"De ugyanez fordítva is igaz, hogy amennyiben nem használnád ki azokat a dolgokat, amiben a 4es jobb, akkor felesleges plusz pénzt kiadni rá."
Nem használná ki? Ez csak úgy lenne lehetséges, ha nem néz rá a Retinára ill. csukott szemmel használná. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

latyak17
(kvázi-tag)
Sziasztok! olyan kérdéssel fordulok hozzátok amit egyedül nem tudok megoldani: itthon van wifink (upctől szerzett valami névtelen) a 3g 8gb os iphoneom látja de mivel le van zárolva nemt udok rá csatlakozni, mert amikor beütöm a jelszót a csatlakozás felirat szürkére vált, a másik részben ip cím meg hasonló mind üres.. esetleg valmi ötlet hogyan csalakoztassam hogy működjön is?
köszi
http://iphonemost.boltaneten.hu/

hemaka
(PH! kedvence)
A router nevében van ékezet? Mert ha igen, azt szedd ki. Ha ez nem, akkor nézd meg a titkosítások egyeznek-e a routeren, és az iphone-on.
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”
(#47040) rolcsibácsi válasza Dugos (#47033) üzenetére
- Privát
- 2011-03-07 17:52:50

rolcsibácsi
(őstag)
jaja 3gs-hez képest semmi hibája, különbség annyi h minőségibb.. jobb kamera stb..

Telegdy
(tag)
Mindenképpen 4-est vegyél, hiszen jövőre a 3GS kiesik a támogatott eszközök listájáról, mint idén a 3G...
Ezen felül jobb formája van, jobb kamerája, tud hd videót felvenni, ezerszer gyorsabb, retina kijelzője van, és még sorolhatnám. Plusz az árát is jobban tartja majd, mint a 3GS.
AMD Phenom II 960T X4 @ X6 3.5Ghz | ASUS EAH6850 DirectCU 1GB @1Ghz/4,6Ghz | Kingston HyperX 8GB DDR3 1600Mhz | Samsung 750Gb | Kingston SSDNow 64Gb TRIM | Apple MacBook Pro 4,1 with Kingston 128Gb Trim SSD |
(#47042) manchester85 válasza Telegdy (#47041) üzenetére
- Privát
- 2011-03-07 18:30:41
"Plusz az árát is jobban tartja majd, mint a 3GS."
Hát a T-nél nagyon jól tartja az árát, az tuti. 
Használtan tuti nem tartja jobban az árát, mint a 3GS.
Újonnan lehet, az más kérdés.

Peti567
(fanatikus tag)
Találtam egy nálunk is kapható por/ütés álló tokot: OtterBox Defender 
Még jó hogy végül nem rendeltem meg amcsiból a Ballasticot!
- Privát
- 2011-03-07 20:02:16
Na, most jött az e-mail a tokkal kapcsolatban:
"Értesítjük, hogy a mai napon WEBVISION KFT. partnerünk az Ön részére kézbesítendő csomagot(okat) adott fel.
A küldeményeket a következő csomagszámon(okon) tartjuk nyilván:
xxxxxxxxxx Utánvét: 990 Ft"
Remélem, ezt nem úgy gondolják, hogy én fizetem az utánvétel költségét, (amit persze ma már kifizettem egyszer) miután a kedves operátor kisasszony baszta el a rendelésemet, és küldött más tokot, mint amit rendeltem.
Tippek? 
(#47046) icecave válasza manchester85 (#47045) üzenetére
- Privát
- 2011-03-07 20:14:22
Holnap hívd fel őket....és ha köcsög akarsz lenni,ha fizetni kell a futárnak, nem veszed át, a küldött tokot meg végképp nem adod oda a futárnak (már az előzőt).
(#47047) rolcsibácsi válasza icecave (#47046) üzenetére
- Privát
- 2011-03-07 20:24:45

rolcsibácsi
(őstag)
ettől még nem lesz tokja.. sztem kérni fognak pénzt de én biztos nem fizetném ki.. majd ha másnem a futár felhívja szépen azt akitől jött és megbeszélhetitek... de azis lehet h nem lesz belőle semmi, hacsak nem nézel ki nagyon tejfölösszájúnak sztem be sem próbálkoznak mégegyszer..
(#47048) manchester85 válasza icecave (#47046) üzenetére
- Privát
- 2011-03-07 20:25:13
Őszintén szólva, fogalmam sincs, mit kéne csinálni. Nyilván nem fog 1000ft földhöz vágni, viszont baromira inkorrektnek tartanám, ha nekem kéne kifizetni. Viszont ha meg visszaküldöm, ugyanúgy ki kell fizetni a postát, a pénzemmel sokra megyek, így is órákig keresgéltem a webshopokban a legjobb megoldást, (már ami a tokokat illeti) sajnos ha nekem kell kifizetnem, talán még akkor is az lenne a legjobb megoldás, mintsem elállni a vételtől és más lehetőség után nézni. Hihetetlen, komolyan mondom...
(#47049) icecave válasza manchester85 (#47048) üzenetére
- Privát
- 2011-03-07 20:29:30
Pedig,ha utánvét, akkor azt fizetni kell,de majd kiderül