Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#38001) Fejo válasza alibaba78 (#37986) üzenetére

Fejo
(őstag)

A feleségem 3GS-e ugyan ezt produkálta, 1 hete lett beadva a T-hez javításra, ma mehetett érte. Kicserélték egy vadi új készülékre. Respect a T-Mobile-nak! :D

www.facebook.com/JozsefFerenczPhotography; http://www.flickr.com/photos/fejo

(#38002) Greg-77 válasza Fejo (#38001) üzenetére

Greg-77
(fanatikus tag)

Az jó ha 1hét alatt kicserélték nekem ma van egy hete, hogy leadtam kikapcsolt, repedt és bement egy porszem is a kijelzőm alá, mögé! Most erőteljesen várom az sms-t h mehetek a készülékért és a kábelért mert az nagyon rondán széthullott, pedig vigyázok mindenemre. Amit leadtam telefon is olyan volt mint ha most vették volna ki a dobozából. Hiába vigyáztam minden baja lett. Már majdnem a tokostól is +tokba tartottam, a barátom meg csak úgy natúrba zsebbe a fehér 3G-t és kb fél évvel idősebb is a gépe de semmi gond vele az enyém meg. De mind1 végül is kapok egy újat és ennyi!

Volt: Nokia E-71, iPhone 3GS 16GB, ZTE Blade, S.E X10 mini pro. Most: S.E Spiro.

(#38003) Fejo válasza Greg-77 (#38002) üzenetére

Fejo
(őstag)

Poros kijelzővel is be lehet vinni? :F Ha ezt tudom, akkor a régi 3G-met bevittem volna... Na mindegy, már eladtam. ;)

(#38004) alibaba78 válasza Fejo (#38001) üzenetére

alibaba78
(őstag)

Az enyem nem jogosult garancias javitasra. Tulajdonkeppen orulok, hogy meg mukodik (beazott). Csere? :D

Senki nem herelt meg kijelzot az iphone-ban? Hihetetlen....

Penz van, esz nincs.....

(#38005) tikshow válasza Fejo (#38003) üzenetére

tikshow
(senior tag)

ha nincsen rajta külső sérülés, a vízjelző lapka se jelez(nem piros, a jack dugóba és alul a töltőnél van 1-1 ami alapból fehér), és a csavarokhoz se lett nyúlva, akkor igen, vissza lehet vinni, mivel gyárilag rossz volt a szigetelés

alibaba78: mi inkább visszavisszük gariba cseréltetni :D

[ Szerkesztve ]

(#38006) manchester85 válasza alibaba78 (#38004) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kezdhetted volna ezzel is, mielőtt elkezdenénk találgatni, hogy egy telefonban mitől tök sötét a kijelző csak úgy. :U

IPad 2 16GB white, iPhone 4 8GB black

(#38007) alibaba78 válasza manchester85 (#38006) üzenetére

alibaba78
(őstag)

Elnezest! Azert remelem nem szivtad mellre!?

mod.: Egyebkent nem feltetlenul a beazas az oka, hiszen akkor a telefon sem mukodne, szoval nem volt hiabavalo faradozas. Miutan beazott (kikapcsolt allapotban), utana tobb napig nem volt bekapcsolva.

[ Szerkesztve ]

Penz van, esz nincs.....

(#38008) 8nemesis8 válasza WuuWuu (#37973) üzenetére

8nemesis8
(PH! addikt)

3.1.3 simán visszarakható.
Azért is nem pmben írom más is lássa, hogyan lehet megoldani az ilyen gondot.
Semmi nem kell hozzá csak eredeti apple fw és shift+restore megnyomása.

Egyébként újraindítást(hard reset) próbáltad mielőtt restorehoz nyúlt?

(#38009) Ghosti válasza Fejo (#38001) üzenetére

Ghosti
(fanatikus tag)

Igen, elég jófejek a T-sek. De azért nem mindent javítanak meg ők sem garanciába.
De amúgy én ilyen telóra kötnék biztosítást is, ha kijelző törik, akkor 3vagy 5 ezer forintért kicserélik, vmi pár száz forint a havidíja.

[ Szerkesztve ]

:/

(#38010) Kommy válasza Fejo (#37960) üzenetére

Kommy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Amikor le karsz tölteni valamit és kéri a jelszót akkor kattintsd be a "Remember password"-öt és akkor elvileg többször nem fogja kérni, az adott account-hoz a jelszót.

dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad

(#38011) FecoGee

FecoGee
(fanatikus tag)

Sziasztok,

azt vettem észre hogy 2 napja fél nap alatt merül a 3gs-em holott eddig 2 napot simán húzott, valamint generál félóránként úgy 10 mb adatforgalmat is. Elkezdtem nyomozni mi lehet a gond. A gmail imap-om nem műküdik. Nálatok jó?

CCENT, CCNA, CCNP (Routing & Switching) - hunciscoblog.wordpress.com

(#38012) Kommy válasza FecoGee (#38011) üzenetére

Kommy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lépjél ki minden programból (multitask), és utána is nézd meg , hogy merül e. Nem tudom mit értesz gmail imap-on, nekem exchange-be van beállítva és tökéletesen működik.

dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad

(#38013) FecoGee válasza Kommy (#38012) üzenetére

FecoGee
(fanatikus tag)

Kiléptem mindenből.
Nekem csak a Calendar van beállítva Exchangeként, a gmail fiókot Add Account/Gmail-nél hoztam létre. Eddig tökéletesen működött. Kikapcsoltam a gmailt, és most nem merült a telefon és nem generált adatforgalmat, szóval ez volt a gond. Megpróbáltam outlookban is beállítani az IMAP-ot, de nem fogadta el ott sem, valószínűleg a kiszolgálóval van gond.
Azért köszönöm!

(#38014) FecoGee válasza Kommy (#38012) üzenetére

FecoGee
(fanatikus tag)

Másik gmail címemmel sem működik.

[ Szerkesztve ]

(#38015) Kommy válasza FecoGee (#38014) üzenetére

Kommy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor valami szerver hiba lehet és a telefon meg azért produkál adatforgalmat, és merül olyan gyorsan, mert folyamatosan próbál kommunikálni a gmail szerverével.

(#38016) FecoGee válasza Kommy (#38015) üzenetére

FecoGee
(fanatikus tag)

Igen, én is erre gondolok, de havernak meg megy az IMAP... Nem tudom mi lehet.

(#38017) DeepDish válasza icecave (#37996) üzenetére

DeepDish
(őstag)

Miert, ha van melyik megoldast javaslod?

(#38018) FecoGee válasza FecoGee (#38016) üzenetére

FecoGee
(fanatikus tag)

Change imap.gmail.com to imap.googlemail.com. Fixed it immediately.
11 of 12 people found this answer helpful.

Ennyi volt. Már működik.

(#38019) Kommy válasza FecoGee (#38018) üzenetére

Kommy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

örülök, hogy megoldódott, és legalább te nem csak a sültgalambot várod, hanem utánna is nézel :R

(#38020) DeepDish

DeepDish
(őstag)

Pendrive-kent es adatmasolasra melyik program a legalkalmasabb Wi-Fin keresztul?!

(#38021) rolcsibácsi válasza DeepDish (#38020) üzenetére

rolcsibácsi
(őstag)

mail:)

(#38022) TeppoP válasza Enjoy (#37984) üzenetére

TeppoP
(újonc)

Hát,ja... sajna,most megint lehet visszamenni vele... De ez van. :( Bár elég lol,hogy a nagy semmitől,egy ilyen alapprogi tönkremegy,ami eleve az iPhone alapját képzi. Főleg,hogy HDR ez már,nagyon pöpec...lenne... :O

(#38023) D@niel

D@niel
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok,

a volán menetrendre tud valaki valamilyen appot, vagy mobilos oldalt? Kicsit kényelmetlen mindig Safariban megnyitni az oldalt, meg ugye, itt vidéken csak gprs-em van.

Köszi.

Holnap MBA update jujdeizgi :D

(#38024) a000 válasza D@niel (#38023) üzenetére

a000
(őstag)

-

[ Szerkesztve ]

You see things and say, 'Why?", but I dream things and say, 'Why not? -George Bernard Shaw

(#38025) DeepDish válasza rolcsibácsi (#38021) üzenetére

DeepDish
(őstag)

Nagy meretu fajlt ketlem,h ugy lenne a legjobb! :)

(#38026) rolcsibácsi válasza DeepDish (#38025) üzenetére

rolcsibácsi
(őstag)

ifiles appstoreból, vagy ifile mégjobb ha van jb..

(#38027) rolcsibácsi válasza D@niel (#38023) üzenetére

rolcsibácsi
(őstag)

csak omnibusz cydiából, szifon forrásból..

(#38028) sirarcheer

sirarcheer
(tag)

Sziasztok!
Tegnap megérkezett nekem is az Iphone4.
Nagyon tetszik, regisztráltam a magyar app store-ba.
1. Olvastam hogy van akinek kettő van, annak mi az előnye?
2. Sokat beszélnek a multitaskingról. Hogy tudom megnézni hogy a háttérben milyen programok futnak? Mert én nem találok sehol sem exit gombot, mindig a képernyő alján lévő gombbal térek vissza a menübe.
3. Estére átraktam airport módba, és minimálisan csökkent az akksi ideje, az ébresztő nekem tetszik, bár vettem a magyar rádióadókat összegyűjtő progit amiben szintén van ébresztő. Más dologot érdemes még kikapcsolni éjszakára?
4. Filmeknél van valamilyen méret korlát amiket az itunesba be tudok tölteni?
Mert 600ból kb 4-et töltött be, hiába próbáltam többször hozzáadni a könyvtárat.

Előre is köszönöm a segítséget.

Sir Archibald A. Reeten

(#38029) sirarcheer válasza sirarcheer (#38028) üzenetére

sirarcheer
(tag)

Elnézést a dupláért, a 2. pont sztornó.
Most jöttem rá.
Sorry

Sir Archibald A. Reeten

(#38030) rolcsibácsi válasza sirarcheer (#38028) üzenetére

rolcsibácsi
(őstag)

elég a magyar appstore is, de akad egy két olyan progi amit először csak az usában raknak ki, ha gondolod csinálhatsz egy usabelit is, nekem is van de soha nem használom, annó az msn miatt hoztam létra de azóta a magyarban is benne van tehát tök fölösleges..

multitaskot a képernyő alatti egyetlen gom (home gomb) dupla megnyomásával éred el, itt látod a megnyitott appokat, amelyek pedig már kompatibilisek a háttérben futással azok futnak is, illetve ott lefagynak ahol kinyomod őket, majd ha újra elindítod, onnan folytatja ahol kinyomtad.. ha törölni szeretnéd hogy ne fussanak akkor az egyiken tartsd nyomva az ujjad amig elkezdenek rezegni az ikonok és látni fogsz egy minusz jelet piros körben, azokkal lehet egyesével bezárogatni őket (amúgy felesleges) de ha mégis lassulást éreznél a telón akkor ezt megcsinálhatod..
airport mode az igazából airplane mód, ilyenkor kikapcsol magától minden olyan funkciót ami vmilyen rádiós jelet küldene a világba, ami esetleg zavarhatná a repülők műszereit:) mást nem kell kikapcsolni sztem..
itunes ugye a gépeden fut, oda annyi filmet húzol be amennyi tetszik, és amennyit bír a winchestered tárhelye, de a formátum nem mindegy, hisz nem ismeri az összes formátumot, ha a telefonodon akarsz lejátszani filmet, akkor azokat át kell konvertálni iphone formátumba (mp4 vagy 3gp), rengeteg ingyenes videó konvertáló van... keress googleben egyet..

(#38031) sirarcheer válasza rolcsibácsi (#38030) üzenetére

sirarcheer
(tag)

Format Factoryt szoktam használni csak kipróbáltam hátha nem kell konvertálgatni.
Mondjuk FF-ben pont nincs az Iphone résznél 4-es felbontásához való beállítás. Majd este létrehozok eggyet.
Thx.

Sir Archibald A. Reeten

(#38032) Frz válasza adnoctum18 (#37953) üzenetére

Frz
(senior tag)

Azért láttalak én már itt azóta párszor :K , ezért is nem zaklattalak pm-ben.
A Probléma most merült fel nálam és a kereső a te hsz.-ed is feldobta.
Win7 van a notin, minden bt. eszközt felismer kivéve a telefonom. iTunes telepítve,
majd még próbálkozom vele.
Majd erőt ad, hogy nem lehetetlen összehozni őket. :R

trobi28: Köszi, igazából csak akkor lenne szükségem tetheringre, (usb-n keresztül hibátlanul megy )
amikor nincs wifi a közelben. Novemberben lesz 2 éves a telóm, de eddig megvoltam jb. nélkül.
Így is elég okos nekem, amire használom.

-{PoH}- Patriots of Hungary / Crysis2 PHFerko75HUN

(#38033) adamlukacs

adamlukacs
(tag)

Új kedvenc: Tony Hawk's Pro Skater 2 :)

(#38034) B.Gaboo

B.Gaboo
(lelkes újonc)

Üdv mindenkinek!

Ismerős 3g-je olyat csinál, hogy nem reagál ha gépre dugom. Restore módba sem. DFU-t pedig nem látom.

Vkinek vmi ötlete?

Teljes törlés után momentán odáig jutok, hogy villog az alma logó.. :(

(#38035) B.Gaboo válasza B.Gaboo (#38034) üzenetére

B.Gaboo
(lelkes újonc)

Ja, több kebellel és gépen is próbáltam, tehát tuti a telóval van vmi.

(#38036) kleinguru válasza adamlukacs (#38033) üzenetére

kleinguru
(senior tag)

Meglesem, mert gépen a kedvencem:)!

A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!

(#38037) adamlukacs válasza kleinguru (#38036) üzenetére

adamlukacs
(tag)

Nem egy új játék, azt hiszem áprilisban jelent meg, nincs is "retina optimized" verziója, de nagyon zsír, mert egy az egyben megkapjuk a pc/konzolos változatot :)

(#38038) rolcsibácsi válasza adamlukacs (#38037) üzenetére

rolcsibácsi
(őstag)

szerintem is fasza kis konvertálást kaptunk belőle, csak kéne hozzá vmi jó kis joypad:)

(#38039) a000 válasza rolcsibácsi (#38038) üzenetére

a000
(őstag)

Nem inkább portolást? Nem kötekedni akarok, de nem így mondják? Lehet,hogy rosszul tudom.

You see things and say, 'Why?", but I dream things and say, 'Why not? -George Bernard Shaw

(#38040) 8nemesis8 válasza a000 (#38039) üzenetére

8nemesis8
(PH! addikt)

Jah én is így tudom.
Egy más környezetre átírni portolásnak hívják. :U

(#38041) cld

cld
(újonc)

Sziasztok!

Tudom, hogy régi nóta már a 3GS-es és a 3G-s fehér iphone-ok repedése, ami sokak szerint csak véletlen, mások szerint pedig általános hibának mondható.
Meg szeretném osztani veletek a történetem, remélem tanulságos lesz.

2009 októberében vettem a fehér 3GS-s telefonomat. Én a hiedelmekkel ellentétben igen könnyen és gyorsan jutottam hozzá. A döntés és a hazavitel között 30 perc sem telt el. Azonnal vettem rá egy plüss tokot, abban tartottam mindig. Egy hónap elteltével a némító gomb mellett, az Apple logo irányában egy hajszálrepedést vettem észre. Nem is kell mondanom, hogy mennyire elkeseredtem. Jobban megvizsgáltam a telefont és a jack aljzatnál, valamint a töltő aljzatnál is repedések mutatkoztak. Mivel a telefont sosem ejtettem el, egy karcolás sem volt rajta - leszámítva ugye a repedéseket - azonnal mentem a t-mobile, hoz. Akkoriban még volt szervizes a boltban - azóta létszámleépítésre hivatkozva kirúgták - , reménykedtem, hogy kicserélik helyben. Közölték velem, hogy ezt sajnos fel kell küldeni Pestre - Kiskunhalasi T-mobil üzlet - mert ők nem nyúlhatnak bele, nem szedhetik szét, de valószínűleg el fogják utasítani, mert én már a nemtudom hanyadik iphone tulajdonos vagyok, aki ezzel a problémával jön és nekik is sorra elutasította a t-mobile vagy az apple vagy bánom is én hogy kicsoda. Nah erre a válaszra nem számítottam. Megkérdeztem tőlük, hogy ha még is ragaszkodnék a telefon felküldéséhez, akkor tudnak e biztosítani egy másik iphone-t cserekészülék gyanánt. A válasz NEM volt. Kértem, hogy segítsenek legalább a kontaktokat lementeni a telefonról - akkor még nem tudtam a contactsync nevezetű programról - hisz azok nélkül nem tudok dolgozni. A válasz, NEM TUDNAK segíteni. Rendesen kivágták nálam a biztositékot, de nem érdekelt. Hosszas keresgélés után találtam egy amerikai oldalt, ahonnan lehetett nagyon jó minőségűnek hirdetett fekete hátlapot rendelni.: http://www.sw-box.com/apple-iphone-3gs-16gb-back-cover-high-quality-black-.html. Megrendeltem, 2 héte múlva itt is volt. Akkor még 25 dollár volt az ára, postaköltséggel együtt 10.000 Ft-ba állt meg a hátlap. Sok szervizel próbálkoztam, de szinte mind elutasitó volt, amikor meghallották, hogy én vettem rá a hátlapot, ugyanis a forgalomban lévő hátlapok 99%-a hamis a szervizek szerint!: http://appsolute.hu/az-iphone-es-ipod-szerviz/gyakori-kerdesek/
Nagy nehézségek árán Szegeden kötöttem ki, ahol egy nap alatt lecserélték a hátlapomat, de azt az ominózus fekete hátlapot nem tudták lecserélni méretpontatlanság miatt, holott az oldalon így hirdették: 100% Perfect fit. Náluk volt egy fehér 3GS-es, 16gb-os hátlap, ami jó volt a telefonomra, azt rakták rá, ennek kb 2 hónapja. Nos...a telefon azóta is tokban van és ismét 3 vagy 4 helyen reped a hátlap. Nem is kell mondanom, hogy ezek után nem veszek többet iphone-t.
Hozzá kell tennem, hogy nem az Apple-le vagy iphone-nal van problémám, mert nagyon szeretem ezt a telefont, bár ennyi pénzért azért ne repedjen a műanyag hátlap vagy készítették volna fémből. De a magyarországi t-mobile az tehet nekem egy szívességet. Szóval lehet, hogy csak én vagyok ennyire balszerencsés a fehér iphone-ok világában - bár azóta sok fehér iphone-t láttam, kérdeztem a tulajdonosokat, hogy repednek e és a válasz igen sok esetben IGEN volt...-, de ez már szerintem több mint bosszantó.
Elnézést, ha off voltam.

iPhone 3GS - HTC Desire - HTC Titan...ezek után megvilágosodtam....BlackBerry 9900

(#38042) Fejo válasza cld (#38041) üzenetére

Fejo
(őstag)

Az ismeretségi köröben sok (igaz fekete) 3G és 3GS van, de egyiken sincs repedés. Ami a T-Mobile-t illeti, pár hsz-szel lejebb írtam, hogy a feleségem kijelzőhibás telefonját 1 hét alatt szónélkül kicserélték. Én nagyon pozitívan csalódtam bennük.

(#38043) icecave válasza cld (#38041) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem voltál off. Nyilván, akinek fehér iPhoneja van, majd nyilatkozik, nekem volt fekete 3G és 3GS-is a maguk idejében, tokban nem voltak, csak invisible shield volt rajtuk, és nem repedeztek egyáltalán. Mindkettő megjelenés után lett véve.

Ha fontos neked a célod, akkor megoldást találsz, ha nem, akkor kifogást.

(#38044) a000 válasza cld (#38041) üzenetére

a000
(őstag)

AKkor jól megszivattak, mert ez tipushiba, cserélni kell. Én is most adtam le a telefont hajszálrepedés miatt(fehér), tele volt minden nyilásnál, szó nélkül bevették.
Ja én is 2009 októberben vettem.

[ Szerkesztve ]

(#38045) manchester85 válasza cld (#38041) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sajnos repednek, ez már csak ilyen. :(( Viszont ne kapkodd el a döntést, az iPhone 4 hátlapja üvegből van, így biztos nem fog repedni, max, ha leejted. Azt viszont nem értem, hogy miért nem cserélték. Erőszakosabbnak kellett volna lenned, hisz másoknak is cserélték eddig, akikről tudok.

IPad 2 16GB white, iPhone 4 8GB black

(#38046) a000 válasza manchester85 (#38045) üzenetére

a000
(őstag)

Igazad van, sok helyen bepróbálkoznak mindenfélével, aztán aki nem rámenős, vagy nincs tisztában a dolgokkal, azokat át is verik.

(#38047) icecave

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ma jött egy ilyenem: SGP Carbon Black (plusz crystal screen protector). Bontatlan, akit érdekel, privátban keressen.

Ha fontos neked a célod, akkor megoldást találsz, ha nem, akkor kifogást.

(#38048) JarrekStar válasza FecoGee (#38016) üzenetére

JarrekStar
(tag)

Szia!

Ma nekem is behülyült az exchange-es gmail. Úgy merült tőle a szifon, hogy ilyet még nem is láttam. És a Mailből is mindig kidobott... Töröltem az accountot és újra hozzáadtam és jó lett.

(#38049) cld válasza manchester85 (#38045) üzenetére

cld
(újonc)

Igazad és igazatok van. Ha rámenőseb lettem volna, fogyasztóvédelemhez fordultam volna vagy az ügyvédemmel mentem volna, biztos elküldik Pestre és kicserélik a hátlapot. De nem tudták átmenteni akkor a kontakt listámat, a leveleimet és minden egy más fontos jegyzetet, ami a telefonomban van a mai napig.
Ha ezeket nélkülöznöm kellett volna hetekre, az igen nagy érvágás lett volna és mint mondtam, ebben sem tudtak segíteni, én pedig csak egy pár hete ismertem meg a contact sync programot.
Azért én úgy gondolom, hogy igen szánalmas az a szolgáltató, aki a prémium termékére képtelen az általa vállalt garanciát szolgáltatni. Én úgy gondolom, hogy ehhez nincs mit hozzáfűznöm. De az is szánalmas, hogy Magyarországon nincs egy Apple márkaképviselet, akikhez ha bevinném a garanciális telefonomat, állnak rendelkezésemre. Lehet hogy van ilyen, én nem tudok róla, de javitsatok ki ha tévedek. Ez volt az utolsó szolgáltatón keresztül vásárolt termékem.
Rengeteg garanciális problémám volt már vásárolt termékekkel, sok prémium kategóriással is sajnos, de minden egyes estben foglalkoztak velem és megoldották a problémám. Ellenben a t-fosline..... nah de hagyjuk is. A következő biztos hogy HTC lesz....az legalább fémből van...már amelyiket megveszem....

iPhone 3GS - HTC Desire - HTC Titan...ezek után megvilágosodtam....BlackBerry 9900

(#38050) a000 válasza cld (#38049) üzenetére

a000
(őstag)

A kontatktokat és a többiu dolgot magad is elmenthetted volna.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.