Sziasztok!
Képzeljétek a Vodafone-os mobilnettel nem forrósodik az iphone csak kellemesen langyos. Ennek mi lehet az oka? Ja meg ha notebookra kötöm nem dobàlja el a jelet sem
www.laptopkalauz.hu

Sziasztok!
Képzeljétek a Vodafone-os mobilnettel nem forrósodik az iphone csak kellemesen langyos. Ennek mi lehet az oka? Ja meg ha notebookra kötöm nem dobàlja el a jelet sem
www.laptopkalauz.hu

sziasztok !!
a következő a gondom:
iPhone 3G -men elmegy a térerő, szakad a vonal, nem hallják amit mondok.
Az appsolute szervizben azt mondták, hogy alapcserés a készülék.
Sajnos már lejárt a garancia. Így nem cseréli ki a T.
Alaplapot meg nem lehet hozzá rendelni az appsolute szerint.
Én mindenképp meg akarom tartani a készüléket, mindenáron kellene bele egy új alaplap.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy szerintetek hol és hogy lehetne bele új alaplapot szerezni, illetve tudtok-e esetleg más szervizeket ahol talán tudnak segíteni rajtam (megjavítani vagy rendelni alaplapot) ?
Előre is köszi a segítséget,
Marci
Sziasztok!
Ma az itunes 2 (egy free és egy korábban vásárolt) app ingyenes frissítésénél feldobta, hogy probléma lépett fel a fizetési folyamat közben, ezért adjam meg újra az adataim... 
Ingyenes update-ről beszélünk...Feldobta az aktuális fizetési adatokat, gondoltam jóváhagyom, lévén, hogy no cash a webkártyán ![;]](/dl/s/v1.gif)
Természetesen nem fogadta el...
Gondolom zárolni akartak rajta valamennyi pénzt, DE kérdem én mire fel és miért 2 ingyenes update-nél???
Be is állítottam, hogy nincs bankkártya...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
(#34004) Misi1979 válasza marcika7777 (#34002) üzenetére
Nehéz ügy, nem lesz olcsó mulatság. Kb. az a kategória, amennyiért már elgondolkodhatsz egy használt 3g vásárlásán.
Alaplapdonornak kereshetsz törött kijelzős 3g-t..
A kismókusok kenyérre is kenhetik..
(#34005) Csigger válasza marcika7777 (#34002) üzenetére
én is kb ugyanezt javasolnám! hacsak nem találsz nagyon olcsón egy más hibával rendelkező iPhone-t, plusz erre még rájön ugye a szervízköltség nem egy olcsó mulatság...
www.napiapp.com
(#34006) szejc válasza marcika7777 (#34002) üzenetére

pluszba jegyezném meg a srácok rovata mellé, hogy valószínűleg ahogy fejlődik a technika úgy fogod érezni, hogy újabbat "kell" majd venned, ezért is fölösleges drágán költekezni.
üdv
szejc
ui: abba még bele se merek gondolni, ha esetleg tévedtek a szervízben és más baja van...
Things used to be simple when apples and blackberries were just fruits.
(#34007) szejc válasza marcika7777 (#34002) üzenetére

bocsi dupla poszt lett...
[ Szerkesztve ]
Things used to be simple when apples and blackberries were just fruits.
és akkor még az is elég necces! most nézegettem az apróhirdetéseket, nem akarok fikázni, de tele van újoncok hirdetésével, amik csöppet sem biztonságosak! tisztelet a kivételnek!
én is majdnem beszívtam egy újoncot eladásnál, hál istennek okos voltam és nem hagytam magam átverni...
www.napiapp.com

egyre jobban alakul 
Ha valaki segít a szakmai topikban feltett kérdéseddel/kéréseddel kapcsolatosan, illik továbbra is ott kérdezgetni, s nem privát üzenetben... -- http://tbmc-design.hu -- http://iphoneclub.hu --
....remek....
Think Different!
(#34012) trobi28 válasza marcika7777 (#34002) üzenetére

JB-ve van a készülék?
Mert én már jártam ugy hogy ezeket a hibákat produkálta a telo,bevittem egy szervizbe és ugyan azt mondták nekem is mint neked hogy alaplap csere.
Nem hagytam ott hanem hazavittem ,újra raktam (más modszerrel JB-eltem) és láss csodát tökéletes lett 
Új HDMI MHL Adapter eladó

Ha veszek UK-ban egy "pay as you go" iPhone-t, mondjuk az orange-tól, az nem kártyafüggetlen /ha jól értettem idáig/. Itthon a T-mobile ki tudja függetleníteni a más országban vásárolt iphone-okat?
Legálisan csak az a szolgáltató függetlenítheti a telefonod, akitől vetted...Uh sztem a T el fogja utasítani a kérésed, így más valakivel kell - szofveresen - függetleníttetned a telót.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
én erre csak annyit mondok, hogy majd meglátjuk szeptemberben! vmi nagy T-mobile-os dolog készül, ha jól tudom szeptember 11 vagy 17-én...
www.napiapp.com

Hölgyek, Urak!
Előre is bocsánat, nem szoktam teleszemetelni a topicot. Reménykedem benne, hogy itt valakinek megtetszik ez az átalakító, amely formailag is játékkonzolt varázsolt az eszközből:
5e lenne.
Köszönöm a türelmeteket!
9/11? 
R.I.P. Steve

igen, kicsit morbid lenne ... 

Szept. 17-én meg több ezer palesztin foglyot mészároltak le a Libanoniak, az sem jobb.. 
[ Szerkesztve ]
@ Hellomarci | Do You Dream?
bocsi kicsit félrenyomtam!
10. akartam írni!
ek mi bajotok a szept 11el? legjobb barátom születésnapja!
www.napiapp.com
Teljességgel mindegy hogy szeptemberben mikor lenne... a lényeg, hogy október már picit (najó, nem picit) gáz. A nagy T-Mobile-os rendezvényről én is hallottam, sőt itt meg pont az ellenkezőjét írják. Szóval nem tudom, hogy mi lesz a vége, de nagyon bízom valami 10-17 közötti dátumban. Az appleblog-os hírt talán cáfolhatja ez is. Valahogy olyan viccesnek érezném, hogy 1 hónapon keresztül csak egy hamarosan elérhető-s oldalt lehetne látni a hivatalos magyarországi apple portálon.
[ Szerkesztve ]
Think Different!
Jól gondolom, hogy azok akik Trénél vettek hűséggel 3GS-t azoknak nyalóka? Vagy lesz lehetőség edit: lesz Trénél dominóban vásárolgatni i4et?
[ Szerkesztve ]
R.I.P. Steve
miért lenne nyalóka? tavaly is überalles ajánlatot kaphattak azok a 3G tulajok, akik 3GS-re szerettek volna váltani 2 év hűség esetén! kifizethettek volna 70 ezer forint körüli összeget szerződésbontásra, és vehettek volna új 3Gs-t teljes áron! 
Dominóban én úgy emlékszem akkor jelentették meg, miután minden előfizetéses ügyfélnek már volt készüléke, de cáfoljatok meg ha rosszul emlékszem... 
(nyilván előbb a folyamatosan pénzt tejelő ember kap készüléket)
geri| hát, nem tudom, láttunk már elég cifra dolgokat a magyarországi Apple képviselőtől! nem lepne meg, ha így lenne...
[ Szerkesztve ]
www.napiapp.com
jövő héten új eventet tart az Apple! Apple Event szeptember 1-én
hátha itt már bejelentésre kerül a végén, hogy mik a következő iPhone 4 forgalmazó országok és mikortól! 
www.napiapp.com

Viszonylag olcsón szert tettem minap egy Ipone 3g-re, az lenne a kérdésem, hogy mijen progvil lehet átkonvertáni hozzá divx- és egyém médiaformátumot, hogy rajtais nézhető legyen!
[ Szerkesztve ]
Ha érdeklődsz valamelyik termékem iránt, írd le melyik hirdetésre hivatkozol!, nem vagyok gondolatolvasó hogy kitaláljam!

Szerintem én hűségnyilatkozat nélkül veszem meg a 4-est részletre. Az az igazság hogy olyan mértékben fejlődik a mobil piac hogy egy 2 éves hűségnyilatkozatot nem tudnék kivárni.
Nokia 3310->Ericsson T29->Ericsson T65->Nokia 3410->Siemens C55->Nokia 8310->Nokia 6210i->Nokia 6300->Nokia 5800->Apple iPhone 3G 8GB Black->Nokia N8-> HTC Desire HD-> Nokia N9 64GB

A T-nél? ott nem csak olyan van/lesz iphone 4re, hogy díjcsomagra vonatkozó hűségnyilatkozat?

Hello mindenki!
Valakinek akadt már gondja a szinkronizációval a hangfelvételek miatt? Az új szoftver óta most rögzítettem először hangot, és teljesen lefagy a gép, mikor a szinkronizálás végére ér. Egy felugró ablak mutatja, hogy épp a felvételekkel dolgozik ('Adding files'), de a 'Processing' résznél nem jut tovább. Ahogy olvastam az eddigi egyetlen megoldás a felvételek törlése. Vagy küldés e-mailben és aztán törlés, de amint van új felvétel, megint előjön a probléma.
Ötlet esetleg, hogy mi lehet a megoldás?
Valahogy olyan viccesnek érezném, hogy 1 hónapon keresztül csak egy hamarosan elérhető-s oldalt lehetne látni a hivatalos magyarországi apple portálon.
Volt már sajnos ennél viccesebb is az a honlap. 
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

Lesz/van olyan lehetőség is hogy díjcdomag hűségnyilatkozat nélkűl lehet megvenni a telót de úgy sokkal de sokkal drágább. (Remélem jól értelmeztem a részletes iPhone árlistát)
Nokia 3310->Ericsson T29->Ericsson T65->Nokia 3410->Siemens C55->Nokia 8310->Nokia 6210i->Nokia 6300->Nokia 5800->Apple iPhone 3G 8GB Black->Nokia N8-> HTC Desire HD-> Nokia N9 64GB
létezik olyan lehetőség, hogy részletre ad vmit a T és nem írsz alá hűséget?
szerintem ilyen nincs, ez nekik nem érné meg, de megnézem/ném ha működne a T-nél az iphone.t-mobile.hu...
www.napiapp.com
most csekkoltam! tényleg van ilyen, de attól még 24 hónapos T hűséget alá kell írnod!
asszem értem, hogy mire gondoltál! tehát hűséget aláírsz, de díjcsomag hűséget nem! jól értelmeztem? 
www.napiapp.com

Ingyenes navigáció a T-mobile ügyfeleknek!
(#34035) SyntaxeError válasza Csigger (#34033) üzenetére
Ez engem is érdekelne... 
▄▀▄ Az Apple egy életérzés

segitsegetekre lenne szuksegem!
vetteme gy iphone 2g-t jb-fuggetlenitve. tele volt pakolva kepekkel, zenevel, teloszamokkal, minden szir szarral. nyomtam rajta egy osszes beallitas es tartalom torlest. aztirta h 1 orat vehet igenybe a folyamat, kb fel ora alatt vegzett, vegigment a folyamatjelzo. de azota csak az almas logovan, a tolto kurzorral a kozepen. probaltam mar ujrainditani, de azutan is megall u.itt.
tudnatok segiteni, hogy hogyan lehetne helyreallitani?
elore is nagyonkoszi!
Ha valaki segít a szakmai topikban feltett kérdéseddel/kéréseddel kapcsolatosan, illik továbbra is ott kérdezgetni, s nem privát üzenetben... -- http://tbmc-design.hu -- http://iphoneclub.hu --

Érthető ... próbálják a raktáron levő 3GS készletet eladni, csábítóvá tenni a 4es iPhone megérkezéséig ... 
Na, ez nem rossz
A már meglévő ügyfelek is használhatják!? 
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.

Egyelőre semmi hír a t-mobile oldalán, nem tudni kire vonatkozik, csak náluk vett telefonra vagy mindegy csak az előfizetés legyen T-s, vagy elég a domino, is nem tudom. Majd kiderül. Nem hiszem h a 3gs-t akarják kiszórni, hiszen azt már kiszórták. Egyébként a navigon select a német T-nél már régóta ingyen elérhető, Németország térképpel. Remélem ez már az iphone 4 előszele, hiszen holnaptól több országban kezdik majd forgalmazni (persze olyasmit is hallani, hogy ebből megint kimaradunk...)
szerk.: link - magyar app store [link]
[ Szerkesztve ]
Az eléggé gáz lenne, hogy ha az apple event keretében derülne fény a mo-i iPhone 4 időpontra, ugyanis az kb. még 1 hónapot jelentene. (vagyis nem hiszem, hogy bejelentenék 1-én, hogy 17-én már lehet majd kapni nálunk) Sőt ez leginkább egy október-novemberi bemutatót jelentene. Vagy ti máshogy látjátok? 
Think Different!

Sziasztok!
Tegnap vettem egy Spicat, és folyamatos problémákkal küzdök a markettel. A google accountot csak factory reset után fogadta el, utána a marketből telepítettem a nimbuzzt, azóta viszont bármit próbálok letölteni, kiírja, hogy "download was unsuccessful, please try again". Próbáltam ki/be kapcsolással, de nem gyógyult meg. Volt, aki azt írta, egyszer csak jó lett, de én már kb. 20. kisérletnél tartok és még mindig semmi. A google support fórumon is kerestem megoldást, de nem találtam. Nincs ötletetek, mit tehetnék?
Előre is köszönöm a segítséget.
szerintem rossz helyen vagy 
Eladó Halo Reach: http://bit.ly/JLZHxs
Hát miután ez egy iPhone-os topik ezért nem biztos, hogy itt találsz leggyorsabban megoldást. Szerintem valami samsung-os topikban keresgélj.
Think Different!

taps, csak restorral, és az aktiválással szívni fogsz valszeg, de googlebe keress rá a hacktivation iphone 2g -re, biztosan lesz hozzá pár dolog

koszi mar idaig megvagyok de az aktivalas nemnagyon mukodik mert miutam leszedtem a blackraint elinditottam utana leall hibas mukodes miatt win7alatt...

Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy az iphonom egy szoftverfrissités utána (4.0.2) nem fogadja el a SIM kártyám, eddig gond nélkül müködött! Szeretnék felrakni régebbi szoftvert rá, de az itunes istenért se akarja! Állandóan 160X-as hibákkal visszadob! Van rá mód, hogy régi szoftvert visszatudjak rakni? SHSH fájlaim nem voltak lementve sajnos!

blackrain csak 3.1.2vel jó, próbáld a spiritet, elv 3.1.3 van fent neked, ezt a settings/about-ba tudod megnézni

koszi! sikerult megcsinalni redsnowal. minden rendben.