Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#48001) dirty.yakuza válasza kisbandima (#48000) üzenetére

dirty.yakuza
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Igen JB, de nem hinném hogy köze lenne hozzá... Első oldal full, 2,3 oldal nem inditható, 4.oldal facebookos full. Eddig is ennyi oldalam volt csak a 3.oldal coming soon volt, a 3. meg simán nem reagált, gondoltam kell neki a full 3 csillag...

[ Szerkesztve ]

★http://soundcloud.com/nastech★http://www.beatport.com/#artist/nastech/209369

(#48002) kisbandima válasza dirty.yakuza (#48001) üzenetére

kisbandima
(tag)

Akkor szerintem a jb a ludas. Nekem nincs jb és minden rendben van a News részt leszámítva, de azért már úgyis áll a bál.

[ Szerkesztve ]

(#48003) dirty.yakuza válasza kisbandima (#48002) üzenetére

dirty.yakuza
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

...nem hinném. Eddig minden ok volt, minden frissitésnél.(Eddig is JB volt.) :U :F

[ Szerkesztve ]

(#48004) Newyorker

Newyorker
(PH! addikt)

van wifi háló és be van kapcsolva a mobil adatforgalom

a wifit addig használja amíg erős a jel, majd utána vált át mobilinternetre, vagy hogy van ez?
adatszámlálóra mit használtok?

★★★★★ friss csincsilla tenyésztáp, akár postai úton is ★★★★★ ★★★★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★★★★

(#48005) dirty.yakuza válasza Newyorker (#48004) üzenetére

dirty.yakuza
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Adatszámolásra a DATAMAN vált be. :R Én úgy vettem ameddig van jel addig Wifi, ha nem tud a wifi-hez csatlakozni akkor vált mobilnetre.

[ Szerkesztve ]

(#48006) zsambek válasza Newyorker (#48004) üzenetére

zsambek
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Szia,

Dataman vagy Download Meter :)

MEGELŐZTEK

zsambek`

[ Szerkesztve ]

(#48007) Newyorker válasza dirty.yakuza (#48005) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

és akkor a wifi jele E-re vált fent,onnan lehet gondolom tudni, hogy min csatlakozik a netre

[ Szerkesztve ]

★★★★★ friss csincsilla tenyésztáp, akár postai úton is ★★★★★ ★★★★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★★★★

(#48008) gooool

gooool
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Egy olyan problémával állnék előttetek,hogy van egy 3G 16GB-os Iphone-om,ami hálózatilag gallyra ment valszeg.
A szervíz azt írta,hogy alaplaphibás,RS IC-vel van a gond.Szervíz előtt jobb helyeken volt térerő,csak gyengébb lefedettség esetén dobta el a jelet,de amióta visszajött már egyáltalán meg se nyikkan.
Minden más funkciója köszöni,jól van,ez csak a bibi.
Ezen probléma javítása megoldható?És ha igen költséges-e és megcsinálná-e valaki?

Köszönöm a segítségetek! :R

¤¤¤ Üdv: Balázs ¤¤¤ "Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle." by Batman: Begins ¤¤¤

(#48009) dirty.yakuza válasza gooool (#48008) üzenetére

dirty.yakuza
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Véleményem szerint nem éri meg már egy 3G-re költeni. Eladni iPod Touch-nak és a szerelésre fordított összegből talán kijön egy 3GS. (..majdnem.. :D ) Ez csak az én véleményem. :R

[ Szerkesztve ]

(#48010) gooool válasza dirty.yakuza (#48009) üzenetére

gooool
(őstag)
LOGOUT blog

Az oké,de az igazság az,hogy nekem most egy Pulse-om van és azt cserélném erre,ha javítható esetleg.

¤¤¤ Üdv: Balázs ¤¤¤ "Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle." by Batman: Begins ¤¤¤

(#48011) zsambek válasza gooool (#48008) üzenetére

zsambek
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Szia,

Csak nagyon távolból, alaplap cserével valószínűleg meg lehetne javítani, de az nagyon költséges lenne. Az RS IC-ről meg gondolom pár percen belül, egy nagyobb guru fog válaszolni!

zsambek`

(#48012) máyköl válasza gooool (#48008) üzenetére

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tartom biztosnak, hogy javítható, de talán egy antenna cserével megoldódhat a probléma.
Őt tudom ajánlani, verhetetlen áron, korrektül megcsinálja a telefonod, ha javítható... :K

(#48013) zsambek válasza gooool (#48010) üzenetére

zsambek
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Szia,

Jobban jársz, ha gyűjtögetsz pénzt, és majd abból veszel egy normálisan működő 3G-t, vagy akár 3GS-t

zsambek`

(#48014) dirty.yakuza válasza gooool (#48010) üzenetére

dirty.yakuza
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

...hát ha már 1x baja volt és szét is lett szedve sanszos hogy lesz baja máskor is. :R
Nem törvényszerű de már egy 2-3 éves modellről beszélünk.

(#48015) hemaka válasza zsambek (#48006) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Download meter +1 :)

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#48016) gooool válasza máyköl (#48012) üzenetére

gooool
(őstag)
LOGOUT blog

Írtam neki,hátha tud mondani vmit...

többiek:
Talán annyi pénzért még Ipod-ként is megéri,meg ugye GPS-ként is funkcionál.
Telefonom meg van, ami viszont csak azt tud. :DDD

(#48017) máyköl válasza dirty.yakuza (#48014) üzenetére

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt sosem értettem.
Egy 2-3 éves modell miért régi? Oké, hogy van már 4-es, de nálam egy 2-3 éves telefon elég újnak számít.
Egy 10 éves tényleg régi, de egy 2 éves még fiatalúr. ;]

(#48018) dirty.yakuza válasza máyköl (#48017) üzenetére

dirty.yakuza
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem leszólni szerettem volna. Csak egy 2-3 éves 3G tapasztalataim szerint már eléggé viseletes. :R

(#48019) daneel92

daneel92
(lelkes újonc)

szisztok!
nemtudom, mennyire tartozik ide, de milyen programmal (appstoreból vagy simán pc-re) tudom nézni, hogy mennyi a havi adatdorgalmam? csak mert nem akarom átlépni a havi 1 gb-ot. előre is köszi a választ!

gigabyte ep45-ud3lr, intel core 2 quad q9400, 4 giga ram, chieftec 500 watt radeon hd6950@6970 2gb

(#48020) zsambek válasza daneel92 (#48019) üzenetére

zsambek
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Szia,

Görgess feljebb, egyébként Dataman

zsambek`

(#48021) gooool válasza dirty.yakuza (#48018) üzenetére

gooool
(őstag)
LOGOUT blog

Az állapota még nem tiszta számomra,de amint tudom megosztom Veletek. :K

(#48022) hemaka válasza daneel92 (#48019) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Download metert ajanlom, szepen be lehet allitgatni mindent rajta. Bar ha vodas vagy smart csomagban, akkor mindegy mennyit forgalmazol. :)

(#48023) daneel92 válasza hemaka (#48022) üzenetére

daneel92
(lelkes újonc)

smart 200as vagyok, miért is mindegy? elvileg ha átlépem az 1 gb-ot, akkor kilobytonkénti nemtudom mennyi forintot kéne fizetnem, amit nem szeretnék :D

gigabyte ep45-ud3lr, intel core 2 quad q9400, 4 giga ram, chieftec 500 watt radeon hd6950@6970 2gb

(#48024) Pink Floyd

Pink Floyd
(újonc)

Sziasztok,
Iphone4-re tudtok rádiót? Olyat, amihez nem kell állandó netkapcsolar!
Köszi!

(#48025) Newyorker válasza hemaka (#48015) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

Data Control lett belőle, jobb mint a DM

(#48026) zsambek válasza Pink Floyd (#48024) üzenetére

zsambek
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Szia,

Véleményem szerint jelenleg semmilyen alkalmazás nincs, amivel Offline módban tudnál rádiót hallgatni.

zsambek`

(#48027) máyköl válasza Pink Floyd (#48024) üzenetére

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mivel nincs benne rádió vevő, nem tudsz csak mobilinternettel rádiót használni. /vagy wifivel persze/

[ Szerkesztve ]

(#48028) Nocsesz1

Nocsesz1
(tag)

Iphone 4-ben van rá megoldás hogy a programokat ne lehessen olyan könnyen törölni? Mielőtt valaki írná hogy a keresőt használjam annak mondanám hogy nem találom.

(#48029) Everman válasza máyköl (#48027) üzenetére

Everman
(PH! addikt)

Van benne FM rádió és transzmitter is, csak szoftver nincs ami meghajtsa. Jelenleg az egyetlen funkció amire használva van a Nike futóbizbasszal való kapcsolattartás.

(#48030) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

iOS 4.3.1 hamarosan...

Üdv: Csabee.

(#48031) Everman

Everman
(PH! addikt)

A Partnérónál valakinek elgurult a gyógyszere:

Apple iPad 2 Wi-Fi - 16GB - 220 000Ft
Apple iPad 2 Wi-Fi - 32GB - 240 000Ft
Apple iPad 2 Wi-Fi - 64GB - 260 000Ft

(#48032) Solar_Wind válasza Nocsesz1 (#48028) üzenetére

Solar_Wind
(senior tag)

Pedig volt szó róla nemrég. Kommy leírta:

Setting/general/restrictions/enable restriction megadsz egy kódot, mégegyszer majd a deleting Apps-ot OFF-ra állítod és kész is. Nem lehet törölni programokat.

Sony VAIO EB2Z1E, iPhone 4 32GB iOS 5.1, MacBook Air 13" (mid-2011) OSX Lion 10.7.4

(#48033) manchester85 válasza Csabee. (#48030) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha már blogolsz, cikket fordítasz, főleg ha még reklámozod is magad, nem ártana forrásmegjelölést is használni...

IPad 2 16GB white, iPhone 4 8GB black

(#48034) hemaka válasza daneel92 (#48023) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Roszul tudod. Nezd at megegyszer a csomag leirast.

Az adatforgalmi limit felhasználását követően a Vodafone az adatforgalom sebességét lassítja az adott számlázási ciklusában. A lassítás nem jelenti a letölthető adatforgalom mennyiségének korlátozását. A számlázási ciklus lezárultával a forgalomlassítás megszűnik. A lassítás maximális értéke 9,6 kbit/s le és feltöltés esetén.

(#48035) máyköl válasza Csabee. (#48030) üzenetére

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy apró megjegyzés, ne vedd bántásnak, jóindulatból mondom.

Próbálj meg egy kicsit a szifon.com -tól elkülönülni, keress máshol is híreket, nem csak a szifon.com -ból áll az iphone világ, rengeteg fontos hírt kihagynak.

Igen, tudom, ez a mostani cikk nem onnan van, általánosságba mondtam. :)

hemaka: +1
Bátyám most vett a vodafone-ban mobilnetet. Gyakorlatilag korlátlan a net, csak ha elfogy, amit megvettél, akkor belassul a net.

[ Szerkesztve ]

(#48036) icecave válasza máyköl (#48035) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem is ilyen van, hogy lassítanak. A baj inkább az, hogy olyan szinten lassítanak, hogy azt nem is érdemes használni. Annó a betárcsázósom is gyorsabb volt.

Ha fontos neked a célod, akkor megoldást találsz, ha nem, akkor kifogást.

(#48037) máyköl válasza icecave (#48036) üzenetére

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hány megás neted van?

(#48038) hemaka válasza icecave (#48036) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Csomagtol fugg mennyire lassitjak le a savszellessegedet. Teny, hogy lassitva kb semmire nem hasznalhato, de legalabb nem er meglepetes, amikor megerkezik a szamla. :)

(#48039) icecave válasza máyköl (#48037) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mármint vodás mobilnet? 3G-n speedtest le: 2,84 Mbitet mér, fel pedig 1,41 Mbitet.

mobiweb profi van, 500 mega. Az már más kérdés, hogy 385 Megánál tartottam, mikor a voda írt sms-t, hogy mindjárt lassítanak, mert elérem az 500 megát. Brutálisan félremérnek.

[ Szerkesztve ]

(#48040) manchester85 válasza máyköl (#48035) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elméletileg korlátlan, gyakorlatilag van benne egy biztonsági zár, ami túlforgalmazási díj helyett használhatatlanra lassítja a netet. :U

Ez semmi másra nem jó, mint a figyelmetlen emberek számára gyerekzárként üzemelő feature, hisz a lassulást követően a sávszélesség alkalmatlan lesz netezésre. Aki odafigyel rá, nem lépi túl, az is 1 giga netet fog forgalmazni. Akinek meg "lassítanak" az is 1GB-ot fog forgalmazni, a lassítás után ugyanis elmegy a netezéstől a kedve.

Nagyon jó marketingszövegnek a korlátlan net, csak köze nincs hozzá. :K

Icecave, ne feledd, hogy kerekített a számlázási egység. Nem mérnek félre szerintem, csak te nem úgy számolod, ahogy ők. ;) Ez olyan, mintha a perc alapú számlázást az összhívás idejével számolnád. Itt is ugyanaz a helyzet.

[ Szerkesztve ]

(#48041) máyköl válasza icecave (#48039) üzenetére

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Persze, a mobilnetre gondoltam. A bátyák 50mb -ot rendelt, nem tudtam neki elmagyarázni, hogy az gyakorlatilag semmire nem elég.

manchester85: Ez tényleg nagy szemétség. Viszont hemaka tényleg jól mondta, legalább nem lesz meglepetés, mikor meglátod a számlát. :K

(#48042) manchester85 válasza máyköl (#48041) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem se lesz. :U Ha elérem a 80%-át, kapok értesítőt, onnantól már nem nagyon szoktam torrentezni vele. :DDD Egyébként meg szerintem a vodásoknak is figyelniük kell a netet, mert ha hó közepén elfogy az 1 giga, az elég gáz. Persze ha nincs túlforgalmazási díj, az még mindig jobb, mint ha van, csak közel sem ér annyit, mint amilyennek tűnik első hallásra. :)

(#48043) daneel92

daneel92
(lelkes újonc)

sziasztok!
downgradelni akarom az iphone 4emet 4.3ról 4.2.1-re
http://www.redmondpie.com/downgrade-ios-4.3-to-ios-4.2.1-4.1-4.0.2-4.0.1-iphone-4-3gs-ipad-ipod-touch-how-to-guide/
ennek az utasításai alapján, csak amikor kiírja az 1013as hibakódot (ami a leírás szerint normális dolog), és utána belépek tinyumbrellába, hogy kiléptessem ebből a recovery módból, nem igazán csinál semmit se. próbáltam fix recoveryre is, meg minden, de egyszerűen nem képes. előfordult már ez múltkor is, amikor frissítettem 4.3ra, akkor csak kitöröltem a hosts fájlból a gs.apple-ös sorokat, most viszont 4.2.1nél elvileg kéne az az egy sor, ami a leírásban is szerepel. mitévő legyek?

(#48044) norbee2244

norbee2244
(fanatikus tag)

Sziasztok

Appstoreban fellelheto valami olyan program amivel letudom tolteni az email csatolmanyokat?freeamail fiok pdf reader van se mozilla se a kliens se safari nem nyitja meg sot a csatolmanyos levelet a kliens be se tolti..erre kene valami ingyenes App lehetoleg app storebol

never look back... // Ha valaki privátot kap legyen oly lelkiismeretes,hogy válaszra méltatja a másikat..

(#48045) hemaka válasza manchester85 (#48042) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Marketing fogas nyilvan. Bar hozzateszem a 3G most jott be eloszor(tatabanya) amiota elhagytuk BP-t. Szoval eppen ott nem tudom normalisan hasznalni, ahol szukseg lenne ra, a vonaton. Vagy csak szokatnak a korlatozashoz, mert kemeny 2-3kbyte-al jott az adat. Rohej mindenesetre. :D

[ Szerkesztve ]

(#48046) manchester85 válasza hemaka (#48045) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De ha a vodánál nincs 3G, akkor garantáltan csak GPRS lesz. :DDD

(#48047) Csabee. válasza máyköl (#48035) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem onnan van a forrás. (külföldi legtöbbször)

Üdv: Csabee.

(#48048) máyköl válasza Csabee. (#48047) üzenetére

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Múltkor néztem a cikkeid, és sorban ugyanazok voltak, mint amik a szifonon is.

(#48049) icecave válasza máyköl (#48048) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A szifon is szedi valahonnan, nem ők találják ki...

(#48050) D@niel

D@niel
(őstag)
LOGOUT blog
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.