Ha zenét akarsz, és jó minőségben hallgatni, már nem azért, de akármilyen jó agydugós, sennheiser fülest veszel, vagy akármilyen márkát is, életben nem lesz olyan, mint egy dj, vagy akár egy igazi fejhallgató.
:/
(#39001) Ghosti válasza rolcsibácsi (#39000) üzenetére

Ha zenét akarsz, és jó minőségben hallgatni, már nem azért, de akármilyen jó agydugós, sennheiser fülest veszel, vagy akármilyen márkát is, életben nem lesz olyan, mint egy dj, vagy akár egy igazi fejhallgató.

Hát igen, csak pl az utcán hülyén néz ki a DJ fejhallgató és hát drágább is.

Ez így van. Vmit vmiért
.

ÜDv mindenkinek! remélem tudtok nekem segíteni!
nokia n85 öm van és adnának cserébe egy iphone 2g-t,jóállapotban van,hiba nélkül az összes tartozékával.Namármost,én nem nagyon ismerem az iphone okat,világ életemben nokia párti voltam de hajlandó vagyok váltani. Abba kérném a segítségetek hogy megérné -e a csere a 2g re?! vagy miben nyújt az a telefon kevesebbet mint pl egy 3g-3gs? a 2g vel is ,megtudok nyitni rendes web es oldalakat és nem a telefonra szánt youtube meg a többi telós oldal jönne be hanem az eredeti amit számítógépen látok? bocs a hülye kérdésért de ezt nemtudom jobban megfogalmazni
Előre is köszönöm! Üdv Ádám
(#39005) manchester85 válasza Adam289 (#39004) üzenetére
Teljes webes élményt ad. Sebességben lassabb a 3GS-nél, de a 3G-vel hardveresen megegyezik. 3G hálózatokon nem fog futni, így mobilneten keresztül nem lesz szélsebes, wifin viszont ugyebár ez nem fog számítani. Arra viszont ügyelj, hogy mindenhol érzékelje a tapintást, és ne legyen LCD hibás, mert a kijelzőcsere a 2G-nél az egyik legdrágább, 35-40k. Ha tényleg minden müxik rajta, jó vételt csinálsz. 
IPad 2 16GB white, iPhone 4 8GB black
(#39006) Adam289 válasza manchester85 (#39005) üzenetére

nagyon köszönöm a segítséget!
közben kiderült hogy ez a "kis" baja neki : "Kis hibája, hogy pixelhibás, ez nem zavaró, érintő is megy ott is. (ez sajnos széria hiba.)"
Hivatalosan nincs flash, tehát a Youtube bejön, csak a videót nem tudod az oldalon megnézni. Csak a tisztánlátás végett.
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN
(#39008) rolcsibácsi válasza Ghosti (#39001) üzenetére

hát ízlések és pofonok, kipróbálgattam a 30ezer fölötti fejhallgatókat de nekem egyiksem szólt úgy ahogy azt én elvárnám, nekem dobozos a hangzásuk, távolabbról jön a zene olyan mintha egy poharat tennél a füledhez.. mindegy, biztos jó csak nekem jobban tetszik ez a hangzásvilág amit egy agybadugós nyújt..
kényelmesebb is, jó hogy nem nyomja le a fülem ami ha sokáig van úgy akkor fáj, a fejhallgató lenyomja a hajamat is
és a zajokat sem tudja annyira kiszűrni mint egy inear- tapasztalatom szerint, bár nem volt hiperszuper fejesem 80ezrekért, de hallgattam olyat is már..
[ Szerkesztve ]
(#39009) Ghosti válasza rolcsibácsi (#39008) üzenetére

Vegyél hd595-öt, ebben biztos nem fogsz csalódni. Teszteltem már hd515-öst, hát baromi nagy, még ekkora árnál is a különbség, sokkal jobb a hd595.
Majd ha egy ilyet megtudtál hallgatni, sztem nem fogsz csalódni.
Asus xonar is van mellette gépemben, de iphonnal is fasza a hangja. Ja és ez a fejhallgató 12 óráig is lehet a és semmi problémád nem lesz, mivel plüssből van, levegőzik, sőt még mostható is a párnája.
N85-2G cserésnek: iphonon nincsen flash támogatás, de sztem ez ne tartson vissza.
Nekem HD515 van. Meg vagyok elégedve vele (mellette szintén Xonar hangkártya). Nagy és zárt, nekem viszont ezek pont kellenek, mert nem jó,ha más is "élvezi" a zenét, amit hallgatok.
Viszont mp3 lejátszónak nem használom az iPhone-t, bár leszögezem, a 4-esnek jobb a hangja, mint az előzőeknek, azért egy Sony, vagy egy Meizu M6 (igen, nem rontottam el) lazán a földbe döngöli hangzásban.
Mielőtt jönnek a hozzászólások, hogy a füles a lényeg, elmondom, hogy sennheiser CX500-asom van. Csak ha mindkettőt azzal hallgatod, akkor ugyanott vagy, hogy észreveszed, melyik a minőségibb.
Ha fontos neked a célod, akkor megoldást találsz, ha nem, akkor kifogást.

Na megnéztem kicsit tüzetesebben t oldalát és valóban lehet más csomaggal is iphone-t vásárolni csak sajnos csomagot meg árat nem írnak csak annyit, hogy lehet és kérdezze a boltot... Ezt követve akkor valószínüeg a voda is uezt fogja csinálni csak felteszem akkor a telót teljes árát kell kifizetni. Bár oly mindegy mert hosszú távon meg valószínüleg úgy járok jobban, csak az emberek többsége csak az azonnal kifizetendő árig jut el... Hát most kb megint ott tartok, hogy nem tudom várjak e vagy sem. Mondhatna már vmit a voda a csomagjaikról/áraikról... bár nagy különbség nem lehet. Nekem meg már nagyon kéne a telefon és várólistázni sincs kedvem...
Úgyhogy egyenlőre vezet a T csak szúrja nagyon az oldalam, hogy a másik szolgáltatóról nem tudni semmit. 
If you've got nothing to say, say nothing.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
Szerintem, ha a vodánál is aláírsz 1-2 év hűséget (csak más tarifacsomagban), attól még lesz valami kedvezmény. Persze, pont ez a szolgáltató az, aki eddig tökmindegy, hogy milyen csomagban, hány év hűséggel vettél telefont, alig engedett az áraiból.

Nekem az a problémám, hogy jelenleg van egy rendkívül kedvezményes csomagom cégen keresztül. Én csak azért várnék a vodára, hogy ebben a jelenlegi csomagban tudjak maradni. Ez szerinted elképzelhető?
Mert ha nem akkor teljesen felesleges várnom... Átadom vkinek a sim-em és kötök egy ikon200at-s előfizetést. Mondjuk ha tudnék is maradni vodánál a jelenlegi díjszabásban a gond az h nekem nincs mobilnet ami már rossz ill ugye nincs microSIM-em etc. Viszonta céges kedvezmények miatt nem lenne rossz. De túlélem ha váltani kell. 
[ Szerkesztve ]
If you've got nothing to say, say nothing.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
Ha előfizetéses, írhatsz alá újabb hűséget. Mobilnetet meg külön fizethetsz elő hozzá (nekem is úgy van, 500 MB, ha túlléped, csak lekorlátoznak, 2k/hó).

Még szerencse hogy tegnap du. teszteltem az ébresztőórát, nálam is hibás, szóval 6.20-as keléshez 5.20-at kellett állítanom...
CCENT, CCNA, CCNP (Routing & Switching) - hunciscoblog.wordpress.com
Ébresztőóra hiba javítva vana tegnap este megjelent iOS4.2 GM gyors tesztelésem után .
dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad
Érdekes, nálam miért nem jött elő? (iPhone 4, 4.1, gyári független). Másnál is előjött, akinek i4-e van, szóval nem értem a dolgot. 
Én bevallom őszintén nem is próbáltam 4.1-en, mivel nem használok ébresztőórát , mivel amire beállítom 30 percel elöbb felkelek.
dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad

Érdekes
.
A fülesre visszatérve, egyáltalán nem zavaró sztem, hogy nyitott a füles, köztudott, hogy a nyitott fülesnek jobb a hangzása, nem annyira hallható ám odakinn sem. De azért lehet hallani, vkit zavar természetesen.
(#39020) rolcsibácsi válasza icecave (#39017) üzenetére

csak akkor bugol ha ismetlodo riasztast allitasz be bizonyos napokra, ha mindennapra akkor jo!
(#39021) Ghosti válasza rolcsibácsi (#39020) üzenetére

Próbáld ki másik progival, rengeteg ébresztős progi van. De amúgy, ha tényleg hibázik, akkor írd meg apple-nak, is tuti kijavítják.
(#39022) rolcsibácsi válasza Ghosti (#39019) üzenetére

ha van kedved megmutathatod hogy meggyozz
szivesen kiprobalnek egy profi cuccot. mar ha pesti vagy..
engen nem erdekel az ebresztos dolog, valtozo a munkabeosztasom szerencsere
amugy persze 4.2ben javitva is van mar ahogy kommy koma is megirta
[ Szerkesztve ]
(#39023) icecave válasza rolcsibácsi (#39020) üzenetére
Nekem fél 7-től 7ig be van állítva 5 percenként, biztos, ami biztos alapon, de nem minden napra, hanem esténként bekapcsolgatom az időpontokat, maik nekem kellenek.
(#39024) rolcsibácsi válasza icecave (#39023) üzenetére

ha jol ertem akkor teged is kikerul a hiszteriat okozo bug
marmint nem a te telod jo egyedul hanem nem hasznalod ugy az ebresztot ahogy elobb irtam igy nem jon elo a hiba..
think different
[ Szerkesztve ]
(#39025) icecave válasza rolcsibácsi (#39024) üzenetére
Nem tudtad, hogy minden kicsi hiba hisztériát kelt, csak mert iPhone-ról van szó? Az baj, hogy túl nagyok az elvárások, de hát ha valaki azt várja is, hogy kinyúljon egy kéz, és még jól le is matyizza a telefon, az ugye csalódni fog...

Nemhiába nagyok az elvárások... Ezért a telefonért, ennyi pénzért el is lehetne várni sztem azért.
A kézkinyúlós matyizást? Ahogy érzed 
[ Szerkesztve ]

Az ébresztő hisztihez annyit szólnék hozzá hogy évekig használtam WM-t és rendszeres volt hogy gondolt egyet és nem ébresztett,óra átállításnál le sem merem írni mit művelt,szóval én azt mondom ez legyen a legnagyobb baja és akkor én életem végéig Apple rajongó maradok 
Új HDMI MHL Adapter eladó

--- Nem pont erre gondoltam 
Azt szeretnem kerdezni,hogy amikor a3gt bekapcsolva hagyom,de az adatforgalom gombot offra..akkor ergo ugye nincs netkapcsolat. A kerdesem az lenne hogy ilyenkor jobban merul az aksi vagy kapcsoljam ki a 3g-t is hogy tovabb birja?

Reggel en is bele estem az ebresztooras hulyesegbe. Nem ebresztett, meg jo h baratnom is beallitotta a sajat telojat.
:p
''Nem Szabad Félned A Kudarctól, Játszd Végig A Játékot.''

A 3g csak az adatátviteli mód jellemzője, gyorsabb, mint a gprs, edge. Ha kikapcsolod, elméletileg jobban bírja az akksi.
@ Hellomarci | Do You Dream?

Igen, ezért kell tartani barátnőt, és nem bízni az iphone appsban 
[ Szerkesztve ]
3G hálózaton telefonálsz is, ha be van kapcsolva, és van lefedettség, ha ne,, akkor 2G-n. Szóval a nem csak a netre jellemző a 3G. Viszont én eddig hanghívásnál nem vettem észre különbséget, szóval szerintem is kikapcsolható.
de én úgy golntolam,hog y a3 g bekapcsolva marad,de az adatforgalom kiakpcsolva?
Akor is jobban esszi az aksit mintha mind2 ki lenne kapcsolva?
Hiszen amúgy sem tud adatforgalmat használni.

Igen, sajnos nekem is ez van, és nem értem...
Egyébként marhára tetszik a program, és nagyon hasznos...
Láttam linkjén grafikon rajzolást is tud, de nem tudtam elővarázsolni eddig...
[ Szerkesztve ]
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
De még szerencse, hogy nem vesznek el a benne levő dolgok, most kiexportáltam így legalább megvannak, csak ezt nem lehet visszatölteni. Amúgy küldtem nekik logot, hátha segít nekik a hibakeresésben.

Próbáltam mindent, újraindítás kikapcsolás mindent tényleg, de nem ment...
Nem írtak vissza, hogy ismerik a hibát?!
vagy valami, hogy nyugi nyugi javítjuk?!
[ Szerkesztve ]
Eddig nem.
(#39040) adamlukacs válasza Ghosti (#39001) üzenetére

Azért a DJ fejhallgatókat ne keverjük ide. Én tudok neked mutatni DJ fejhallgatót, de nem leszel tőle elragadtatva: a fejed és a füled fél óra folyamatos használat után kikészül, mert annyira nyomja, és a hangzásvilág sem olyan lesz, amilyennek elképzeled: a DJ fejhallgatók (jobb esetben) nyersen tálalják neked a lejátszott matériát, nem színezett a hangképe, ezáltal "nem is szól olyan jól", mint egy zenehallgatásra tervezett fülhallgató, példának okáért sennheiser cx300. Ráadásul nem sokkal verdesi alulról a 100 000-et a vételára...
Én úgy gondolom, zenehallgatásra a sennheiser cx X00 szériája ajánlható leginkább (az ok, amiért az öreg, leharcolt cx300-asomat én nem egy ugyanilyen típusúra fogom cserélni az, hogy nem szeretem az asszimetrikus kábelrendezést).
[ Szerkesztve ]

Majd egy éve érdeklődtem a hívás várakoztatás kijelzéséről. Van e azóta elmozdulás az ügyben.
Akkor erről volt szó:
"Tegnap este itt kisebb vita alakult ki arról hogy általában a telefonok ha hívás várakoztatásba futnak kijelzik-e, hogy várakozik a hívás. Végül sikerült abban megállapodni hogy kijelzik. Viszont az kérdés hogy az Iphone tudja-e? Mert hogy úgy tűnik hogy nem, pedig ez elég alapvető funkció. könyveljem el, hogy ez is az Iphone hiányosságai közé tartozik?
Akkor most mi a végső konklúzió?
Nem tudja a 3GS kijelezni ha várakoztatásba futsz?
APP STORE, CYDIA sem kínál megoldást?"

Van valakinek infója, hogy melyik T üzletbe van készleten i4? Most a hívtam őket és nov 30. szállítmányt mondtak, de addig nem tudok várni. Köszi 
[ Szerkesztve ]

Vedd fel a szolgáltatoddal a kapcsolatot mert TUDJA,én használom is,sőt a 3G-m is tudta elötte 
Lehet hogy neked nincs bekapcsoltatva.
Új HDMI MHL Adapter eladó
Sziasztok!
Moneybook használók! Ucsó frissítés után van vkinél vmi probléma?
Nála: kilép az adatbázis exportálása során az app a főképernyőre!
R.I.P. Steve

Lehet h h*lye kérdés lesz, ha kijön az újabb ios (pl a 4.2), akkor az itunesbe ami van updates, átupdateli a 4.1-et 4.2-re, vagy nem?
Thx. 
''Nem Szabad Félned A Kudarctól, Játszd Végig A Játékot.''
(#39046) bLaCkDoGoNe válasza ent (#39044) üzenetére

Nekem is ezt csinálja.
flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]

Sziasztok. Iphone 3GS-re szeretnék venni vmilyen szilikon vagy kemény tokot.
Miféle tokokat ajánlotok? Vaterán érdemes venni, vagy ezek silány minőségűek?(ilyen 900-2000ft között vannak)
Átlátszó kristálytokot használt már vki?(kemény)
Lacka
(#39048) kleinguru válasza bLaCkDoGoNe (#39046) üzenetére

És vagyunk még egy páran 
Igen, szól, hogy van friss, és ha engeded neki, akkor updateli az újra.