Consolidate Library.
Break Driven Development
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
[Re:] UPC Mediacard villámteszt: digitális HD adások médiabox nélkül
2.0 / 2.1 hangfalat, de melyiket? [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Consolidate Library.
Break Driven Development
Ez hol van?
Üdv: Csabee.

az a problémám lenne hogy csinálok egy ad-hoc hálózatot megosztom a netet rácsatlakozok iphone-al de mégse megy az iphoneon az internet
próbáltam e51-el ott google-t betölti csinál egy kis forgalmat de utána ott is megáll a tudomány és azt írja ki az e51 hogy a hálózat nem válaszol vagy vmi ilyesmi
szerintetek mi lehet a probléma?
"Be the change you want to see in the world"
Ahh, átnevezték a 9-esben! File menü, Library, Organize Library, és ott lesz egy checkbox. Készülj fel, ez bemozgat mindent az új helyére 
Break Driven Development
Nekem szilikon 'macally' tokom van. Az is fekete, egész menő, bár nálam a funkcionalitás megelőzi a külsőt. Nem volt vészesen drága, három felet fizettem érte, és nagyon véd...
Think Different!
Hiszed vagy sem, ez nem lett jobb, sőőt nőtt a fájl méret
én már nem értem ezt..

slovoed-t hasznalom, nem kell neki net

Sziasztok!
Van egy Belkin bőrtokom kifejezetten iPhone-hoz, teljesen új, dobozában.
http://www.vatera.hu/iphone_tok_luxus_belkin_bor_3g_3gs_8gb_16gb_32gb_156116588.html
klassz, rakd fel apróhirdetések közé! talán több sikerrel fogsz járni!

s ez tud magyarul is?
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

Ilyen tokot használ valaki?
Milyen?
Volt nekem fekete iSkin Solo-m, de annál úgy tűnt, mitha levenne a térerőből.
Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
Gondolod hogy a tok elvesz a térerőböl? Én nem hiszem hogy annyira leszigetelné. De érdekes amit mondasz, bennem ilyennel fel sem merüllt volna:€ Van még vki akinek a tok levesz a térerőböl?

Amikor rajta volt a tok mindig leugrott 3G-rol EDGE-re.
Tok nelkul ment 3G-n.
Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..

Amikor tokot vettem én is ilyen kemény műanyagból készült faszán kinézőt szerettem volna, de aztán azt gondoltam ha leragasztom a kijelzőt azzal a fóliával akkor a széle fel fog pöndörödni ha nem takarja a tok. Végül egy fehér színű puha műanyag tokot vettem amit rá lehet húzni az egész telóra és csak a gombokat meg a kijelzőt nem takarja. Nektek le van ragasztva a kijelző fóliával?
www.izoominphotography.com
(#15015) Misi1979 válasza BoGyesz_24 (#15014) üzenetére
Nekem nincs leragasztva és csak egy ilyet használok, ugyanis nem találtam olyan szilikonos védőtokot, ami kellőképpen elegáns lett volna. A fentebb belinkelt abroncsszerű tokok nekem nem jönnek be.
A kismókusok kenyérre is kenhetik..

Megjelent az Eliminate Pro!
Innen tölthető, ingyen
: [link]
Amikor indul a játék, kell csinálni egy ingyenes hozzáférést. Aki gondolja, majd vegyen fel barátjának és akkor tudunk privát meccseket játszani, online, többen is. A nevem: macikos
A nagy erő nagy felelősséggel jár

http://www.macally.com/en/Product/ArticleShow.asp?ArticleID=228
Esetleg ez? 
iPhone 3GS black 16 GB
Vettem egy iphone dokkolót, közbe kaptam is egyet.. tehát van 2.. akit érdekel iphone dokkoló az itt megtalálja
feleslegessé vált
[link]
(#15019) BoGyesz_24 válasza Misi1979 (#15015) üzenetére

Nekem ez az iLuv van. Jó név...
A kijelzőm meg le van takarva egy réteg fóliával.
www.izoominphotography.com
Megjelent az Asphalt 5

Mai napon Gameloft megjelentette a régóta várt autós játékát, az Asphalt 5-t. Jellemzők:
- 30 autó közül lehet választani
- 12 város utcáin versenyezhetünk
-Változó útviszonyokkal találkozhatunk: sár, hó, murva, stb.
- 8 féle versenytípus:
- multiplayer neten és bluetoothon keresztül is,
- saját zenék lejátszása játék közben.
Az alkalmazás 245 MB, 7 dollárért vásárolható meg az AppStore-ból.
Na ezt kipróbálom,ha lejött és beüzemeltem este írok egy privit.
Csabee : ezt is 
Tegnap este a Cop&Robberrel játszottam,jópofa kis gamma.
Meg ezzel : Coast Defense - 10. pályán leragadtam,elfogyott a gold.
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
Nagyon jó lett a játék (már így képek alapján is) Multiplayer is nagyon jó dolog, ráadásul nem szerintem reális ár. 
► Més que un club ◄

Ment PÜ
You see things and say, 'Why?", but I dream things and say, 'Why not? -George Bernard Shaw

Bocsánat, ha volt már róla szó esetleg, futólag visszaolvasva nem láttam: iHacked: jailbroken iPhones compromised, $5 ransom demanded, a jailbreakelt iPhone SSH démonjának acc/pw-je default ugyanaz mindegyik eszközön, valaki ezt próbálta kihasználni Dániában, a T 3G hálózatán portscan-nel és OS fingerprinting-el.
Szerintem akit érdekelnek ezek a hírek azok úgyis olvassák a szifont, felesleges ide kipostolnotok ugyanazt. Tartsuk meg a topik szakmaiságát.
"Csak úgy mondom"
igenis főnök
a000:ment válasz is!
Geohot srác nagyon ügyes ;)
[ Szerkesztve ]

olyan lehetséges, hogy iphoneról vissza tenni a zenét a gépre ha véletlen letöröltem?

Igen, külső programmal, pcre van egy csomó, google it... itt egy nemtom ez ingyenes e meg hogy jó e lévén macem van...:http://www.copytrans.net/ macre a senuti nevű programmal teheted rá a gépre...
[ Szerkesztve ]

sziasztok
miért van az hogy megosztom a netet ad-hoc kapcsolattal viszont amikor rácsatlakozok nem működik(e51-en megy) a net
ip address-t ad subnet mask is van viszont routernél nincs semmilyen ip-cím
egyszer egyszer ott is felvillan de utána megszűnik gondolom hogy ez a probléma lehet ezen vhogy segíteni?
"Be the change you want to see in the world"

hali ! miert van az ha sms kuldesnel csak pl egy rovid szoveget akarok elkuldeni ami kifer az elso sorba nemkuldi el a szivon pl : "ok " es nem lehet a sendels kuldeni...
goldmoon nevu gyerekel ne uzleteljetek.
na így pár nap után ment a fenébe a 2. megoldás is. memória az mindig volt elég, de iszonyatosan szétvágta a rendszert. fagyott de rettenetes módon. Ehhez képest egy bétás SE is tükörsimán fut. Szóval nem ajánlatos ezt sem feltenni a tapasztalataim alapján. Lefagyott amikor vége lett egy hívásnak, vagy mikor beléptem a beállításokba... naponta kb 10-15 fagyás. egy rakás sz*r. 
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog
Akkor még jó ,hogy lusta voltam eddig megcsinálni,most már nem is fogom. Köszi ,hogy szóltál. Marad a démonok irtása
There's an app for that

vki segitsen az full europa igot honna tudom leszedni 
köszike
App Store. Bár feltétlen nézd meg ezt az oldalt is, nagyon hasznos 
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development

ááá hogy app store nem is gondoltam de hülye vagyok...
na viccet félre téve tudom mi a forum lényege de segitségre szorulnék mer eddig fönvolt a telon és frissités miattt már nincs nem hiszem h ennyire nehéz lenne segiteni máson ebben a helyzetben...
köszi

illetve telefonálásnál halk valahol a settingsben nem lehet hangositani vagy vmi megoldás erre?

Sziasztok Hölgyek / Urak
egy rövid kérdésem lenne. elképzelhető, hogy ha pl egy progit megnyitok ( IM+) amikor befejezem valahogy ki kell belőle lépni? Ugyanis használat után annyira lelassitja a masinámat, hogy még sms-t se tudok írni. Lehet, hogy a kilépésnek van valami trükje amit én nem tudok?
Köszi a helpet: én a 
a lelkes amatőr

elrontottam 2 kérdésem lenne.
2. lehet, hogy a felrakott szerződések (word doksik) lassítják le nagyon?
zene nincs rajta szinte semmi only képek és szerződés hegyek.
Van olyan lehetőség, hogy a háttérbe futó progikra rá lehet nézni, hátha az lassítja?
ez már 3 kérdés volt. Bocs:-)
a lelkes amatőr

push off
Asphalt 5 meg úgy általában a jobb grafikájú játékok akadoznak! Ez csak nálam van így? Vagy rendellenesség?

Kilépni mindenképpen kilépsz, hiszen nem fut tovább a háttérben, viszont ahogyan már említették, kapcsold ki a pusht.
www.napiapp.com | www.ace-blog.hu
(#15042) BloodyEddie válasza Csabee. (#15040) üzenetére
Pucolj ramot, vagy kapcsolj ki mindent ami push, nálam ezek segítettek. Egyszer Rolando 2-től konkrétan minden belassult, és az is maradt, amíg le nem töröltem.
Ismertek olyan progit, ami képes játékmentések backupolására és visszaállítására?
Valaki tudja esetleg, hogy az ismert WiFi hálózatok listáját melyik fájl tárolja?
Backuphoz kéne, frissítés miatt.

hali ! miert van az ha sms kuldesnel csak pl egy rovid szoveget akarok elkuldeni ami kifer az elso sorba nemkuldi el a szivon pl : "ok " es nem lehet a sendels kuldeni...
goldmoon nevu gyerekel ne uzleteljetek.
(#15045) Ulkesh válasza BloodyEddie (#15042) üzenetére

Elmented az adott program mappájából a Documents és Library mappákat és mikor újratelepíted akkor bemásolod.
A könnyebb megtalálás érdekében érdemes telepíteni az Applinks alkalmazást a Cydiából.
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
Sziasztok! Nagyon láma kérdés de visszaolvastam és írtátok, hogy kapcsold ki a PUSH-t!
Mi az a push? És hol lehet kikapcsolni?
Bocs, a noobságért 
Köszi a választ előre is!
xbox Gamertag: woodbear: .... HTC HD2 [wp7.5 mango] ....
Beállitasok, mail, adatok lekerese
Iphone 4
Köszi szépen! Be volt kapcsolva
De így is 2napot lazán kibírt az akksi!
vagy azt nem is befolyásolta?
[ Szerkesztve ]
xbox Gamertag: woodbear: .... HTC HD2 [wp7.5 mango] ....
(#15049) BloodyEddie válasza Ulkesh (#15045) üzenetére
Eddig is ezt a módszert használtam, de ~40-50 appból nehéz megtalálni azt a 4-5öt ami kell. Viszont ez az Applinks hasznosnak tűnik, köszi 
(#15050) Csabee. válasza BloodyEddie (#15042) üzenetére
Neked akadás mentesen megy az Asphalt? 50mb memóriám van az jónak mondható nem?