Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#17001) gyoref1

gyoref1
(senior tag)

az imei alapján lehet különbséget tenni ? a 3G és a 3Gs között???

(#17002) Szecsy válasza icecave (#17000) üzenetére

Szecsy
(fanatikus tag)

igen azt most nézem 156. betűre beraktam egy í-t egyből 60 van csak hátra :D

jo mondjuk éndurva röviditésekkel irok sms-t ékezetek nélkül csak jó látnih mennyi van még hátra azért

köszi

(#17003) Mr.Grincs

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Vannak még free értelmes progik azon kívül amik az apple storeban vannak?

Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle.

(#17004) Csabee. válasza Mr.Grincs (#17003) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csak apple store-ban találsz free programot! Máshol nem!

Üdv: Csabee.

(#17005) a000 válasza D@niel (#16998) üzenetére

a000
(őstag)

Hát szerintem ez már bukta.Tanulság:
ne add oda idegennek a telódat, főleg ne négernek.
Amúgy szerintem történt egy készülékcsere,azárt van az amit írtál.

You see things and say, 'Why?", but I dream things and say, 'Why not? -George Bernard Shaw

(#17006) beeep146

beeep146
(újonc)

Üdv!

Múlt hét péntek óta én is beléptem az iPhone birtoklók csapatába.
Egy pár hét múlva terveztem a vásárlást, de olyan gyorsan elvitték a meghírdetett Kaiserem, hogy nem volt más út... :-)
Nem fogok áradozni, főleg ebben a topicban felesleges szerintem, de ez egy időutazás az előző telefonjaimhoz képest.. :-)
Ami meglepő, hogy azt gondoltam, hogy a beépített naptár nem lesz elég, és "máshogy" kell majd megoldanom, de nem, tökéletesen ellátja a funkcióját...

Kérdés:
A PC-s böngészőben a bookmarkokat fel lehet varázsolni az iPhone-ra?

(#17007) Coyote2000 válasza a000 (#17005) üzenetére

Coyote2000
(őstag)

"főleg ne négernek."
:DDD :DDD :DDD :DDD

I'm dreaming of an iphone not restricted by itunes.

(#17008) Csabee. válasza beeep146 (#17006) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azt kézzel kell felvenned szerintem!

(#17009) Polllen válasza beeep146 (#17006) üzenetére

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Könyvjelztőket is lehet szinkronizálni...Isten ments, hogy kézzel nekiess...persze ha csak 2 oldalt vettél fel, akkor az egyszerűbb lehet... ;)

Amúgy ugyanott találod ezt is, mint a kontaktok vagy naptár szinkronizálását.

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#17010) Coyote2000

Coyote2000
(őstag)

Sracok,

Meg tavaly nyaron regisztraltam az iTunes Store-ba az iPodommal. Akkor elegge rakurtam, mert az USA store-bol faszan leszedte az Artworkoket, de vasarolni nem tudtam. Aztan valtottam a magyar Store-ra, ott meg szinte semmi nincs...

Valtozott ez azota? Van ra lehetoseg, hogy tobszor oda-vissza valtoztatom az orszagot, es hozzaferek az USA Store-hoz? Ti melyiket hasznaljatok?

A magyar Store-bol is csak App-okat szedtek le, ugy hallom (mar aki nem jailbreakelt). Vajon tudnek vasarolni az USA Store-bol is?

Esetleg regeljek be uj accounttal ha megvan az iPhone?

[ Szerkesztve ]

(#17011) bmwk1200s válasza <NewL> (#16976) üzenetére

bmwk1200s
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszönöm a tanácsot, de hogy érted, hogy ne hagyjak semmit se futkorászni a háttérbe a phone-on kívül? Hogyan tudom azt meg, hogy mi fut feleslegesen a háttérben és hogy tudom azokat kilőni?

"Maga fiam elveszett a végtelen lehetőségekben a tic és tac között!"

(#17012) bmwk1200s

bmwk1200s
(senior tag)
LOGOUT blog

Már nem tudtam a másikba írni, az érdekel hogy kinek mi a tapasztalata az iPhone ujjlenyomat gyűjtésével....és megőrülök tőle. Szerintem ez a legnagyobb hibája (nem a kijelzőre gondolok első sorban, nyilván ujjlenyomatos lesz mivel azzal vezéreljük)...tudom hogy vmi réteg van rajta, amivel csak egy törlés és kész is....de ez saját tapasztalatom alapján egy nagy marhaság. Törölgethetem én....a hátsó észen lévő alma jel, meg már szarrá karcolódott, pedig biztosíthatok mindenkit, hogy úgy bánok vele, mint egy hímes tojással...szép, szövettokban tartom.

(#17013) Csabee. válasza bmwk1200s (#17012) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez már csak ilyen, vegyél matt fóliát rá és nem látod majd annyira!

(#17014) Coyote2000 válasza bmwk1200s (#17012) üzenetére

Coyote2000
(őstag)

a feheren kevesbe latszik, ugy hallottam...

(#17015) Szecsy

Szecsy
(fanatikus tag)

nekem most kivételesen minden tökéletes a telon. egyetlen egy program hiányzik mint ami többi telefonon természetes mégpedig a háttérben futtatható alkalmazások.! de az nagyon

iphone-nál ez multiflow néven is mert de ez fizetős alkalmazás,,, namost ezen kivül van bármi más program ami erre a célra szolgál ???

vagy ne adj Isten azt mondom megveszem hogy történik cydián a fizetés hozzáirják a számlámhoz?

köszi

(#17016) Karma válasza Szecsy (#17015) üzenetére

LOGOUT blog

Nem, a Cydia nincs a számládhoz integrálva :DDD Paypallal vagy az Amazon saját fizetési rendszerével fizethetsz. A Paypal teljesen korrektül működik, vettem már pár cuccot.

Break Driven Development

(#17017) Szecsy válasza Karma (#17016) üzenetére

Szecsy
(fanatikus tag)

hát paypal om nincs :D szóval marad a torrent akkor

(#17018) icecave válasza Szecsy (#17015) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Cydia-ban a backgrounder-t installálod, azzal tudsz több progit is futtatni egyszerre.

Ha fontos neked a célod, akkor megoldást találsz, ha nem, akkor kifogást.

(#17019) a000 válasza bmwk1200s (#17012) üzenetére

a000
(őstag)

nem értem, te a hátulját nézed egész álló nap? minek van a kijelző?
Nem kell így túl misztifikálni ezt a karcolás dolgot. Ugy is meg fog karcolódni, akárhogy vigyázol rá. Aztán már nem fog izgatni.
Most telefont vettél vagy egy darab műanyagot, amit arra használsz, hogy ne legyen karcos?
Használjad a telefont,azért van. Ha meg olyan lesz, cserélsz hátlapot azt csókolom.
Nem értem, hogy néhányan jobban féltik a telefont pár karctól, mint a saját életüket, pedig ez "egy telefon". És tudom,hogy drága, meg megdolgozott mindenki érte, de akkor se kell túlreagálni. ;)

You see things and say, 'Why?", but I dream things and say, 'Why not? -George Bernard Shaw

(#17020) Coyote2000 válasza a000 (#17019) üzenetére

Coyote2000
(őstag)

azert en megertem oket is, mivel szep telefon, es az ember neha szivesen gyonyorkodik benne. De ettol fuggetlenul neked van igazad, ez is csak egy telefon.

En is tortem a fejem, hogy feheret vegyek vagy feketet (most szerdan), es mar nezegettem ra foliakat is. Aztan ugy dontottem, hogy leszarom :DDD

Esetleg valaki tud olyan tokot hozza, mint a Nokia E71 gyari bortokja? Annal praktikusabb megoldast nem ismerek.

(#17021) Misi1979 válasza Szecsy (#17015) üzenetére

Misi1979
(senior tag)
LOGOUT blog

Használd a kirikae-t a backgrounderrel. Ingyenes..

A kismókusok kenyérre is kenhetik..

(#17022) Szecsy válasza Misi1979 (#17021) üzenetére

Szecsy
(fanatikus tag)

mind a kettő jól hangzik youtubeon nézgetek róla vidiket de meik akettő közülameik jobb??? vagy miben különbözik ?

(#17023) Misi1979 válasza Szecsy (#17022) üzenetére

Misi1979
(senior tag)
LOGOUT blog

A kettő egyszerre hasznos. A backgrounderrel, mint a nevéből is kitűnik, tudod háttérbe tenni a programokat, a kirikae meg a multiflow elődje - segítségével tudsz váltogatni a háttérbe rakott progik között.

Nekem így van beállítva, de ez asszem az alapbeállítás is: Home gomb hosszan megnyomva az adott alkalmazást háttérbe teszi (fut tovább), Home gomb 2x megnyomása behozza a kirikae listáját és ott tudsz váltani, kb mintha egy alt+tab-ot nyomnál.

[ Szerkesztve ]

(#17024) Szecsy válasza Misi1979 (#17023) üzenetére

Szecsy
(fanatikus tag)

köszi mer fölrasktam a backgroundert és semmi sem történik a home hosszan nyomásával mi lehet a baj?

(#17025) Misi1979 válasza Szecsy (#17024) üzenetére

Misi1979
(senior tag)
LOGOUT blog

Pl kezdetnek lépj be a backgrounder programba és kapcsold be a Global menüben.. a Control menünél tudod beállítani a gombokat.

Ha ez megvan, indíts el egy programot és úgy használd..

(#17026) Coyote2000 válasza Coyote2000 (#17010) üzenetére

Coyote2000
(őstag)

#17010-re valaki?

(#17027) Szecsy válasza Misi1979 (#17025) üzenetére

Szecsy
(fanatikus tag)

globalban mind a kettő on-on legyen??

igazából ha hosszan nyomom a home ot nem ugrik fel az ablak h háttérbe teszi

(#17028) Misi1979 válasza Szecsy (#17027) üzenetére

Misi1979
(senior tag)
LOGOUT blog

Global-ban mindent kapcsolj be, Controlnál meg az elsőt válaszd.

(#17029) Szecsy válasza Szecsy (#17027) üzenetére

Szecsy
(fanatikus tag)

tökéletesen müködik köszi a segitséget még annyi hogy fut egy program akkor azt backgrounderrel nem tudom bezárni csak kiri vel?

(#17030) Misi1979 válasza Coyote2000 (#17026) üzenetére

Misi1979
(senior tag)
LOGOUT blog

Én az amerikai store-t választanám, a magyarral nincs is sok tapasztalatom. Egyszerű regisztrálni, egy kis guglizás még meg is könnyítheti a dolgod.

Ha vásárolni is akarsz, pl őket ajánlom: http://digitalbridge.hu/

Szecsy: a backgrounder a home gomb hosszú nyomásával használható a programok háttérbe rakására. Ha visszalépsz az adott programba és újra home gomb hosszan, a backgrounder becsukja azt a programot. A kirikae tulajdonképpen csak egy könnyítés, egy lista az épp a háttérben futó app-okról. Bár ott is használható a kiléptetés..

[ Szerkesztve ]

(#17031) Szecsy válasza Misi1979 (#17030) üzenetére

Szecsy
(fanatikus tag)

mind a kettőre könnyű regelni nekem is mindkettőn van regem van ami az egyiken van ami a másikon van és jó

(#17032) Coyote2000 válasza Misi1979 (#17030) üzenetére

Coyote2000
(őstag)

ok, de ha mar a magyarhoz vagyok regisztralva, tudok valtoztatni?
ugy emlekszem valami iranyitoszamot ker, stb.

Termeszetesen vasarolni is szeretnek onnan... a digitalbridge durva haszonnal dolgozik, 15 dollarnal 1500 Ft-ot fognak rajta :)

[ Szerkesztve ]

(#17033) Coyote2000 válasza Szecsy (#17031) üzenetére

Coyote2000
(őstag)

hmm, lehet hogy a 2 account lesz a megoldas.

(#17034) [Ace] válasza Coyote2000 (#17033) üzenetére

[Ace]
(fanatikus tag)

Sokra nem mész 2 accounttal, mert csak 1 accountot lehet hozzárendelni az itunesban a telefonhoz, így vagy az egyik által vásárolt programok mennek majd a telón vagy a másik által. A kettő egyszerre nem lesz jó.

www.napiapp.com | www.ace-blog.hu

(#17035) Szecsy válasza Coyote2000 (#17033) üzenetére

Szecsy
(fanatikus tag)

változtatni nem tudsz a kettő között mer különnek tekinti de az amerikainál figyelj h vmi valódi cimet irj be a cimhez mert külömben töröl

(#17036) D@niel

D@niel
(őstag)
LOGOUT blog

1. Minden iPhone-nak van egy kódja, amit valahol meg lehet nézni. Ez akkor jó, ha eltünt a készülék és a kód segítségével könnyen meg lehet találni, illetve le lehet blokkolni, lehet rá üzenni, stb stb. Valaki tud ezzel kapcsolatban valami infót ?

2. Az automata szinkronizálás mire jó ? Mert én azt kivettem, nekem a 4 közül csak a manuális zene,video hozzáadás van bennt.

3. Mi az az iPhone backup ?

4. Melyik módszerrel lehet visszaállítani az iPhone-t úgy, ahogy most van ? Szval ha felrakom a legújabb szoftot de nem akarom megint a kontaktokat,zenéket felnyomni rá.

5. Köszi:)

(#17037) chege

chege
(fanatikus tag)

Használ valamelyikötök valamilyen sms számláló progit? Ha igen akkor mit ajánlotok?

(#17038) icecave válasza D@niel (#17036) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

1. Mint minden telefonnál, az IMEI szám szolgál erre. Ez alapján tiltják le, keresik meg, mérik be, stb.
2. Autosync arra jó, hogy ha rádugod iTunesra a telót, egyből sync-el, nem kell minden változtatás után (pl. új app letöltése) megnyomni a sync-et, haenm egyből a telefonra teszi.
3. Backup teszi vissza az appokat, telefonszámokat, mindent. Ha nem akarod frissités után a telefonszámokat, appokat rátenni, restore után ne nyomj backupot.
4. Lásd előző kérdés válasza.
5. Nincs mit.

(#17039) Mr.Grincs válasza Csabee. (#17004) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Értem :R

Kezdem megszeretni ezt az itunest, mostmár egyre jobbán át tudom látni. Bár videót akarok még rárakni a telefonra.
Mivel mibe kell konvertálni, hogy rá tudjam váarázsolni? :R

[ Szerkesztve ]

Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle.

(#17040) Misi1979 válasza Mr.Grincs (#17039) üzenetére

Misi1979
(senior tag)
LOGOUT blog

mp4, millió progi van, ami iphone-ra optimalizálva tud konvertálni. Én pl az ingyenes FormatFactory-t használom, teljesen személyre szabható, kezel feliratokat is stb.

(#17041) dni válasza Coyote2000 (#17033) üzenetére

dni
(őstag)

Nekem két accom van, hogy tudjak vásárolni a magyar storeból (bankkártyámhoz kértem egy netes kártyát (lehet, h ez nem is szükséges hozzá), illetve azokat az alkalmazásokat, podcastokat, miegymást is letölthessem, ami nincs fent a magyar storeban. Frissítéskor esetenként át kell jelentkezni, ha éppen nem azzal az accal töltötted le a progit, ennyi.

[ Szerkesztve ]

◄► Eladó Panasonic PT-AE2000, Apple Universal dock, stb: http://href.hu/x/8fud ◄►

(#17042) <NewL> válasza bmwk1200s (#17011) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azokat a dolgokat amik a háttérben futnak,pl beragad néha az iPod,Mail,Safari
Sbsettings - Processes
Kirikae-vel is ki tudod lőni a felesleges dolgokat (mondjuk ha én ezzel mostanában szakítom meg a folyamatot kijön a szomorú iPhone ikon,és restrart)

Ezt meg mégegyszer berakom,hátha valaki
Amikor belerakom a dokkolóba,hogy tudom azt megcsinálni ,hogy mutassa nekem az órát? Ez csak winterboarddal lehetséges? Azért kíváncsiságképpen megnézném ha csak azzal,hogy keressem a Cydiában?

Le szeretném cserélni a csúszkát is valami másra,ezt milyen néven keressem a Cydiában? Csak a csúszkát akarom lecserélni,témát nem akarok semmi esetre sem!

chege : MobileLog
Olyan mint a Nokiákon a Napló. Ki-bejövő hívásokat-üzeneteket mutatja. A hívás része beépül a Phone-ba.

Valaki használja esetleg a free...exting appot? Elvileg mms-t lehet vele küldeni neten keresztül,hasonló mint a Global Aq Sms. De nekem nem nagyon megy,esetleg valaki egy ilyen alkalmazást tudna mondani.

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#17043) gyoref1

gyoref1
(senior tag)

a 17001-esre senki :F :F :F
valaki megírhatná mik a 3G első néhány száma
mert a 3Gs-é úgy tudom 0119 vagy 0120 -szal kezdődik

(#17044) bmwk1200s válasza <NewL> (#17042) üzenetére

bmwk1200s
(senior tag)
LOGOUT blog

Értem, tehát csak JB telón műkszik az ilyesmi. Sajnálom, bár gondolom hacknélkül is elég stabil hogy ne kelljen ilyesmi.

(#17045) Mr.Grincs válasza Misi1979 (#17040) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Ki is próbálom. :R Rá akarok tenni a telefonra dr house részeket, hogy útközben ne unatkozzak.

Egy tipp:
Nemtudom, hogy ti tudjátok e, és lehet nem mondok újdonságot, de a gyári töltő és adatkábel egyben marha rövid kábellel van szerelve ezért egy egyszerű trükkel orvosoltam a dolgot.
Hozzádugtam egy USB kábelt és működik a töltés és az adatátvitel is gond nélkül, filléres megoldás, akinek van otthon fölös usb hosszabbító kábele annak mégjobb.
Sorry ha már ez lerágott csont :DDD

(#17046) <NewL> válasza gyoref1 (#17043) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

01 177600 ....- nekem ezek

There's an app for that

(#17047) gyoref1 válasza <NewL> (#17046) üzenetére

gyoref1
(senior tag)

köszi :C

(#17048) bmwk1200s

bmwk1200s
(senior tag)
LOGOUT blog

Lehet most nagyon kiröhögtök, de most vettem észre, hogy kijelző panel és a fekete "előlap" között van egy 1miliméternyi olyan rész, ahol nem jelenik meg kép. Amolyan holt tér. Kicsit olyan is mintha el lenne ferdülve a kijelző persze ez lehet érzéki csalódás, már tényleg pici a "rés" a hosszhoz és a szélességhez képest.

Kép

Pirosas színnel jelöltem a képen, hogy mire gondolok.

Ez normális :F

(#17049) Szecsy

Szecsy
(fanatikus tag)

igen csak usb nél asszem 5 m a max mer a fölött kell külön buffer hozzá..

az lehet h ettől a backgroundertől meg kiriakitol hamarabb merül a teló ? ezek futnak folyamatosan nem???

(#17050) icecave válasza bmwk1200s (#17048) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, normális.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.