Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#16001) Misi1979 válasza manchester85 (#15999) üzenetére

Misi1979
(senior tag)
LOGOUT blog

Na igen, ez tök érdekes téma, van ismerősöm akinek nagyon tetszik az ájfon, viszont műszaki (és egyéb, pl szellemi) téren nem egy talentum, alig tudom lebeszélni a vásárlásról.. mert az pl tuti, hogy csak telefonálásra és max smsre használná. Még a progik telepítése, telefonálás, számítógéppel összekötés-téma is bonyolult lenne neki. Mobilnet-előfizu és társai nélkül minek?

Másik, múltkor mekiben ülök (nem a wifi miatt :)) ), nem messze, egy másik asztalnál az alábbi párbeszéd zajlott le egy familiárisan hiperpigmentált nőszemély/pasi szájából:

-Te Lajaaa, nem olyan telefonod volt mint ott annak a pasinak heeee
-De de az mekkora sz.r volt háá úgy eladtam mint a szél kétszázé vettem de egy fillért nem ér!!
-há jaaa a gyerek is nyomkodta valamit de ő se jött rá hogy kell felhívni a Jolánt heeee

disclaimer: a familiárisan hiperpigmentált mivoltjukat csak azért említettem meg, hogy az adott hanghordozást el tudjátok képzelni a párbeszédhez - kérlek ne tegyetek megjegyzést erre a népcsoportra :R .

(én anno dominóban vettem egy fekete 3g16-ost, azóta is az a kártya van benne, hívásfogadásra és mobilnetre használom.. havi 3e vagy 5e töltés mellett 3gb adatforgalom. Persze másik 2 készülék/előfizu mellett)

A kismókusok kenyérre is kenhetik..

(#16002) manchester85 válasza Misi1979 (#16001) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Amúgy a meki wifi egy fabatkát nem ér. Tiltják az IM progikat és a youtube-ot is. Jó nagy mocskok, mondhatom.

IPad 2 16GB white, iPhone 4 8GB black

(#16003) baki_00

baki_00
(újonc)

kontakt szinkronizálással akadtak problémáin. segítsetek nekem lécci!
Outlook-kal próbáltam, de sajnos nem úgy működik a dolog, ahogy én azt elképzeltem. Nagyon sok olyan ismerősöm van aki több mobilszámmal is rendelkezik. És ahogy Karma is írta [5541] számú hozzászólásában (mielőtt még én is megkapom a "kereső" választ :DD ), az outlook simán figyelmen kívül hagyja a másod vagy harmadlagos telefonszámokat. De nekem azokra is szükségem lenne. valaki, valamilyen okosságot nem tudna erre a problémára? Vagy más alternatíva a szinkronizálásra, amivel ez megoldható?

(#16004) BloodyEddie válasza manchester85 (#16002) üzenetére

BloodyEddie
(őstag)
LOGOUT blog

Viszont ingyenes létére gyors, és stabil :) Általában azt használom.

(#16005) Karma válasza baki_00 (#16003) üzenetére

LOGOUT blog

Google-lel szinkronizálj, az támogatja rendesen.

Break Driven Development

(#16006) manchester85 válasza BloodyEddie (#16004) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát az összes többi nem levédett is ingyenes. :) Én azon az útvonalon, ahol naponta elsétálok, tudok 3-4 szabad hálózatot. Persze kérdés, meddig. :) De ott ilyen 6-7 megabittel jön a net, simán veri a mekit. Mondjuk mivel egyetemen is van, így nem nagyon keresek wifiket, főleg, mivel ott semmit nem korlátoznak.

(#16007) BloodyEddie válasza manchester85 (#16006) üzenetére

BloodyEddie
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem pont a napi séta útvonalán nincs egy darab se :N Mondjuk a sulishoz megvan a jelszó, amit elvileg nem is tudhatnék, szóval nem zavar, hogy útközben nincs :)

(#16008) Enjoy válasza hemaka (#15971) üzenetére

Enjoy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jogos, de én maximalista vagyok, nah meg geek :D
Nah, de most szuperül sikerült "belőni".

Pénteken JB-eltem (2x is) , de most úgy döntöttem várok a GeoHot srácra, hátha meg tudja oldani 1-2héten belül ezt a ki-bekapcsolásos problémát. Jövőhéten ugyanis, biztos nem fogom tudni tölteni egyik este. (s szerintem annyi idő alatt le fog merülni) Bár iTunes szépen megcsinálja magától a Restore-t, mégis inkább hagyom "szűzen" egy idegig a szifont.
(Aztán kiderül meddig bírom így használni)
Tudtok ajánlani valami bestof game-t, ami free? :B

► Més que un club ◄

(#16009) atirag

atirag
(fanatikus tag)

El tudná mondani nekem valaki hogy lehet a legkönyebben megoldanom egy windows ujratelepitést?Mármint hogy tudom az iphonon lévö cuccokat átmenteni eg szüz rendszerre.Mert ha simán szinkronizálom akkor ugye letöröl mindent rola.

(#16010) icecave

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mostmár mindenhol lehet kapni iphone-t? Már levették hogy pontosan hol lehet venni....

Eddig asszem arena-ban és mom-ban lehetett venni...

Javítsatok ki ha tévedek. Eddig az iphone árlista alján fel volt sorolva pár üzlet. Most meg egy link van, rajta minden üzlettel...

Ha fontos neked a célod, akkor megoldást találsz, ha nem, akkor kifogást.

(#16011) mrThomi

mrThomi
(senior tag)

Sziasztok. Ma kaptam Angliából egy 8GB Apple Ipod Touch-ot.
Két kérdésem lenne. Az egyik az hogy ezt is kell tölteni 16 orát az akksija miatt?
Második az lenne h nem kapcsol be:D Gondolom vmi szoftver kell rá, de nem angolt hanem magyart szeretnék. Hogy tudom ezt megteni és honnan tudom letölteni? Elég béne vagyok, még nem is láttam ijen kütyüt. Esetleg aki tud msn-en is segithet, nagyon megköszönném. FONTOS, kérlek válaszooljatok minnél előbb!!! :)

(#16012) D@niel válasza mrThomi (#16011) üzenetére

D@niel
(őstag)
LOGOUT blog

új és nincs rajta szoft, érdekes...

(#16013) icecave válasza mrThomi (#16011) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gyárilag van rajta szoft az tuti. Inkább annyira le van merülve, hogy be sem kapcsol. Dugd rá a gépre, és töltsd.

(#16014) mrThomi válasza icecave (#16013) üzenetére

mrThomi
(senior tag)

pedig nicns rajta semmi.vab tötlés rajta töltötem 5 orát . ugye ez nem telefon.

(#16015) Karma válasza mrThomi (#16014) üzenetére

LOGOUT blog

Ha nem kapcsol be, amint rádugod USB-re, NINCS benne töltés. USB-n keresztül nagyon nehezen veszik fel a kakaót halott állapotban, fali töltővel kellene beröffentened.

Break Driven Development

(#16016) mrThomi válasza Karma (#16015) üzenetére

mrThomi
(senior tag)

na fel kelett telepitenem az Itunes-t és bekapcsolt. miköze van ennek ehez? meg msot vmi SyNC szart akar telepiteni Ituns on keresztül. De nem magyar a cucc, hogy lehet azzá tenni?

(#16017) BGL

BGL
(újonc)

Szevasztok elcsesztem a 3G-m fejhalgató aljzatátt hifi fejhalatoval használtam itthon edig semi gond nem volt most viszont hangszoroja nem szol garis még ti hova vinétek javitani?

[ Szerkesztve ]

(#16018) manchester85 válasza BGL (#16017) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem tudom, de tolmácsot mindenképp vigyél magaddal. :)

(#16019) hemaka válasza manchester85 (#16018) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#16020) icecave válasza mrThomi (#16016) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a sync nem program, hanem szinkronizáció. Így tudod majd feltenni a zenéket, stb. Engedd neki. Aztán pakold be a zenéket az itunes-ba, és ha snyc-re nyomsz, felteszi rá.

manchester85: :C

[ Szerkesztve ]

(#16021) mrThomi válasza icecave (#16020) üzenetére

mrThomi
(senior tag)

oksi, még annyit kérdeznék, hogy ezeket kell e 16 orát tölteni vagy nemszükséges? másik kérdés hogy londonbol kaptam és hogy van e rajta magyar nyelv a készüléken vagy lehet e rá tölteni ?? most jelenleg nicns nálam a készülék majd csak holnap jutok a közelébe. köszi a választ

(#16022) manchester85 válasza mrThomi (#16021) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem kell, nincs rajta magyar nyelv, Jailbreak után lehetséges, erről bővebben a szifon.com-on.

(#16023) icecave válasza mrThomi (#16021) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezen az oldalon volt szó az akkuk töltéséről, csak kicsit vissza kell olvasni.

[link]

(#16024) Jhonny06 válasza D@niel (#15991) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy idő után csak elfogy, azért a 3GS viszonylag drágább és nem mindenkinek éri meg, gyártani már nem gyártják és kötelesek egy ugyanolyan kapacitásút adni valahogy, ha az újabb szériából, akkor onnan.

Misi1979: Köszi, de nem megy így se. Már full restore-ral is próbáltam, az azért mégiscsak hatásosabb, szép is lett volna. :)

[ Szerkesztve ]

Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks

(#16025) mrThomi válasza manchester85 (#16022) üzenetére

mrThomi
(senior tag)

értem, csak 10 orát tuttam tölteni, lekeltt vennem, de akkor ezekszerint nem gas. akkor egyik itouch-on sincs magyar nyelv???

(#16026) icecave válasza mrThomi (#16025) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nincs.

(#16027) manchester85 válasza mrThomi (#16025) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nincs!

(#16028) jacis

jacis
(őstag)

Sziasztok. Szeptemberig van gari az iphone-mon ha véletlen bajom lesz vele addig valószinü hogy addigra ugye elfogy már 3G-s készlet. Sztetek elöfordulhat hogy már csak 3GS-sre tudják ki cserélni? (jelen pillanatban 3G-m van)

[ Szerkesztve ]

Nokia 3310->Ericsson T29->Ericsson T65->Nokia 3410->Siemens C55->Nokia 8310->Nokia 6210i->Nokia 6300->Nokia 5800->Apple iPhone 3G 8GB Black->Nokia N8-> HTC Desire HD-> Nokia N9 64GB

(#16029) manchester85 válasza jacis (#16028) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Figy, addig kijön a következő is, lehet, már abból kapod az elsőt a Mom parkban. :) :U

(#16030) icecave válasza jacis (#16028) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pont ma tárgyaltuk ezt ki, szóval megtalálod a "választ" a kérdésedre. Persze, mi is csak fejtegetjük a lehetőségeket, senki sem tudja megmondani, mi van ilyen helyzetben.

(#16031) manchester85 válasza icecave (#16030) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sztem két külön dolog a kereskedelmi, illetve a szervízkészlet. Komolyan azt hiszi itt bárki is, hogy az Apple tárt karokkal várja az elromlott készülékeket, hogy egy későbbi szériára cserélje? Szerintem van annyi raktáron, amiket cserekészüléknek tartanak fenn. Ez elvi kérdés. Kap valaki egy 3GS-t és újra is indul a gari? Aztán majd azt is egy újra, mi? :D

(#16032) icecave válasza manchester85 (#16031) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én is pont ezt ecseteltem, hogy valószínűleg van annyi raktáron, hogy a garanciális dolgok miatt legyen készülék, még akkor is ha már nem gyártják egy ideje.

(#16033) Csapi007 válasza jacis (#16028) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hy
Ezt már jóval korábban kitárgyaltuk. Szerintem jogszabályok is vannak erre.
3GS-t vagy még újabbat biztos nem fogsz kapni.

"Csak úgy mondom"

(#16034) sztara

sztara
(fanatikus tag)

Szerintetek 3G 8 v. 3G 16 gigás iphone-t vegyek? :B nem tudok dönteni :)

válaszokat előre is köszönöm

http://www.spiritaker.atw.hu/lelek.php?id=55163&nyelv=hun

(#16035) Coyote2000 válasza manchester85 (#16031) üzenetére

Coyote2000
(őstag)

keszulekcserenel mindenkepp ujraindul a gari. Altalaban elore lathato, hogy az utolso szallitmany 80%-a mikorra fogy el, hozzaadsz 2 evet, es addig biztositasz cseregaranciat - ez igy szokott menni. Utana mar kisebb az esely, hogy cserelni kell, ha megis, akkor mas gyartoknal szokott ra lehetoseg lenni, de a juzernek fizetnie kell a kulonbseget. Elmeletben itt jonne fel az orok kerdes, hogy miert fizessen a juzer, ha o nem tehet a hibarol? Gyakorlatban ez nagyon egyszeru: egy 2 eves ájfón eseteben kb 0% az eselye annak, hogy gyari hiba jon elo, hiszen annak az elso par honapban elo kellene jonnie. Ha megis ilyen lesz, akkor biztosak lehetunk benne, hogy 2 ev alatt a keszulek kapott annyi karcolast es párát, hogy a szerviz "gondatlan hasznalatbol eredo hibaval" elkuldjon minket haza.

I'm dreaming of an iphone not restricted by itunes.

(#16036) Coyote2000 válasza sztara (#16034) üzenetére

Coyote2000
(őstag)

ezek szerint a 8GB is eleg lenne neked, de 16GB-ra is van penzed... nekem ugyanez a dilemmam a 16GB/32GB verziokkal. Szerintem te is es en is tele fogjuk pakolni zenevel meg olyan cuccokkal amirol meg nem is tudunk, igy valasszuk inkabb a nagyobbat. Raadasul most lement az aruk, ugyhogy...

(#16037) C^^ válasza sztara (#16034) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Pedig ezt neked kéne eldöntened.

Ha nagyon sok zenéd van (és mindet szeretnéd magaddal hordani), szeretnél sok videót nézni rajta (főleg sorozatokra gondolok), esetleg nagyobb játékokat-alkalmazásokat venni, akkor érdemes meggondolni a 16Gigásat, de egyébként el lehet férni a 8 gigán is.

Újonnan viszont már csak 8Gigásat kapsz.

MOD: Akkor szerintem egyértelműen 16GB.

[ Szerkesztve ]

(#16038) sztara válasza Coyote2000 (#16036) üzenetére

sztara
(fanatikus tag)

Köszi a választ! jelenleg n95-öm van. 6 gigás kártya van benne. azon alig férek el. és csak zenék vannak rajta :) filmek programok szinte semmik. csak pár alap symbianos program :U

(#16039) sztara válasza C^^ (#16037) üzenetére

sztara
(fanatikus tag)

Thx!

akkor 16 GB-s lesz :)

(#16040) sztara

sztara
(fanatikus tag)

Még egy kérdés!

Zenelejátszó kihangosítva, hogy szól?

(#16041) icecave válasza sztara (#16040) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát mondjuk úgy, hogy ezzel nem fogsz menőzni a tinip*ncik előtt... Tudod, mostanában ez a menő az ilyen tizenévesek között, kihangosítva nyomják az utcán séta közben, mert az k*rvára menő. Nem lennék ilyen türelmes, 1-2-t már megcsaptam volna, az tuti :D

(#16042) manchester85 válasza Coyote2000 (#16035) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is tudom, hogy újraindul. :) Mindenesetre abszurdnak tartanám, hogy egy újabb generációs modellre cseréljék a régit, és arra induljon újra a gari. Erre írtam, hogy kizártnak tartom.

(#16043) sztara válasza icecave (#16041) üzenetére

sztara
(fanatikus tag)

Nem arra kell :)
de azért nem árt ha egy telefon hangszórója jól szól.sokszor kényelmesebb mint fölhallgatón hallgatni. én pl inkább kihangosítva hallgatok zenét. fülesen alig szoktam.

(#16044) manchester85 válasza sztara (#16043) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

E tekintetben szerintem nem jó választás. Monon szól, és nem is valami jól.

(#16045) icecave válasza sztara (#16043) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ebből a szempontból tuti jobb választás egy 5800, az mérföldekkel jobb kihangosítás terén. Volt nekem is tudom, mit beszélek.

(#16046) <NewL> válasza icecave (#16041) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem vagyok már tini,de én is szoktam kihangosítani. A fürdőszobában... Berakom egy zokniba ,h csak a hangszórók látszanak és fürcsizek:DDD

Meg én sem bánnám ha hangosabb lenne,néha nem hallom meg ,hogy csörög.

Tegnap szórakoztam egy kicsit a Navigonnal a közeli városban(Mátészalka) most kanyarodj jobbra....öccász éve egyirányú azaz utca:D Mondjuk ha leparkoltam volna ott valahol akkor gyalog 40méterre lett volna az a hely amit megjelöltem.

A Navigonban nem lehet helyeket,iskolákat,tereket megjelölni?

There's an app for that

(#16047) Coyote2000 válasza manchester85 (#16042) üzenetére

Coyote2000
(őstag)

hát, plusz összeg befizetése nélkül tuti, hogy kizárt, az igaz :U

(#16048) Coyote2000 válasza <NewL> (#16046) üzenetére

Coyote2000
(őstag)

Telcsim szagát bírod? :DDD

azért óvatosan a fürdőszobával, a párát a zokni is beveszi, hacsak nem nejlonzacskót használsz zokniként :DDD

(#16049) Jhonny06

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha nem tudnak biztosítani ugyanolyan kapacitású 3G-t cserekészülékként, akkor 3GS-t kell, hogy adjanak. Bármilyen meglepő vagy, sem, így van.

Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks

(#16050) Karma válasza Jhonny06 (#16049) üzenetére

LOGOUT blog

Szerintem ennél hamarabb fagy be a pokol.

Break Driven Development

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.