Na igen, ez tök érdekes téma, van ismerősöm akinek nagyon tetszik az ájfon, viszont műszaki (és egyéb, pl szellemi) téren nem egy talentum, alig tudom lebeszélni a vásárlásról.. mert az pl tuti, hogy csak telefonálásra és max smsre használná. Még a progik telepítése, telefonálás, számítógéppel összekötés-téma is bonyolult lenne neki. Mobilnet-előfizu és társai nélkül minek?
Másik, múltkor mekiben ülök (nem a wifi miatt
), nem messze, egy másik asztalnál az alábbi párbeszéd zajlott le egy familiárisan hiperpigmentált nőszemély/pasi szájából:
-Te Lajaaa, nem olyan telefonod volt mint ott annak a pasinak heeee
-De de az mekkora sz.r volt háá úgy eladtam mint a szél kétszázé vettem de egy fillért nem ér!!
-há jaaa a gyerek is nyomkodta valamit de ő se jött rá hogy kell felhívni a Jolánt heeee
disclaimer: a familiárisan hiperpigmentált mivoltjukat csak azért említettem meg, hogy az adott hanghordozást el tudjátok képzelni a párbeszédhez - kérlek ne tegyetek megjegyzést erre a népcsoportra
.
(én anno dominóban vettem egy fekete 3g16-ost, azóta is az a kártya van benne, hívásfogadásra és mobilnetre használom.. havi 3e vagy 5e töltés mellett 3gb adatforgalom. Persze másik 2 készülék/előfizu mellett)
A kismókusok kenyérre is kenhetik..

), az outlook simán figyelmen kívül hagyja a másod vagy harmadlagos telefonszámokat. De nekem azokra is szükségem lenne. valaki, valamilyen okosságot nem tudna erre a problémára? Vagy más alternatíva a szinkronizálásra, amivel ez megoldható?
Általában azt használom.
Mondjuk a sulishoz megvan a jelszó, amit elvileg nem is tudhatnék, szóval nem zavar, hogy útközben nincs