Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#46001) zack válasza Solar_Wind (#45999) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megvenném, nem az ára tart vissza, hanem az, hogy a fekete plüss tokomba nem férne bele. :DDD Tehát Vaporral tok nélkül kellene használnom. Fóliát nem akarok rá, és nem tudom, fólia nélkül mennyire sérülékeny a kijelző. A hátlapon úgyis lenne Vapor Carbon cucc. Nehéz döntés na. :U

icecave:
Változatlanul nem látom bumszlinak, videó alapján se. ;]

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#46002) csokimikulas válasza manchester85 (#45997) üzenetére

csokimikulas
(tag)

Koszonom a megnyugtato szavakat.:) Vigyazok ra nagyon. Egyebkent megertem az Apple indokait, de nem tartom tul korrektnek, hogy ez vonatkozik a mar megvasarolt keszulekekre is. :( Persze a szerzodesben benne volt, hogy barmikor valtoztathatjak, valahogy megse erzem fair dolognak.:(

flickr.com/niksophotos/

(#46003) eeeasy válasza Aftereffect (#45988) üzenetére

eeeasy
(újonc)

lehet, de en attol tartok, hogy ha most ket eves telefont vesz, akkor a huseg lejartakor mar 4 eves lesz.
A korabbi tapasztalatbol kiindulva pedig apple nemsokara mar nem fogja tamogatni a 3gs-t, raadasul ugyanugy jarhat, mint a 3g, hogy szinte hasznalhatatlanul belassul. es masfel evet szivni, az nem lenne olyan jo. szoval ugy tunik, egyelore konnyebb lebeszelnem, mint ra.

[ Szerkesztve ]

(#46004) Aftereffect válasza eeeasy (#46003) üzenetére

Aftereffect
(tag)

A 3gs pont nem a lassúságról híres. Ja és még 2 évesen is szebb a menüje, mint egy hasonló kategóriás Androidosnak. Ja a wifinek elég egyszer megadni a kódot és 2 év után is emlékszik rá, nem szakad meg hasonlók.

(#46005) manchester85 válasza eeeasy (#46003) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nyárig ki kéne húznia szerintem. Addigra muszáj mindkét modell árának esnie. Bár ettől még ugyanúgy 4 éves lesz a teló, mire a hűség lejár, de akkor már inkább vehetné egy 4-et, a 3GS-t pedig lehet, hogy 30-40 körül megveheti majd ikon 200-zal. (Tavaly nyáron a 3G-t 30k-ért szórták ki.) Én most nem vennék iPhone-t, irreális áron van, már-már az önérzetemet sérti.

Aftereffect!

Ettől még nonszensz az egész. Lassan másfél éve ennyibe kerül a 3GS (csak akkor még a 16 gigás :U ) Persze, iPhone-t mindig "megéri" venni, mert jó teló, de irreális áron adják. 3 hónap szerintem maximum, és komolyabb áresés jön.

[ Szerkesztve ]

IPad 2 16GB white, iPhone 4 8GB black

(#46006) zack

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megvettem a Vapor-t black-black színben. :)
Most értem haza, de 1-2h belül fent lesz a telón. Van hozzá Carbon hátlap fólia "V Carbon" logóval, de ilyet még nem láttam. Kb. 3x vastagabb mint amiket eddig láttam.
Jó cuccnak látszik, de majd beszámolok miután feltettem. ;)

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#46007) máyköl

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jól emlékszem, hogy pár hónapja jobban pörgött a topik?

(#46008) zack

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Fent van. :))
Ez baromi jól néz ki. :C
Áldom az eszemet hogy nem eredeti bumpert vettem.
Izléses, stabil a fogása, kellemes az anyagminősége.
Nagyon megérte! :K

(#46009) rolcsibácsi válasza zack (#46008) üzenetére

rolcsibácsi
(őstag)

jól tudom hogy ez ilyen 20k körül van?
ennyit sztem egy tok sem ér de jól néz ki sztem is
ezt 2000ért vettem de sztem ez is drága volt

amúgy ezt is féltem megvenni mert igazából a tokokat vhogy mindig meguntam és leszedtem egy két hét után, egyenlőre ezzel semmi bajom mert észre se veszem hogy rajta van.. nem sokkal nagyobb tőle a teló

[ Szerkesztve ]

(#46010) Frz válasza zack (#46008) üzenetére

Frz
(senior tag)

Grat. hozzá!
Lehet tudni hol vetted?
Szerszám van a csomagban a csavarokhoz?
Mert, ha jól látom nem szokványos.

-{PoH}- Patriots of Hungary / Crysis2 PHFerko75HUN

(#46011) GALARDO válasza zack (#46008) üzenetére

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Képet! :C Én most ilyet akarok venni:[link]

[ Szerkesztve ]

Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha //// Peace!

(#46012) zack válasza Frz (#46010) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszi mindenkinek! :R
10k volt, és megbeszéltem az eladóval, hogy akit még érdekel fél árban, azt küldöm hozzá. ;) Tel. számot pü-ben küldök, akinek kell.
Jelenleg 1db van még neki, egy ezüst-fekete, de elvileg lesz még neki pár héten belül.
De egyébként ez a hirdetése: [link]

Szkeptikus voltam, de eredeti a cucc. :K Addig kell venni amíg van lehetőség, mert ki tudja mennyi idő alatt ürül ki a "kamion". ;] 10k-ért szinte ingyen van.

Ami a dobozban van:

-Carbon hátlap
-2db tartalék csavar
-imbuszkulcs
-2 részből álló alu bumper tok.

[ Szerkesztve ]

(#46013) zack válasza GALARDO (#46011) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ennyiért kapsz Vaport is az embertől. ;] ;)

[ Szerkesztve ]

(#46014) icecave válasza rolcsibácsi (#46009) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tökugyanilyet árulok 1k-ért, úgy, hogy én állom a postát :D :D GSM boltok nem hazudtolják meg önmagukat, az már biztos :D

Ha fontos neked a célod, akkor megoldást találsz, ha nem, akkor kifogást.

(#46015) GALARDO válasza zack (#46013) üzenetére

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Az lehet de ez jól védi a telót. :K

[ Szerkesztve ]

Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha //// Peace!

(#46016) Frz válasza zack (#46012) üzenetére

Frz
(senior tag)

Köszi! :R
Már írtam neki, a linkednek köszönhetően.

(#46017) GALARDO válasza GALARDO (#46015) üzenetére

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

[link]

(#46018) zack válasza Frz (#46016) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ilyen a fekete ezüst:

[link]

GALARDO:

Jó ez is! :K

[ Szerkesztve ]

(#46019) rolcsibácsi válasza zack (#46012) üzenetére

rolcsibácsi
(őstag)

nahát nahát, semmi számla, semmi áfa, biztos örül ennek a gyártója, féláron.. tiszta warez:) nincs lelkiismeret furdalásod?
jó-jó csak kötekedek:) grat hozzá

[ Szerkesztve ]

(#46020) zack válasza rolcsibácsi (#46019) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Minek nekem számla? Nem vagyok cég. ;]

Egyébként szifonstore.com-on 22k. [link]

Tulajdonságok:

•Egy tömb repüléstechnikai minőségű aluminiumból CNC géppel mart - egyszerűen fogalmazva erős és könnyű
•Eloxált alumínium bevonat a tartós színekért
•Lézerrel gravírozott típus- és márkajelzések
•Belülről bélelt a Vapor tok, hogy az ütésektől jobban védje a bele helyezett telefont

[ Szerkesztve ]

(#46021) GALARDO válasza zack (#46018) üzenetére

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Azt elhiszem de a másik az víz ellen jobban véd ami nekem fontos.

(#46022) joey20

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

MWC 2011 awards: iPhone 4 is best device

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#46023) Frz válasza zack (#46018) üzenetére

Frz
(senior tag)

Köszönöm kedvességed, ritka figyelmes vagy! :R
Ha válaszol a srác, holnap megnézem élőben.

(#46024) zack válasza Frz (#46023) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem egyszerűbb felhívni? Írtam, hogy pü-ben elküldöm a számát akinek kell.

(#46025) icecave válasza zack (#46024) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mondjuk este 10kor - térerőn keresztül - nekifutásból pofánrúgnám, aki felhívna, hogy kell neki tok :D

(#46026) GALARDO válasza icecave (#46025) üzenetére

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

:DDD

(#46027) zack válasza icecave (#46025) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na jó...Én se most gondoltam. :DDD
De holnap délelőtt egyszerűbb lesz egyből felhívni, mint pü-ben szerencsétlenkedni, és várni amíg az ember észreveszi a post-ot. ;)

(#46028) vadászcsiga

vadászcsiga
(PH! addikt)

Ez a telefon hihetetlen gyorsan lemerül, és hihetetlen gyorsan feltölt.

iPhone 4S

(#46029) Frz válasza zack (#46027) üzenetére

Frz
(senior tag)

Küldöd akkor a pü.-t?
+ esetleg icecave számát is, ha lehetne! ;]
Köszi

(#46030) icecave válasza Frz (#46029) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elküldheti, chilit ettem, az éteren keresztül olyat f*ngok a telefonba, hogy azt a füledet elfejteted egy életre :DDD

Hogy ON is legyek, zack, a fülhallgatód belemegy így a jack csatlakozóba? Nem a gyárira gondolok,hanem bármilyen másmilyenre, nekem ez a szívás a bumperrel is, nem megybele a cx500, ha rajta van. Így nem is használom.

(#46031) zack válasza icecave (#46030) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Belemegy. Ki van "centizve", de még pont belefér. ;)
Ha jack gondod van, miért nem használsz BT fülest zenére? :U

(#46032) icecave válasza zack (#46031) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mert pár próba után sennheiser cx500nál tettem le a voksom (drágábbat meg nem veszek). Agybadugós jöhet csak szóba :)

(#46033) Frz válasza icecave (#46030) üzenetére

Frz
(senior tag)

Oké, sms-ben érdeklődök majd inkább. :D
Viccet félretéve, tényleg gondoltam rá, hogy kereslek fólia ügyben,
de nagyon megtetszett ez a vapor.
Igy nem kerül veszélybe a fülem, ha beválik. :)

(#46034) icecave válasza Frz (#46033) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Fólia ügyben már nem tudsz, egy ideje nem árulok már invisible shieldet. Most nekem is SGP Crystal Clear fólia van fent hónapok óta. Szerintem az egyik legjobb. Hátul karbon matrica, de ezt érdemes cserélni másra (akár IS), mert csúszik :S

(#46035) zack válasza icecave (#46032) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pl. SE MW600 cseréhető végű. Tehát a CX500-at is használhatod vele. De van olcsóbb cserélhető végű is, csak nem tudom azok menne e szifonnal.

(#46036) Ap3x89 válasza zack (#46035) üzenetére

Ap3x89
(fanatikus tag)

nokia bh 214-em van és azzal is működik.

Xbox 360 slim --Crysis 2 -- Forza 3--- Gamertag: ApAt1zS

(#46037) GALARDO válasza zack (#46035) üzenetére

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem van egy Nokia BH-604-em tökéletesen működik de ugyebár ez nem utcára való darab. :DDD

(#46038) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Üdv!
Olyan tewak érdekelne ami a naptárat kiegészítené Páros-Páratlan héttel, mert a jelenlegi nem írja.. és elég fontos lenne.. régen volt valami tweak de az nem volt 100%-os..

Valaki használ ilyet?

Üdv: Csabee.

(#46039) Mappa

Mappa
(PH! addikt)

Hi

Miért van az, hogy ez a Viber alkalmazás "megy" elindul - sms kód ok - és egyetlen név mellett sem írja ki a Viber szócskát?...azaz senkit sem tudok Viberen keresztül hívni, holott jó pár ismerősömnek ugyanúgy megvan ez az alkalmazás, és ők engem meg tudnak!

ötlet? restart volt másra nem tudok gondolni :F

EVO & STi power

(#46040) Sdmv8

Sdmv8
(kvázi-tag)

Sziasztok!
A mai nap arra lettem figyelmes, hogy a hétvégén tökéletesen emlékszem az adatforgalmamra ez olyan az utolsó mérési adatok resete óta kb700 MB-t volt.
Ma ismét megnéztem és nem akartam hinni a szememnek 8.2 GB volt.
Igaz vodafones vagyok és elvileg nincs túl forgalmazási díj, de nemtudom mitől lehetett ez. Naponta összesen 1 órát szoktam 3G-n szörfölni meg max 1-2 YouTube videót nézek meg.
Más keresek valami jó rádiós appot amivel a Class Fm-et is tudnám fogni.

Válaszaitokat előre is köszönöm .

iPhone4 16GB - iSkin solo Black

(#46041) Solar_Wind válasza Sdmv8 (#46040) üzenetére

Solar_Wind
(senior tag)

Nincs túlforgalmazási díj, csak olyan mértékben lassul, hogy használhatatlan.
Tehát valszeg, ha továbbra is tudsz netezni, akkor a számláló rossz:)

Tegyél fel egy mérő progit, pl. Dataman, vagy Download Meter.

Én tegnap töltöttem le a TuneInRadio-t, egész jónak tűnik.

Sony VAIO EB2Z1E, iPhone 4 32GB iOS 5.1, MacBook Air 13" (mid-2011) OSX Lion 10.7.4

(#46042) Sdmv8 válasza Solar_Wind (#46041) üzenetére

Sdmv8
(kvázi-tag)

Rémültségemben nyomtam egy számláló Resetet, a sebességgel nincs problémám ugyanolyan gyors mint eddig.
Köszi megnézem.

Amióta megvan a telefon észrevettem több apró de zavaró hibát:
1. Volt olyan, hogy a kijelző nem akart elfordulni böngészés közben, de a forgatás nem volt letiltva kb. 5 perc után a jelenség elmúlt.
2. Múltheten az akksival volt vmi gond, mert estére feltöltöttem és 22%-ra esett vissza kb 7 óra alatt ezt egy újraindítás megoldotta.
3. Tegnap leszedtem az angry birds valentinos részét a Free-t és előfordulnak benne szaggatások pedig nem vmi nagy teljesítményt igényel szerintem.

Ha van vmi ötletesen szívesen várom, hogy mi mitől alakulhatott ki.

iPhone4 16GB - iSkin solo Black

(#46043) JamesHun válasza Sdmv8 (#46042) üzenetére

JamesHun
(senior tag)

az aksis dolog tegnap nálam is előjött

feltöltöttem 100% ra
lehúztam a töltőről és reggelre olyan 70% ra lecsökkent
semmi nem futott a háttérben

BC2: JamesHun ,SC2: kovimail@freemail.hu

(#46044) Bale_E válasza JamesHun (#46043) üzenetére

Bale_E
(senior tag)

valami folyamat beragadhatott... én feltöltés után mindig kikapcsolom majd vissza, mert ilyenkor kitakarítja a beragadt folyamatokat... és nincs gáz

MBP 13"+ optibay, iPhone 4

(#46045) zack válasza JamesHun (#46043) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lehet az M Booster megoldaná a gondodat.
Napi 1x lefuttatod, és rendberakja a memóriát.
Lehet kifogtam a példányomat, de a 2 hónap alatt, amióta megvan, nem találkoztam hasonló problémával.
Igaz használok Battery Boost-ot is, tehát elképzelhető hogy a progik gondos kiválasztásával a legtöbb jelenség orvosolható.

(#46046) icecave válasza Bale_E (#46044) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A beragadtakat igen, de a háttérben futók (ha vannak) ugyanúgy ottmaradnak reboot után is. Ezért célszerű megbökni a zack által említett programmal, vagy SBSettingsben a processes ikon, és ott free up memory.

(#46047) Mr. Teddy

Mr. Teddy
(senior tag)

Sziasztok!
Azt tudja valaki, ha beviszek egy lejárt garis/hűségidős telefont a t-mobilba, mennyiért függetlenítik ki nekem?

(#46048) manchester85 válasza Mr. Teddy (#46047) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

10k, ha a hűségidő is lejárt. Ha nem, akkor a teljes fennmaradó összeg az előfizetésből +10k.

[ Szerkesztve ]

IPad 2 16GB white, iPhone 4 8GB black

(#46049) Peti567

Peti567
(fanatikus tag)

Nem hiszem el hogy pont iPhone-nal nem lehet a bwin-en pokerezni!
Alap telók ott vanak de az iPhone az persze nincs! :(((
Tudtok mást ahol online lehetne telefonról pókerezni?

(#46050) icecave

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Találtam egy fórumot, lapozgassátok végig, rengeteg iPhone 4 tokot beszúrnak a felhasználók, kinek milyen van: [link]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.