Hát freetől ne várj sokat szvsz .
photofreak.me
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
(#50801) Soak válasza rolcsibácsi (#50796) üzenetére

Hát freetől ne várj sokat szvsz .
photofreak.me

iBlacklist vagy ilyesmi a cydiaban, de hogy magánszámot autoba elutasit azt nem tudom .
photofreak.me

Kár, azért köszi a választ.
Egyik ismerősöm valami olcsóbb kategóriás samsung telefonjában van ilyen beállítás, reménykedtem, hogy az iPhoneban is lesz.
(#50804) kispéé válasza rolcsibácsi (#50777) üzenetére

Ha esetleg feltelepítenéd az xbmc-t és úgy néznél filmeket, akkor letöltenéd az xbmc távirányító progit appstore-ból és megvan oldva, szerintem ez a legkényelmesebb megoldás. Nálam is így megy a rendszer, csak azzal a különbséggel, hogy a nappali tv-re van kirakva az xbmc hdmi-n keresztül, azon lehet filmezni stb. közben lehet a gépet is használni.
Van egy egyszerűbb megoldás is, ha esetleg filmlejátszásra media player classic-ot használsz, ott engedélyezni kell a webes felügyeletet, aztán letöltöd appstoreból a távírányítós progit rákeresve mpc-re ha jól emlékszem és azzal is tudod vezérelni.
Mindkettő megoldáshoz javallott az otthoni wifi router.
Én kérdésem, hogy be van állíva a gmail a telómon, de most vettem észre, hogy nem tudok fotót küldeni emailen. A szöveget átküldi,de ha rakok bele mellékletet akkor nem megy át, se imap-on se exchange-n sem, 4.3.2 szoft van rajta, eddig működött, ti nem találkoztatok ilyennel?
Üdv!
Valaki el tudná magyarázni nagyon szájbarágósan, hogyan kell úgy egy zene alá albumképet rakni, hogy megjelenjen Cover Flow-ban?

A CallCounter hó elején nullázza magát vagy kézzel kell?
iPhone 4S

Melyik xbmc távírányító progit használod?
Köszi!
gamertag: StLui
(#50808) StLui válasza rolcsibácsi (#50775) üzenetére

RunKeeper? Én ezt használom.
gamertag: StLui

Írta valaki, hogy cydia off. Ilyet hogyan? 
(#50810) vadászcsiga válasza postajoska (#50805) üzenetére

Én külső programmal pc-n tageditorral(ingyenes) szoktam csinálni. Összes fájl beolvas, kijelöl, üres képen jobb egér, albumkép betallóz save. Vagy kijelöl, majd freedb.
[ Szerkesztve ]
iPhone 4S

Már mindegy, megvan... 
Háttt...
Épp egy windows7-es mobilt tesztelek, azt kell mondjam a 3GS-en még mindig gyorsabb a net, a kezelhetőség egyszerűbb.
Én tudok képet küldni gmail-en és exchange-ként van beállítva, 3GS iOS4.3.2, és nincs jb.
dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad

Van több is, én jelenleg a hivatalos xbmc progit használom, a neve egyszerűen: xmbc 

Nálam van jb, se exchange-n sem imap-on nem megy a képküldés.
Eddig némítógomb bug, most meg ez, asszem ebből downgrade lesz...
Tárgytalan, sorry.
[ Szerkesztve ]
Pont a némító bug miatt vagyok jb nélkül. Ha downgrade-elsz akkor csakis 4.2.1-re szerintem, mert nekem 4.3.1-en is volt bugom, hogy a statusbar nem mindig volt ott ahol kellene.
dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad
(#50818) rolcsibácsi válasza StLui (#50808) üzenetére

ja most ezt probaltam ki meloba jovet. zsir hogy bemondja 5percenkent hogy hogy mentem addig, ido/km stb.. meg a motionx is eleg osszetettnek tunik majd holnap azt tesztelem.
gepiranyitasra akkor marad a jb+ teamviewer pro ha nincs ingyenesben jobb. azert koszi az ajanlatokat. airmouse pro meg egy szar.. 1,59euro.. meg regebben volt egy ingyenes idoszaka akkor leszedtem ugyh most megvan a rendes fizetos verzioja, csak epp nem mukodik normalisan.. lehet hogy a router beallitasaival van gond, de a melohelyemen nem tudok turkalni benne, teamviewer meg megy normalisan.. na mindegy, jo hogy nem fizettem az egerert..
kommy:ennyire zavart?
..
[ Szerkesztve ]
(#50819) Jorus válasza postajoska (#50805) üzenetére
Én eleve úgy szinkronizálom iTunes-szal a zenéket, hogy az adott albumot a mappájával együtt tolom fel, és a mappa tartalmazza a borítót, így simán megjelenik CowerFlow-ban minden további varázslás nélkül.
#50804: nem tapasztaltam ilyesmit, mind az 5 email fiókomból tudok küldeni képet, zenét, doksit, bármit.
[ Szerkesztve ]
''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
(#50820) Kommy válasza rolcsibácsi (#50818) üzenetére
Igen. Amúgy sincs igazából szükségeb jb-re.

Si vis pacem, para bellum.