Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#18001) Karma válasza tr00p3r (#18000) üzenetére

LOGOUT blog

Újfenn mondom, hogy a legutoljára amikor valakinek ilyenje volt, akkor a chipset kipurcant... Ez nem az a házilag barkácsolható dolog sajnos :(

Break Driven Development

(#18002) tr00p3r válasza Karma (#18001) üzenetére

tr00p3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fasza. Akkor mehetek a T-hez papírok nélkül és ki vagyok téve az ő kényüknek, hogy cserélik-e vagy sem. Sajnos a sok költözésben eltűntek a papírjai....

Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

(#18003) icecave válasza D@niel (#17993) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na, már csak "ice" vagyok :D :D :DDD

Ha fontos neked a célod, akkor megoldást találsz, ha nem, akkor kifogást.

(#18004) Csapi007 válasza tr00p3r (#18002) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gyári szám alapján leellenőrzik, és ha még garis átveszik.

"Csak úgy mondom"

(#18005) tr00p3r válasza Csapi007 (#18004) üzenetére

tr00p3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, gondolom, hogy ez így van, de akkor is még mondhatják, hogy biztos leesett vagy ilyesmi. Van rajta néhány kisebb nyomódás a sarkokon, de én nem ejtettem le még egyszer sem. A wlan meg ment kiválóan amióta nálam van. Soha semmi gond nem volt, míg a 3.1.2őt fel nem raktam. Onnantól az otthoni wifi-re csak nyögvenyelősen ment fel és más hálózatokkal is bizonytalan volt.

Lesz egy restore és beviszem. Hátha.....

Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

(#18006) manchester85 válasza bmwk1200s (#17999) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, mikor a csaj pattintgatta rá, tiszta ideg voltam, hogy szétbarmolja a telómat. :) Mindenesetre körülményes leszedni, visszarakni, nem olyan, mint egy szilikon tok.

Persze, napi ötször törölgetem kb., a gyári kendő már nem tudom hol van, de ilyen napszemcsis izével törölgetem. Mondjuk nekem 3G-m van, úgyhogy elvileg azzal még több az ujjlenyomat probléma. :D

Nekem se fólia, se tok nincs. A fólia csökkenti egy picit az érintés hatékonyságát, egyik haveromnak van, és túlzottan tapad. Szerintem nem ér ennyit ez az egész kínlódás. Buborákok, por megy alá, stb. Én a külön zsebet tartom a legjobb és legkényelmesebb dolognak. Farmerzsebben semmi más ne legyen, a telefont meg kiemelt koncentrációval elővenni, hogy véletlenül se essen le. :D

Van olyan tok, ami garantálja, hogy ha leesik a teló, nem törik ki a kijelző vagy nem száll el benne az alaplap? Ha mégis, akkor cserébe letöröd a némító gombot, mert annyira nehéz hozzáférni. Egyetemen ha leülök egy padra, mindig egy füzetre teszem, itthon is mindig puhára teszem. Szerintem ez simán felér egy tokkal, a hátlap persze kopik, hajszálkarcolódik, de abszolút nem feltűnően. Persze be lehet csomagolni 20 ezer féle tokba, fóliába, kétszer olyan vastag lesz, és nehezebben kezelhető. Én inkább vigyázok rá, de nem azért vettem iPhone-t, hogy én legyek érte.

IPad 2 16GB white, iPhone 4 8GB black

(#18007) tikshow válasza manchester85 (#17995) üzenetére

tikshow
(senior tag)

nemitora ott az sbsettings plugin az sbsilent, sbsetting-szel meg am s
is le lehet zarni, ezert is mertem megrendelni az elso generacios iband-et

(#18008) manchester85 válasza Karma (#18001) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Karma, ez a no wifi szerinted a wifi bármilyen hardveres meghibásodása esetén előjön? Tehát kétirányú a dolog? Vagyis ha gond van hardveresen a wifivel, akkor ez jelzi is a tulajnak?

(#18009) horn3t

horn3t
(tag)

Sziasztok!

Van olyan program amivel tudok felvenni hívásokat, és később le tudom menteni mondjuk mp3-ba?

Valaki segítsen pls.
Ja és jó lenne ha ingyenes lenne :D
Sajna nincs beállítva a kártyám, és sűrgősen kell.

Köszönöm előre is ha valaki rámszánja az idejét...
Üdv

Intel Core Duo E2160,Asus P5b, 2GB Kingmax DDR2 , Gigabyte 7300gt, 300 GB Samsung, 19' Hans-G

(#18010) a000 válasza manchester85 (#18006) üzenetére

a000
(őstag)

Én inkább vigyázok rá, de nem azért vettem iPhone-t, hogy én legyek érte.
Pedig úgy tűnik, hogy te vagy érte... :))

You see things and say, 'Why?", but I dream things and say, 'Why not? -George Bernard Shaw

(#18011) manchester85 válasza a000 (#18010) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mert?

(#18012) dni válasza bmwk1200s (#17996) üzenetére

dni
(őstag)

Én ennek egy fekete változatát használom még a 3G-m-hez vettem. Nagyon jó minőségű, a barázdált felület miatt biztosabb a iPhone fogása. Súlya szinte nincs, elég flexibilis anyagból készült. A gombok helyét kihagyták, így nem romlik az élmény :) Viszont nem teljes fedi le a készüléket, így nem 100% os a védelem, de sztem megéri az árát.

Előtte Macally szilikon tokom volt, de azt nem ajánlom mert gyűjti a szöszmöszt, ami bemegy a tok és a telefon közé, valamint egy idő után elkezdett nyúlni és sokszor lejött.

Számomra egy hátránya van a tokoknak, h vastagabb lesz tőle a telefon, ezért gondolkodtam egy IS-en, de az meg nem védi meg egy esetleges eséstől.

Még egy alternatíva: [link]

[ Szerkesztve ]

◄► Eladó Panasonic PT-AE2000, Apple Universal dock, stb: http://href.hu/x/8fud ◄►

(#18013) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Most restoroltam egy iphone 3G-t!
És restore-t követően ha beállítom a hátteret alapokból választok, akkor nem rakja be! Csak azt a hülye földgömböt! Mitől van ez?? :((( :((( :(((

Üdv: Csabee.

(#18014) bepe79

bepe79
(őstag)

Megvan az iPhone, megvettem! iPhone 2.5G, előlap tűrhető állapotban, a hátulja kicsit viseletes, leharcolt (meg a tetején a gombnál és a lyuknál is kicsit), ezért van a hátán egy védő műanyag. A krómkeret meg az üveg az elején úgy, ahogy OK, vállalható, bár ha nagyon erősen nézem, pár apró hajszálkarc azért felfedezhető a kijelző plexin is, de egyáltalán nem zavarható, ha nem kikapcsolt képenyőnél vizslatom, észre sem vehető. Független, 4GB-os, legújabb, 3.1.2-es szoftver van rajta, és magyar nyelvű. Remélem nem lesz vele gond, és a hangminőség ezerszer jobb lesz, mint a Nokiáknál (többek közt ezért váltottam most erre).

Motorola Defy+ MB526 45.0.1250.MB526.NonEFIGSRetail.en.EU 4.5.1-134_DFP-125 Android 2.3.5 Kernel 2.6.32.9-gbdd614e

(#18015) tikshow válasza bepe79 (#18014) üzenetére

tikshow
(senior tag)

és azt ugye tudod, hogy hivatalosan nem független, hivatlosan nem magyar, és nem is létezik olyan, hogy iphone 2,5G? :) sok sikert hozzá, rem nem lesz vele gond

[ Szerkesztve ]

(#18016) <NewL> válasza bepe79 (#18014) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

2.5G:D
1.5 kb :D na jó második generációs,elég ritka a 4Gb amúgy.

There's an app for that

(#18017) manchester85 válasza tikshow (#18015) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na az milyen lenne, ha még nem is iPhone lenne. :))

(#18018) Csabee. válasza Csabee. (#18013) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Megoldottam..

(#18019) Misi1979 válasza <NewL> (#18016) üzenetére

Misi1979
(senior tag)
LOGOUT blog

..es emiatt dragabban is adjak egyesek, hihetetlen.

A kismókusok kenyérre is kenhetik..

(#18020) SamuG

SamuG
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni:

iphone 2g 3.0.1-es szoftverrel állandóan adatforgalmaz. t-mobile sim van benne (dominós és lassan nem lesz rajta pénz).
nem tudom milyen program lehet, vagy egyáltalán miért csinálja.
data roaming kikapcsolva. de folyamatosan netre csatlakozik.
egyszerűen nem tudom mi lehet. semmilyen program nincs rajta cydián kívül.

aki megszán előre is köszönöm!

(#18021) Csabee. válasza SamuG (#18020) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lekell tiltani az edge-t a 3g-t a push-t :)

(#18022) <NewL>

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link]
az iPodban ,hogy lehet elővarázsolni azt a részt 13:40 - 10:49 szóval ,hogy ott tudjak beletekerni a zenébe.

There's an app for that

(#18023) bepe79

bepe79
(őstag)

Anno az iPhone 3G-mnél, és most az iPhone 2G-mnél is azt tapasztalom, hogy az egyetlen gomb, ami van rajta, akkor éri el max hatásfokát, akkor reagál 100%-osan mindig, hogyha picit a jobbra-le irányban nyomom. Nem lehet véletlen, mert régen a vadiúj 3G-m is hasonlóképpen viselkedett. Ti hogy tapasztaljátok?

Motorola Defy+ MB526 45.0.1250.MB526.NonEFIGSRetail.en.EU 4.5.1-134_DFP-125 Android 2.3.5 Kernel 2.6.32.9-gbdd614e

(#18024) tikshow válasza <NewL> (#18022) üzenetére

tikshow
(senior tag)

tappolj(ez de egy hülye szó) bele a "zenébe" ahol az albumborító van

(#18025) Csapi007 válasza <NewL> (#18022) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hy
Nem értem igazán a kérdésed. A képen azt látod h 13 perc telt el és még 10 perc van hátra a számból.

"Csak úgy mondom"

(#18026) bepe79

bepe79
(őstag)

Hol tudok profilt váltani, vagy legalább minden létező hangot egy mozdulattal kikapcsolni átmenetileg, úgymond néma módba tenni?

(#18027) Inarus válasza bepe79 (#18026) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az oldalán lévő kis fém gombbal nem megy? :U

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#18028) manchester85 válasza bepe79 (#18026) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha volt már 3G-d, ennek nem kéne nyilvánvalónak lennie? :)

(#18029) <NewL>

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem így néz ki,nem tudok tekerni a számban csak a nyilakkal
[link] [link]

a 2G-nek nem a tetején van a némítópöcök?

bepe79 : [link]

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#18030) Karma válasza <NewL> (#18029) üzenetére

LOGOUT blog

Nem csoda, hogy nem tudsz a nyilakkal tekerni, mivel nem arra valóak. Töröld pofán az ujjaddal a srácot (azaz bökj a képernyő közepére), és előjön a tekerő.

Break Driven Development

(#18031) adise válasza <NewL> (#18029) üzenetére

adise
(fanatikus tag)

hosszan nyomvatartva azokkal is tudsz tekerni. meg például ugyanigy a headset mikrofon gombjaval is beletudsz porgetni a számokba.

(#18032) <NewL> válasza Karma (#18030) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

áhhh,már majdnem írtam megint,a pofáncsapós részre koncentráltam,pofozgattam minden oldalról,akkor láttam a mondat végén ,hogy bökj középre:D

adise : ezek szerint te sem tudtad:DDD

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#18033) SamuG válasza Csabee. (#18021) üzenetére

SamuG
(lelkes újonc)

a push a mail beállításoknál ki van kapcsolva. edge-t hol találom?
3g nem hiszem, hogy lenne, mivel iphone 2g 8gb-ról van szó.
még egyszer köszönöm a segítséget!

(#18034) Karma válasza adise (#18031) üzenetére

LOGOUT blog

Egy mixben tekerésre (a kép alapján ez a cél) ez nem túl jó megoldás, nem valami pontos.

Break Driven Development

(#18035) Szecsy

Szecsy
(fanatikus tag)

ma érdekes dolog történt.
kikapcsoltam a telefont egy óra múlva meg be...

ekkor jött a csattanó miszerint kiirta hogy a winterboard nem tudod fölálni egy furcsa háttérrel megjelenitve.
és utána választahttam hogy igen nem vagy frissités. megnyomtam a frissitést és felált hibátlanul az egész telefon.

mi lehetette a baj mivel orvosolható?

(#18036) C^^ válasza SamuG (#18033) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

[link]

<NewL>: Ugyan ott van a némítópöcök, csak nem fém.

(#18037) bepe79 válasza manchester85 (#18028) üzenetére

bepe79
(őstag)

Azon soha nem kellett ilyet csinálnom, mert Angliában dolgoztam porter-ként (vidd ide-vidd oda), többnyire kint a szabadban. :) Most pedig egy multinál dolgozom idehaza, ahol gyanítom, hogy néha szükségem lesz rá, hogy halkítsak rajta. ;) Egyébként az én 2G-men lévő hátlapvédő műanyag sz@r alól csak a csengetés erejét növelő/csökkentő gomb és felette még valami látszik ki, semmi más. Valószínűleg alatta van, eltakarja. Majd csekkolom, thx!

(#18038) SamuG válasza C^^ (#18036) üzenetére

SamuG
(lelkes újonc)

nekem magyarítva van a telefon, tehát nem így van:

"Settings/General/Network/Cellular Data Network - itt az APN..."

hanem így:

beállítások/általános/hálózat/....

ezen belül pedig:

- adattovábbítás ki be kapcsolása (ki van kapcsolva)
- vpn (nincs beállítva)
- wi-fi

(#18039) adise válasza <NewL> (#18032) üzenetére

adise
(fanatikus tag)

de tudtam :DDD csak sokan nemtudjak hogy azt a gombot hosszan nyomvatartva lehet tekerni. a headsetes porgetést meg szerintem még annyian se ismerik. én is meglepodtem mikor rajottem :DD

(#18040) Torry válasza Szecsy (#18035) üzenetére

Torry
(PH! addikt)

Előfordul.
Hibásan állítja fel a springboard-ot, semmi extra. Nálam is szokott jelentkezni.

(#18041) C^^ válasza SamuG (#18038) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Ezért van leírva a másik lehetőség is, ha nincs ilyen menüd.

SamuG: igen, ennyi kellett. Mostmár csak WiFi-n fog csatlakozni. :)

[ Szerkesztve ]

(#18042) SamuG válasza C^^ (#18041) üzenetére

SamuG
(lelkes újonc)

letöltöttem...így lett egy olyan menüpontom, hogy : beállítások/általános/profil (fake apn)
ennyi kellett és így már nem fog netre csatlakozni?
ha igen nagyon szépen köszönöm!

(#18043) <NewL>

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az NFS Shift-ben ,hogy a francba lehet megcsinálni a 80pontot a driftes pályán? max 65öt tudok,már 10x próbáltam,felállok rángatom ide oda a telefont és akkor sem sikerül:D
valaki meg tudta már csinálni?

There's an app for that

(#18044) a000 válasza manchester85 (#18011) üzenetére

a000
(őstag)

csak vicceltem :DD

bepe79: iphone 2.5G LOL :C
Nekem 3.14Gs-em van.azaz "PI"-Gs :))

[ Szerkesztve ]

You see things and say, 'Why?", but I dream things and say, 'Why not? -George Bernard Shaw

(#18045) a000 válasza <NewL> (#18043) üzenetére

a000
(őstag)

pofon egyszerű. driftelj ahol csak tudsz, minél többet. jól rántsd rá a kormányt kanyar előtt jóval azt végig tudod driftelni a kanyart plusz utána is megy, de azért kell kormányozni is hogy driftben maradjon

[ Szerkesztve ]

(#18046) <NewL> válasza a000 (#18045) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

már felálltam az se segít,nem találom a technikáját. amikor kanyarodsz,driftelsz közben merre forgatod a szifont,hogy jó sokáig driftelj?

most frissítettem a Kirikaet,elég jó lett. nem kell már végighúzni a taskon az ujjad elég mellette az x-re bökni és kilép.

There's an app for that

(#18047) D@niel

D@niel
(őstag)
LOGOUT blog

Gondolom már volt szó róla, de aki OTP Junior karivaltud vásárolni apple store-ban, írjon hogy tudta megoldani, PÜ-ben, köszi !

(#18048) Coyote2000 válasza macikos (#17979) üzenetére

Coyote2000
(őstag)

köszi szépen, már tesztelem!

I'm dreaming of an iphone not restricted by itunes.

(#18049) Coyote2000 válasza <NewL> (#18043) üzenetére

Coyote2000
(őstag)

azt nem tudom, de én ma élőben csináltam 500 pontot Győrtől Zalaegerszegig a Celicával :DDD

I'm dreaming of an iphone not restricted by itunes.

(#18050) Csapi007 válasza D@niel (#18047) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hy
Egyszerűen beírtam a kártya adatait.

"Csak úgy mondom"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.