Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#21001) tothm

tothm
(őstag)

Esetleg van valakinek olyan jellegű tapasztalata, hogy ha egy 2G-re ráteszek egy ilyen színes hátlapot, akkor mennyivel lesz vastagabb? Az e-mail elment pl. a power pointos bemutatókat is? Köszi :R

(#21002) BloodyEddie válasza tothm (#21001) üzenetére

BloodyEddie
(őstag)
LOGOUT blog

Ha a műanyag színes hátlapokra gondolsz, szinte semennyivel se lesz vastagabb. Ismerősöm és én is használtunk ilyet, egyáltalán nem zavaró.

(#21003) Kis Joe

Kis Joe
(fanatikus tag)

Üdv ismét!

Multkor keresett valaki AKG K370-et. Most van az is valamint Macally iPhone headset is jóárasítva eladó!

Üdv!

phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Kis%20Joe - Nálam üdülési és étkezési csekkel is fizethetsz! Csere is akár, de csak kellő feltételekkel! 

(#21004) tothm válasza BloodyEddie (#21002) üzenetére

tothm
(őstag)

Igen arra, és nem karcolja össze ugye a hátlapot!? Te hol vetted?

(#21005) BloodyEddie válasza tothm (#21004) üzenetére

BloodyEddie
(őstag)
LOGOUT blog

2G-n nem, az alumínium erősebb mint a műanyag :) és arra jobban passzol. Itt vettem ph-n.

(#21006) tothm válasza BloodyEddie (#21005) üzenetére

tothm
(őstag)

Ok, köszi, akkor veszek én is magamnak egyet:)!

(#21007) D@niel

D@niel
(őstag)
LOGOUT blog

Ismer valaki olyan programot, amivel laptopról kikapcsolt állapotban is vesz fel energiát az iPhone? Elvileg a laptopom (Toshiba satellite A300) támogatja ezt a funkciót.

(#21008) Kis Joe válasza D@niel (#21007) üzenetére

Kis Joe
(fanatikus tag)

Szerintem csak azt kell beállítanod hogy kikapcsolt állapotban is feszültség alatt legyenek az usb portok. Nem tudom hogy laptopnál lehet-e.
Amúgy a bios-ban tudod beállítani!

phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Kis%20Joe - Nálam üdülési és étkezési csekkel is fizethetsz! Csere is akár, de csak kellő feltételekkel! 

(#21009) samgar

samgar
(őstag)
LOGOUT blog

iDekor Apple-fanoknak

[link]

[ Szerkesztve ]

Iphone 4

(#21010) atirag

atirag
(fanatikus tag)

Az awesome programnál hogy lehet beállítani,hogy emlékeztessen x idöben hogy teendöm van.Beállítottam de sehogyan sem szol csak az ikonjára tesz ki egy 1est.Bárhogy állítom nem jelez sehogy.

(#21011) Kis Joe válasza samgar (#21009) üzenetére

Kis Joe
(fanatikus tag)

Ez naggyon beteeeg! :DD
Ilyen kell nekem is! :D

(#21012) D@niel válasza atirag (#21010) üzenetére

D@niel
(őstag)
LOGOUT blog

Notification turn on ;)

(#21013) icecave

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A jobb oldali Zaggskin még eladó, ha kell valakinek, jelezzen privátban!

[link]

A bal oldalit Enjoy vette meg, de rakott képet, és youtube videót róla pár postal feljebb :D

Ha fontos neked a célod, akkor megoldást találsz, ha nem, akkor kifogást.

(#21014) Enjoy válasza Kis Joe (#21003) üzenetére

Enjoy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én voltam az az illető.
Küldtem PÜ-t , köszi az infórmálást :R

► Més que un club ◄

(#21015) Mr. Teddy

Mr. Teddy
(senior tag)

Valakinek megy most a BigBoss repo? Rámegyek, és nincs alatta semmi progi. iRealSMS vagy Bitesms progit próbálnám ki.

Más: MobilTV-vel kapcsolatban nem talált valaki progit mostanság? pár hónapja nem volt igazi progi hozzá, ki tudja azóta mit adtak ki. Köszi

(#21016) Luser2000

Luser2000
(senior tag)

Tudtok valami trukkot (vagy alkalmazast), amivel az mp3 szamokba be kerulhetne az album boritoja is. A zeneim nagy reszenel a windows media palyer megtalalja a netrol a borirokat, lejatszas kozben mutatja is, de az iTunes mar nem ilyen okos, gyakorlatilag 100bol csa kb 4 esetben tarsit boritot is. Hogy csinaljam, hogy a media playeres boritok is atkeuljenek az iphoneba szinkronizaciokor?

Koszi, Balazs

Sony Xperia S (6.0.A.3.73), Galaxy Tab 10.1 P7500 Android 4.0.3, MacBook Air 11 OS X Lion 10.7.4

(#21017) Kis Joe válasza Mr. Teddy (#21015) üzenetére

Kis Joe
(fanatikus tag)

Mobil Tv programnak én is örülnék. Sajna médiamánia csomagban vagyok mert nem a tmobile-nál vettem a telefont és igy nem engedik az ikon díjcsomagot.
Kb 2 hónappal ezelőtt láttam valami t-mobile programot, de nem tudtam leszedni mert akkor még 2.1-es os volt fent és arra nem engedte felrakni. Nem tud valaki valamit erről?

(#21018) verser233 válasza atirag (#21010) üzenetére

verser233
(senior tag)

Szerintem ilyet nem tud. A notifaction-be meg sem jelenik az Awesome

http://www.takethatdaily.org ; http://www.likegyujto.hu

(#21019) Judy075 válasza Judy075 (#20995) üzenetére

Judy075
(lelkes újonc)

Srácok, senkinek sincs ötlete pannon mail beállításhoz? :(

(#21020) pite4 válasza Luser2000 (#21016) üzenetére

pite4
(fanatikus tag)

Töltsd le az albumborítókat abba a mappába ahol az mp3-at tartod. iTunes-ba válaszd a musicot, amikor az albumokat mutatja. Jobb egér gomb get info. Baloldalt alul van egy "nagy kocka" (artwork) oda 2x bal klikk, megkeresed az albumborítot, megnyitás, Ok és tádááám már ott is van. Remélem érthető voltam így vasárnap reggel :) Egyébként ha szépen rendberakod itunes-al a zenéidet, sokkal kényelmesebb és jobb mint a wmp (SZVSZ)

[ Szerkesztve ]

Ha eljön a világvége, a csótányok fogják túlélni, meg Ozzy és Keith Richards

(#21021) <NewL>

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a safariban letoltottem egy filet,kicsomagoltam az iFileal,hova rakja ezeket?

There's an app for that

(#21022) Matthewsz

Matthewsz
(senior tag)

Üdv, teljesen új leszek az iphone használók körében, ma fogok átvenni egy 2g 8g-t.
A kérdésem az, hogy miket nézzek a telón kívül belül mielőtt átadom a casht?

(#21023) BloodyEddie válasza Matthewsz (#21022) üzenetére

BloodyEddie
(őstag)
LOGOUT blog

Ezeket. Legkozelebb hasznald a keresot.

(#21024) atirag válasza verser233 (#21018) üzenetére

atirag
(fanatikus tag)

De ha ilyet nem tud akkor minek figyelmeztetés.Kirakjuon egy 1-est és kész.Kicsit furcsa lenne ha nem tudná.Állítolag sokan használják itt mert sokan ajánlották.
Senkinek nem sikerült hangos figyelmeztetésre birni az awesome-ot?

(#21025) szandro

szandro
(senior tag)

Cydia-as Reboot Device üzenet után fogtam a szifont(3gs new bootrom) és rákötöttem a gépre, megjelent az alma, make it rain, azóta frodó fejét látom, pedig már jó pár perce történt... mit tegyek?

''Álmodozz, mintha örökké élnél; élj, mintha ma meghalnál.'' James Dean

(#21026) Doresz válasza verser233 (#21018) üzenetére

Doresz
(tag)

Én sem találom :S Tegnap leszedtem az Awesome Note Lite verzióját, és nem is kéne nekem a teljes, ha tudná ez is az időre beállított értesítéseket. De sehol nem találom. Hiába állítom be, nem csinál semmit, csak a badge mutatja, hogy van tennivalóm. És tényleg nem jelenik meg a Notifications résznél az alkalmazás. Most ehhez akkor a teljes verzió kéne?

[ Szerkesztve ]

(#21027) stepper75

stepper75
(újonc)

Sziasztok! Teljesen friss felhasználója vagyok az iPhone 3gs-nek, az lenne a kérdésem hogy lehet más csengőhangokat felrakni a telóra (saját csengőhangokra gondolok...). iRingert próbáltam de nem sikerült.... a teló t-mobilos....köszi! :F

(#21028) icecave válasza stepper75 (#21027) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ajánlom figyelmedbe bal felül a keresőt, ez a topikon belül keres! A választ megtalálod, mert nagyonsomszor beszéltünk róla. Ha ezzel nem jársz sikerrel, van még egy tuti szupertitkos módszer: [link]

(#21029) Szecsy válasza stepper75 (#21027) üzenetére

Szecsy
(fanatikus tag)

olvasgass visszafelé ezt léassan minden napmegkérdezi vki.... meg ezt az egész folyamatot

(#21030) stepper75 válasza Szecsy (#21029) üzenetére

stepper75
(újonc)

Köszönöm!...visszaolvasom.... bocsi! mondtam még csacsi vagyok :W

(#21031) tikshow válasza szandro (#21025) üzenetére

tikshow
(senior tag)

kikapcsolod és újra csinálod a feketeesőt :)

(#21032) szandro válasza tikshow (#21031) üzenetére

szandro
(senior tag)

Nem sikerült, csak a kép volt ott sok-sok percen keresztül...
Most már restroenál tartok, iTunes-ban a Waiting for iPhone... felirat megy már jó ideje, az iPhone-on pedig fekete képernyőn az alma és alatta egy 'töltő-csík' ami eddig meg sem moccant. =/

Lehúztam a kábelről, megint emgjelent a dugjam rá gépre, most megint engedte az esőt és most megint ezt a hülyegyereket látom, nem értem annó max egy perc volt... :((

[ Szerkesztve ]

(#21033) atirag válasza Doresz (#21026) üzenetére

atirag
(fanatikus tag)

Én megvettem a teljes verziót.Abban is igy müködik.Amit hirtelen találtam mást a lite verzióhoz képest,hogy lehet szinkroniuálni egy gmail-es fiokkal.Ez jo dolog mert megmaradnak a cuccok:de ez a figyelmeztető dolog furcsa.Mert igy nem sok értelme van az egésznek ha nem jelez.

(#21034) szandro válasza szandro (#21032) üzenetére

szandro
(senior tag)

Előfordult már valakivel, hogy nem tudta se bekapcsolni, se restore-olni, se újra jb-elni az iPhoneját? :F

(#21035) BloodyEddie válasza szandro (#21034) üzenetére

BloodyEddie
(őstag)
LOGOUT blog

Nem. Mindenre ott a DFU, ha az se megy, akkor hardveres a hiba.

(#21036) Karma válasza BloodyEddie (#21035) üzenetére

LOGOUT blog

Vagy csontra le van merülve! Ez esetben csak fali töltővel lehet rátölteni, mert az USB-s töltés bekapcsolásához is egy minimális energia szükséges.

Break Driven Development

(#21037) szandro válasza BloodyEddie (#21035) üzenetére

szandro
(senior tag)

DFU mode = rádugom a gépre és home+sleep 10másodpercig, majd sleep elenged, home marad amíg az iTunes nem jelez, hogy restoreolni kell?
Mert ezt csinálom, de a restore is megáll. iTunes-ban: Waiting for iPhone... ; az iPhone-on meg csak az előbb említett alma és alatta az üres töltőcsík látszódik.

(#21038) cilo9 válasza cilo9 (#20950) üzenetére

cilo9
(senior tag)
LOGOUT blog

Na megtaláltam: Low Grav Racer, ha netán vki csípi az ilyen jellegű játékot. Nem mellesleg ma ingyenes a freeappaday keretében, igy találtam meg. Még jó, hogy anno nem vettem meg! :C Bódogság!

Üdv, Cilo

(#21039) szandro válasza szandro (#21037) üzenetére

szandro
(senior tag)

Na 15 perc után végre megmozdult a csík, senki nem mondta, hogy ez ilyen hosszú idő. :DDD

(#21040) icecave válasza szandro (#21039) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jahh, igen, pedig ez így van...
Nekem egyszer restore + teljes backup nem fért bele egy órába...

(#21041) Doresz válasza atirag (#21033) üzenetére

Doresz
(tag)

Google Docs-szal elméletileg a Lite-ot is lehet szinkronizálni. Nem próbáltam még, nem kellenek nekem azok a dokumentumok, de a menüben van rá lehetőség. Az olyan jellegű dolgokra az Evernote-ot, a Stanza-t meg a Discovert használom felváltva, mikor melyikre van szükségem. Csak az értesítő miatt lenne fontos az Awesome.
Valaki írta feljebb, hogy neki működik az értesítés, és hogy a Notifications-nél kell beállítani (duuuh). Ami logikus, nade mégis hogyhogy nincs ott a program nálam?

(#21042) BloodyEddie válasza Karma (#21036) üzenetére

BloodyEddie
(őstag)
LOGOUT blog

Nálam sose merült még le teljesen, ez eszembe se jutott.

(#21037) szandro: velem is volt már ilyen, de már meg nem tudom mondani mi volt a baja...

(#21043) moldvan válasza zsolidodd (#20952) üzenetére

moldvan
(lelkes újonc)

tökéletesen egyetértek veled... :K :K

(#21044) atirag válasza Doresz (#21041) üzenetére

atirag
(fanatikus tag)

nem lehet felraktam a lite-ot is.csak találgatott az elöbb is valaki.

(#21045) Kis Joe válasza cilo9 (#21038) üzenetére

Kis Joe
(fanatikus tag)

Ez az Freeappaday dolog csak ennél a játéknál van?

(#21046) <NewL>

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

meg most sem talaltam meg ,h hova menti es csomagolja ki az iFile a safariban letoltott dolgokat. valaki segitene?

There's an app for that

(#21047) atirag válasza atirag (#21044) üzenetére

atirag
(fanatikus tag)

Ha felteszem a push notifocation test programot az mire jo nekem?ehhez a awesome programon nem segit?

(#21048) Matthewsz

Matthewsz
(senior tag)

Na megvan a telo, most is arrol irok. Fektetett modban nem erzekel a home gomb feloli resz egy savban, viszont normal modban tartva tokeletes. Ezt nem lehet valahogy kikuszobolni szoftveresen? Mivel allitva mukodik ezert nagy baja nem lehet...

(#21049) C^^ válasza Matthewsz (#21048) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Egyik alkalmazásban sem megy fektetve?
Ha állítva megy ugyan az a sáv, akkor valami szoftveres bug lesz.

(#21050) Mr. Teddy válasza Kis Joe (#21017) üzenetére

Mr. Teddy
(senior tag)

Erről a t-mobilos progiról tudsz bővebbet írni?

Amúgy nekem az m2 ingyenes csatornát a "Streamer" nevű progival sikerült behoznom. Csak sajnos nagyon gyenge minőségű videóként, és a hangja sem túl jó. De annyi mindenesetre látszik, hogy hardveresen képes rá (miért ne lenne, hisz IP felett streamel t-mobil rtsp protokollon).

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.