Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#11001) manchester85 válasza Quar (#11000) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Quar!

Semmit nem kell hozzátenni azon túl, amit leírtam. :D Részletre vetted, így jogilag nem a tiéd a készülék. A csajnak ehhez az égvilágon semmi köze, el ne hidd már. :D

A kaució azért van, mert az ikon csomagok szolgáltatások, nem pedig törlesztőrészletek. Így ha az ikon csomagot nem fizeted, a készüléket akkor se vehetik el.

IPad 2 16GB white, iPhone 4 8GB black

(#11002) Quar válasza manchester85 (#11001) üzenetére

Quar
(újonc)

Tudom h a csajnak semmi koze.
Tobb ember is van itt a forumon akik ugyan ilyen konstrukcioba vettem, megis tobb 10e et kellett lerakni, neha 70e et is. Erre reagaltam azzal h nekem semmit nem kellett es nem volt "hitelvizsgalat".

(#11003) manchester85 válasza Quar (#11002) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

K írta, hogy részletre akarta venni, és több 10 ezres kauciót kellett fizetnie?

(#11004) Ulkesh válasza sentgyorgy (#10990) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

"A félreértés abból adódott, hogy valaki a frissjtés alatt a telefont használta modemként, ilyenkor olyan tüneteket produkál, mintha lezárt volna."

Az annyira félreértés, hogy azóta már járt nálam is olasz Vodafone-os iPhone 3GS, amivel UltraSn0w-al tudtunk csak életet lehelni, mert visszazárt az itthon elvégzett Restore-al.
A srác személyesen vásárolta és 2 hétig használta itthon mint független készülék, mikor felrakta a 3.01-et, a meglepetés akkor érte, mikor a készüléket nem tudta csak az eredeti SIM kártyával aktiválni és a Pannonos kártyáját nem fogadta el többet.
Fogalmam sincs mi alapján zárnak vissza, de mindenkinek aki ilyen készüléket használ javaslom, hogy ne az iTunes-al töltse le a firmware-t, hanem más forrásból és teljesen offline, netet nem látott iTunes-al töltse rá a készülékre, így kizárható, hogy az hazabeszéljen és esetleg egy frissítő szerverről érkező parancs után visszazárjon.
Jobb félni, mint megijedni...

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

(#11005) Csapi007 válasza Quar (#11002) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kaúciót nem a hitelesektől kérnek, hanem azoktól akinknek még nem volt T-s előfizetése.

"Csak úgy mondom"

(#11006) SPC3RUN válasza Csapi007 (#11005) üzenetére

SPC3RUN
(kvázi-tag)

Sziasztok,
nekem eddig nem volt T s elofizum, egyetemista vagyok, dolgozom mellette. Semmi eloleget nem kellett fizetnem, elso nap vettem minden problema nelkul 12 havi reszletre,ikon200 al.

(Quar-nak se volt, mégse kellet...)

(#11007) manchester85 válasza SPC3RUN (#11006) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha elolvasnád, amit írok, nem lenne több kérdésed. Vagy legalább megértenéd...

(#11008) Poci3

Poci3
(tag)

Nem értem: másoknak nem látható meg a kérdésem? Senki nem akar válaszólni :( Kérem szépen az okosokat a válaszra!

Most szeretnék venni egy GS-t ezért lenne fontos, hogy gyors választ adjatok!
Van-e gyárilag olyan funkció a telóban, hogy a nemfogadott hívások, sms-ek, e-mailek esetében sípolással figyelmeztett az eseményekre (így nem kell folyamatosan nézegetni, ellenőrízgetni a telót). Ha van, akkor be lehet-e állítani, hogy addig csipogjon, amíg én ki nem kapcsolom?

Na nincs ilyen beépített funkció, akkor tud-e valaki progit, ami tudja ezt? Az IntelliScreen állítólag ilyen de annak az okosított változatát állítólag nehéz telepíteni. Valami egészen egysezrű dolog kellene, minta symbianra lévő Remind Me vagy a Best Reminder.

Nagyon köszi a választ!

[ Szerkesztve ]

(#11009) Karma válasza Poci3 (#11008) üzenetére

LOGOUT blog

Már kaptál választ a másik topikban, az Intelliscreent. Nem tűnik olyan bonyolultnak a telepítése :U Csak épp nem ingyenes. Meg kell venni és kész.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#11010) Poci3 válasza Karma (#11009) üzenetére

Poci3
(tag)

De azt is elolvastam, hogy nem lehet telepíteni egyszerűen, én meg tök hülye vagyok még az Iphonhoz, ezért kellene egy olyan progi (egyszerű), amit felnyomok és kész...

(#11011) icecave válasza Poci3 (#11008) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most igy nézegetve iphone-om, sms-nél van, hogy jelezzen többször.
Hívásnál nem találom. Egyébként, töltsd le a magyar használati utasítást az iphone-hoz, abban biztos benne van.

A használati útmutató: [link]

A szoftverhasználati cucc (3.0): [link]

Ha fontos neked a célod, akkor megoldást találsz, ha nem, akkor kifogást.

(#11012) Csapi007 válasza Poci3 (#11010) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hy
Ezt JB nélkül tuti hogy nem tudod megcsinálni, ha meg már a JB megvan az Intelliscreen kb 3 kattintás installálni.

"Csak úgy mondom"

(#11013) truhali válasza manchester85 (#11001) üzenetére

truhali
(újonc)

Nekem ugyanezt mondták a t-pontban, ha részletfizetéses konstrukcióban vásárol vki, attól semmit nem kérnek. imho fogalmi zavarok vannak az ikon csomaggal 12/24 hónapos hűségnyilatkozattal illetve a 24 hónapos hűségvállalás melletti 12 havi részletfizetéssel történő vásárlás között.

[ Szerkesztve ]

(#11014) Poci3 válasza Karma (#11009) üzenetére

Poci3
(tag)

Semmi (na majdnem semmi) sem ingyenes, Akkor minek van a Cydia :) ? Ilyen egyszerüet én is tudok válaszólgatni...

(#11015) Karma válasza Poci3 (#11014) üzenetére

LOGOUT blog

A Cydia nem azért van, hogy warezoljál vele, hanem hogy olyan programokat szerezhess, amiket az Apple nem enged. Nem mondta senki, hogy minden ingyenes benne. Egyszerűnek viszont elég egyszerű :)

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#11016) Poci3 válasza Karma (#11015) üzenetére

Poci3
(tag)

Nevezhessük így is ha ez neked jobban tetszik :DD

(#11017) [Ace]

[Ace]
(fanatikus tag)

Valaki próbálta már az Intelliscreent GS-en? Mert nekem nem megy.

www.napiapp.com | www.ace-blog.hu

(#11018) micro

micro
(PH! addikt)

Szerintetek lehet most T-nél GS-t venni Dominóra, úgy bemegyek, kifizetem és elhozom?
Vagy van valami várólista?

Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..

(#11019) icecave válasza micro (#11018) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link]

(#11020) DonDennis

DonDennis
(kvázi-tag)

Hello megtudja v.ki mondani hogy ha kilehet akkor hol kell kiszedni azt a funkciót hogy mikor sms-t vagy bármilyen szövegbevitelt végzek akkor ne próbáljon engem kijavítgatni vagy azokat a szavakat betenni amiket 1x er már beírtam? Előre köszi mert baromi idegesítő

[ Szerkesztve ]

Intel i7 2600K + ASROCK Fatal1ty Z68 Professional Gen3 + 16GB Corsair Vengeance + Corsair H100 (Push-Pull with 4 Enermax Magma) + Cooler Master HAF X + ASUS HD 6950 DCii 2GB + Acer G24

(#11021) C^^ válasza DonDennis (#11020) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Settings/General/Keyboard/Auto-Correction

(#11022) Galahed válasza micro (#11018) üzenetére

Galahed
(fanatikus tag)

Hát pénteken és szombaton nem lehetett... meglátjuk hétfőn.. :)

(#11023) DonDennis válasza C^^ (#11021) üzenetére

DonDennis
(kvázi-tag)

köszi szépen

Nyugdíjasoknak itt a Giga Iphone

Intel i7 2600K + ASROCK Fatal1ty Z68 Professional Gen3 + 16GB Corsair Vengeance + Corsair H100 (Push-Pull with 4 Enermax Magma) + Cooler Master HAF X + ASUS HD 6950 DCii 2GB + Acer G24

(#11024) Poci3 válasza micro (#11018) üzenetére

Poci3
(tag)

Várólista van, méghozzá elég hosszú! Hogy milyen hosszú, azt nem árrúlták el, de annyit elárúlhatok, hogy szombaton voltam az Arénában úgy kb. 12.00 körül és csak aznap addig 6 fő volt feliratkozva a listára, én voltam a 7....

[ Szerkesztve ]

(#11025) micro válasza Poci3 (#11024) üzenetére

micro
(PH! addikt)

Fel lehet oket hivni? Mert ha van, akkor odabumlizok, de feleslegen nem mennek oda.

Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..

(#11026) Poci3 válasza micro (#11025) üzenetére

Poci3
(tag)

A franc esne beléjük! Nem! Oda kell menni személyesen, mert nem vesznek fel telefonon rendelést + nincs telefon, amin fel lehetne őket hívni! :W :O

(#11027) Spidee válasza Poci3 (#11024) üzenetére

Spidee
(senior tag)

Csütörtökön én is feliratkoztam a listára az Arénában, remélem holnap hívnak, ha már jött új szállítmány.

''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee

(#11028) Poci3 válasza Spidee (#11027) üzenetére

Poci3
(tag)

Nekem azt mondták, hogy "nagyon sokan vagyunk, akik várnak". A kérdés, hogy mennyi teló jön, ha pl. 100, akkor szerintem sikerülhet mindkettőnknek :). Szerintem max 10-20 db jött nem több. :(

(#11029) Spidee válasza Poci3 (#11028) üzenetére

Spidee
(senior tag)

Hát én a hírből arra következtetek, hogy ha már online akarják árulni, akkor sok darabot kellet hogy kapjanak, mert mielőtt feltehetnék a webshop-jukra, az előtt szerintem ki kéne szolgálni azokat akik személyesen rendeltek.

(#11030) Poci3 válasza Spidee (#11029) üzenetére

Poci3
(tag)

Hát így lenne logikus, de ne feled: Magyarországon lakunk :O

(#11031) Spidee válasza Poci3 (#11030) üzenetére

Spidee
(senior tag)

Így van sajnos, na de ne offoljuk szét a topicot. Holnap minden kiderül.
Azért írd be léci ha téged hívtak.

(#11032) Poci3 válasza Poci3 (#11030) üzenetére

Poci3
(tag)

Persze, de te előbb kapsz elvileg, hiszen csütörtök előbb van, mint a szombat :).

(#11033) Spidee válasza Poci3 (#11032) üzenetére

Spidee
(senior tag)

Ez így lenne logikus, de Magyarországon vagyunk mint te is írtad...
Remélem holnap már úgy írhatok, hogy megvan az iPhone.

(#11034) truhali válasza Poci3 (#11032) üzenetére

truhali
(újonc)

Akkor megnyugtatlak, én augusztus 4-én iratkoztam fel és a múlt hét végi szállítmánynál nem értesítettek. Csak remélni tudom, h most majd igen.

(#11035) webibebi válasza truhali (#11034) üzenetére

webibebi
(újonc)

sziasztok!2kérdésem lenne?h tudok filmet rakni a telóra,át kell konvertálni a filmet vagy hogy? amásik meg az volna h mit kell letöltenenm a telefon kamerájáho h legyen fekete fehér meg szépia meg ilyenek?

(#11036) C^^ válasza webibebi (#11035) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Igen, a filmet nagy valószínűséggel konvertálni kell, ha alapból nem engedi feltenni.
Az egyik legjobb konverter talán a Handbrake.

A másikra nem tudok válaszolni, nem tudom, hogy létezik-e egyáltalán ilyen program, de ha létezik is, akkor biztos, hogy Jailbreak kell hozzá. A gyári Camera programba tuti, hogy nem lehet beleintegrálni.

MOD: megvan, a Snapture tud ilyet.

[ Szerkesztve ]

(#11037) webibebi válasza C^^ (#11036) üzenetére

webibebi
(újonc)

kösz szépen;)

(#11038) webibebi

webibebi
(újonc)

egyszerűen nem tok felmásolni rá filmet vagy sorozatt:S légyszi írja le vki h kell!

(#11039) icecave válasza webibebi (#11038) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Berántod a video-t az iTunes video-s könyvtárába, aztán sync, és rámásolja a telefonra.

Használd bal felül a keresőt, sokat segít.

(#11040) Csapi007 válasza webibebi (#11038) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vagy manual sync-re állítod és drag&drop módszerrel behúzod.

"Csak úgy mondom"

(#11041) webibebi válasza Csapi007 (#11040) üzenetére

webibebi
(újonc)

kösz srácok sikeürlt:)
már csak anynit h feliratot h tudok rakni a filmhez?:D

(#11042) Csapi007 válasza webibebi (#11041) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Általában hogyha ugyanaz a neve mint a videófájlnak a konvertálóprogram beleégeti. A progi beállításaiban keresgélj.

"Csak úgy mondom"

(#11043) webibebi válasza Csapi007 (#11042) üzenetére

webibebi
(újonc)

zsír!köszi szépen!

(#11044) tomcsi

tomcsi
(senior tag)

Aki most venne az siessen..:) Tegnap vettem az Arénában én is bementem és hoztam is el, nem volt semmi várólistára feliratkozás meg várakozás. Mondtam milyen kell és hozták is..
Platina kártyás vagyok és készülékváltásban vettem..

(#11045) rogan85

rogan85
(kvázi-tag)

A call time-ba beletartoznak a bejövő hívások is? Ha igen akkor van rá mód hogy megnézzem hány perc van még hátra az ikon csomagból ingyenesen?

Core2 duo 6400@3,2Ghz, 2x1Gb Kingmax Mars 1066, Radeon 4870, Gigabyte-965p-s3, 400W Chieftec

(#11046) xedamin válasza Csabee. (#10947) üzenetére

xedamin
(tag)

Elnézést a kukacoskodásért, de az nem almabolt, hanem alkalmazásbolt, az App nem Apple, hanem Application.:)

Büdös emo leszek. A büdös már megvan, csak az emo hiányzik.

(#11047) Galahed válasza Spidee (#11029) üzenetére

Galahed
(fanatikus tag)

Már a múlt héten is volt a webshopban, igaz korlátozottan és azt is hamar elkapkodták. Szerdán és pénteken is volt, fehér 16GB-s és 32GB fekete.

(#11048) Spidee válasza tomcsi (#11044) üzenetére

Spidee
(senior tag)

Milyen színűt, és mekkorát vettél?

Galahed: Ezt nem tudom, én csak az új szállítmányról beszéltem.

(#11049) tomcsi válasza Spidee (#11048) üzenetére

tomcsi
(senior tag)

Fehér 32Gb-ost. De volt minden féle, fekete is meg 16Gb-os mindkét szinben..

(#11050) tgulyas

tgulyas
(senior tag)

van olyan oldal ahol filmeket lehet leszedni szifonra tisztán.

Asus Maximus II Gene .C2Q Q9650 -2x2GB Corsair XMS2 Dominator -3xHDD WD 250GB- Gigabyte HD 6970 OC 2 GB (op) win7-pro 64-bit Vista ultimated 64-bit.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.