Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#22001) Kis Joe válasza a000 (#21998) üzenetére

Kis Joe
(fanatikus tag)

köszi!

Amúgy lehet egyszerre több képet is küldeni iPhone-ról? Eléggé macerás ennyi emailt küldeni

[ Szerkesztve ]

phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Kis%20Joe - Nálam üdülési és étkezési csekkel is fizethetsz! Csere is akár, de csak kellő feltételekkel! 

(#22002) trobi28 válasza icecave (#22000) üzenetére

trobi28
(senior tag)

Jogos,csak ott van hogy " 90% -ban",100% csak a 3.1.2 -re vonatkozik :K

Új HDMI MHL Adapter eladó

(#22003) pite4 válasza Kis Joe (#22001) üzenetére

pite4
(fanatikus tag)

Persze! A fotóknál válaszd a megosztást és ott kiválaszthatsz több képet is

Ha eljön a világvége, a csótányok fogják túlélni, meg Ozzy és Keith Richards

(#22004) Rusty

Rusty
(újonc)

Üdv.

Azt szeretném kérdezni, hogy van valami külső program amivel le tudom menteni a telefonszámokat, és a naptárbejegyzéseket?
Én úgy gondoltam, hogy ha iTunes-on keresztül szinkronizálok, és az outlookban nincs egyetlen kontakt és egyetlen naptárbejegyzés sem, akkor majd oda szépen lementi, de nem így történt, hanem mindent letörölt, úgyhogy a tegnap este sikerült vele elszórakoznom pár órát... :(

(#22005) trobi28 válasza Rusty (#22004) üzenetére

trobi28
(senior tag)

Elvileg be kéne tegye az Outlok-ba ,én nekem előtte WM-volt és ugye abból volt sok szám meg naptárbejegyzés is benne,kicsit aggódtam is hogy mit csinál velük az Iphone első csatlakozáskor de simán átrakta őket és most ha berakok 1 új számot a szifonra akkor azt berakja szinkronkor az Outlokba.Nekem müxik frankon.Arra már nem emlékszem hogy kért-e valamit az Itunes előszőr de szerintem nem.
Az azért lényeges hogy előtte egyszer inditsd el az Outlokot még akkor is ha nem használod (ezt csak először kell,utána már nem) és az legyen az alapértelmezett levelezőprogram a Windowson,de arra csipog is az Itunes :K

Annyi még hogy az Itunes -ba van lehetőség ott a beállításoknál hogy az Outlokkal szinkronizáljon.

[ Szerkesztve ]

(#22006) Kis Joe válasza pite4 (#22003) üzenetére

Kis Joe
(fanatikus tag)

köszi!
még felfedezés alatt van 3.1.2 :D
1 évig 2.1-en éltem, csak 1 hónapja használom ezt

phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Kis%20Joe - Nálam üdülési és étkezési csekkel is fizethetsz! Csere is akár, de csak kellő feltételekkel! 

(#22007) tothm

tothm
(őstag)

3G-hez kifejezetten iphone bt füles kell, vagy jó bármelyik?

(#22008) trobi28 válasza tothm (#22007) üzenetére

trobi28
(senior tag)

Én sima SonyEricson-t használok,igaz hogy volt előtte egy Samsung és sokan panaszkodtak hogy nem hallanak rendesen így lecseréltem.Szerintem mielött megveszed márkától függetlenül próbáld ki és ha jó mindkét oldalon akkor vedd csak meg.

(#22009) Rusty válasza trobi28 (#22005) üzenetére

Rusty
(újonc)

Amikor csináltam nem volt alapértelmezett az outlook, lehet hogy ez volt a probléma, megyek megpróbálom...

szerk: és sikerült is! nagyon köszönöm :R

[ Szerkesztve ]

(#22010) trobi28 válasza Rusty (#22009) üzenetére

trobi28
(senior tag)

Sivesen :K

(#22011) micro válasza tothm (#22007) üzenetére

micro
(PH! addikt)

Érdemes kipróbálni a BT fülest.
Nekem volt egy Nokia BF-211-em, amit 1 évig használtam a Nokia E51-gyel, de amikor iPhone-nal használtam, akkor sokan panaszkodtak, hogy nem hallanak rendesen.

Azóta egy Plantronics-ot használok, az jó.

Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..

(#22012) AirBundy1 válasza tothm (#22007) üzenetére

AirBundy1
(kvázi-tag)

Én Sony-Ericsson HBH-PV703-t használok, nekem nagyon bejött.

(#22013) Kis Joe válasza tothm (#22007) üzenetére

Kis Joe
(fanatikus tag)

Nekem AKG K518 és K81 jött be nagyon. Vagy in-ear fülesként k370, de az előbbi 2 fejhallgató viszi a pálmát a brutális mélyhangjával nálam

(#22014) Szecsy

Szecsy
(fanatikus tag)

az ipodban a sound check mire szolgál ha be van kapcsolva?

illetve akkuidőben ?

köszi

(#22015) Land

Land
(őstag)

Üdv!

Megvan az Iphone 2G-m. 2.2-es szoftver van rajta. aki tudna nekem segíteni MSN-en a továbbiakban, tanítana engem azt nagyon megköszönném. Teljesen sötét vagyok iphoneból.
MSN címemet megadom priviben, csak írjon rám az illető itt közösben vagy priviben.

Köszönöm!

Motorola Defy | Sennheiser CX-300 II

(#22016) spedyboy válasza Land (#22015) üzenetére

spedyboy
(senior tag)
LOGOUT blog

iphoneclub.hu
ra menjél fel és fent ott lesz hogy szoftverfrisités
ott mindent leírnak szépen

és linkek is vannak.
tulajdonképpen nincs más dolgod mint az ottlévö linkröl letölteni a fw-t ( ami már jailbreakelve van)
aztán rádugod a telot a gépre
itunes al shifft plusz restore a shiftet nyomva tartod mig kiválasztod azt a filet amit letöltöttél majd ö megcsinálja szépen magának és kész is vagy..
nem kell fekete esö megsemmi
ha bármi más problem lenne irj priviben... :R

-::-iPhone 3GS -::- //Acer ASPIRE 5742//Eyeephone (iphone blog) www.eyeephone.wordpress.com

(#22017) Land válasza spedyboy (#22016) üzenetére

Land
(őstag)

Ha frissítem a telot 3.1.3-ra akkor cydiát hogyan tudom feltenni újra?

(#22018) spedyboy válasza Land (#22017) üzenetére

spedyboy
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyenlore tudomasom szerint sehogy!
De itunes el 2gs iphonet sose frissits mindig csak shift restore!!

-::-iPhone 3GS -::- //Acer ASPIRE 5742//Eyeephone (iphone blog) www.eyeephone.wordpress.com

(#22019) Szecsy válasza spedyboy (#22018) üzenetére

Szecsy
(fanatikus tag)

és ha egy 3.1.2 tennénk rá?

(#22020) Davey7

Davey7
(senior tag)

if your hands are cold... there's an app for that :C nem semmi...

(#22021) rolcsibácsi

rolcsibácsi
(őstag)

valaki tudna segíteni hogy hogy tudnám használni a Logitech touch mouse appot?
az eset smart security miatt nem találja a servert, hogy lehetne hozzáadni kivételként hogy azt engedje át?
köszi

(#22022) spedyboy válasza Szecsy (#22019) üzenetére

spedyboy
(senior tag)
LOGOUT blog

az természetesen menne!
a pár hsz el elöbb leirt oldal segítségét használva! :)

(#22023) Land válasza spedyboy (#22022) üzenetére

Land
(őstag)

Gondolom magyarítás is.

(#22024) Doresz válasza rolcsibácsi (#22021) üzenetére

Doresz
(tag)

nekem is Smart Security van fent, de nincs semmi gond a kapcsolattal. Amikor először elindítottad (attól függően, hogy milyen módban van a program, nálam interkatív), engedélyezted a kimenő és bemenő internetkapcsolatot?

szerk: Adnvanced Personal Firewall --> Rules and zones --> Zone and rule editor Setup. itt vannak az alkalmazások, sztem itt tudod hozzáadni. ha kell küldök screenshotot.

[ Szerkesztve ]

(#22025) rolcsibácsi válasza Doresz (#22024) üzenetére

rolcsibácsi
(őstag)

nekem smart sec 4 van, nemtudom hol van olyan hogy interaktív mód.
mit kell engedélyezni?
már csomószor újratettem de nem kérdezi meg hogy átengedem e tűzfalon vagy sem:(
nem megy csak ha nincs védelem..

(#22026) Doresz válasza rolcsibácsi (#22025) üzenetére

Doresz
(tag)

Nekem is Smart Security 4 van fent. A setup-ban a Personal firewall fülön a Filtering mode-nál ha Interactive-ra állítod, akkor minden új internetkapcsolatot ingénylő dolognál megkérdezi, hogy engedélyezed-e, itt lehet kivételeket is elfogadni. De amit leírtam, a zone-os dolog, az az interaktív mód nélkül is beállítható a setupban.

(#22027) rolcsibácsi válasza Doresz (#22026) üzenetére

rolcsibácsi
(őstag)

na jó, nem megy. exportálnád légyszi a beállításaidat és küldd át ha lehet
msn?
nem találok semmi olyat a tűzfalnál ahová programokat hozzá lehet adni
vagy olyat sem hogy megkérdezze hogy átengedje e vagy ne....

Sikerült:)
köszike
átraktam interaktívra:)
igaz most mindent át kell engednem de már túlvagyok rajta:) és megy a mouse:)

[ Szerkesztve ]

(#22029) Doresz válasza rolcsibácsi (#22027) üzenetére

Doresz
(tag)

Bocs, közben nem voltam itt, de látom, hogy sikerült, grat! :)

(#22030) BloodyEddie

BloodyEddie
(őstag)
LOGOUT blog

Hogyan vegyünk iPhone 3GS-t 40k-ért:

Egy ismerősöm szólt, hogy tudna egy eladó iPhone-t, elég olcsón. Összehozott a sráccal aki árulta (ismerősöm nem tudott mást, csak hogy eladó a teló, szóval nem tehet róla :) ), és ma találkoztam is vele. Telefonon előtte egyeztettünk, hogy 32 gigás, számlával meg dobozzal. Túl szép hogy igaz legyen, persze :) Innentől iPhone klón gyorsteszt következik: amikor a kezembe nyomta, a hátlap szinte magától leesett. A kijelző alacsony felbontású, az alján valami miniusb-szerű borzalom, hátlap alatt a dualsim, a cserélhető akksi, és a microsd helye. Innentől már csak mosolyogtam, és megkérdeztem a srácot, használt-e már Ájfont. "Persze, van otthon egy előző generációs is, az is eladó ha érdekel!" Érdekel, persze, de csak duálszimmel együtt. Naivan belefogtam a fent említett tulajdonságok sorolásába, hogy az Apple nem igazán használ ilyen dolgokat, de a mondandóm közepén megkaptam a magamét: "Ezt én Apple boltban vettem, menjünk be az egyikbe, ott megmondják hogy ez igazi Ájfon!" Hát jó, nem vitatkozom, ha neki ez ájfon, akkor elephats are microwaves. Meg amúgyis, a haver haverja megvenné 70-ért, ha én nem viszem el. Jó, mondom add el neki amíg tudod. A bónusz, hogy a garilevélen tényleg iPhone 3GS szerepelt, mégpedig 170k-s áfás árral. Jó üzletet csinált :)

(#22031) icecave válasza BloodyEddie (#22030) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Engem is le akartak már így húzni...
Vaterán vettem még annó a 2G-t. Persze, hogy valami kínai szar volt.
A tulaj erősen fogadkozott, hogy ő ezt nem tudta :D
A vicc az, hogy akkor még sosem volt iphone a kezemben, csak hála a sok teszt olvasásnak, meg unboxing video nézésének, egyből rájöttem így is, hogy kínai a cucc (informatikus vér).
Hozzáteszem, aki még sosem látott iPhone-t, azt igenis nagyo nbe lehet szívatni az ilyenekkel.

Ha fontos neked a célod, akkor megoldást találsz, ha nem, akkor kifogást.

(#22032) spedyboy válasza icecave (#22031) üzenetére

spedyboy
(senior tag)
LOGOUT blog

na ja!
de ki aza baromfifözelék aki ugy vesz iphonet hogy elötte egy kva tesztet neagyisten egy képet nem nézett meg rola?:D
mert már kapás bol süt a clone ok rol hogy kisebb a kijelzö..
nekem egyszer volt clone om..
életemben edigi legrövidebb mandátumu telefona:D
de 2hét alatt simán eladtam... meg is utáltam miatta az iphonet... :F :DDD

(#22033) BloodyEddie válasza spedyboy (#22032) üzenetére

BloodyEddie
(őstag)
LOGOUT blog

Klón miatt megutálni az ájfont olyan mint Kőbányai miatt utálni a Heinekent :) Sry aki szereti.

[ Szerkesztve ]

(#22034) icecave válasza spedyboy (#22032) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hidd el, sokan vannak, akik így mennek boltba, vagy bárhova vásárolni.
Nem néznek utána az emberek, ez csak nálunk, kockáknál divat. Legtöbben irány a media markt, aztán "Hát ittvan 200 péz, milyen lcd-t annak ennyié" elven vásárolnak.
Mindegy, akit beszívathatnak ilyenekkel, az jórészt meg is érdemli (ezek általában úgyis spórolni akartak, vagy egyszerűbb utat választani, aztán sírnak, hogy jajj, átverék őket.).

(#22035) a000 válasza BloodyEddie (#22030) üzenetére

a000
(őstag)

Kerdezd mar meg, hogy melyik boltban vette, nagyon erdekelne a bolt neve. Mert ez nem kis megteveszzes,jol be lehetne szopatni a boltot.
El is privizheted.

[ Szerkesztve ]

You see things and say, 'Why?", but I dream things and say, 'Why not? -George Bernard Shaw

(#22036) icecave válasza a000 (#22035) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

NE privibe, ez szerintem nagyon is nyilvános információ kellene hogy legyen.

(#22037) tothm

tothm
(őstag)

Engem is érdekelne a bolt neve!

(#22038) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Miért van az hogy a hálózatoknál nincs ott az intwrnetem megosztás opcio?? 3.1.2 van pannon mobilnettel.

Üdv: Csabee.

(#22039) tikshow válasza icecave (#22031) üzenetére

tikshow
(senior tag)

na ja, múltkor pár afro magyar próbálta lenyúlni a telómat, meggyőztem őket, hogy ez egy olcsó kínai hamisítvány(más ikon, gumi tok) :D

(#22040) icecave válasza tikshow (#22039) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ehh, mákod volt... esetleg elmesélhetnéd hogy is volt ez... és tuti elfutok, vagy valami, nem állok ott nemi egyezkedni. :D :D

(#22041) BloodyEddie válasza tothm (#22037) üzenetére

BloodyEddie
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tudom sajnos, miután láttam hogy nem tudom meggyőzni semmiről, elköszöntem inkább. Megpróbálok utánajárni, ha jutok valamire, írok a fórumba.

(#22042) tikshow válasza icecave (#22040) üzenetére

tikshow
(senior tag)

3an voltunk ők ketten és volt bennünk nem kevés alkohol ami azért bátorított a pofátlanságra :D

(#22043) Coyote2000

Coyote2000
(őstag)

Valaki tudja mi a megoldás?

Jó ideje telepítettem a Facebookot, nemrég kipróbáltam a kontakt szinkronizálást. Első alkalommal szépen szinkronizált (bár akkor is csak harmadik nekifutásra), a telefonkönyvben megjelentek a fotók amiket letöltött FB-ról.
Nemsokára felfedeztem, hogy pár kontakthoz nem töltött le képet. Elkezdtem újraszinkronizálni, de semmi sem történt. Aztán megnyomtam a Remove Data gombot, ami törölte a korábbi fotókat (a leírás szerint is ez volt a dolga). Azóta viszont hiába szinkronizálom, hiába állítgatok bármit, nem hajlandó megjeleníteni a képeket. Facebookban pedig látszik, hogy keresi a kontaktokat, és letölti a képeket, sőt, a Friends listában telefonkagylóval jelzi azokat, amiket megtalált a telefon Contacts listájában. Azonban a Contacts-nál továbbra sem jelennek meg a fotók.

Azóta próbáltam leszedni a FB-t, majd újratelepíteni, de semmi.

Ötlet???

I'm dreaming of an iphone not restricted by itunes.

(#22044) Szecsy válasza Csabee. (#22038) üzenetére

Szecsy
(fanatikus tag)

ugy tudom ahoz külön kell leszedni vmit cydiabol.
internet tethering

(#22045) Csabee. válasza Szecsy (#22044) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Miért kéne? Az alapbol benne van nem?..

(#22046) Szecsy válasza Csabee. (#22045) üzenetére

Szecsy
(fanatikus tag)

cydiaba van most neztem

(#22047) Csabee. válasza Szecsy (#22046) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

De másik telefonon meg alapbol van ..

(#22048) Misi1979 válasza Csabee. (#22045) üzenetére

Misi1979
(senior tag)
LOGOUT blog

szifon.com repo: 3g/3gs tether aktiválás:)

A kismókusok kenyérre is kenhetik..

(#22049) Fejo

Fejo
(őstag)

Hogy lehet beállítani, hogy az iTunes ne a Users/.../Music könyvtárba pakolgassa a dolgokat (app, stb)? Nincs helyem azon a partición, de nem tudom miként lehetne neki megadni más helyet. Előre is köszönöm a segítséget!

www.facebook.com/JozsefFerenczPhotography; http://www.flickr.com/photos/fejo

(#22050) Misi1979 válasza Fejo (#22049) üzenetére

Misi1979
(senior tag)
LOGOUT blog

Vista/7 alatt:

link

A kismókusok kenyérre is kenhetik..

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.