Hogyan vegyünk iPhone 3GS-t 40k-ért:
Egy ismerősöm szólt, hogy tudna egy eladó iPhone-t, elég olcsón. Összehozott a sráccal aki árulta (ismerősöm nem tudott mást, csak hogy eladó a teló, szóval nem tehet róla
), és ma találkoztam is vele. Telefonon előtte egyeztettünk, hogy 32 gigás, számlával meg dobozzal. Túl szép hogy igaz legyen, persze
Innentől iPhone klón gyorsteszt következik: amikor a kezembe nyomta, a hátlap szinte magától leesett. A kijelző alacsony felbontású, az alján valami miniusb-szerű borzalom, hátlap alatt a dualsim, a cserélhető akksi, és a microsd helye. Innentől már csak mosolyogtam, és megkérdeztem a srácot, használt-e már Ájfont. "Persze, van otthon egy előző generációs is, az is eladó ha érdekel!" Érdekel, persze, de csak duálszimmel együtt. Naivan belefogtam a fent említett tulajdonságok sorolásába, hogy az Apple nem igazán használ ilyen dolgokat, de a mondandóm közepén megkaptam a magamét: "Ezt én Apple boltban vettem, menjünk be az egyikbe, ott megmondják hogy ez igazi Ájfon!" Hát jó, nem vitatkozom, ha neki ez ájfon, akkor elephats are microwaves. Meg amúgyis, a haver haverja megvenné 70-ért, ha én nem viszem el. Jó, mondom add el neki amíg tudod. A bónusz, hogy a garilevélen tényleg iPhone 3GS szerepelt, mégpedig 170k-s áfás árral. Jó üzletet csinált