3G-n ez nem probléma. 
no prob, néha te is hibázhatsz. 
[ Szerkesztve ]
IPad 2 16GB white, iPhone 4 8GB black
Eladó 1 hónapos garanciális Western Digital Live 1 TB GLAN-os külső merevlemez
LITE-ON iHAS 124B iXtreme Burner MAX fw.-el XBOX 360 - XGD3 Ready (DL 8,7 GB!!!)
IDE-s, Fehér DVD írók eladók - KIARUSÍTÁS - (Frissítve: 2012.05.08.)
!!! SAMSUNG SH-S222L !!! 22x-es Fekete IDE író, A SAMSUNG ma kapható legjobb írója! Azonnal vihető!
(#43001) manchester85 válasza Karma (#43000) üzenetére
3G-n ez nem probléma. 
no prob, néha te is hibázhatsz. 
[ Szerkesztve ]
3G-n történő downgrade-hez nem kell SHSH fájl? Egyszerűen leszedek egy gyári 3.1.3-at és shift+restore?
R.I.P. Steve
Hol tudm ezeket megnézni mekkora az összeg? 
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+
(#43004) manchester85 válasza ent (#43002) üzenetére
3-as szoftverre nem. 4-es szoftverre igen.
zack: purchase history az iTunes-on belül. Mailre kattintasz, jelszó, aztán már ott is van.
[ Szerkesztve ]
E-mailt is kellene kapnod a listàval, hogy miket vettèl, illetve miket akartàl megvenni, csak nem sikerült a fizetés.
Ha fontos neked a célod, akkor megoldást találsz, ha nem, akkor kifogást.
(#43006) zack válasza manchester85 (#43004) üzenetére
Megtaláltam! Szerintem túlfizetés volt..De akkor miért nem vonja le most? 16,70 EUR a végösszeg, ennyi biztos nem volt rajta, és ezért csak a 2 EUR díjat vonta le, a többi hitelbe ment. Most meg levonná, de a 4,5k 2-300ft híjján még mindig kevés az egyenlítéshez. 
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+
(#43007) manchester85 válasza zack (#43006) üzenetére
Account informationön belül az 5. pont.
De gépen csináld!
[ Szerkesztve ]
(#43008) a000 válasza manchester85 (#42997) üzenetére

Na ha már elméletben így megy, akkor kérlek teszteld le nekünk aztán számolj be, hogy hogy ment. 
You see things and say, 'Why?", but I dream things and say, 'Why not? -George Bernard Shaw
Igen. Téged igazol a history is.
Email nem jött, tehát 5k ment hitelbe eddig, amit nem vont le. 
(#43010) manchester85 válasza a000 (#43008) üzenetére
Inkább kihagyom, kösz. 
Elvileg 5900ft volt a terhelés holott a 16,70 EUR a közelében sincs még ha a 2 EUR letéti díjat hozzászámolom, akkor se.
Tehát van olyan app amit 2x vont le?

Néha szokott zárolni az App Store. Én sem értem miért, és erről is csak itt olvastam...
Én egyelőre még nem engedtem a csábításnak, hogy kártyával regisztráljak
Jól elvagyok a free appokkal is.
Ha nagyon kell valami, akkor ezt megkérem ajándékba havertól
[ Szerkesztve ]
''Love the life that you livin', ..., get another slice of the rhythm.''
(#43013) manchester85 válasza zack (#43011) üzenetére
Lehet, hogy a két eurót ismét zárolta, ahogy újból hitelképes lett a kártyád. Nekem volt, hogy egyből kétszer zárolta
(#43015) zack válasza manchester85 (#43013) üzenetére
Remélem hogy igazad lesz.
Ami kellett, megvettem. Most behúzom egy darabig a fékeket. Megvárom mennyit fognak visszautalni.
Ezt az egész fizetősdit azért akartam kipróbálni, hogy lássam hogy megy. Sajnos az 30-60 EUR progikra nekem se lesz pénzem sajnos. A játékkészítőket ezek után is támogatni fogom ezzel a 0,79 EUR / 220ft/db áron kapható játékokkal, mert ez kifizethető magyar viszonylatokban is.
Sajnos a többi drágább progit nem a mi pénztárcánknak találták ki sajnos. 
[ Szerkesztve ]
(#43016) icecave válasza adamlukacs (#43014) üzenetére
Dehogynem, ha nem akarsz ilyet, akkor iTunesban kapcsold ki. Telefon ràdug ès a föképernyön pipát kiveszed a megfelelö helyröl.
(#43017) adamlukacs válasza icecave (#43016) üzenetére

Épp, hogy akarom... És nem találom, hol lehet "betenni a pipát".
Egész egyszerűen elveszek az alkalmazásokban.
Most találtam egy ingyenes háttérkép letöltő adatbázis alkalmazást. Van minden. 1400 oldal, 1 oldalon 9db HD minőségű kép, ha pedig tetszik egy gombnyomás, és menti a camera roll-ba.

Jó hogy inkább a 32Gb verzió lett. A FLAC zenéimnél még nem tartok, és ki tudja mikor érek oda + az iPhone-ra konvertált HD filmeket illetően is lemaradásban vagyok. ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#43019) manchester85 válasza zack (#43015) üzenetére
"Megvárom mennyit fognak visszautalni"
Semennyit, ugyanis azt az összeget nem vonták le, csak zárolták, és nem fogsz róla kimutatást kapni, ha feloldásra kerül. Se számlatörténet, se semmi. Én emiatt külön figyeltem neten az egyenlegemet, és kb. 2 hét után visszakerült az a kétszer 2 eurós zárolás az egyenlegemre. Tehát annak az összegnek külön nyoma nem lesz, csak ha te figyeled folyamatosan az egyenleged.
Egyébként a drágább progikért érdemes ismerősökkel "összefogni". 1 alkalmazás 5 külön géppel szinkronizálható, tehát többen is meg lehet venni egy progit. (Nyilván nem az 1 eurós játékokra gondolok, hanem a komolyabb cuccokra, navik, stb) Ha valakinek az accountjával letöltesz egy progit, és az illető már megvette a progit, akkor ezt ingyen megteheted. Pl. a navigon teljes Európa progi most 60 euró, az 5 emberrel elosztva 12 euró, ami alig több, mint 3k. Tehát nem olyan vészes a helyzet.
[ Szerkesztve ]
(#43020) zack válasza manchester85 (#43019) üzenetére
Ezt nem tudtam.
Így tényleg nem vészes. 
Kb. úgy érzem magam amióta itt az iPhone, mint amikor először lett net előfizum PC-n.
Mindent meg akarok nézni ill. ki akarok próbálni, mindent menteni akarok, és azt érzem, hogy ennek rengeteg alkalmazásnak az átnézéshez 10 emberöltő is kevés lenne.
Minnél jobban mászok bele, annál inkább érzem magam egy másik dimenzióba. 
(#43021) hulkusz_ válasza adamlukacs (#43017) üzenetére

iTunes-ban: Edit -> Preferences -> Devices, és a Prevent iPods, iPhones, and iPads from syncing automatically elől vedd ki a pipát.
[ Szerkesztve ]
42

Közben már megtaláltam, de letörölte az összes zenémet a telefonról... Nem lehet úgy beállítani, hogy ne törölje le legközelebb ilyen esetben? Ugyanazt az iTunes regisztrációt hasnzálom hozzá, természetesen (app-okat nem is törölt le)

Nekem csak regisztrációkor vont le pénzt!Pedig azt hittem a fedezet hiánya miatt újra fog,de nem! 
Most beszéltük, hogy akkor sem vonja le, csak zárolja.
(#43025) NoX1 válasza manchester85 (#43019) üzenetére

Ez tényleg működik? Nem fog a haver accjával valamit szinkronizálni a telóm, ha belépek vele?
zack: én is így voltam vele
Lassan 3 hete van meg, de még mindig nem tudok betelni vele, annyi mindent szedtem le és próbáltam ki. Állandóan nyomkodom, már a 8. homescreen-nél tartok. Igaz a mappázást még nem igazán használtam, de lassan el jön az ideje 
Van valami limit a homescreen-ek számára vonatkozólag?
(#43026) manchester85 válasza NoX1 (#43025) üzenetére
Nem! Egyszerűen letölthetsz a saját iTunes-odba más account-tal is programokat. De iTunes-ba se kell belépned hozzá, iPhone-on is beléphetsz az appstore-on belül más accounttal. Kijelentkezel, és belépsz az övével. Ha pedig egy fizetős alkalmazásra böksz, amit ő már megvett, akkor egyszerűen kiír egy üzenetet, hogy már megvásároltad ezt a programot, és megkérdi, hogy le akarod-e ingyen tölteni újból. És már fel is került a telódra. 
Sziasztok!
Két appot keresek:
-az egyik:egy olyan "hamis hívásos" app,amivel be tudok állítani egy nevet egy csengőhangot és hogy mikor csörögjön,mintha tényleg valaki hívna.
-a másik egy olyan app amivel adatforgalmat lehet nézni.
Előre is köszi!

Minek hamis hívásos?
Van vmi értelme? 
:/
Nem tudom,az osztálytársamnak kell "reggeli,szomszédnéni támadás" ellen
[ Szerkesztve ]
Lehet amit a néne akar azt nem lehet elintézni egy álhívással...

(#43031) manchester85 válasza zack (#43030) üzenetére
Ha nem hatékony az álhívás, akkor jöhet az állba verés. 
(#43032) KennyONE válasza manchester85 (#43031) üzenetére

így is meg lehet oldani...
[ Szerkesztve ]
(#43033) Ghosti válasza manchester85 (#43031) üzenetére

Hát, olcsóbb lesz, az tuti
.
:/
(#43034) zack válasza manchester85 (#43031) üzenetére
Szerintem csak szimplán gyengédnek kellene lennie a nénével. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Csak azt mondta hogy nem mindig szeret leállni a nénivel mert volt már olyan hogy nem engedte el és ezért elkésett a suliból
Mondom én. Valószínű "kalippózni" akar. 

És be tudja lőni konkrét időpontra, hogy mikor fog zajlani a következő reggeli beszélgetés?
Egyébként akár egy ébresztést is be lehet állítani, csörög a telefon... ennyi elég, nem? Vagy rafkós a néni és kiszúrná? 
[ Szerkesztve ]

Adott az iTunes-ban egy mp3 csengőhang. Hogy tudom iPhone számára csengőhanggá alakítani, és feltenni az iPhone-ra?
Előre is köszi.
Sony VAIO EB2Z1E, iPhone 4 32GB iOS 5.1, MacBook Air 13" (mid-2011) OSX Lion 10.7.4
(#43039) a000 válasza Solar_Wind (#43038) üzenetére

pl itt: audiko
You see things and say, 'Why?", but I dream things and say, 'Why not? -George Bernard Shaw

Hello
Mától én is az iphone tulajok táborát erősítem nagy örömömre viszont egyből olyan probléma lépett fel hogy az itunes nem ismeri fel a telefont.
tölteni tölt de az itunes semmi.
az apple mobile device usb drivert hiányolja és 10-es kód-al hibát ír ki ha külön fel próbálom tenni.
rengeteg hsz van szóval nem kezdtem el átböngészni hogy mi a megoldás ha valaki segíteni nagyon megköszönném
köszi előre is a segítséget
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

Első iTunes szinkronizáció után, ha az iPhone-ról belépek az appstore-ba, akkor az ingyenes progik esetén is kéri a "billing info"-t (eddig ugye "none" volt kipipálva), holott eddig nem kérte.
Sony VAIO EB2Z1E, iPhone 4 32GB iOS 5.1, MacBook Air 13" (mid-2011) OSX Lion 10.7.4
Szedj le minden apple-hez kapcsolódó dolgot a gépről utána indítsd újra a gépet és rakd fel újra az itunes-t
dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad
Ez a csengőhang téma engem is érdekelne, bár én saját Lossless-ből csinálnék iPhone számára szerethető formátumot generálni. Mekkora a maximum hosszúság amit betehetek? Mert a gyári konverter alapból 20-30 sec enged úgy emlékszem, de nem gyári konverterrel csinálnám. Tudtok ehhez a művelethez progit ajánlani?
(#43044) Solar_Wind válasza zack (#43043) üzenetére

Van ez a "ringtone designer" progi, most láttam a store-ban. De még nem használtam, szóval nem tudom, milyen.
[ Szerkesztve ]
Hát nem hiszem hogy be tudja lőni a beszélgetést max. csak úgy körülbelüli időpontra.Mondjuk ez az ébresztőórás dolog nekem se jutott az eszembe...

megtörtént már.
és kicsomagolva az itunes telepítőt megpróbáltam feltenni a AppleMobileDeviceSupport-ot és erre ezt a hibát dobta ki:Ezt
valami ötlet?

na más sorrendbe felengedett mindent hiba nélkül de ugyanaz itunes nem ismeri fel , a feladatkezelőben meg a sárga felkiáltójel virít az apple mobile device usb driver mellett 
Right-click the Apple iPhone (or Apple iPod) entry in Device Manager and choose Update Driver from the shortcut menu.
Click "Browse my computer for driver software".
Click "Let me pick from a list of device drivers on my computer".
Click the "Have Disk" button. In the "Install from Disk" dialog, click the "Browse" button.
Use this window to navigate to the following folder:
C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers
Note: If using a 64-bit version of Windows, this folder may be stored in C:\Program Files (x86)\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers
Double-click the usbaapl.inf file, which is listed in this folder. (This file will be called usbaapl64.inf if you have a 64-bit version of Windows.)
Click OK in the "Install from Disk" dialog.
Click Next and finish the driver-installation steps. Open iTunes to verify that the device is recognized properly.
Próbáld meg e szerint, remélem érted mit kell csinálni. Apple hivatalos megoldás oldala
[ Szerkesztve ]
dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad

igen ezt is próbáltam szint úgy 10-es hibakód miután lepörög