Hirdetés

Aktív témák

  • GuguGuru

    tag

    Sziasztok,

    szerencsésen lecseréltem a 3g-met, GS-re! :C
    Igazából csak azért akartam cserélni, mert a 32GB-re volt szükségem ( a 3Gből is 16osat vettem, van 110 Gb zeném, ugyhogy nekem a hely a legfontosabb), de ennél sokkal többet kaptam. Leírom pár sorban a tapasztalatokat.

    A készülék üzemideje kb. ugyanannyi, én mondjuk komlyan gyilkolom, Push, 15 min Fetch 3 fiókban, neteztgetek, zenét hallgatok egész nap, vagy különböző dolgokat irogatok bele, naptár, notes minden, és még telefonálok is szóval nem pihentetem.
    1 napot biztos kibír (és még csak első töltés) és igazából ez elég is, ha nem, nálam van a Sanyo külső töltő. :P

    A sebesség vmi fenoneális.
    :R :)) A 3G nekem néha lassú volt, igaz, mint mondtam full 9 oldalnyi alkalmazás van fent,3 fiók 200 e-mailje ( a 3Gnél ugy vettem észre ez sokat lassít rajta, sőt, az NFS:Unercover példáiul ha volt olvasatlan levelem, mindig belassult. )
    Na ilyenek 3Gs-nél nincsnek. :DD Várakozni semmit nem kell, aki azt hitte a 3G gyors, az most szépen definiálja újra az egészet. :U Tényleg hihetetlen, úgy ugrál az alkalmazások/emailek/képek/telefon/sms stb. között hogy a multitask szó szerint végleg értelmét vesztette.

    Sőt, még a szinkronizálás is gyorsabban megy, nemtudom mit változtattak, lehet csak a 3.1, vagy az iTunes 9-nek köszönhető, de sokkal gyorsabb az is.
    A Voice Over funkció kicsit nehezen használható (amikor felolvassa a kijelzőt), kétlem, hogy egy igazán gyengén látó hasznát tudja venni, de mégiscsak segítség.
    A Zoom viszont nagyon jó.
    A Voice Control-t csak kipróbáltam párszor, nagyon jól érti a dolgokat, ritkán téved,de én egy helyen se látom értelmét, főleg ilyen gyors menü rendszerekkel, hogy szóval próbáljak vmit elérni a telefonban.
    A kijelzőt állítólag bevonták vmivel, ezt csak megerősíteni tudom, sokkal kevésbé zsírosodik mint a 3G-m, tapintása is más picit, nemtudom meddig lesz így.

    A kamera az nagyságrendekkel jobb, egészen hihetetlen képeket készít, ennél jobb szerintem nem is kell telefonba, a fókusz tökéletes. (talán ha a rekeszt lehetne állítani, vagyis expozíció korrkciót, az jó lenne, meg egy régi szoftverből azt hogy akkor exponál, amikor nem mozdul a telefon a gyorsulásmérő szerint, így nem mozdultak be, 3.0 óta nem emgy sajna a szoft.) A videó is amire kell tökéletes, a feltötés, és az egyszerű kezelhetőség már már zseniális, de ezt megszoktuk.

    Azonos memóriával 20-30 ezer között van a különbség a 3G és a Gs között, aki teheti, semmi képpen ne vegyen 3G-t, nem fogja megbánni a különbözet elköltését, amennyiben hozzám hasonlóan Power User.

    Ja és még vmi, azoknak, akik folyton azzal jönnek, hogy azért kell JB, mert "nem fogok milliókat szoftverre költeni" azoknak üzenem, elsők között vettem iPhone-t, 210 alaklmazásom van, ebből 35 fizetős. Minden játékot, és szoftvert, ami kedvelt, és engem érdekelt, megvettem. Max annyit trükköztem, hogy amiért nem voltam 100%ig oda, azt akkor vettem, mikor lejebb ment egy kicsit az ára. Összeadtam menynit költöttem eddig, az összes iTunes számlát és mondom az összeget:
    94,79 Euro, ami mai árfolyamon kb. 25 ezer Ft.
    :P :Y

    És soha nem fogtam vissza magam, ami kellett, mindent megvettem, végig vittem, stb. főleg az igényes cuccokat. És bizonyos játékokhoz még a mai napig kapok update-et, és új tartalmakat.
    Szal, aki ki tud fizetni egy telóért 100-150 ezret, az ne sírjon már, hogy mennyire drága a szoftver... legalábbis ne az Apple-el kapcsolatban.

    Hanee: A jogdíjakról majd beszéljünk, hamár én adtam az ötletet a zoknikhoz, oké !? :DD :P :))

    Giga Z77-D3H, Core i5 3570K@4Ghz 1.15V, Xigma Dark Knight,2x2048Mb Corsair VengeanceC9,MSI_GTX480_TwinFrozr2@830/2000,CorsairVX550,LogitMX1000/G15, FanatecGT3RSV2+Clubsport

Aktív témák