- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Ventilátorokkal bővült az ASUS Prime termékcsaládja
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madexx
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy remeg a kép, mikor az ujjamat egy helyben tartom a telefonon (természetesen Skate). Olvasgattam visszafele is, láttam másnak is volt ilyen probléma, de rom csere megoldotta a problémát, vagy háttérrel kellett játszani valamit meg ilyenek. Sajnos nálam gyári rommal is, skate v2-vel, IA III-al, kezdőoldalon, menüben, beállításoknál, játékban, böngészőben, szóval mindenhogy és mindenhol remeg, ha egy helyben tartom az ujjamat. Ha mozgatom akkor persze nincs vele semmi baj.
Van erre valami megoldás (vmi kalibrációra gondolok vagy hasonló), vagy pedig vihetem be a mindig kedves és segítőkész T-sekhez, hogy tudnak-e vele valamit kezdeni.Ja igen, használtam (illetve próbáltam használni) a keresőt is, olvastam is visszafele, de sajnos nem találtam konkrét megoldást a problémámra.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Demót kap a PIONER című MMOFPS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen egeret válasszak?
- Egérpad topik
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest