- Kompakt vízhűtés
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- DUNE médialejátszók topicja
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
buszospeter #21052 üzenetére
Mert benyomta azt, hogy jegyezze is meg. CWM >> wipe dalvik cache. Örül. Ja és mond meg neki hogy ne a procit huzigálja, ha nem ért hozzá....
-
Slovak
tag
válasz
buszospeter #17303 üzenetére
Nekem Defy volt az első droidos telőm, utána jött optimus 2x és végül a samu. Jó kis telefon, kicsi kijelzővel, de felbontásban kiváló. MIUI-val a legtökéletesebb a Defy, az egy jó váltás Blade után. Akksija is jó, viszonylag gyors is az egymagosak közt, jó vásár lehet. Aki lát 40 alatt, annak megéri a Blade-re ráfizetni ~15k-t.
-
Slovak
tag
válasz
buszospeter #17300 üzenetére
Ha telne rá, lehet, hogy másként gondolkoznál, de ez csak éppannyira találgatás, mint az, hogy nem vennél akkor sem, ha lenne rá...
-
Glatius
őstag
válasz
buszospeter #17298 üzenetére
Nem akarok típust említeni, de volt a kezemben olyan androidos teló, ami kétszer annyiba került mint a penge, kijelzőméret fele, és képernyőnként egy widget, és nehezebben testreszabható mint a nagyöreg Symbian
-
Glatius
őstag
válasz
buszospeter #17294 üzenetére
A fényerőből kicsit áldozni nagyon sokat jelent üzemidőben, a szélsőséges eseteket kivéve jól olvasható, egyébként pedig így is úgy is árnyékolni kell neki.
A Penge mint konstrukció már másfél évvel ezelőtt is idejétmúltnak számított (egyszer azt mertem mondani, hogy elavult, de megköveztek érte). Az újabb rendszerek, ahol hardveresen van támogatva minden, sokkal gazdaságosabbak, lehet, hogy jó dolog váltani, de az összemérhető külalak (mért, pixelméret, felbontás) súlyos tízezreket jelent.
Az OLED spórolós, de a Samsung gyártmányok használatát a ZTE megszüntette (OSF), és a HTC-is visszadobta a "beéégési" problémák miatt. Konstrukciós jellemző, amit még nem sikerült megnyugtatóan kiküszöbölni.
Lakott területen kívül, autópályán használva a GSM adapter is kajál, és egy gyenge router is nagy adóteljesítményre készteti a Bladeet -
Glatius
őstag
válasz
buszospeter #17250 üzenetére
Így nem is csoda... ez a kijelző bizony jó étvágyú.
Lenry
Terminál : su, a2sd reinstall nem működik? -
barnam_
nagyúr
válasz
Múltkor láttam ebay-n 1950mAh-s akkut is a Blade-hez. Nem tudom hogy tényleg annyi-e a kapacitása, de érdekes
-
junkpod
veterán
válasz
buszospeter #17249 üzenetére
hát nem biztos, hogy az egész támát kellene ezért cserélgetni, mert amúgy nincs gondom vele, csak ez a picike ikon zavar (ha a wifi vagy a cella2g/3g aktív az szürke helyett színes, de a BT mindig szürke)
Olyan nincs, hogy ezt a képecskét megkeresem a telefonon és kicserélem egyszerűen?
-
^Clown
addikt
válasz
Nekem is nagyjából így alakul a használati módom, én kb. 1 órát telefonálok, és 2-3 órát böngészek rajta (meg persze pár sms, gmail-el emailek, folyamatos 2G adatkapcsolat, stb.). Reggel 6-7 körül kezdem használni a telefont, akkor húzom le a töltőről. SS rommal este 9 körülre általában 30-40%-ra merül a telefon, az egyik utolsó CM nightly-val viszont volt már rá példa, hogy lemerült, vagy nagyon oda kellett figyelnem, hogy kibírja estig (estére átlagban 15-20%-ra merült). Nekem ez a tapasztalatom
-
spence225
aktív tag
válasz
buszospeter #14771 üzenetére
Hát azért visszaraktam az IA2reborn-t úgy hogy az ext-et újrapartícionáltam, gyanakodva arra hogy esetleg hibás lehetett az ext partíció de ha ezt eljátssza még egy párszor lehet én is váltok. pedig eddig nem volt ilyen baja.
-
ne_nezze
aktív tag
válasz
buszospeter #14636 üzenetére
köszi meglett! el is könyvjelzőztem.
-
ux1
addikt
válasz
buszospeter #14627 üzenetére
Ennél hova szeretnél jobbat?
Ahogy számolom ez 4 óra is lehet folyamatos "rádió" használattal, ami 1 vagy 2W adóteljesítményt jelent...
(#14626) ne_nezze
Nem valószínű, hogy nekem megérne tizenezreket a SIM csere....
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest