Új hozzászólás Aktív témák
-
Montiii
csendes tag
Sziasztok! Új romot szeretnék feltenni, de még kezdő vagyok. Gen2-es Bladem van. Olvastam többféle leírást recovery telepítéssel kapcsolatban. Jelenleg ez alapján próbálom megoldani: http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=110&t=78
fastbootal való újraindítás után ott figyel a zöld robot. ekkor beírom a fastboot-windows flash.. parancsot, de csak annyit ír folyamatosan, hogy "waiting for device". A leírás szerint ilyenkor nincs fent minden driver, és ott van mellé egy link, ahol drivereket találok. Először is felraktam az exe-s telepítővel elálltott drivert. Azzal is ugyanezt írja. Van még ott 2-3 csatolmány, de azokat a fájlokat nem tudom hova kell másolni.
Szívesen vennék egy kis segítséget a részetekről, hogy mégis mi lehet a gond.
Üdv.: Lóri!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest