Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
cofon
csendes tag
sziasztok,
tegnap este frissítettem a szoftwert 2.2 -es T-mobilos verzióval a T-mobil honlapjáról! Gyönyörűen felment , működik csak 1 probléma van , mégpedig 110Mb lett a teló belső tárhelye. vittem ma reggel a T-mobilba a szervízes srác nem sokat tudott hozzá szólni!! Hát akkor most kérdezlek benneteket, hogy akkor most mit csináljak, mert ez a tárhely nagyon kevés/ az 512-höz képest meg főleg!!/ Vissza sem tudom csinálni/ a2.1-re/ Segítsetek COFON -
Glatius
őstag
válasz
barnam_ #14793 üzenetére
Tegnap frissítettem KUBUNTU ra, nem tudom mi a különbség a KDE és a Gnome telepítés között, én ma teszem fel, este kereslek.
Ren Hoek
A Gen2 eddig senkinek sem hozott negatív eredményt, lehet, hogy az új ROM-oddal van baj. A partícionálás csak egy dolog, megvoltak a vipe-ok?
A gyári 2.2 től pedig ne várj tól sokat, általános felhasználásra készült, extrák nélkül. -
Ren Hoek
veterán
Aki 2.1 ről frissített gyári 2.2-re mik a tapasztalatai?
Csak én érzem egyedül, hogy szinte semmi de semmi különbség nincs a kettő közt? Sőt még mintha lassabb is lenne... Quickpic ugyanúgy lassan vált pl. Angry birds már az elején is szaggat kissé. Menü is néha beszaggat.
Másnál is ilyen?
Írjátok már le légyszi nálatok mi a pozitív változás, mert ez szerintem rohadtul nem ért meg egy TPT-t...
Gen1-es 2.1-es recovery-t vissza se lehet már rakni? Csak csodazippel? (jó nem vágyok rá csak elméletben érdekel)
-
mira72
őstag
válasz
gyuszmó #14794 üzenetére
Igo fut, de pszt, erről itt nem beszélünk, mert hivatalosan nincs rá, de amúgy is van rá jobb navi. soft., ami ráadásul olcsó is.
Nem rosszabb mint egy dupla áru androidos telefon szerintem, csak ugye akinek annyi esze van hogy 2x-3x-os áron vesz szart az nem panaszkodik, hanem magába roskad
megnézni? nem tudom, sztem bármelyik szolgáltató megmutatja... -
gyuszmó
őstag
Tényleg tapogatózom csak,milyen bakijai vannak a zte-nek,mert már tényleg 30 körül újat lehet kapni és ez a mai világban gyanús min.60-80rugót kérnek egy jó cuccért.Esetleg hol tudom megnézni t.mobile,vodafon minta bolt?
Igo fut rajta?
-
barnam_
nagyúr
Tudna valaki segíteni nekem az ADB-t működésre bírni Ubuntu 11.04 alatt?
Ha ez alapján csinálom, működik a PATH, de csak amíg ki nem lépek a terminálból, a permission meg csak addig van meg, míg ki nem jelentkezek.ux1 leírását követve pedig meg sem nyikkan.
Elég korlátozottak az ismereteim linux terén, ezt vegyétek figyelembe
-
kelzsoca
félisten
válasz
gyuszmó #14787 üzenetére
Iphone-t kell venni, és ott almáspistabácsi majd leszabályoz, nem lesz user error, szép is, tud is, mi kell még?
(#14791) anglergab
Értem én, de ez egyrészt jöhetett volna privátban is, másrészt, nem lehet mindenkinek fogni a kezét.
Illetve küldök egy privátot is más ügyben.
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
anglergab #14786 üzenetére
Ne fárassz le
1a:
Mi van akkor ha hekkelt, semmi, nem hülyék csinálták.
1b: Éppen ezért nincs ajánlva a modaco-s, vagyis linkkel támogatva.
2. én a svéddel csináltam minden, és érdekes jó az akksi idő+nem kicsit jobb lett a jelerősség is.
2a:
Ne ajánljuk a svéd exe-s módszert csak a partíciók miatt.
Vannak akik már nem kezdők a dologban, ők saját felelősségre azt csinálnak amit akarnak legalábbis szerintem.
A T-s exe kioszt system-re ~220mb-ot, ez elég komoly hátrány, már akinek.... -
anglergab
addikt
válasz
kelzsoca #14785 üzenetére
@kelzsoca
Két fontos dolog:
1. a svéd hekkelt, a t-s gyári, eredeti szoftver.
2. a svéd és a t-s eltérő rádiófrekvenciás firmware-t (amss.mbn) telepít, ezért lehet eltérés a svéd és a magyar exe-vel Gen2-esített készülékek akkufogyasztása és GSM jelerőssége között. A magyar az ajánlott (természetesen csak t-mobile-osoknak). Ne ajánljuk a svéd exe-s módszert csak a partíciók miatt. Úgy tűnik, eltérően viselkedhetnek a svéd és a magyar exe-vel Gen2-esített készülékek, mivel alapvetően más verziójú firmware-t tartalmaznak. -
kelzsoca
félisten
válasz
stefi68 #14780 üzenetére
Na akkor sorban
A Modaco-s Svéd exe néven elhíresült módszer, mennyiben más mint a T-mobilos?
A lényege ugyanaz, de a korlátozásokat kiszedték, és egyéb extra funkciókkal látták el, ergo ezért jobb mint bármelyik hivatalos frissítés
Kockázat tekintetében értem. (Szerintem semmiben....) A programot nézve ua. mindkettő.
Nincs különbség.Csak azért, mert itt igen sokan ész nélkül tolták fel a T-s exét, azután jöttek rá, hogy kevés a hely, kicsi a data partíció.
Ezért is jobb a modaco-s.
Ha a két módszer azonos, akkor ugye a T-s exének csak gariztatási jelentősége van semmi más (nem?). Ha valaki a partíciókkal szeretne variálni az felejtse el a T-s exét és a Modaco-sat használja inkább nem?
Igen és igen, de mivel a modaco-s nem hivatalos, és a T-s igen, ezért itt nem kerül linkelésre a modacos-s megoldás. (aki még ezt sem találja meg, főképp ne is álljon neki)
Amúgy a T-s exe után lehet alkalmazni a Modaco-sat?
Lehet, de miért kockáztatsz be 2db TPT-s módszert?
Gondolom ugyanúgy a gyári recovery az feltétel hozzá... Vagy létezik olyan csoda exe ami csak a partíciókat rendezi át és nem G2-esít? Pl., ha át szeretném újra rendezni azokat, akkor egy másikat tolok fel?
Modaco-s exe-el csináld, feltétel a gyári recovery.
Más, de ehhez: az oem partícióra van szükség? Azt olvastam, hogy még nincs olyan ROM ami használná. Pontosabban egy igen, de az is csak a kamera képeket menti oda, ha nincs SD a gépben.
Nincs szükség rá, illetve arra való amit írtál is.
És még egy: a Zsoca féle Voda ROM át tudja helyezni a cache-t a ram-ba? Tehát elég neki a 2 MB cache part.? Mintha valami kiegészítés lett volna emlegetve korábban amivel képes erre...
Természetesen átirányítottam a cache-et a RAM-ra, bármelyik partíció felosztás jó lesz hozzá
Na volt ám kérdés...., direkt nem Kelzsocának címeztem, de lehet hogy egyik-másikra csak ő tudja a választ
Hát, válaszoltam.
-
anglergab
addikt
válasz
stefi68 #14780 üzenetére
Más firmware-t telepítenek, a kockázat hasonló. Ne feledkezzünk meg arról, hogy a modaco-s hekkelt, míg a T-s hivatalos, gyári szoftver.
A programot nézve ua. mindkettő.
Igen hasonló, ám nem ugyanaz (pl. ugyan mindkettő Gen2-es, de eltérő partíciókiosztást és a rádiófrekvenciás komponenst, drivereket tartalmaznak stb.).
Vagy létezik olyan csoda exe ami csak a partíciókat rendezi át és nem G2-esít?
Van 2.1-es (G1) és 2.2-es (G2) exe...
-
Mogcaa
aktív tag
a gen1 es gépeknél valahogy meg lehet különböztetni a touch problémásakat a jóktól vagy az csak később (főzött rom flashelés után) derül ki?
a másik kérdésem hogy a gen 1es bootloader "nélküli" bladeken hogy lehet tpt-zni mert nekem egyszer sem indult el...
ha gen 2 re tpt-zek egy touch bajos telót akkor a touch baja megoldódik??
ill az usb on the go-t támogatja a cpu azt tudom de hogy lehet életre kelteni? -
stefi68
addikt
Egyenlőre infókat gyűjtök...., nem vagyok egy olyan elkapkodós ROM-cserélgető.
Most, hogy lecsengett a tegnapi T-ROM -os őrület, kíváncsi lennék néhány dologra:
Kockázat tekintetében értem. (Szerintem semmiben....) A programot nézve ua. mindkettő.
Ezt valami misztikum övezi egyébként? Mert jó pár hsz.-ben kérdezték az elérhetőségét, de nem adta meg senki... Gondolom ezekről van szó?Csak azért, mert itt igen sokan ész nélkül tolták fel a T-s exét, azután jöttek rá, hogy kevés a hely, kicsi a data partíció.
Ha a két módszer azonos, akkor ugye a T-s exének csak gariztatási jelentősége van semmi más (nem?). Ha valaki a partíciókkal szeretne variálni az felejtse el a T-s exét és a Modaco-sat használja inkább nem?
Amúgy a T-s exe után lehet alkalmazni a Modaco-sat? Gondolom ugyanúgy a gyári recovery az feltétel hozzá... Vagy létezik olyan csoda exe ami csak a partíciókat rendezi át és nem G2-esít? Pl., ha át szeretném újra rendezni azokat, akkor egy másikat tolok fel?
Más, de ehhez: az oem partícióra van szükség? Azt olvastam, hogy még nincs olyan ROM ami használná. Pontosabban egy igen, de az is csak a kamera képeket menti oda, ha nincs SD a gépben.
És még egy: a Zsoca féle Voda ROM át tudja helyezni a cache-t a ram-ba? Tehát elég neki a 2 MB cache part.? Mintha valami kiegészítés lett volna emlegetve korábban amivel képes erre...
Na volt ám kérdés...., direkt nem Kelzsocának címeztem, de lehet hogy egyik-másikra csak ő tudja a választ
-
vampire17
addikt
válasz
norbertooo #14774 üzenetére
Mert ott a proci...
Ha hasznalod, bizony melegszik.Foleg jatekoknal, videoknal.
-
norbertooo
csendes tag
Valakinek van ötlete mitől lehet a Balden túlmelegedés a fényképező résznél?
-
kelzsoca
félisten
válasz
Surfym@n #14766 üzenetére
Ha gyorsan és kényelmesen akarod, akkor felrakod update.zip-ként recoveryben, ha szeretsz játszani vele, akkor kiszeded a .apk csomagokat, felmásolod az SD-re, root explorer-el megkeresed őket, és áthelyezed a system/app mappába (felülírva az eredetit) ha ez megvan, akkor átállítod a jogosultságokat (permissions) (rw-r-r) nyomsz egy újraindítást, és kész.
Ajánlott, hogy a módosítani kívánt eredeti fájlról legyen biztonsági mentésed.
A meta-inf mappára, ha a kézi bemásolós megoldást választod, semmi szükség.
Egyébként updater-scripet, és hitelesítő aláírásokat tartalmaz a mappa. -
Glatius
őstag
-
Surfym@n
senior tag
válasz
kelzsoca #14761 üzenetére
Ezt a contacts-ot recovery-ből kell telepíteni, install update.zip?
Vagy a zipben lévő apk-t közvetlenül is fel lehet tenni?Gondolom, az első, csak vagyok annyira kiváncsi, h. mi történne a második esetben
gondolom más is volt már kalandvágyó természetű...zipben lévő meta-inf könyvtár taralmaz vmi szükségeset (nem konyítok programozáshoz)?
-
norbertooo
csendes tag
Sziasztok!
Mitol lehet az h a dladem tizperc programhasznalat utan elkezd melegedni annyira ha az mar zavaro szinte eget (a fenykepezo resznel elol es hatul)
-
-
vampire17
addikt
Durvan 1 napja Gen2-sitettem, Illetve raktam fel kelzsoca fingerprint ROM-jat (voda alap, T-sítve
) Az üzemidő messze sokkal jobb! Nem tom, hogy a Gen valtas miatt, vagy az uj ROM miatt, de szinte alig merul. (elotte sved rls4 volt, az elegge szivta)
-
-
Doze
aktív tag
N70 valaki nézte már milyen? vagy mindenki a rózsaszín ködbe van 2.2 gyáritól?
-
Pumika1975
senior tag
válasz
Prinz Eugen #14736 üzenetére
unbutu, ux1 1 hsz
-
Trabanti
csendes tag
Jó napot mindeninek.
Lenne egy "apró" gondom. El kezdtem telepíteni a gyári 2.2-t (trémobilos). El is jutottam 98 %-ig. Az Xp Közölte, h az usb eszközt nem lehet felismerni. A Pengén a zöld robot sasol. A gyári recovery be sem jön semmilyen gomb kombóra.
Köszi ha tudtok írni valami hasznosat -
Prinz Eugen
tag
válasz
Pumika1975 #14735 üzenetére
Mibaj?
Legújabb Ubuntu van fent és eddig a T-s frissítésg simán ment mindig ..
Mióta frissítettem, azóta nem megyhát ugye ezzel a frissítéssel elvileg gen2-es lett...
-
Pumika1975
senior tag
válasz
Prinz Eugen #14734 üzenetére
és ha müködő oprendszerrel csatolod fel?
gen 1 vagy gen2 a telefonod attól is függ meg, hogy milyen módon akarod felrakni.. -
umek7
őstag
válasz
Prinz Eugen #14731 üzenetére
Nincs usb-d?
-
Prinz Eugen
tag
válasz
Pumika1975 #14729 üzenetére
hmm
én ezt írtam "3.0.2.8 zte blade cw recovery download" , és nem találtam az első 2 oldalon
úgyhogy köszi
márcsak valahogy rá kéne tenni usb nélkülde majd megoldom
-
tpeti78
senior tag
válasz
gyuszmó #14727 üzenetére
Nekem is volt Spica előtte,ég és föld,egy napon nem lehet említeni.Sokkal gyorsabb,gördülékenyebb a Blade,jobb a hardver is,a kijelzőről nem is beszélve.
Kamera az nincs topon,igazából napfényben használható....
Az összeszerelési minőséggel nincs baj,esetleg a hátlappal akadhatnak gondok,de ez sem jellemző,nálam tökéletes.Én az oldalán levő "króm" csíktól féltem,hogy kopni fog,de nincs gond vele eddig.
Az akksi meg teljesen használat függő,ha nem nyomkodod egész nap,akkor elketyeg két napot.De ez a Spicával sincs másképp,ezt is le lehet meríteni folyamatos játékkal,netezéssel,gps-el bő fél nap alatt. -
Pumika1975
senior tag
válasz
Prinz Eugen #14725 üzenetére
ne haragudj, de annyit kellett volna beírnod a google ba, hogy:" 3.0.2.8 recovery blade"
első találat ez:
android.podtwo.com/recovery/
itt van...
-
shagy
tag
válasz
kelzsoca #14722 üzenetére
Szia...
Még a nap is másképp süt mióta gen2 vagyok
T-s 2.2 van most, de szivesen váltanék 2.3-ra (2.3.3 v 2.3.4).
(fontos a rádió is és h magyar legyen bár az utóbbi nem annyira)Nem fontos h a legfrissebb legyen nyilván, legyen inkább megbízhatóan fürge.
Eddig is megvoltam az FLB R8-al, csak a zavart h g1-re már nem nagyon lesz frissítés. -
gyuszmó
őstag
Gondolkodom egy zte vásárlásán, igazán a kamera,anyag minőség és az aksi, zavaró pont.
Spicám volt ahhoz képest milyen? -
Prinz Eugen
tag
válasz
Pumika1975 #14717 üzenetére
Nem találom
Bladehez csak 3.0.2.4 -et találtam ..
cagy 3.0.2.8-asból jó olyan is ami másik mobilhoz van? -
kelzsoca
félisten
Téglásodásmentes reggelt az uraknak!
-
Pumika1975
senior tag
válasz
Prinz Eugen #14714 üzenetére
3.0.2.8- ad tedd fel abban jól müködik
keress rá megtalálod... -
vegyszer
addikt
én megpróbáltam rendbe rakni a mailos kavarásom.
nem jött be.
probléma:
2 címet regelte be a telefonba, természetesen nem azt először, amit kellett volna.
ha kérem a törlését, felajánlja, hogy hol lehet, és váltig állítja, hogy mminden adat az sd kivételével törlődni fog, de egy sikertelen rootolás miatt csak a zöld robotig jut. és nem töröl semmit.ezt a sikertelen rootolást valahogy vissza lehet csinálni?
(hátha ezután már tényleg kitörölne minden adatot magából)
vagy ha ez lemegy, ez ne azt jelentené, hogy a gyári paraméter set töltődik vissza? minden meglévő adatot felülírva?ha rosszul gondolom, javítsatok ki, köszönöm!
ha van ötlet, megoldás, azt is köszi!vagy ha a modaco exét végigviszem rajta, az elintézi ezt is, és az 512-t is megnyitja a vodás G2--n?
-
sto1911
veterán
válasz
Prinz Eugen #14714 üzenetére
Ujabb recoveryvel probaltad?
-
Prinz Eugen
tag
Valaki segítsen már, mert nagyon idegesítő, hogy nem mőködik az usb storage mód
Valami ums-lun van ilyesmi fájlt nem talál, a recovery azt mondja ... -
netseft
aktív tag
válasz
Balesz1899 #14711 üzenetére
Esetleg próbáld meg WiFi-n keresztül, hátha úgy működik.
-
kexksz
addikt
ty a valaszt, bocs csak nem volt idom megnezi, ezeket is ora kozeperol irom.
-
Balesz1899
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene, a keresővel nem találtam rá megoldást.
Tegnap letöltöttem marketről a Myphoneexplorert, a gépre pedig a honlapról. Telepítés megvolt, azonban hiába dugom usb-re a telót, a pc-s program nem találja, csak egy hibaüzenetet kapok. Rákerestem neten is, ott azt írták, hogy a ZTE-usb driver telepítése megoldja. Nem oldotta.
Kipróbáltam már mindent, USB Debugging módban és anélkül, sehogy nem látja a telót a progi.
A csatlakozónak semmi baja, mert intézőben látom a memkari tartalmát, csak ezt nem tudom megoldani. Valaki járt már így?Köszi!
-
csope
csendes tag
ÜDv!
feltettem a T-s 2.2-t, előtte svéd RLS 3 volt fent.
A fájlkezelő most nem látja az sdkártyára másolt dolgokat!
Miért lehet? anno particionáltam, ahogy itt le volt írva.
Hogy lehetne megoldani h lássa?Köszi
-
syl5
őstag
válasz
kelzsoca #14672 üzenetére
Hát írhattam volna finomabban is, de ez most így kijött. Azért írtam alá azt amit, mert talán úgy is lehet olvasni, hogy személyed felé irányul, de nem! Most tényleg csak a diplomatatáskások bosszantottak fel.
Ugranak neki mindennek, nem gondolkoznak. Nem gondolnak arra, hogy így lecsökken majd a data, nem lesz a2sd se, talán a finomhangolások hiánya miatt még lassabb is lesz egy jó főzetnél... Aztán majd csak utána koppannak, hogy most tehetik vissza szinte ugyanazt a svéd romot, ami eddig a gen1-en volt fent, mert egy nap alatt nem lesz értelmes főzet ebből a T-s froyo-ból, nem beszélve arról hogy ugye a particionálást is meg kell oldani.
Én is vártam ezt a Froyo-t, mint a messiást és ki is fogom próbálni teljesen gyári állapotban, de még várok vele. Várok vele, mert hátha egy pár nap alatt megoldják a particionálást és akkor nem lesz dupla munkám (mert ugye a backup, restore az nem igazán jó.). -
compi.hu
senior tag
válasz
róland #14686 üzenetére
Tegnap este toltam fel a pengere a hivatalos 2.2-t, utana megjelentek a fizetos appok. Gyorsan vettem is egyet komoly masfel dollarert, az app lejott, de ami fura, hogy nem jott meg az sms a kartyaterhelesrol. Utan cca egy oraqval mar nem lattam a bleden sem a fizetos appokat, DZ-n meg meg sem jelentek egy pillanatra sem.
-
compi.hu
senior tag
Felraktam a Tre'mobilos 2.2-t elotte biztos ami biztos, vissza a kalyhahoz - csdazipes TPT ujra fel. Viszont a hivatalos 2.2 vagy nem oparticionalja ujra a telefont, vagy ismet szuksegtelenul nagy system particiot csinal, jo lenne ujraparticionalni a flasht, viszont gen2 alatt mar nem megy a TPT. Valami otlet valaki? Eleg sovany ez a 160M /data-nak
Ja es a hab a tortan, hogy mindekozben szeretnem az uj radio fw-t megtartani a telefonon.
-
Podpupi
tag
válasz
Pumika1975 #14702 üzenetére
Jo kérdés ennek a menete hogy is van.leirnad esetleg .Köszike...
3.0.2.8 recovery.. -
Podpupi
tag
válasz
Pumika1975 #14700 üzenetére
A gari 2.2 vodás romot lecseréltem a kelzsoca vodás romjára a lite-ra,vissza sajna nem birom rakni mert lefagy amikor a backup végén ujra inditom.
Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- UAG Metropolis LT MagSafe tok iPhone 14 Pro Max Built with KEVLAR
- Független Iphone X 64GB 100% Akku Hibátlan Működés Dobozosan Eladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB Dual SIM Titanium Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Független Iphone SE 2020 128GB Hadi Rokkant Olcsón Eladó
- Független Iphone 13 Pro 128GB 85% Akku Hibátlan Működés Olcsón Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest