Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
Aktív témák
-
Fireman67
aktív tag
Srácok én még így nem jártam egy "'egyszerű" téma felrakással!
A fentebb belinkelt témákból letöltöttem majd' mindet és szerettem volna a vöröset feltenni, hisz azt írtátok, hogy megy a gyári 2.2-n. Mivel indul el a téma telepítés, mert nekem egyetlen alkotó elem sem bizonyult exe file-nak
Ha én vagyok hülye, akkor veszek egy K800-ast és azzal fogom égetni magam ezután.... -
Lucifer6280
aktív tag
Hello!
Most akarom gen2-esíteni a telót, erre nem akar beengedni a recovery-be sehogyse. Swedish Spring RLS4b_blue-van fent. valakinek van valami ötlete mit lehetne vele kezdeni? -
sing1ep1ayer
őstag
Azon az oldalon amit belinkeltél olyan CM7-es ROM-ot találsz az első hozzászólásban, ami mindent megcsinál helyetted, csak ki kell csomagolni a letöltött zip tartalmát az SD-kártyára (egy image nevű mappát kell kapnod). Ha azzal indítod a telefont a menü + hangerő fel gombot nyomva, akkor Gen2-t csinál a Gen1-es Blade-ből, felrak hozzá egy recoveryt és felteszi a legújabb 2.3.4-es ROM-ot is. Bár a "nagyok" nem preferálják ezt a módszert, ellenben elég kényelmes és mivel automatikus a kockázat szerintem nem nagyobb, mint ha valaki lépésenként követne egy (vagy több) jó hosszú, esetleg félreérthető leírást.
-
Des1gnR
őstag
Leszedtem a T-Mobile honlapjáról a hivatalos 2.2-t. Újraindít->Recovery->wipe majd telepítés és installáció közben hibát dob. Mi lehet a baj? Ugye ehhez nem kell Gen2?
-
sif85
tag
válasz
Glatius #14979 üzenetére
Akkor most rossz recovery ment rá? A leírás szerint a nekem megfelelőt telepíti (legalábbis én így értelmeztem):
"Indítsd el a programot, majd bökj rá a push here to install Clockwork recovery mezőre, ezután a készülékednek megfelelően (gEN1 vagy Gen2) telepíti a recovery-t."Most akkor én hibáztam ekkorát, vagy valami más a hiba oka?
Azért köszönöm mindenkinek a gyors választ!
-
gamegod
senior tag
a friss gen2es pengémre tud ajánlani nekem valaki valami stabil romot
?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Tonchi #14977 üzenetére
Ehj... most én jutottam keresztútra a G2-es romokat illetően.
Hogy miért?
A gyáriak, illetve a Svéd romok nekem nagyon fapadosak a CM7 tudása, illetve nem tudása után.. A CM7 viszont most roszabb mint valaha. Ez az állítólag stabil 7.0.3-as hát khm... fel le kapcsolgat telefonálás közben képernyő, mert megint egy rakás fos a proxi többek között..
@ux1: Tettem én bármiféle ajánlatot szerinted a magam nevében?
-
Tonchi
aktív tag
válasz
zozzzzzzzzzz #14969 üzenetére
Szerbusz!
Hát igen az alpha sorozat utolsó tagja elég régi.
Ajánlom figyelmedbe ezt az írást, ami nagyjából a romfejlődést írja le.
A T-s 2.2 képes mindenre amire egy alap Froyo így a App2SD semokoz gondot (FAT32 partícióra írja)
Gen2 elég mélyen újraírja firmware szinten a telefont, de egy részletes leírást találsz itt.
Gen2 javulás:
erősebb gsm (elvben 850Mhz is képes)
jobban bírja az akksi
kisebb teljesítmény javulás
és minden ami egy 2.2-vel jár, ugyanis gen2-es telefonnak a hivatalosan 2.2-vel kiadott (frissített) telefonokat nevezzük.Érdemes a T-s frissítést felpakolni, mindenképpen
-
zozzzzzzzzzz
tag
Szép napot mindenkinek
Azt hiszem én itt már őskövületnek számítok a kelzsoca féle alpha 5 lite-ommal
(de hála készítőjének), de nekem tökéletesen megfelelt. Tudtam memkarira telepíteni, és soha nem volt lefagyás.
Aztán most benéztem ide és az eddigi nyugodtságom oda, már maga az, hogy 2. rész! Kizökkentett, a többiről nem is beszélve. Gen1-2, a "háborúésbékévé" avanzsált 1.sz hozzászólásról már nem is beszélve.
Aztán gyári Tés 2.2! Könyörgöm, legalább szerdán jött????
Szóval mielőtt valaki "letapos" (a háború és békét sem olvastam) szóval:
Gen1 Gen2 különbség?
Trés 2.2 érdemes? Maradt memkarira telepiccs, recovery, stb?köszike
-
sif85
tag
Sziasztok!
Eddig minden remekül muzsikált a készülékemen! (decemberi tés gen1)Főzött romokat használtam eddig is, azonban gen2-esítéssel szándékosan megvártam a hivatalost.
A mai nap feltettem a T-s gyári 2.2-t (kb. 2 óra hosszan használtam is, de lassúnak éreztem), majd a leírtak szerint rootoltam, majd feltoltam rá a recoveryt. Mr. Pigfish szerint GEN2 lettem.
Ezt követően jött a problémám és szabályosan kétségbe vagyok esve.
gyári rendszerről backup, majd zsoca féle 2.3.4 fel a leírtak szerint.
végül a telepítés után recoveryből: restart system. Újraindult és megállt a zöld robotnál. Bármit nyomok se kép, se hang. csak a zöld logó Használhatatlanná vált a készülékem.
Valakinek volna bármilyen építő jellegű hozzászólása? Kb. két órája a keresőt bújom, olvasgatok, de nem találok megoldást.Köszönöm előre is.
-
szezso15
addikt
Gyökér kérdésHogy lehet mégis megoldani az OC-t az azt gyárilag nem támogató romokban?
Gondolom sehogyInkább mégse írtam le
kelzsoca: van egy megoldásom
Hagyjuk a fenébe -
kelzsoca
félisten
válasz
sonique #14958 üzenetére
JJ RLS 3 alol
gyari kiosztas szerint marad 62mb szabad hely ...Gondolom ez már egy belakott rom után maradt csak ennyi
(#14962) energy_
Jól gondolod.
(#14965) szezso15
Kernelt kell módosítani.
Viszont nem értem mi ez a nagy OC mizéria, akinek az kell van számtalan lehetősége, aki stabil és biztos működést szeretne annak meg vannak ezek a romok.
-
kungzi
veterán
mik a tapasztalatok a kelzsoca féle 2.3.4-es romról?
-
-
sonique
őstag
válasz
Keeperv85 #14953 üzenetére
most hogy atköltöztem a svéd romban
JJ RLS 3 alol
gyari kiosztas szerint marad 62mb szabad hely ...és volt pár progi ami nem akarta az igazságot és nem volt a költözés hive
igy kevesebb van mint elötte és a 62mb nem tul sok
mostani felállás szerint meg maradt 168mb
az ugy elég kell legyen -
Lenry
félisten
Gen2-síteném a telefonom, plusz azzal a lendülettel feltennék egy 2.3.4-et, de elakadtam egy ponton
a workflow-t ez a leírás alapján tervezem
image mappa az SD-n, ROM szintén, a leírás szerint a TPT után lépjek Clockwork recovery-be, de ezzel egy kis problémám akadt, ugyanis a most fönn lévő 3.0.2.7-es recovery-be egyszerűen nem hajlandó belépni, ha felrakok egy korábbit, 3.0.1.4, azzal jó, de nem vagyok biztos, hogy az meg Gen2-vel menni fog...
szóval mi baja lehet a 3.0.2.7-nek, hogy nem lehet belelépni?
vagy az Gen2-höz való már? akkor viszont működni fog Gen2-sítés után?a T-s módszert a partíciók miatt nem szeretném használni, jobb leírást meg nem találtam
-
umek7
őstag
Sőt én már hallottam olyat is hogy valakinek 800-on is vitte. Húzzátok csak fel ameddig lehet, aztán majd jönnek az értetlenek hogy de mi lett a telefonommal, meg mikor a garancia nem csak annyi lesz hogy beviszed és cserélik, hanem kivizsgálják és a fejedhez vágják az egészet hogy ezt baszhatod, na.. majd akkor.
-
energy_
senior tag
jah és lenne még 1 kérdésem hogy ebben a fingerprintben hol lehet kiakpcsolni az xt9et vagy mit mer nagyon idegesitő :S mer maga az xt9 résznél nem lehet
-
umek7
őstag
Én meg ezt a CPU tuning mizériát nem értem. Persze hogy számít az a 100Mhz valamennyit, de ilyen szintű moddolásnak alávetni a készüléket szerintem teljesen felesleges..
(#14938) Keeperv85: Viszont ha azt nézzük hogy pl. 3 Angry bird együtt már 50 Mb körül van, ehhez jön még egy zene+film lejátszó, meg vagy 2 kisebb app és úgy már nem is olyan sok.
-
törölt tag
Na ma kézhez kaptam a 3. ilyen telefonomat (ez már gyárilag 2.2 T-s) ki is próbáltam a a vásárlást Marketen és 3x vonta le a pénzt a számlámról :S
-
Keeperv85
nagyúr
Már csak az mondjátok el nekem (remélem Balázs olvasod, miután téglát csináltál az egy napot telódból
) mégis mi a fenére kell nektek a belső tárhelyen 100 MB feletti hely? Ha átlag 5 MB-os egy-egy program, az már soknak is számít szinte. Ha ezt vesszük alapnak, akkor is 20 progi elfér. Valakinek ez is kevés? Hát szerintetek, még ezen felül mennyi cuccot kéne feltenni? Ott az SD kártyára pakolás, az a szinte korlátlan a lehetőség... de ti tudjátok...
-
szezso15
addikt
válasz
sonique #14933 üzenetére
Igen,de szerintem akkor is ez a legbiztonságosabb!
Le van írva lépésről-lépésre mint a gyökereknek,szóval ezért gondolom!
De persze igazat adok neked!(#14936) energy_ : Én is ezen dolgozom
(#14935) mira72: hát én tapizni mást szoktam.. de ebbe most ne menjünk bele, mások vagyunk
xD
Nyugi,nekem az jött le
csak más is eszembe jutott -
mira72
őstag
válasz
gyuszmó #14931 üzenetére
hát én tapizni mást szoktam.. de ebbe most ne menjünk bele, mások vagyunk.
(#14937) szezso15 : jajj, nem félreérteni.. telefon kontra nő lett volna a téma, de látom kissé félreérthető
a hátlapos hiszti meg valós jelenség, de érdekes nekem december közepi a blade és patent a hátlap rajta. szerintem újakon mindegyiken jó, csak sokan ( hogy ismételten magamat idézzem ) nekiesnek mint paraszt a diplomatatáskának , és letépik, amibe törik szakad deformálódik. hidd el érzéssel leszedve nem lesz baja SOHA
amúgy tényleg kicsit sz@r megoldás ... .. . -
IKuresZI
tag
A legutóbbi romcserém óta nem működik a fókuszom. A videófelvétel hibátlan, ha a fókusz ki van kapcsolva, akkor fényképezni is tudok, de ha bekapcsolom az AF-et, akkor lefagy fókusz előtt(nem, nem az esti előtt). Mi lehet a gond?
-
sonique
őstag
válasz
szezso15 #14928 üzenetére
sztem ez meg igy hülyeség
mert ha elkurod mind1 melyikkel csinaltad ...ha meg evvel rakod fel biztos még1x hozza fogsz nyulni
mert olyen kevés lesz a hely a gyari G1 hez képest
és lehet ujra particionálniami egy new riziko elég az 1x is szerintem ..
bar ha az ember egy kicsit is konyit a dologhoz qrva nehéz elbaszni
-
gyuszmó
őstag
Na ma megtapiztam egy bladet,bár 5mm rés volt a hátlap és a készülék között,tudom,hogy teszt példány de ez akkor is gáz.
Ezt azt is jelentheti ,hogy nagyobb igénybevételnél gallyra mehet.
Olvastam valahol,hogy a hátlapos gond típus hiba amúgy tetszik a teló,pláne a képernyője. -
Tonchi
aktív tag
válasz
kelzsoca #14914 üzenetére
a serivces.jar volt hibás ugyanis fehér-stock témáhozvaló nem lett átírva, ha valaki kiváncsi rá.
És tőlem egy újabb hír. A CM7 2.3.4-en nemműködik 100%osan a MIUI témám ezért hamarosan egy külön verzió lesz feltüntetve. Továbbá javítva lett pár hiba a HFPT1 romhoz valóban.
Az én MIUI témám valószínűleg nem működik a gyári T-s rommal, de hamarosan utána nézek. -
sonique
őstag
válasz
kelzsoca #14914 üzenetére
elvileg most elö turtam a régi zip filet és fel raktam a smart dialer -t de ugyan ugy marad magyar és nem jön meg a add+ menüpont
viszont kond nélkül megy evvel a dialerrel isvalahogy ki fogom deriteni mert
ha nem akarok valakit rejtet szamrol hivni elé sziktam irni a *31# de nem szeretem ha allandoan igy van föleg ezért szoktam hasznalni -
törölt tag
Sziasztok!
Milyen programmal és hogyan tudnám azt megoldani, h a telefonom azt a netet használja, amit a gépen használok? -
energy_
senior tag
Sziasztok,fingerprintben nincs oc?
szerk: most olvasom bakik vannak a témákkal,én most szedtem le mindet és tenném fel a telómra,most melyik jo és melyik nem? : D
-
szezso15
addikt
Azért mutat fele sebbességet,mert a strarefight ki van kapcsolva
Ha ugyanúgy sokat akarsz menj az extra settings appra majd ott a strarefight-os résznél kattints rá mindegyikre !Amúgy az előző RLS5 is ennyi volt,csak ez ki volt kapcsolva
A G2-t ahogy érzed,mostmár val.szeg leáll mindenki a svéd romokkal,a gyári trés romnak lesznek mutációi
Az meg csak g2-re megy fel,szóval ha hivatalos tés frissítéssel csinálod akkor igen,ha nem akkor csak saját felelőségre,de inkább ne csináld(#14924) energy_: Nem nagyon
(#14926) rtibi: Nincs mit
-
rtibi
tag
Szezso15 !!!
Felraktam a Swedish Spring RLS5 MIUI Edition by Szezso15 Featured Tonchi romodat.
Mivel G1-es vagyok
Előtte Swedish Spring RLS5 Lite Maybe Good by Szezso15-romod volt fent .Quuadrant a a frissebb rommal fele sebességet mutat
Most ilyenkor mi van?
Szerinted melyik a jobb vagy mit kell állítani ha kell egyáltalán?Érdemes g2-re átállni?
-
Mephistoone
senior tag
-
-
Behroozo
tag
Srácok, hogyan tudnám visszahozni az új marketet, ugyanis letöröltem a frissítéseket és azóta a régi van (pedig már csináltam ilyet és akkor magától visszafrissített)?
-
umek7
őstag
Aki felrakta már ezt a javított kék témát, az nézze már meg hogy a statusbar is jó e, illetve hogy a lockscreen elhúzásánál körbeveszi a kék vonal a gombot vagy sem?
-
kelzsoca
félisten
(#14913) umek7
Igen, a hibát éppen tegnap privátban is említették, de mivel nem volt rá időm, ezért a hibát dilajoska1 forumtás javította, amit köszönök neki!
Igen, szerintem javítva lett az a pár kis hiba, időm nem volt még ránézni sem.
és innen lehet letölteni: [link]
(#14908) sonique
Bár rég nem láttam JJ romot, de szerintem ez egyedi funkció volt, tehát nem gyárilag volt ilyen.
A JJ SmartDialer-t pedig valószínűleg nem fogja megenni a svéd rom -
.Anakin.
tag
gen2-esíteni akartam a telót, kis giszer van.
folyamat amit követni akartam:
csodazip > t-s 2.2 frissítő exe > uj clockwork > cyanogen, vagy zte 2.3.4csodazipet nemtom feltolni. hangerő fel + bekapcsra nem csinál semmit, csak bekapcsol és beboot-ol rendesen.
hogy megyek vissza gyári állapotra?
-
umek7
őstag
Fingerprint alatt a kék témában van egy pár apró design hiba (Mondjuk engem nem zavar).
-
-
requal
csendes tag
Üdv.
Nem tudom hogy nektek új hír-e de a T-Mobile-os 2.2on mennek a Fingerprint-es témák ha már volt kint akkor bocsi.
-
Rivaul
addikt
Éjjel frissítettem rls4b-ről gyári 2.2-re s patent. Nálam még ehhez képest is érezhető a gyorsulás.Eddig csak Zsoca romjai voltak fent r10 s ls4, ezeket is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Gyúrósok ide!
- NBA és kosárlabda topic
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- UAG Metropolis LT MagSafe tok iPhone 14 Pro Max Built with KEVLAR
- Független Iphone X 64GB 100% Akku Hibátlan Működés Dobozosan Eladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB Dual SIM Titanium Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Független Iphone SE 2020 128GB Hadi Rokkant Olcsón Eladó
- Független Iphone 13 Pro 128GB 85% Akku Hibátlan Működés Olcsón Eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest