Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
IKuresZI #13893 üzenetére
Na éppen erről van szó. Ezért nem támogattuk tovább a csodazipeket és hasonlókat. Mindenki nyomja orrba-szájba őket, de a legtöbb embernek fogalma nincs mit is csinál vele.
Persze hogy "FTM"-be megy, az a gyári recovery, amit éppen most tettél vissza azzal a csomaggal...
@EarL 007: Dehogy lettek. Szerintem tele vele a net... Mindenesetre ha valaki engem kérdez én nem adok linket...
-
szki
őstag
válasz
barnam_ #13881 üzenetére
Nekem volt, hogy 1TB-os Seagate HDD-m elhalálozott fw. frissítés miatt. Pedig mindent a gyári leírás alapján vittem végig, és frissült is a fw.-re, de aztán már nem lehetett többé bootolni. Még szerencse, hogy garis volt!
Hát nem is házilag gondoltam a téglákat felébreszteni. Láttam én már sok ilyen elektronikai megoldást, és flasheltem chipeket már '91-ben céleszközzel (bár azóta nem nagyon).
-
IKuresZI
tag
ŐŐŐ felraktam a csodazipet, bootolnék recoveryben és egyből FTM fogadott. Ezt nem értem.
-
IKuresZI
tag
-
Mikika
aktív tag
Na kezdődik
elinditom az exe filét runtime library hiba abnormal program termination
vajon miért? -
_NCT
addikt
válasz
IKuresZI #13882 üzenetére
Nem ijesztgeti, van mitől félni.... Ha hibásan töltődik le valamiért az exe, könnyen tégla lehet a következménye... Ez nem veszélytelen beavatkozás, ahogyan kelzsoca és a többiek is kiemelték már itt jó párszor. Azért illene egy MD5-öt kitenni a T oldalára, de ahogy ismerem az ügyintézést kedves hazánkban, ha valaki véletlen e miatt rontja el a készülékét, nem fogják cserélni, vagy csak nagyon nyűgösen......
Amit Aggregátor kolléga ír, az meg megint egy másik elágazás.... Akinek GEN2-es, felesleges alakítgatni össze vissza....Az örül és kész.
kelzsoca: hmmm, ez mondjuk így teljesen helytálló
-
kungzi
veterán
úgy látom van T-s 2.2, remélem hamarosan kint lesz a TPT
-
Lacka89
aktív tag
NA most alakítottam vissza gen1re, megy fel rá a gyári GEN2sítő exe
Kész.De csúnya ez a boot képernyő
-
IKuresZI
tag
válasz
#19617792 #13880 üzenetére
De egyébként rémisztgeted itt a jónépet. Ha már egyszer hivatalos frissítés, akkor csak nem romlik el tőle a mostani gen1-eseknek. Egy gyári cuccost pedig nem tart sokból visszarakni, akkor pedig az exe-nek nem szabad nyávognia. Ha utána romlik el, akkor az a t hibája és akkor cserélniük is kell.
-
Keeperv85
nagyúr
Lehet, hogy majd én is összedobok valamit belőle, de még nem tudom. Meglátjuk
-
_NCT
addikt
-
barnam_
nagyúr
várom az első
téglátfecskét -
szki
őstag
válasz
#19617792 #13849 üzenetére
T-s Gen1 a készülékem, amit 2.1Build: TM_P729TV1.0.0B01-el vettem. Amikor az 1. héten frissítettem gyári 0B03-ra, akkor egyből touch hiba lett! Ezért muszáj volt a Kelzsoca féle SS2.2.-t felraknom akkor
Persze elég trükkös volt előtte a recovery-t rávarázsolni
Na ez a rom csere nekem nagyobb falat, mert egy csomó alkalmazást kellene visszapakolni. Lehet megvárok egy Kelzsoca féle T 2.2-n alapuló főzött romot!
#13876 Aggregátor: a téglákat is vissza lehet alakítani telefonná, hisz lehet azokat is flashelni, csak gondolom kell hozzá rendes felszerelés.
-
-
tlac
nagyúr
válasz
baal-amiga #13867 üzenetére
felesleges a csodazip, az csak kényelem miatt lehet opció
-
törölt tag
válasz
Nem hinném, hogy hivatalos frissítés rendes felrakása elrontaná, de sosem lehet tudni....
-
IKuresZI
tag
válasz
Elvileg most írtam le lépésről lépésre, hogy mit kell.
-
_NCT
addikt
válasz
kelzsoca #13863 üzenetére
Nos garanciánál elvileg nem nagyon lehet buktató, nálam a *983*154# is annyit ír a Hardware info-nál hogy P729B01/AZONOSÍTÓ . Nos nem tudom az az azonosító telefononként különbözik-e, vagy az még a firmware verzát azonosítaná....
Valaki vállalkozó szellemű bevághatná ide azt az azonosítót, hogy összehasonlíthassam.... Mármint akinek sikerült már az Update és működik is 2.2-es T alól a kód.
IKuresZI: Neked jól sejtem hogy már sikerült is?
-
baal-amiga
senior tag
-
-
Simba86
senior tag
TM_P729TV1.0.0B03.zip <= ha ezt felrakom CW alól, utána?
B02-es végződésű gyári recovery-t találtam eddig...
-
-
Simba86
senior tag
Earl, G1-es a telóm, nem alakítottam át
-
_NCT
addikt
válasz
#19617792 #13849 üzenetére
Miért is nem alakítható vissza, ha exe-s módszerrel Gen2-esítette? MODACO
Amúgy erre akarok most rájönni, megnézni valahogy a firmware teljes számát, hogy stimmel-e. Amúgy jah, nálam is kb 3 órát volt a stock ROM
Azért egy MD5 hash-t odabigyeszthettek volna a T oldalán.... Mert ha valaki otthon elszúrja, akkor avval mi lesz?
Elszabtad, hülyevagy, menjhaza..... Ezt fogják mondani.... Ha beviszed a T-be akkor meg dörzsölik a mancsukat ....
-
törölt tag
Naja, az hogy most a hivatalos frissítővel lett-e Gen2, vagy a modacossal, az számít?
Mondjuk úgyis főzött ROM lesz a vége.
(#13852) Simba86: Ha TPT-s módszerrel csináltál Gen2-t, akkor lehet, hogy visszaállítható,
de ha a modacos exe-s megoldással, az már sehogy sem állítható vissza.Hmm, látom már van Gen1-re downgrades exe is. Csak mert korábban még nem volt...
-
Rubensito
csendes tag
Tiszteletem a fórumos közösségnek!
Holnap megyek T-"esóhoz" és ha minden rendben megy, akkor egy Blade-el távozom.
Gyuszmó: Egyetértek az előttem szólókkal, ami a telefon kézbevételét illeti. Elmentem megtapizni néhány telefont, és rá kellett jönnöm, hogy a 4"-os teló akkora, hogy nem tudom egy kézzel kezelni. Lehet hogy én vagyok ilyen baca, de viszonylag kicsi a kezem, így egy stabil telefonfogás mellett a hüvelykújjam nem éri el a képernyő felső ill. alsó részét egy fogáson belül. Tehát vagy két kéz, vagy állandóan fogást váltok és előbb utóbb aszfaltot fog a drága telefon.
Amúgy mivel nem volt még érintőképernyős telefonom, jó választásnak találom a Bladet, hiszen kedvező áron kapok egy olyan telefont, amin kitapasztalhatom, hogy valójában mely szolgáltatásokra van szükségem, mik a valós (nem a média, vagy más emberek által befolyásolt) igényeim egy érintőképernyős okostelefonnal kapcsolatban. Aztán majd ha ennél többre vágyom, akkor már pontosan tudni fogom, hogy mit keressek egy telefonban. -
törölt tag
válasz
baal-amiga #13844 üzenetére
Még véletlenül se csináld, elég drága falazóelemnek a Blade...
(#13847) szki: Ha még Gen1-es a Bladed, akkor elvileg így menne. Ha a TPT-s módszerrel Gen2-es, akkor az még Gen1-re visszaállítható, de ha a modaco-s exe-vel lett Gen2, akkor az már nem állítható vissza.
-
_NCT
addikt
válasz
Ez azt jelenti, ha GEN2-es a készüléked, akkor hagyd a csába, mivel nem hiszem hogy sok értelme lenne felrakni a függő gyári ROM-ot, mivel hiába hivatalos 2.2 RLS5-nél semmivel sem jobb. Ha valaki nagyon mókolni akar, és csak azért is megcsinálom elven működik, annak először GEN1-re kell visszaállítani a telefont, majd feltenni az eredeti T-s 2.1-es ROM-ot, hogy stimmeljen a verziószám, majd azután frissíteni a telefont. Ellenkező esetben anyázik a verziószám miatt, ami érthető is
Tehát akinek MÁR GEN2-ES a készüléke, dőljön hátra a karosszékben, és élvezze, hogy újra garanciális a készüléke
-
Mikika
aktív tag
válasz
Erősen úgy tűnik
-
törölt tag
válasz
barnam_ #13841 üzenetére
A gyári Gen2-es recovery is elérhető, pl. ebben a frissítő csomagban is benne van, de van belőle ClockWork-kel telepíthető változat is.
(#13842) IKuresZI: Jaja, ugyanígy megcsinálhatod gen2-n is, mint gen1-en. Csak gen1-re régebben többféle módon is lehetett. Amikor még a fastboot mód + parancssoros telepítés ment, akkor azzal, de voltak a régi T-Mobile-os RAM feloldós csodazipnek módosított verziói (TPT), amit ha feltettél SD karira és fastboot módba kapcsoltad a telefont, akkor az feltelepítette a recoveryt, illetve akár a partíciós tábla módosításokat. Utóbbi jónéhány Blade-t küldött az örök bitmezőkre...
-
-
barnam_
nagyúr
Azt se felejtsétek el, hogy ez a partíciókat is gyári méretűre fogja rendezni, ami annyira nem előnyös.
Illetve ha jól tudom gyári recovery-ből csak GEN1-es van, GEN2-es telefonra ne próbáljátok meg feltenni! -
törölt tag
válasz
baal-amiga #13829 üzenetére
Ami a zte portálon van fent gyári recovery gen1-es vagy gen2-es? Nem mindegy melyiket tesszük fel, mert el tudna kutyulni pár dolgot...
-
_NCT
addikt
válasz
baal-amiga #13829 üzenetére
Nem, előbb próbáltam. Az eredeti GEN1-es T-s cucc kell neki, mert a telepítő anyázni fog, hogy nem egyezik a verziószám amiről frissítenél.
Magyarul:
TM_P729TV1.0.0B03 ez kell neki.
ux1: de igen, csak kíváncsi voltam, működik-e
-
IKuresZI
tag
Na bepróbálom a T-s exe-t, kívánjatok sok sikert. Viszont gen2-nél hogy is kell romot felrakni? Úgy tudom, hogy ott nem megy a clockwork. Vagy tévedek?
-
Kész a frissítés. Gen 2 lett
-
Surfym@n
senior tag
Szép estét!
Adott egy t-s 2.1-es Blade, amire már tettem fel kelzsoca féle ss rls4b lite rom-ot.
Akkor én most telepíthetem a frissítést, vagy kell még előtte visszaállítani vmit? -
törölt tag
A rootolás meg az a2sd szerintem a két legfontosabb dolog, az AHB és az OC, az annyira nem, pláne, hogy van olyan Blade is, ami a legkisebb OC-tól is hasraesik (pl enyém).
(#13829) baal-amiga: Egyelőre azért várjuk ki a végét, ne ugorjunk fejest a mélyvízbe.
A gyári recoveryt kell feltenni a frissítéshez, ugyanúgy kell feltenni azt is, mint egy ROM-ot (A ClockWork a RAM-ból fut, mikor betölt, ezért maga alatt újraírható a recovery partíció). Ez kompletten mindent legyalul.
-
baal-amiga
senior tag
Kérdés: elég ha a stock recocery-t visszateszem az ftm mód miatt? Most 2.3.3 van, de a T-upd. úgyis gyalul mindent, jól gondolom?
Vicces, hogy 102 mb-ot ír az oldal, azt' 120 mega a filé.(#13830) EarL 007 Oké, köszi; erre gondoltam. A zteportálon stock recovery néven fut, gondolom az az. Aztán ftm->s ahogy le van írva a t-nél.
-
jano_77
nagyúr
válasz
mira72 #13799 üzenetére
Mondjuk a telefon leírása az nem túl bőbeszédű sajna. Eddigi telefonjaim közül szerintem mindnek vastagabb és részletesebb leírása volt.
ha jól emlékszem Neked is Nokia N82-esed volt, ugye!? Fényképek kapcsán mintha ezt említetted volna? Nekem is az van és tényleg nagyon szép fotókat készít, akár egy kisebb kompakt fényképezőgép.
Pin kódot hol lehet megváltoztatni, ezt nem találtam meg eddig?!?
-
Mikika
aktív tag
Sziasztok
Ettől most Gen 1 ből Gen 2re lép a készülék? -
törölt tag
-
_NCT
addikt
válasz
#19617792 #13816 üzenetére
Aki már 1x GEN2-esítette a készülékét, és ezt szeretné lefuttatni, az azért a gyári recovery-t flash-elje fel (ugyan úgy ahogyan az exe-s megoldásnál van leírva modaco-n), azután reboot-->kikapcs-->akksi ki-->ftm mode-->flash
UPDATE: hülye vagyok, aki már GEN2-esítette, annál anyázni fog, hogy nem stimmel a verzió, és nagy fail-el leáll a telepítő. Tehát muszáj GEN1-re váltani úgy néz ki-->ezután gyári ROM fel és go.....
-
Keeperv85
nagyúr
Még nincs kint hivatalosan, nincs átállítva link! Okosan srácok, nehogy idő előtt sokasodjanak a téglák, mert erre még nem lehet hivatkozni így!
Megvárja a link a szerdát?
-
gabe96
aktív tag
még egy kérdés:
az apk fájlokból a lib mappában lévőket hova kell másolni?
tudom hogy a lib mappába, de melyikbe?
nagyon megköszönném!! -
-
_NCT
addikt
-
törölt tag
válasz
Norbi27 #13801 üzenetére
Na, jöhetnek a főzött ROM-ok belőle.
kelzsoca, hol vagy?
Kérdés: Ha valaki már korábban gen2-esítette a telefonját (mondjuk a modacos exe-vel), az lefuttathatja ezt anélkül, hogy tégla lenne a telefonból?
Az update leírása ugyanaz, mint a modaco-s exe-é, szóval ez szerintem gen2-esít is.
Futtatásához admin jogok kellenek, mert ír a Windows mappába. C:\Windows\sysdy, mindent kipakol ide, az img és mbn fájlokat is.
-
gabe96
aktív tag
és itt a megváltás
-
2.2 frissítés a T-nél:
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/keszulekek/szoftverfrissites/telefon/zte_blade_2
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 10
- sziku69: Szólánc.
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest