Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz powerup2 #17707 üzenetére
Próbálj meg egy igényesebb CE boxot. Én most arról nyomom a mozit és a sorozatokat. Beállítottam tüzetesen, személyre szabtam, egész jól vagyok vele. Mostanában a Zidoo Z9X-es vasamat nem is használom. Egyébként kicsit mozisabb a CE-nek a képe, mint a Zidooé. Sajnos, azt vettem észre, hogy jelenleg nincs olyan "prémium" médialejátszó, amiért érdemes lenne több pénzt kiadni, mint a jelenlegi kínálat. És most ne soroljuk ide a HTPC-t, az teljesen más liga.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
válasz lajosx #16733 üzenetére
Ha a mappa nevét jól adod meg te magad, akkor nincs probléma. Letöltésnél ki kell pipálni, hogy ne rakja be a sok sallangot, csak a film fájlt.
Hozd létre a mappát (American Pie 1999) magad és oda töltsd le csak az mkv fájlt, aminek már szinte mindegy mi a neve.
Filmek:
- American Pie (1999) >>> xyz.mkv
- Godfather (1972) >>> xyz.mkv
… stb.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz kokokka #16723 üzenetére
Ja, hát kinek mi. Ha te meg vagy elégedve a gyárival, rendben. Én nem vagyok megelégedve vele. Főleg akkor, amikor berak egy tök szar felbontású képet borítónak, ami majd szétesik a pixelektől, de legalább távirányítóval lehet bohóckodni.
Beni2360
Tudni kell használni a programot és megfelelően elnevezni a fájlokat. Sosem volt még problémám vele, viszont megkönnyíti a munkámat.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz Beni2360 #16713 üzenetére
Ez a program arra jó, hogy a NFO információkat tud menedzselni 100%-osan. Milyen borítót, fanartot, bannert, miniatűrt töltsön le a program és mentse el NFO fájlhoz. De ezen felül minden információt megtudsz az adott fájlról, filmről. Rakok be pár példa képet:
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz underattack #16434 üzenetére
Az Apple tv leginkább stream eszköznek való. Az Infuse is addig Okés, amíg nincs komolyabb hangrendszered.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
3 db Apple TV lejátszóm van. Mindegyiket szeretem. Bár én inkább stream eszköznek használom, ettől függetlenül sorozatozni/filmezni is szoktam rajta, ha TV-n nézünk valamit. Az Apple Tv-nek legelsőnek az audio passthrough-t kellene megoldani. Ha ez menne, akkor nagyon nagyon jó úton haladnának, hogy a legjobb médialejátszó lehessen a piacon. Az Infuse előfizetésre nem sajnálok 3.400 Ft-t 1 évre, mert annyi eszközön használod cserébe, amennyin akarod.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz thomasvold #16045 üzenetére
A House of Dragons ezen részei el lettek b@szva, nem a tv gyengesége..
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
A következő kérdésre keresek megoldást:
4 HDD-ről szkennelek be tartalmat:1. HDD filmek
2. HDD filmek
3. HDD sorozatok
4. Demo anyagokA demo anyagok posztereit nem akarom látni a többi film között. Hogy tudom ezt megoldani? Sőt, igazából azokhoz még poszter sem kell. Az rendben van, hogy tudok szűrni, de sajnos kizárni nem tudok.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
Használ valaki ZIDOO X9S boxot vetítőhöz? Ha igen, mi a véleménye róla? (Pro-kontra)
Köszönöm szépen!
- mozi bolondéria -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5