Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini-ITX
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
válasz
Laszlo733 #18495 üzenetére
Léteznek rá példák, hogy a pár éve környezetvédelmi és egyéb okokból ólommentes forraszanyagra áttérés miatt tönkremennek az áramkörök.
Esetleg kiszáradt kondenzátor miatt "néma".
Vagy a táp is tönkremehetett.
Elsőként ezeket nézetném meg egy műszerésszel vagy olyan ismerőssel, aki otthon van az elektronikában. -
Beni2360
Topikgazda
-
-
Beni2360
Topikgazda
-
Beni2360
Topikgazda
-
Beni2360
Topikgazda
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
Laszlo733 #6246 üzenetére
Fárasztó vagy már elnézést.
Azt mondat, hogy nem a ZDMC-ben kutakodsz. És ez a bőr a KODI egyik fajtája.
Na akkor ha mégis a ZDMC használod állítsd vissza az alapra és ott csináld meg a beállításokat és azután menny vissza az Aeon Nox-hoz. Sajnos én is voltam úgy ,hogy egy másik bőrben nem igazodtam el és az alapon kellett megcsinálni, volt olyan beállítás ami nem is jelent meg az új bőrben.
Sokkal job, mint az alap skin - aztán mégsem megy a beállítása.
Na letöltöttem az Aeon Nox 5-t és el sem indul vagyis át sem vált. Tudom van egy hekkelt változat. -
válasz
Laszlo733 #6221 üzenetére
Látom nem érted!
Ha kikapcsolod(standby állapot) akkor az KI VAN kapcsolva! szóval tök mindegy milyen lejátszód van ha kikapcsolod, akkor ott nem fog menni semmilyen Torrent meg Transmission mivel nincs amin fusson a box is kikapcsol és a HDD is leáll szóval ne beszélj baromságot!
Nem tudom milyen BOX ra gondolsz, de az max elveszi a HDMi kimenetéről a képet de nem kapcsol ki abban biztos lehetsz!
Vegyél NAS.t, bár ez eleve többet fog fogyasztani(2-3X annyit) mint a Zidoo bekapcsolt állapotban, vagy vegyél olyan router.t ami tudja futtatni a Transmission.t és nem kell +eszköz ami fogyaszt!
-
válasz
Laszlo733 #6218 üzenetére
Ha kikapcsolod a telefonodat tudsz vele hívás indítani/fogadni, vagy sms-t írni/fogadni?
Nincs olyan hogy stadby, se itt, se máshol hasonló eszközökön az csak annyi hogy készenléti állapotban van, akár csak a TV.d mikor kikapcsolod.
Hogy tudna így működni bármi is rajta ha kivan kapcsolva?
Nem tudom mit kell ezen lovagolni, bekapcsolt állapotba kb ~8-10.Wattot fogyaszt szóval ha egész hónapban megy folyamatosan(24/7.be) kb ~300.Ft al fog növekedni a villany számlád, nem hiszem hogy bele rokkansz abba a havi 300.Ft-ba.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
Laszlo733 #6211 üzenetére
Az adatbázist innen veszi, itt keressél rá milyen néven van feltöltve.
Lehet NFO fájlt készíteni az adatokkal.
Van egy másik film ami sorozatokhoz készült de ugyan az az eljárás a filmeknél is.
Hibás scenelés.
Ui: és ott ahol kiválasztod a filmcímet van kézi megadás na ott lehet beírni az adatbázisból a film címet. -
Laszlo733
aktív tag
válasz
Laszlo733 #6197 üzenetére
Sikerült rájönnöm, hogy mi okozhatta a galibát: abban az esetben, ha a merevlemezen vannak saját készítésű fotók és videók, akkor produkálja ezt a hibát. Fogtam ezeket a fájlokat átraktam egy másik merevlemezre és csak a mozi filmek maradtak fenn és így már gond nélkül szkennelte a merevlemezt. A borítók és a teljes tartalomjegyzék is működik.
-
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
Laszlo733 #6176 üzenetére
(#6175) Laszlo733 - ha feltelepítetted a ZDMC-t és működik akkor abban be lehet állítani mint a KODI-ban, beállítások>Videók> és ott jobb oldalt 2 sor A köv vid aut lejátszása.
Másik_ beáll>média>videok>jobbra 2.sor. na és persze a kiegészítőknél> információs szolgáltatók>Film-sorozat info>The Movi Database scappert be kell állítani.
A saját Home theaterben sajnos nem tudom miképpen kellene a beállítások. Még az infók képek megvannak de köv lejátszás nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest