- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
eri
tag
Sziasztok!
dnb, dubstep, techno, ambient témákban kezdtem zenélni, eddig csak loopokból raktam össze számokat
a progi ableton live suite 10
most rendeltem egy alesis v mini-t kezdésképp.
milyen plugineket ajánlotok a témában?Köszi!
-
Itt elérhető, hallgatható, letölthető a legújabb mixem.
Tracklist:
00:00 - 01:35 Nicolas Taboada - Action Vocal (Original mix)
01:35 - 06:50 ARTBAT - Planeta (Original mix)
06:50 - 12:10 Tiger Stripes - Baby (Original mix)
12:10 - 17:50 Adam Beyer, Layton Giordani, Green Velvet - Space Date
17:50 - 23:50 Dubfire & Oliver Huntemann - Fuego (Julian Jeweil Remix)
23:50 - 30:00 T78 - Fisto (Original mix)
30:00 - 36:50 Ben Dust - Help Yourself (Darpa remix)
36:50 - 42:10 The Advent vs. Industrialyzer - Terra Nosa
42:10 - 48:50 TENSION - DoS (Orginal mix)
48:50 - 55:10 T78 & Alesis - Fixation (Original mix)
55:10 - 59:30 The Advent - Matter (Mark Broom remix)
59:30 - 65:00 Shadym & Alain Delay - Meet her at the Loveparade (Rework 2018)
65:00 - 71:10 Beico & Mt93 - Let there be dark (Original mix)
71:10 - 77:50 Brenner Grey - Through the Lens (BG's opus - It's a fine day live edit)
77:50 - 86:50 Adam Beyer & Bart Skils - Your mind -
gesanyi
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok segíteni az itt található 2 hangfelvételem tisztításában: http://mammutmail.com/hu/download/a2fbb4b244736d34bd999b2f74cd7fb3
Nagyon szépen köszönöm!
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
NeoPampalini #696 üzenetére
Áh. Szerintem ha holnap nem hívnak a Friendlyhousetol, akkor átcsattogokk a HitSpacehez.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
Adam_Shepard #695 üzenetére
Próbáld meg az audioll.hu-n keresztül, a Thomann-nál van dobozos, ők kb. annyiért vagy olcsóbban tudják hozni.
-
Adam_Shepard
addikt
Sziasztok!
Az létezik, hogy nincsen már dobozos verzió az új Ableton 10 Standardből sehol sem az országban?
-
NeoPampalini
senior tag
Ja, és ha valaki épp azzal szórakozik, mint én, hogy nem fogok megtanulni száz billentyűkombinációt pl. Cubase-hez, hanem egy második billentyűzetet használna rá (ehhez majd lehet, hogy még írok ezt-azt, hasznos!), akkor itt van egy böngészőben működő billentyűzet-kiosztás izé. Ez nem hotkey kezelő (mint pl. az Autohotkey), hanem egy sablonkészítő, szabadon feliratozható minden, képként lementhető (elvileg).
Itt: KATT
-
NeoPampalini
senior tag
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
A Midi az képes kivezetni a billentyűleütés erősségét is vagy csak egyszerű jeleket képes átvinni, mint például, hogy melyik billentyűt ütötték le?
-
yusufhun
csendes tag
Üdv!
Az alábbi hangrendszerhez szeretnék keverőt venni the box PA 252/E800 SetEredeti verzió:
- PC/laptop -> Creative Sound Blaster OMNI hangkártya -> Behringer NOX101 -> the box PA 252/E800 SetAzonban felmerült egy másik lehetőség is. Külső hangkártya helyett audió interface-es keverő. Így még olcsóbbra is jönne ki a történet.
- PC/laptop -> Behringer VMX 100 USB PRO MIXER -> the box PA 252/E800 SetTi melyik verziót választanátok?
-
Sokimm
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy olyan DJ progit, ami nem real time keveri a két számot össze, hanem mint valami soundforge. Rétegekkel, egymás mellé illesztésével (bármikor módosíthatom). Viszont a BPM funkció "hülyebiztosra" legyen kitéve, mint a traktorban...
(hogy ha tetszik a mix, akkor tudjak egy renderelést (felvételt) nyomni, ne kelljen valós időben szerencsétlenkednem, hogy mit is akarok.
Van ilyen progi? Rég akartam zenét keverni, de most ismét jó lenne játszani pár számmal.
A válaszaitokat előre is köszönöm!
-
apple87
senior tag
Sziasztok!
A djk milyen programmal nyomják mec gépen?
-
2csi
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek egy Pioneer DDJ-SX-et mennyiert tudnam eladni egy honap alatt?
Es hol kene hirdetnem szerintetek?
Van hozza:-Pioneer HDJ-1500
-Pioneer s-dj05Elore is koszonom!
-
togvau
senior tag
létezik pc-re valami olyan program ami valami hangból (magából a zenéből, vagy akár énekből) "lekottáz" belőle egy midi fájlt?
Találtam már 1-2-t de nagyon nem találták el a dolgokat, az androidos cuccokkal meg az a baj, hogy mikrofonból veszik, én meg egyszerűen közvetlenül a hangfájlt dobnám bele.
Tud valaki jól működő ilyen programot? -
Honkydoo
őstag
Sziasztok!
Kaptam kölcsön egy 2011-es mbp-t hogy próbálgassam..
Feltoltam rá egy Próba verziós ableton-t de a következő a problémám:
A DAC-om elkezd recsegni (pattogó hangokat adni) ha rákötök egy Akai APC 20-as padot.
Addig semmi gond nincs amíg csak a DAC van rajta, de ha rákötöm a midi vezérlőt és elindítom az Ableton-t egyből jön a recsegés ami néha abba marad, néha nem.
A DAC-om: Audio GD nfb 5.32 XMOS U8 I2S konverterrel.
-
RAYBOMB
tag
Sziasztok!
Amator zenekeszito vagyok. Techno all hozzam a legkozelebb...ebben probalom bontogatni szarnyaimat.A kerdesem az lenne...higy van e esetleg olyan forum(eddig nem talaltam) ahol a kezdok kereshetnek maguk melle hasonlo stilusu embert es egyutesen dolgozhatnanak. Egyszoval...szeretnek valakit talalni magam melle akitol esetleg ellehetne lesni uj dolgokat vagy ne adj isten en tudnek neki mutatni ujdonsagokat. Van e erre lehetoseg?
Koszonom -
Használ vki gitáreffekt pedált MIDI funkcióban a keverőn? Ilyesmire gondolok, mint ez a DD7-es Boss, MID send-out funkcióban.
-
Sziasztok, használ vki Traktor Pro-val Traktor-láncban vmien Maschine eszközt?
-
elistvan
őstag
válasz
vilmaboy #672 üzenetére
Ha megvan a dal eredeti instrumentális verziója, akkor a center sávot fáziseltolásos módszerrel is meg lehet csinálni pl: audacityben. Vagy pedig fl studio vagy bármilyen daw programban fogsz egy parametric eq-t és a közepet meghagyva a magast mega mélyet kigyomlálod a zenéből.
-
fiATHaLON
őstag
Sziasztok!
Igen, tökéletesen sügér vagyok (egyelőre) a midi zenéléshez,
viszont szeretném elkezdeni.
Kérdésem az lenne, hogy a vsti hangszereknél található különféle artikulációk előhozhatók
minden daw-val, mondjuk a piano rollon (Studio one 3-mat szemeltem ki, és Kontakt 5-ön keresztül
használnám a különféle instrumenteket), vagy a Cubase-en kívül (ott láttam, hogy van ez a vst
expression map (újabb verziókban note expression) ezt nem lehet megoldani?A lényeg az lenne, hogy piano rollon elpöttyingetem a dallamot hozzávetőlegesre,
majd szintén itt kipofozom az ütemet, velocity-t, artikulációkat, hajlításokat, stb...
Előre is köszönök minden segítséget! -
G@ben
addikt
Szeretnék egy mp3 elejére 3 másodperc szünetet rakni a zene elé. Hogyan tudom ezt legegyszerűbben megtenni?
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Keresek egy szoftvert amivel le tudom keverni az Edda - Egy ez a tábor c. dala alól az éneket. Vagy elhalkítani úgy hogy ne vesszen túl sok a többi sávból. Ha valakinek megvan esetleg karaoke-ba, az még jobb lenne.
-
BaGeBrain
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok.
Ez a zene kellene nekem ugyan ebben a verzióban nagyon jó minőségben, ha tudna valaki segíteni megköszönném. Több változat van ebből de konkrétan ez a verzió érdekelne. Köszönöm. [Hip Hip Chin Chin] -
cmo88
csendes tag
Udv mindenkienk. nemtudom hova irjak ezzel kapcsolatban, igy megprobalom itt.
Van egy Emu 1212 pci hangkartyam aminek az egyik oldala elhalkult. lehet valamit csinalni vele vagy vagjam ki a pcsaba? -
-
bazsi345
csendes tag
Sziasztok!
vettem egy erősítőt meg egy pár hangszórót, van egy keverőm az lenne a problémám, h lejátszókról keverőn keresztül masterról szól mind a két hangszóró, de ha az erősítő a géppel van összekötve csak az egyik hangszóró szól, vagy éppen a másik már az is előfordult, azt h nem tudom, de csak az egyik szól, ha keverő géppel van össze kötve ugyan ez a helyzet, illetve csak egyik chanel-t érzékeli, ha valaki tudna segíteni ebben megköszönném, vagy h mi lehet egyáltalán a probléma! Rca, jack-re átalakítóval van csatlakoztatva géphez egyértelműen!
Előre is köszönöm -
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Egy érdekes kéréssel fordulnék hozzátok. Van ez a zongorás átvezető két szám között, mutatom:
https://www.youtube.com/watch?v=_D_QRst91Ms&feature=youtu.be&t=3m7sEgy régi emlékhez kötődik, konkrétan az első csókomhoz.
Szeretném valahogy jobb minőségben megszerezni ezt a rövidke dallamot vagy legalább a kottáját. Valaki tud segíteni ebben?
-
Honkydoo
őstag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy StyleAudio CARAT-TOPAZ DAC-ot.
Az lenne a kérdésem, hogy ezt tudnám használni az ableton live-al élő zenélésre, úgy mit egy low latency hangkártyát? -
bypass|HUN
aktív tag
Aloha Mindenkinek!
Nem biztos, hogy a jó helyen teszem fel kérdésem, de próba szerencse...
Szóval adott egy zeneszám amiből nekem csak a zene kell, a szöveg része nem, hogyan tudnám kiemelni a zenét a szöveg alól?
A virtual dj-vel bohóckodtam picit, de ez nekem nagyon összetett cucc, én nem dj vagyok....
Szóval valami "huszárvágásos" program kellene amivel amolyan egyszeri ember módjára megoldhatnám ezt a feladatot...tudtok valamit ajánlani?Üdv: bypass
A neten keresgéltem karaoke, meg instrument és ehhez hasonlókat, de ami nekem kellene azt nem találtam. Így gondoltam valami zenekevergetö programmal esetleg megoldható lenne.
-
Ha szeretnék egy PIONEER RMX-1000-t a jelenlegi rendszerhez csatolni, akkor azt a Traktor S4 és a Komplete Audio 6 közé kössem, vagy az Audio 6 és az erősítő közé? A manual nem tér ki olyan esetre, amikor külső konverter/hangkártya van a láncban - alapvetően mindig a DJ rendszer és a hangrendszer közé kell helyezni, de nemtom, hogy az effektprocesszor előtt vagy mögött legyen a hangkártya.
-
rii
nagyúr
sziasztok
hogy hívják azt a gombot, funckciót, ami kiállít egy részt a zenéből és azt játsza egymás után?
loop? loopolás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Netfone
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos autók - motorok
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest