- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palika71
őstag
válasz
bolcsodal #2938 üzenetére
Meg sem fordult a fejemben az, hogy ha nem hűtöm a kondikat, akkor idő előtt kiszáradnak. Persze, ez logikusnak tűnik. Már csak az a kérdés, hogy mennyi az az idő, ameddig eléldegél az alaplap hűtés nélkül.
Mondjuk, én nem bombázom plussz feszültséggel, így bízom abban, hogy sokáig fog élni.
Mondjuk, ha a Zalminak sikerül valami hallatlanul kis összeget a számlára írnija, még sikeres is lehet a termék. -
Palika71
őstag
válasz
bolcsodal #2935 üzenetére
Igazad van.
De.
Én csak azt nem értem, hogy azokat a kondikat miért kell hűteni?
Hacsak nem azért, mert valaki extrém tuningot nyom, extra feszültségekkel...
De az meg nem fog egy ilyen fingi-lingi hűtővel bohóckodni, hanem felteszi a TT Big Typhon -z!
De aki nem olyan bátor, vagy pénzes, hogy egy ilyen szörnyet tegyen a házba, az is választhat egy csomó, korszerű, lefele fújó, hítpájpos termékből. -
Teasüti
nagyúr
válasz
bolcsodal #2914 üzenetére
Kiveséztem alaposan. Nos a help íróját idézve én ''nem vagyok szerencsés'' és nekem nem tudja irányítani a ventiket a progi - vmi szar nem kompatibilis a progival. De különben bios is végzi a dolgát és a megadott intervallumon belül egyenesen arányosan szabályozza a fordulatot a hő függvényében... Ez kielégítő, de ennek a lapnak típushibája, h a cpu ventijét minimum 10,4 volton nyomatja... Mondjuk ez korábban nem volt probléma, de most ennél a ventinél 10 volt már szélzajt is kelt, egy keveset... Nemtom miért, de a beállított 8 voltra b@szik rá és 1200 helyett 2100 rpm-el pörgeti a ventimet alapjáraton (10,4 volt 8 helyett).
Mondjuk 1800-on még szinte hangtalan és 2100-on is fülelni kell, de nem hagy nyugodni a dolog...
Hát ez van. Pech... -
Teasüti
nagyúr
válasz
bolcsodal #2909 üzenetére
hát nemtom, h csak érintkezési hiba volt-e, de második nekifutásra már a zalmi szabályzó fityegett a gépen... nincs naon kedvem ezzel kísérletezni, h ''most vajon megy-e'' a cuccos.
de mivel a szabályzó faszán müxik, ezért nem lehet probléma a csati.
mellesleg én úgy tom, h ha szar az érintkezés/akármi, akkor egyáltalán nem megy a venti, mivel PWM-el vezérelve digitálisan adja a kakaót a motornak (ergó ha vmelyik tű ezek közül szar, akkor meg se nyikkan a motor - nyitott áramkör) és a harmadik tűn meg a fordulatszám infók mennek vissza a lapra inpulzusok formájában, ami a ventin lévő szenzorok generálnak. -
pasquale
tag
válasz
bolcsodal #2623 üzenetére
Ellenállással, szinte semmi hang, elnyomja a cpu hűtő, de ha lefogom a cpu-t és elindítom, kellemes kis hangja van, és szív ki egy kis levegőt,
Ha 12Vra kötöm egy tornádó, de megis van a hangja az a jó kis szél és turbulencia hangtehát ha levegő kell és nem zavar a hang akkor jó, ha kevesebb levegő kell akkor halk.
Tehát 12Von hang szempontjából nem ajánlom!
[Szerkesztve] -
Rudiaszarvas
tag
válasz
bolcsodal #1854 üzenetére
Persze..én sem azt mondom hogy nem coolabb csak......megér ez plussz 1000, 1500Ft-ot???
Mert sztem nem...úgysem azt fogod nézegetni......Igazából nem is tudom mi értelme van ezeknek a a hűtőknek a ledesítéséez.....Mivel lefele néz a hűtőd....nemsokmindent látsz belőle...na mind1 ez az én szerény véleményem....
THX -
Loretto
veterán
válasz
bolcsodal #122 üzenetére
Bővebben: link
sztem nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest